Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αβραάμ Λίνκολν Πανεπιστήμιο είναι μια online ίδρυμα που παρέχει σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο Juris Doctor προγράμματα, Associate, Bachelor, Master, και δίπλωμα / πιστοποιητικό.

σε απευθείας σύνδεση κομμάτια βαθμό ALU είναι πρακτικά και οικονομικά προσιτές, με τη χρήση προηγμένων, εύκολο στην εκμάθηση, διαδραστική τεχνολογία. Κερδίστε το βαθμό σας εντελώς on-line στο νόμο, την ποινική δικαιοσύνη, των επιχειρήσεων, της πληροφορικής, paralegal μελέτες, και πολλά άλλα.

Κερδίστε σε απευθείας σύνδεση Νόμο Σου Βαθμός

ALU είναι μια από τις κορυφαίες νομικές σχολές στην Καλιφόρνια παρέχει ένα πλήρως σε απευθείας σύνδεση πτυχίο Juris Doctor - είμαστε υπερήφανοι πρωτοπόρος στην νομική εκπαίδευση εξ αποστάσεως. ALU έχει καταχωρηθεί με την επιτροπή του Δικηγορικού εξεταστές του κράτους μπαρ της Καλιφόρνια στο unaccredited απόσταση κατηγορία σχολική μάθηση.

ALU Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο: Φροντίδα, Connect, Δημιουργία Η αποστολή ALU είναι να παρέχει ευκαιρίες δια βίου μάθησης για τους μαθητές οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετούνται επαρκώς από τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο στόχος της κάθε σχολής και μέλος του προσωπικού ALU είναι να παραδώσει τη συμμετοχή, τις σχετικές οδηγίες και γνήσια, εξατομικευμένη υποστήριξη των σπουδαστών. Εκπαιδευτές φροντίδα για τις μοναδικές περιπτώσεις μαθητών. ALU συνδέει με τους μαθητές, προσφέροντας την αίσθηση του ανήκειν και γιορτάζοντας την επιτυχία των φοιτητών και συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες που υπηρετούμε. Είμαστε περήφανοι για τα ποσοστά παρακράτησης μας και τους αποφοίτους των σχέσεών μας.

Αβραάμ Λίνκολν Πανεπιστήμιο εμπνέει και ενθαρρύνει τους μαθητές μας να κατακτήσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους με την επίτευξη των στόχων τους σε μια ακαδημαϊκή κοινότητα της δια βίου μάθησης. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνουμε και να συμβάλουν στις κοινότητές μας και δημιουργώ το μέλλον που επιδιώκουμε.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Abraham Lincoln University

Το πεδίο της Ποινικής Δικαιοσύνης κέντρα για τον έλεγχο της εγκληματικής συμπεριφοράς στη διατήρηση της δημόσιας τάξης. Το Bachelor of Science σε πτυχιακό πρόγραμμα Ποινι ... [+]

Συνδεδεμένοι Bachelor of Science Degree στην ποινική δικαιοσύνη

Το πεδίο της Ποινικής Δικαιοσύνης κέντρα για τον έλεγχο της εγκληματικής συμπεριφοράς στη διατήρηση της δημόσιας τάξης. Το Bachelor of Science σε πτυχιακό πρόγραμμα Ποινική Δικαιοσύνη περιλαμβάνει την ανάπτυξη της κατανόησης των προηγμένων εννοιών από τις κύριες λειτουργίες των αρχών επιβολής του νόμου, δίωξη, δίκη, διορθώσεις, ανήλικοι παραβάτες, η διεξαγωγή των αποδείξεων, η έρευνα στον τόπο του εγκλήματος και οι σχετικές αρμοδιότητες. Επιπλέον, το πρόγραμμα προχώρησε ανάπτυξη δεξιοτήτων σε τομείς που περιλαμβάνουν την ασφαλή διαχείριση, την ασφαλή φύλαξη και τον έλεγχο των κρατουμένων που διαπράττονται στη φυλακή ή την επιμέλεια των φυλακών, η οποία πρέπει να εκτελούνται με ανθρώπινο τρόπο, σύμφωνα με τις συνταγματικές προδιαγραφές. Το πρόγραμμα Bachelor παρέχει το υπόβαθρο για τους φοιτητές που επιδιώκουν να διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσεων από την ευρεία βάση των εννοιών και δεξιοτήτων ποινικής δικαιοσύνης σε σύγχρονα προβλήματα στον τομέα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά