Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Τμήμα Αγγλικών, η κύρια αποστολή μας είναι να παρέχουμε εφαρμοσμένες αγγλικές γλωσσικές γνώσεις για τα επαγγέλματα και στοχεύουμε να αναγνωριστούμε διεθνώς ως κορυφαίος πάροχος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών που εστιάζουν στην επαγγελματική επικοινωνία. Οι εφαρμοσμένες αγγλικές γλωσσικές σπουδές δεν περιλαμβάνουν μόνο την απόκτηση του πολύ υψηλού επιπέδου αγγλικών γλωσσών που απαιτούνται για την επαγγελματική επιτυχία, αλλά και μια διεξοδική και κριτική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας και μια ανεπτυγμένη συνειδητοποίηση της αγγλικής επικοινωνίας σε πολυπολιτισμικά επαγγελματικά πλαίσια.

Υπάρχει σαφής ανάγκη στο Χονγκ Κονγκ για πτυχιούχους με πολύ ανεπτυγμένες γλωσσικές και επικοινωνιακές γνώσεις, μαζί με δεξιότητες κριτικής σκέψης, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν σε μια σειρά επαγγελματικών και επιχειρηματικών πλαισίων. Ανεξάρτητα από το αν το προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, το Τμήμα Αγγλικών είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές αποφοίτων του Χονγκ Κονγκ με τα αγγλικά επικοινωνιακά και γλωσσικά προσόντα και γνώσεις που τόσο πολύ εκτιμούν τα επαγγέλματα.

Τα προγράμματα μας έχουν καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πολύ δημοφιλή στους φοιτητές, τους γονείς τους και τους ενδεχόμενους εργοδότες τους και βοηθούν τους μαθητές μας να αναπτύξουν τις εξειδικευμένες δεξιότητες και ιδιότητες που αποτιμάται από το PolyU και την κοινωνία στο σύνολό της.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Excel στα αγγλικά για να γίνει ένας πολύ αποτελεσματικός επαγγελματικός επικοινωνιακός ... [+]

Τι είναι οι αγγλικές μελέτες για τα επαγγέλματα;Αυξάνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς γίνετε ικανός και σίγουρος χρήστης της αγγλικής γλώσσαςΑναπτύσσει την ικανότητά σας να επικοινωνείτε επαγγελματικά σε μέσα και περιβάλλονταΕξασφαλίζει την περιέργειά σας σχετικά με τις γλώσσες και τους πολιτισμούςΧτίζει τις δυνάμεις σας τόσο στη γνώση των υποκειμένων όσο και στην πρακτική εξειδίκευσηΣτόχοι του προγράμματος... [-]
Χονγκ Κονγκ Hong Kong
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

PolyU Student Sharing: The Most Outstanding PolyU Student 2017