The Education University of Hong Kong

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την EdUHK

The Education University of Hong Kong είναι ένα τριτοβάθμιο ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και είναι αφιερωμένο στην προώθηση της διδασκαλίας και της μάθησης μέσω μιας ποικίλης προσφοράς ακαδημαϊκών και ερευνητικών προγραμμάτων για την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών και τις συμπληρωματικές κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

Καλλιεργούμε εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς ηγέτες που είναι πνευματικά ενεργοί, κοινωνικά φροντισμένοι και γνωρίζουν παγκοσμίως, να γίνουν παράγοντες αλλαγής στις κοινότητες στις οποίες υπηρετούν. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ερευνητική ικανότητα - η έρευνά μας θα συμβάλει στην προώθηση της γνώσης, της υποτροφίας και της καινοτομίας, με βιώσιμο αντίκτυπο στην κοινωνική πρόοδο και στην βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Το EdUHK έχει ως στόχο να είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην εκπαίδευση, δημιουργώντας ένα αντίκτυπο και καθορίζοντας το εκπαιδευτικό τοπίο όχι μόνο για το Χονγκ Κονγκ αλλά και για την περιοχή του Ασίας-Ειρηνικού.

110738_110723_2.png

Καλώς ήλθατε

The Education University of Hong Kong (EdUHK) τοποθετεί την ποιότητα της μάθησης και της διδασκαλίας στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων της. Δεσμευόμαστε να καλλιεργούμε εξαιρετικούς και φροντισμένους εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που συμβάλλουν εποικοδομητικά στη βιώσιμη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στο Χονγκ Κονγκ και πέραν αυτού.

Τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Ελέγχου Διασφάλισης Ποιότητας του 2017 επιβεβαίωσαν τη δέσμευση του Πανεπιστημίου ως ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους μηχανισμούς που έχει θέσει σε εφαρμογή για να δημιουργήσει μια ποιοτική κουλτούρα. Η θετική Έκθεση ενισχύει τη δέσμευση του Πανεπιστημίου να εξασφαλίσει την ποιότητα της μάθησης και της διδασκαλίας του και τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίας των μαθητών. Βασιζόμενη στο θετικό αποτέλεσμα, το Πανεπιστήμιο συνεχίζει τις προσπάθειές του σε διάφορα μέτωπα και μερικά παραδείγματα είναι:

  • να διατηρήσουν τα ποιοτικά και ακαδημαϊκά πρότυπα όπως είναι προφανές στην αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων ενίσχυσης για τα αποτελέσματα των προγραμμάτων που σχετίζονται με τα Γενικά Προοδευτικά Μαθησιακά Αποτελέσματα, την Εκτίμηση Αποτελεσμάτων Προγράμματος κλπ.
  • να βελτιώσει την ποιότητα της μάθησης των σπουδαστών μέσω της συνολικής ανασκόπησης του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών και της υποστήριξης της ανάπτυξης ολόκληρης των φοιτητών με μια νέα στρατηγική άτυπης μάθησης και την παροχή μέτρων για τη διευκόλυνση της εκμάθησης ξένων φοιτητών για την προώθηση της διεθνοποίησης · και
  • να επιδιώξει την ποιοτική μάθηση και διδασκαλία, ενισχύοντας τη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση της αποτελεσματικής μάθησης, όπως η χρήση του ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου, συνεχίζοντας να εντείνει την πολιτική και τις πρακτικές της ηλεκτρονικής μάθησης και παρέχοντας ποικίλη υποστήριξη για τον επαγγελματικό εμπλουτισμό του προσωπικού και την ανταλλαγή ορθών πρακτικών .

Όλα αυτά είναι μάρτυρες των συνεχών προσπαθειών του Πανεπιστημίου για την προώθηση, υποστήριξη και διατήρηση μιας ποιοτικής κουλτούρας με επίκεντρο τη μάθηση των μαθητών.

Αυτός ο ιστότοπος παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για τη μάθηση και τη διδασκαλία στο Πανεπιστήμιο. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να διερευνήσουν τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν τόσο στην επίσημη όσο και στην μη τυπική μάθηση για την επίτευξη ακαδημαϊκών και προσωπικών στόχων. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια πλατφόρμα για την κοινότητα EdUHK για να μοιραστεί ιδέες και στρατηγικές για τη μάθηση και τη διδασκαλία. Χαιρετίζουμε τις απόψεις, τις προτάσεις και τις συμβολές σας που θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη του Πανεπιστημίου.

Ο καθηγητής John Lee Chi-kin
Αντιπρόεδρος (Ακαδημαϊκός) και Πρόεδρος της επιτροπής ποιοτικής μάθησης και διδασκαλίας

110739_110722_1.png

Συνεργασία

The Education University of Hong Kong πιστεύει ότι η διεθνής και τοπική συνεργασία, μαζί με τη σχολική συνεργασία και την ανταλλαγή, συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του πανεπιστημίου ως κέντρο ποιοτικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών που αναγνωρίζεται τόσο στο Χονγκ Κονγκ όσο και στο εξωτερικό.

Στη διεθνή πλατφόρμα, η αλληλεπίδραση του Πανεπιστημίου με το παγκόσμιο δίκτυο συνεργάσιμων συνεργατών του σε διασκέψεις και συνεργασίες μας προσφέρει διεθνή σημεία αναφοράς για την αριστεία στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών. Με τη σειρά του, το Πανεπιστήμιο επιδεικνύει ηγετικό ρόλο, αναπτύσσοντας και μοιράζοντας τις εμπειρίες μας με την εκπαιδευτική κοινότητα σε ολόκληρη την περιοχή και πιο πέρα. Συνδυάζοντας συνδέσμους με σχολεία και ιδρύματα σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής για τους μελετητές και τα κέντρα παγκόσμιας κλάσης, το Πανεπιστήμιο συμμετέχει σε ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα συνεργασίας.

Στο τοπικό αρένα εκπαίδευσης, η δυναμική σχέση με νηπιαγωγεία και σχολεία επιτρέπει στο Πανεπιστήμιο να παράγει πτυχιούχους που αποκτούν ποιοτική εμπειρία στον τομέα. Οι αίθουσες διδασκαλίας δίνουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να ασκήσουν αυτό που έχουν μάθει και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Δίνουν επίσης στους ερευνητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αναπτύξουν στρατηγικές που αντιμετωπίζουν το μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον του Χονγκ Κονγκ.

Με τη διεξαγωγή συνεργατικών σχεδίων και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων των σχολικών συνεργασιών, το Πανεπιστήμιο θα προβεί

  • να δημιουργήσουν ένα μαθησιακό περιβάλλον πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας για την υποστήριξη της ανάπτυξης διεθνών προοπτικών ·
  • παρέχει ένα πλαίσιο σπουδών που διαμορφώνει τη μάθηση ως απάντηση στην αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση και τη διαπολιτισμική επικοινωνία.
  • να ενισχύσει τους δεσμούς με περιφερειακούς και διεθνείς εταίρους και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην έρευνα και την παιδεία · και
  • να προωθήσει τη διεθνοποίηση και να ενθαρρύνει την ενσωμάτωση των σπουδαστών στις τοπικές, περιφερειακές και υπερπόντιες πολυπολιτισμικές κοινότητες.

Τοποθεσίες

Χονγκ Κονγκ

Address
10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories
Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Bachelor

Υποβολή ερώτησης

Άλλη