Hong Kong Polytechnic University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με 80 χρόνια περήφανης παράδοσης, το PolyU είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης, που κατατάσσεται μεταξύ των 100 κορυφαίων ιδρυμάτων στον κόσμο.

Το Hong Kong Polytechnic University (PolyU) είναι ένα σπίτι για την εκπαίδευση των στοχαστών, των επικοινωνιακών και των ερευνητών που προσφέρουν θετικό αντίκτυπο. Δεσμευόμαστε να εκπαιδεύουμε τους αυριανούς ηγέτες σήμερα, μέσω μιας επαγγελματικής εκπαίδευσης που παρέχει στους αποφοίτους ασυναγώνιστες τοποθετήσεις για να ευδοκιμήσουν σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

Προσπαθούμε για διεπιστημονική έρευνα και σημαντικές καινοτομίες για ανακαλύψεις για την επίλυση πραγματικών προκλήσεων. Οι ερευνητές μας αναπτύσσουν πρωτοποριακές ιδέες, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα, ανυψώνοντας τα οικονομικά αποτελέσματα και βελτιώνοντας τις ζωές των κοινοτήτων προς όφελος του Χονγκ Κονγκ, του έθνους και του κόσμου.

139960_pexels-photo-3773837.jpeg

Το Motto μας

Να μάθουν και να εφαρμόσουν, προς όφελος της ανθρωπότητας

Τα παραπάνω προέρχονται από το κινεζικό σύνθημα, που παρατίθεται από το μεγάλο Κινέζικο κλασικό Yijing (Βιβλίο της Αλλαγής) και δύο αρχαίες πραγματείες, μία από τη δυναστεία των Χαν και η άλλη από την εποχή του προ-Κιν.

Το πρωτότυπο κινεζικό κείμενο μπορεί να παραφράζεται ως εξής: "Μάθετε κάθε αλήθεια και χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που μάθατε για να ολοκληρώσετε κάθε εργασία" και "για να μάθετε, για να εξυπηρετήσετε".

Το όραμά μας

Γίνετε κορυφαίο πανεπιστήμιο που προάγει και μεταφέρει γνώσεις και παρέχει την καλύτερη ολιστική εκπαίδευση προς όφελος του Χονγκ Κονγκ, του έθνους και του κόσμου.

Η αποστολή μας

Να συνεχίσει την αποτελεσματική έρευνα που ωφελεί τον κόσμο.

Για την καλλιέργεια κριτικών στοχαστών, αποτελεσματικών επικοινωνιακών, καινοτόμων επιλυτών προβλημάτων και κοινωνικά υπεύθυνων παγκόσμιων πολιτών.

Να καλλιεργήσει μια πανεπιστημιακή κοινότητα στην οποία όλα τα μέλη μπορούν να υπερέχουν στις φιλοδοξίες τους με μια ισχυρή αίσθηση ότι ανήκουν και υπερηφάνεια.

139961_pexels-photo-4126759.jpeg

Διεθνής κοινότητα

Απολαύστε διεθνή, εμπλουτισμένη και περιεκτική ατμόσφαιρα στην πανεπιστημιούπολη. Μέσω του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου μας, θα έχετε πρόσβαση σε διεθνείς ακαδημαϊκές ανταλλαγές και θα ενισχύσετε την κατανόηση και την εκτίμησή σας για την πολιτιστική πολυμορφία και ευρύτερα κοινωνικά θέματα. Όλοι οι μαθητές ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν προγράμματα κινητικότητας μαθητών εκτός του Χονγκ Κονγκ.

Διεθνής Σχολή

Το PolyU προωθεί τη διεθνοποίηση μεταξύ καθηγητών και προσωπικού. Επιδιώκουμε ενεργά την ποικιλομορφία στο σώμα της σχολής μέσω της προληπτικής πρόσληψης και διατήρησης.

Η σχολή και το προσωπικό μας συμμετέχουν σε πολλές πολυπολιτισμικές δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη και ενισχύουν ενεργά τις παγκόσμιες συνδέσεις μας μέσω έρευνας, εκπαίδευσης και μεταφοράς γνώσεων.

Παγκόσμιες προοπτικές σε ακαδημαϊκά προγράμματα

Η PolyU ενθαρρύνει τους μαθητές να λειτουργούν με αυτοπεποίθηση σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον και να προσφέρουν θετικές συνεισφορές ως πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαθέτουμε μια παγκόσμια προοπτική σε όλα τα προγράμματά μας και παρέχουμε στους μαθητές πολλές ευκαιρίες για την ενίσχυση της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και αφοσίωσης. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν πιστωτικά μαθήματα εκτός Χονγκ Κονγκ.

Μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγής, πρακτικής άσκησης και εκμάθησης υπηρεσιών, οι μαθητές μας αποκτούν έκθεση στην παγκόσμια σκηνή.

Διεθνείς Συνεργασίες και Συνεργασίες

Κατατάχθηκε στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, η PolyU είναι ήδη παγκόσμιος ηγέτης σε πολλούς τομείς. Με την κινητοποίηση των περιουσιακών στοιχείων και των ταλέντων μας, εμπλέκοντας διεθνείς συμμαχίες όπως το Πανεπιστημιακό Δίκτυο Κοινωνικής Ευθύνης (USRN) και το University Alliance of the Silk Road (UASR), συνεργασίες και βιομηχανικές συνεργασίες και δημιουργώντας στρατηγικές πλατφόρμες, βοηθούμε στο άνοιγμα του δρόμου για στενότερες παγκόσμιες συνδέσεις.

Η PolyU προωθεί τη διεπιστημονική έρευνα, ιδίως σε αναδυόμενους τομείς, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η ρομποτική, συμβάλλοντας στη ζωντανή καινοτομία στην επίλυση παγκόσμιων και / ή κοινωνικών προκλήσεων.

3.000+

Αναλήφθηκαν ερευνητικά έργα
(2018/19)

350+

Συνεργαζόμενοι συνεργάτες και ιδρύματα
(2018/19)

250+

Συνεργάτες ανταλλαγής φοιτητών
(2018/19)

416

Υπογράφηκαν συμφωνίες ακαδημαϊκής συνεργασίας
(από τον Ιούνιο του 2019)

Δημιουργήστε το μέλλον που φαντάζεστε

Το μοντέλο της επαγγελματικής μας εκπαίδευσης υιοθετεί μια μοναδική προσέγγιση βιωματικής μάθησης που περιλαμβάνει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, μάθησης υπηρεσιών και ανταλλαγών στο εξωτερικό. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία τοπικών και διεθνών προγραμμάτων ηγεσίας και ανάπτυξης για μια πραγματικά μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία - εξοπλίζοντας τους μαθητές με τις σωστές δεξιότητες για να γίνουμε κοινωνικά υπεύθυνοι παγκόσμιοι ηγέτες του αύριο.

Κατάταξη

QS Top 50 Κάτω των 50 (2021)

25η

Κατάταξη πανεπιστημίου QS Asia (2020)

75η

Κατάταξη Παγκόσμιου Πανεπιστημίου QS (2021)

Ας ακούσουμε από τους μαθητές μας

«Ο χρόνος μου στο PolyU με έχει προετοιμάσει για παγκόσμια ηγεσία».

Amanda Putri Wantono, Ινδονησία
Σχολή Διαχείρισης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιστημών (Πτυχιούχος)

-

"Θα έχετε καταπληκτική διαπολιτισμική έκθεση στις αίθουσες διαμονής και σε όλη την πανεπιστημιούπολη."

Maciej Nowakowski, Πολωνία
Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών (Πτυχιούχος)

-

"Η ολιστική εκπαίδευση της PolyU χτίζει τις επαγγελματικές μας δεξιότητες και μου επέτρεψε να κάνω τη διαφορά στον κόσμο."

Madina Kaliyeva, Καζακστάν
Σχολή Επιχειρήσεων (Πτυχιούχος)

-

"Το PolyU με έκανε να συνειδητοποιήσω τη σημασία του να είμαι υπεύθυνος παγκόσμιος πολίτης - γι 'αυτό, είμαι για πάντα ευγνώμων."

YC Wong, Χονγκ Κονγκ
Σχολή Υγείας και Κοινωνικών Επιστημών (Πτυχιούχος)

-

"Η PolyU έθεσε μια σταθερή βάση για το μέλλον μου στην έρευνα για τους σεισμούς."

Τσεν Κάι-Ξιν, ηπειρωτική Κίνα
Σχολή Κατασκευών και Περιβάλλοντος (Πτυχιούχος)

Τοποθεσίες

Hung Hom

Address
Yuk Choi Road,11
Hung Hom, Kowloon, Χονγκ Κονγκ

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη