Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

VAMK είναι ένα σύγχρονο και διεθνές Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών βρίσκεται στη Βάασα, Φινλανδία. VAMK παρέχει θεωρητική και πρακτική προσανατολισμένη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στα φινλανδικά και στα αγγλικά, τόσο σε επίπεδο Bachelor στην πλήρη απασχόληση και την εκπαίδευση μερικής απασχόλησης, καθώς και επαγγελματικό επίπεδο Μάστερ πτυχίο.

Τα δυνατά μας σημεία είναι στην ενεργειακή τεχνολογία και τη διεθνή επιχειρηματική ικανότητα και σε αυτούς τους τομείς βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τον ενεργειακό τομέα Βάασα region's.

Οι κύριοι τομείς της εστίασης είναι υψηλής τεχνολογίας, διεθνείς επιχειρήσεις, και της υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών υπηρεσιών. VAMK παίρνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον που συνδυάζει το παραδοσιακό επιχειρηματικό πνεύμα της περιοχής με διεθνή ενημέρωση, τις γλώσσες και τον πολιτισμό στην εκπαίδευση. Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στη διεθνοποίηση και οι εκπαιδευτές διατηρούν υψηλό μορφωτικό επίπεδο.

VAMK διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασίας με τα πανεπιστήμια και άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και στη Φινλανδία. Το προσωπικό, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της ομάδας για να παρέχει ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών λύσεων μάθησης, προσφέροντας ένα ασυναγώνιστο συνδυασμό της ποιότητας της εκπαίδευσης στο σύγχρονο και μαθητή-φιλική πόλη της Vaasa.

Επί του παρόντος, VAMK έχει 3.300 φοιτητών που εγγράφονται και πλήρους απασχόλησης προσωπικό άνω των 210 μελών του, καθώς και 50 μερικής απασχόλησης ή να επισκέπτονται τους δασκάλους και καθηγητές. VAMK έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις, ένα στην Palosaari - η πλευρά της θάλασσας πανεπιστημιούπολη, και μία για Raastuvankatu ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις είναι εύκολα προσβάσιμο και μόλις 1,5 χιλιόμετρα από το άλλο.

VAMK Ltd, Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK Ltd, Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι ένα διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκπαίδευση Bachelors Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς και Εγγεγραμμένοι Νοσηλευτές και Νοσηλευτές Δημόσιας Υγείας στα φινλανδικά και στα αγγλικά για τις απαιτητικές ανάγκες του εργασιακού βίου.

VAMK Ltd ανήκει στην πόλη της Vaasa, Πανεπιστήμιο της Vaasa, Περιφερειακό Συμβούλιο της Οστροβοθνίας και Οστροβοθνία Εμπορικό Επιμελητήριο.

Σε μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, η υψηλότερη ισχύς της απόφασης ανατίθεται στη Γενική Συνέλευση, όπου οι μέτοχοι ασκούν την εξουσία τους, σύμφωνα με τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, η οποία είναι σύμφωνη με την Περιορισμένης Ευθύνης Εταιρειών Νόμου, βλέπει προς τη διοίκηση της εταιρείας και την κατάλληλη οργάνωση των εργασιών της. Ο πρύτανης του VAMK, ​​με την υποστήριξη της διοικούσας επιτροπής, ενεργεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της Oy Ab VAMK.

ιστορία

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, ξεκίνησε τη λειτουργία του ως προσωρινό πολυτεχνικά στις 1, Αυγούστου, 1996 και βασίστηκε σε πέντε ιδρύματα: Βάασα Institute of Technology, Βάασα Commercial College, Βάασα College του Hotel and Restaurant Υπηρεσίες, Βάασα Κολέγιο της Υγείας και Βάασα College του νοικοκυριού και Κοινωνικών υπηρεσιών.

Λίγο μετά τα ιδρύματα αυτά συνδυάστηκαν σε τρεις: Βάασα Institute of Technology, Βάασα Ινστιτούτο Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Τουρισμού και Βάασα Ινστιτούτο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Η λειτουργία δόθηκε μια μόνιμη άδεια για να σχηματίσουν ένα ενιαίο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Τα ιδρύματα αυτά έχουν αξιοσημείωτη μεμονωμένες παραδόσεις πριν από την συγχώνευση: εκπαίδευση των επιχειρήσεων έχει μια ιστορία πάνω από 100 χρόνια στη Βάασα. εμπειρογνώμονες σε θέματα κατάρτισης στον τομέα της τεχνολογίας στη Βάασα έχει προβλεφθεί για πάνω από 150 χρόνια, ενώ η κατάρτιση εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας έχει προβλεφθεί εδώ και 25 χρόνια. Εκτός από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας, τα άλλα δύο ινστιτούτα χωρίστηκαν σε VAMK (από το όνομα Vaasa Πολυτεχνείου) και κολέγια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχέση με τη λήψη της οριστικής άδειας, την 1η Αυγούστου 1999.

Σήμερα VAMK έχει τρία εκπαιδευτικά σχολεία, δύο μονάδες για τις υπηρεσίες των φοιτητών και των διοικητικών καθώς και μια μονάδα για την εφαρμοσμένη έρευνα και την ανάπτυξη. Τα πλεονεκτήματα της VAMK είναι διεπιστημονική, πολύγλωσση και διεθνή εκπαίδευση με μια καλή εμπειρία στην υψηλή τεχνολογία, διεθνών επιχειρήσεων και του τουρισμού, καθώς και πολύ ανεπτυγμένη την υγειονομική περίθαλψη και τις κοινωνικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τα θεσμικά όργανα της φήμης εκπαιδευτική ιστορία.

Η αποστολή, το όραμα και τις αξίες

Vaasan ammattikorkeakoulu, Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών (VAMK) εκπαιδεύει τους διεθνείς εμπειρογνώμονες για να εξυπηρετήσει την εμπορική και βιομηχανική ζωή. VAMK είναι ένα πολύγλωσσο και διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει εκπαίδευση σε δύο γλώσσες, καθώς και την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία δραστηριότητες ενσωματωθεί στην διδασκαλία της τεχνολογίας, επιχειρήσεων και οικονομίας και της υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών υπηρεσιών.

VAMK προσφέρει εκπαίδευση με τη μορφή μελετών εξειδίκευσης και προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε βασικά πτυχία και πτυχία επαγγελματικής Master. Ένα σημαντικό μέρος των σπουδών είναι η συνεργασία με την επαγγελματική ζωή.

Το όραμά μας είναι

να είναι μια ενεργητική, ελκυστική, και διεθνή μάθηση και την ερευνητική κοινότητα, το οποίο λειτουργεί σε στενή επαγγελματική συνεργασία με την περιοχή του εργασιακού βίου στήριξη της επιτυχίας της περιοχής.

Η αποστολή μας είναι

να εκπαιδεύσει τους διεθνείς εμπειρογνώμονες για τις ανάγκες του Οστροβοθνία επαγγελματικής ζωής, προσφέροντας Προγράμματα Σπουδών στην Τεχνολογία, Οικονομική των Επιχειρήσεων, Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, και με τη διεξαγωγή εργασιών έρευνας και ανάπτυξης που συνδέονται στενά σε αυτούς τους τομείς. Οι δραστηριότητές μας είναι πολύγλωσσο και διεθνές.

περιοχές μας της εστίασης είναι

Τεχνογνωσία της βιομηχανίας ενέργειας, ιδίως την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογίες αξιοποίησης και της μετάδοσης και της τεχνολογίας των πληροφοριών με επίκεντρο την ενεργειακή βιομηχανία. Business τεχνογνωσία της εξαγωγικής βιομηχανίας, ειδικά οι πρακτικές του διεθνούς εμπορίου και logistics. Η ουσιαστική βασική τεχνογνωσία των κοινωνικών υπηρεσιών και της υγειονομικής περίθαλψης και την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, την ευημερία και την ικανότητα να εργαστούν.

Το προφίλ μας

Το προφίλ VAMK δίνει έμφαση διεθνή συνεργασία και περιφερειακές επιπτώσεις. Τα προγράμματα σπουδών μας επικεντρώνονται στην κατάρτιση εμπειρογνωμόνων με διεθνή ικανότητες που απαιτούνται τόσο από τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις της ζωής, και θέλουμε να είμαστε ενεργά στην ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων. Ο περιφερειακός αντίκτυπος πραγματοποιείται μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας που βασίζονται στις ανάγκες της εργατικής ζωής της περιοχής. ζωής εργασίας είναι σχεδόν ενσωματωθεί κατάρτισης με τη χρήση μαθητοκεντρική παιδαγωγικές μεθόδους.

Οι αξίες μας περιλαμβάνουν

Προσανατολισμό προς τον πελάτη: Αναμένουμε και γνωρίζουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών, και συναντάμε αυτές τις ανάγκες και τις προσδοκίες μέσω πράξεων ευέλικτη, υψηλής ποιότητας. Βιώσιμη ανάπτυξη: Φέρνουμε πρόσθετη αξία στην δυτική Φινλανδία, με την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας με επιμονή και καινοτόμο τρόπο και με σεβασμό των περιβαλλοντικών αξιών. Μελλοντικές προσανατολισμένη εμπειρία: Παρέχουμε την επαγγελματική ζωή με τους εμπειρογνώμονες και να εξασφαλίσει τη δική μας τεχνογνωσία και την εμπειρία μέσα από τη συνεχή μάθηση. Σεβασμός: Χτίζουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη, με σεβασμό σε όλους, ως ανθρώπινο ον, και είμαστε ανοιχτά δώσει θετική και εποικοδομητική κριτική.

VAMK με λίγα λόγια

Φοιτητές

3250 (560 με μερική απασχόληση εκπαίδευση)

Προσωπικό

212 (124 μέλη ΔΕΠ)

πτυχιακά προγράμματα

13 προπτυχιακές τους σπουδές στην εκπαίδευση πλήρους απασχόλησης 4 Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πτυχία Μέχρι προγράμματα 10 μοιρών σε μερική απασχόληση εκπαίδευση ετησίως

Πεδία μελέτης

Τεχνολογία Οικονομικά των Επιχειρήσεων Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Πληροφορική Επιχειρήσεων

Χρόνος σπουδών

Πλήρης απασχόληση ECTS εκπαίδευση 210-240 (3,5-4 ετών) Μερικής απασχόλησης ECTS εκπαίδευση 210-240 (3-5 ετών) Επαγγελματικό Μάστερ βαθμούς 60-90 ECTS (2-3 ετών)

Διεθνής δραστηριότητα

350 αλλοδαποί φοιτητές πτυχίο 80 φοιτητές Εισερχόμενοι ανταλλαγή 180 Εξερχόμενοι φοιτητές ανταλλαγής

Ποιότητα των διδάκτρων: 72% των αποφοίτων βαθμού διδάκτρων ως άκρως αρμόδιες

Τελική διατριβές γίνονται για επαγγελματική ζωή: 75%

προγράμματα σπουδών και τίτλων σπουδών που απονέμονται

Bachelor σε επίπεδο εδάφους:

International Business: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (στα αγγλικά) Οικονομικά των Επιχειρήσεων: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (στα φινλανδικά) Επιχειρήσεις Πληροφορικής: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (στα φινλανδικά)

Κοινωνικές Υπηρεσίες: Πτυχίο Κοινωνικών Υπηρεσιών (στα φινλανδικά) Health Care: Bachelor of Υγείας (στα φινλανδικά) Δημόσια Υγεία: Bachelor of Υγείας (στα φινλανδικά)

Ενεργειακή Τεχνολογία: Bachelor of Engineering (στα φινλανδικά και εν μέρει στα αγγλικά) Τεχνολογία πληροφοριών: Bachelor of Engineering (στα αγγλικά και στα φινλανδικά) Πολιτικών Μηχανικών: Bachelor of Engineering (στα φινλανδικά) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών: Bachelor of Engineering (στα φινλανδικά) Περιβαλλοντική Τεχνολογία (στα φινλανδικά) Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής: Bachelor of Engineering (στα φινλανδικά)

Master-επίπεδο:

Διαχείριση Έργου: Master of Engineering (στα αγγλικά) Κατασκευή: Master of Engineering (στα φινλανδικά) Business Αρμοδιότητα: Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (στα φινλανδικά) Ανάπτυξη και Διαχείριση εντός Φροντίδας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών: Master of Φροντίδα Υγείας / Δημόσιας Υγείας / Κοινωνικών Υπηρεσιών (στα φινλανδικά)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
φινλανδικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

VAMK University of Applied Sciences

Το Bachelor in International Business (Bachelor of Business Administration BBA) παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται σε διάφορα απαιτη ... [+]

Το Bachelor στη διεθνών επιχειρήσεων (Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA) παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται σε διάφορα απαιτητικά εμπειρογνωμόνων και ηγετικές θέσεις. Η αγγλική είναι η γλώσσα διδασκαλίας, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την επιτυχία στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Εκτός από την ανταλλαγή φοιτητών και πρακτική κατάρτιση στο εξωτερικό, οι μαθητές μας έχουν επίσης τη δυνατότητα να μελετήσει ένα διπλό πτυχίο σε ένα από τα τέσσερα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας στη Γερμανία, την Πολωνία ή τη Γαλλία. Οι μελέτες περιλαμβάνουν πρακτικές εργασίες που διεξάγονται για την region's εργασίας-ζωής.... [-]

Φινλανδία Vaasa
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VAMK University of Applied Sciences

Το Bachelor στην Πληροφορική (B.Sc. Information Technology) έχει τις ρίζες της στην τοπική βιομηχανία σχετίζονται με την ενέργεια. Στόχος μας είναι εμπειρογνώμονες παραγω ... [+]

Βασικά Μαθησιακά Αποτελέσματα

Σήμερα, Τεχνολογία των πληροφοριών (ΤΠ) διαχέεται στην επαγγελματική μας ζωή, καθώς και στην καθημερινή μας ζωή, με πολλούς τρόπους. Αυτό οδηγεί αυτόματα σε μια αυξανόμενη ανάγκη για τους ειδικούς της πληροφορικής στη σύγχρονη κοινωνία.

Στο Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, το B.Sc. Πληροφορική (Bachelor Information Technology) έχει τις ρίζες της στην τοπική βιομηχανία σχετίζονται με την ενέργεια. Στόχος μας είναι εμπειρογνώμονες παραγωγή που μπορούν να βοηθήσουν τις μεγάλες διεθνείς εταιρείες και τοπικών φορέων στην ανάπτυξη προϊόντων και τεχνικών εφαρμογών που σχετίζονται με την πληροφορική.... [-]

Φινλανδία Vaasa
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

VAMK Introduction Video 2015 - Training Tomorrow´s Professionals Today

Vaasan ammattikorkeakoulu
Address
VAMK, University of Applied Sciences Wolffintie 30
65200 Vaasa, Φινλανδία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+358 20 7663300