Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Seinäjoki Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι μια διεπιστημονική ίδρυμα τριτοβάθμιας educationand ένα αποτελεσματικό ηθοποιός στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας, της ανάπτυξης και της καινοτομίας (ΕΑΚ) στην περιοχή της Νότιας Οστροβοθνίας στη Δυτική Φινλανδία.

Ο αριθμός των φοιτητών πλήρους φοίτησης είναι 5000 και ακαδημαϊκά και άλλα μέλη του προσωπικού 380. Seinäjoki UAS έχει 19 Bachelor και 7 προγράμματα μεταπτυχιακό. Τρία προγράμματα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα (International Business, Νοσηλευτικής και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων). Επίσης διπλά πτυχιακά προγράμματα είναι διαθέσιμα στους τομείς της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Seinäjoki UAS παρέχει εκπαίδευση με στόχο την υψηλού επιπέδου επαγγελματική ειδίκευση στους ακόλουθους τομείς:

ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ
Κοινωνικές επιστήμες, Διοίκηση Επιχειρήσεων και
Τεχνολογία, Επικοινωνία και Μεταφορών
Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος
Κοινωνικές υπηρεσίες, Υγεία και Αθλητισμός
Τουρισμός, Catering και οικιακές υπηρεσίες

Στην εκπαίδευση και στις δραστηριότητες Ε & Α Seinäjoki UAS έχει επικεντρωθεί στους ακόλουθους τομείς εστίασης:

Βιώσιμη Λύσεις Τροφίμων
Έξυπνο και Ενεργειακά Αποδοτικά Συστήματα
Πρόνοιας και δημιουργικά άτομα και Κοινοτήτων
Επιχειρηματικότητα, νέες επιχειρηματικές έννοιες και καινοτομίες Υπηρεσία

Αυτοί οι τομείς εμπειρογνωμοσύνης που αναπτύσσονται με βάση τις περιφερειακές και διεθνείς ανάγκες και τις ειδικές δυνάμεις μας.

Διεθνοποίηση αποτελεί στρατηγικό στόχο της Seinäjoki UAS

Έχουμε περίπου 200 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε 50 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ενεργό φοιτητών και ακαδημαϊκού προσωπικού, σχέδια ΕΑΚ και διεθνή συνέδρια αποτελούν ζωτικό μέρος των διεθνών δραστηριοτήτων μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Θα πάρετε μια γενική εικόνα της διοίκησης επιχειρήσεων, με έμφαση στις διεθνείς δραστηριότητες των επιχειρήσεων και οργανισμών. Θα αποκτήσουν δεξιότητες στο σχεδιασμό, τη ... [+]

Σας ενδιαφέρει η μελέτη των διεθνών διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στη Φινλανδία; Το εκπαιδευτικό σύστημα της Φινλανδίας είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητά του.

Πάρτε ένα πτυχίο Bachelor σε SeAMK, Seinäjoki Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για να είναι προετοιμασμένοι για ενδιαφέρουσες εργασίες σε διεθνείς επιχειρήσεις. Όλες οι μελέτες που διεξήχθησαν στην αγγλική γλώσσα και τις ευκαιρίες για την ανταλλαγή σπουδαστών είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθούν από το καθεστώς διπλό πτυχίο με ιδρύματα εταίρους μας στη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία, την Κίνα ή την Ισπανία. ... [-]

Φινλανδία Seinäjoki
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
42 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media