Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελέτη στο OAMK

Πάνω από 9.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 300 διεθνείς φοιτητές, εξασφαλίζουν ότι το Oulu University of Applied Sciences (OAMK) είναι ένα ζωτικής σημασίας και καινοτόμο μέρος για σπουδές.

Οι σπουδές στο OAMK είναι προσανατολισμένες στην επαγγελματική ζωή και συνδυάζουν θεωρητικές σπουδές με επαγγελματικές δεξιότητες. Εκπαιδεύουμε επαγγελματίες υψηλής αξίας για να καλύψουμε τις ανάγκες της επαγγελματικής ζωής τόσο στη Φινλανδία όσο και διεθνώς.

Έχουμε συνολικά 28 προγράμματα πτυχίου, εκ των οποίων τα τρία διδάσκονται στα αγγλικά. Τα προγράμματα σπουδών σας δίνουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να εργαστείτε ως επαγγελματίας ειδικός, να παρακολουθείτε και να προωθήσετε τις τελευταίες τάσεις ανάπτυξης του τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας και να δημιουργήσετε για τη δια βίου μάθηση.

Η πόλη του Oulu είναι γεμάτη από δυνατότητες

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών ( OAMK ) είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών της Φινλανδίας. Βόρεια από το Ελσίνκι, η περιοχή Oulu είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της χώρας. Μόνο μία ώρα πτήσης από το Ελσίνκι και μια σύνδεση τρένου που σας μεταφέρει κατευθείαν στο κέντρο της πόλης, βεβαιωθείτε ότι η πόλη Oulu έχει εύκολη πρόσβαση από τη νότια Φινλανδία. Με τους 200.000 κατοίκους της, η περιοχή αποτελεί σημαντικό κέντρο καινοτόμων βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας, ακαδημαϊκών κύκλων, επιστήμης, υπηρεσιών και πολιτισμού.

Το Oulu διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις μελέτης και διδασκαλίας με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου και όμορφη φύση. Η περιοχή Oulu είναι ένας ζωντανός και ενδιαφέρουσα προορισμός για φοιτητές, καθηγητές και ειδικούς, τόσο από τη Φινλανδία όσο και από το εξωτερικό. Μόνο λίγες ώρες από την εξωτική Λαπωνία και δυνατότητες πεζοπορίας κάνουν το Oulu ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης. Οι καθημερινές συνδέσεις με λεωφορεία σε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στη Φινλανδία, το Ruka, κατά τη χειμερινή περίοδο, επιτρέπουν σε όλους να απολαύσουν χιονοδρομικές πίστες και διαδρομές σκι.

Χαρακτηριστικά για το Oulu

  • Το φινλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα κατατάσσεται στα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα του κόσμου.
  • Αρκετοί Φινλανδοί πρόεδροι ξεκίνησαν την εκπαιδευτική τους πορεία στο Oulu, συμπεριλαμβανομένου του Βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης Πρόεδρο Martti Ahtisaari. OAMK είναι υπερήφανη που συνεχίζει αυτή την κληρονομιά υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.
  • Η Oulu διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών ΤΠΕ. Η πόλη έχει ονομαστεί μεταξύ των επτά πιο έξυπνων κοινοτήτων, στο πνεύμα του Ευφυούς Κοινοτικού Φόρουμ, πολλά χρόνια στη σειρά.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Η τεχνολογία της πληροφορίας είναι απαραίτητη σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Η ανάγκη για επαγγελματίες των ΤΠΕ αυξάνεται συνεχώς. Ως μηχανικός ΤΠΕ είστε σε θέ ... [+]

Πτυχίο Πρόγραμμα στην Πληροφορική, BEng

Αίτηση 9-23 Ιανουαρίου 2019

Δίδακτρα 8000 € / Ακαδημαϊκό έτος

Υποτροφία διαθέσιμη

Η ανάγκη για επαγγελματίες των ΤΠΕ αυξάνεται συνεχώς. Ως μηχανικός ΤΠΕ είστε σε θέση να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε διάφορες λύσεις λογισμικού και εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε ως ενεργό μέλος της κοινωνίας εργασίας σας και να αναπτύξετε το δικό σας επάγγελμα.... [-]

Φινλανδία Oulu
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Το πρόγραμμα σπουδών στο International Business ή το DIB, όπως το ονομάζουμε, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των διεθνώς προσανατολισμένων μικρομεσ ... [+]

Αίτηση 9-23 Ιανουαρίου 2019

Δίδακτρα 8000 € / Ακαδημαϊκό έτος

Υποτροφία διαθέσιμη

Το πρόγραμμα σπουδών στο International Business ή το DIB, όπως το ονομάζουμε, προορίζεται τόσο για φινλανδούς όσο και για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αναζητήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές σταδιοδρομίας σε καινοτόμες διεθνείς επιχειρήσεις, πωλήσεις και μάρκετινγκ, διαχείριση ή επιχειρηματικότητα.... [-]

Φινλανδία Oulu
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
42 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Φινλανδία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+358 20 611 0200