UPSAT

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η UPSAT , ιδιωτική σχολή επιστημών υγείας, ιδρύθηκε το 2001. Είναι πρωτοπόρος στην παραϊατρική πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Τυνησία.

UPSAT είναι το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας καθώς και από το Υπουργείο Υγείας.

Σχολή ελίτ, η UPSAT αναγνωρίζεται για την αριστεία της ακαδημαϊκής της κατάρτισης και το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των αποφοίτων της.

Με την φήμη του, η ποιοτική εκπαίδευση που παρέχει εγγυάται την απασχολησιμότητα των αποφοίτων του στην Τυνησία και στο εξωτερικό.Naassom Azevedo / Unsplash


Με την ενσωμάτωση του «Honoris», του πρώτου πανευρωπαϊκού δικτύου ιδιωτικών πανεπιστημίων, η UPSAT αναλαμβάνει διεθνή κλίμακα που της δίνει τα μέσα για να παραμείνει η πορεία της αριστείας.

Η συμβολή του δικτύου Honoris αντικατοπτρίζεται στον εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών εργαλείων και τεχνικών, στη διαφοροποίηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου και στην ενσωμάτωση νέων επιχειρηματικών, ψηφιακών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Όλα αυτά, προκειμένου να εναρμονιστούν με τα διεθνή πρότυπα και να προετοιμάσουν τους αποφοίτους μας για τις απαιτήσεις της εθνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας.

Το UPSAT επιτυγχάνει την αποστολή του μέσω ομάδων επιλεγμένων και μειωμένων φοιτητών, μια πλούσια διδασκαλία που συνδυάζει νοσοκομειακή πρακτική και πρακτική εργασία με διαλέξεις, μια σχολή υψηλού επιπέδου, ένα Ιατρικό Κέντρο Προσομοίωσης μοναδικό στην Αφρική.

Το κέντρο διαθέτει μανεκέν υψηλής πιστότητας και μια ομάδα εκπαιδευτών υψηλής ειδίκευσης.

Μέσω αυτού του κέντρου, η UPSAT προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να παγιώσουν την εκπαίδευσή τους στο διαδικαστικό επίπεδο και στο σχέδιο τεχνογνωσίας και τεχνογνωσίας.

UPSAT παρέχει εκπαίδευση σε τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα που βρίσκονται στο κέντρο των τριών κύριων παραθαλάσσιων πόλεων της Τυνησίας: Τύνιδας, Σους και Σφαξ.

Οι τρεις σχολές είναι διαπιστευμένες από τα εποπτικά υπουργεία και όλα εξειδικευμένα στον τομέα των επιστημών και των παραϊατρικών τεχνικών.

Οι δύο πόλεις, που λούζονται από τη Μεσόγειο, αντιπροσωπεύουν από την ιστορία και το παρελθόν τους ένα λιωμένο δοχείο πολιτισμών και μίξη πολιτισμών και θρησκειών σε μια νεανική, ανεκτική και ανοιχτή Τυνησία, όπου συνυπάρχουν συναγωγές, καθεδρικοί ναοί και τζαμιά.

αποστολή

UPSAT στην ποιότητα, η UPSAT συνεχώς να εκπαιδεύει τα καλύτερα πρότυπα, επαγγελματίες υγείας με ισχυρές δεξιότητες και είναι σε θέση να ενσωματώσει εύκολα τις αλλαγές στην πράξη και την εξέλιξη των επαγγελμάτων τους.

όραμα

Η UPSAT στοχεύει να παραμείνει και να παραμείνει μια αφρικανική ναυαρχίδα της διαπιστευμένης παραϊατρικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανοικτή στις διεθνείς, προσαρμοσμένη στις αλλαγές και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του τομέα.

Οι αξίες μας

Το πλεονέκτημα της UPSAT

1. Διπλώματα εγκεκριμένα και δεκτά ισοδύναμα

Το UPSAT αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας καθώς και από το Υπουργείο Υγείας, έχει υιοθετήσει το σύστημα LMD από τις αρχές του 2010. Η UPSAT επιλέγει τους φοιτητές από τους κατόχους πτυχίου και τα διπλώματα που εκδίδει αναγνωρίζονται ως ισοδύναμα .
2. Διεθνές άνοιγμα
Με την ενσωμάτωση του « Honoris », του πρώτου πανευρωπαϊκού δικτύου ιδιωτικών πανεπιστημίων, η UPSAT παίρνει μια διεθνή κλίμακα που της δίνει τα μέσα για να παραμείνει η πορεία της αριστείας .
3. Κατάρτιση με δεξιότητες
Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους νέους αποφοίτους να μετακινούνται γρήγορα στο εργατικό δυναμικό και να ενσωματώνουν εύκολα το κύκλωμα υγειονομικής περίθαλψης.
4. Ειδική και προσεκτική διοικητική ομάδα
Ακαδημαϊκοί και ειδικοί με αποδεδειγμένη εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την υγεία. Αποστολή τους είναι να καλωσορίζουν , να συμβουλεύουν και να υποστηρίζουν τον μαθητή καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
5. Αρμόδιο εκπαιδευτικό όργανο
Τα ιδρύματά μας χρησιμοποιούν διδακτικό προσωπικό με την πλειοψηφία των καθηγητών πανεπιστημιακών νοσοκομείων , συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλής των ασφαλισμένων ειδικοτήτων. Οι έμπειροι παραϊατρικοί φέρνουν την εμπειρία τους και την πρακτική τεχνογνωσία για να προετοιμάσουν τους απόφοιτους για το κοινωνικοεπαγγελματικό περιβάλλον.
6. Σύγχρονοι και προσαρμοσμένοι χώροι
UPSAT προσφέρει στους σπουδαστές της μια σύγχρονη υποδομή, εξοπλισμένη με τεχνολογικά μέσα και εξειδικευμένα εργαστήρια που προωθούν συλλογική και συνεργατική νοημοσύνη.
7. Ένα μοναδικό ιατρικό κέντρο προσομοίωσης στην Αφρική
Το Ιατρικό Κέντρο Προσομοίωσης του δικτύου Honoris είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες που επιτρέπουν οιονεί πραγματικές καταστάσεις.
8. Στενή επίβλεψη κατά τη διάρκεια των πρακτικών εξάσκησης
Οι φοιτητές μας επωφελούνται πολύ νωρίς από επαγγελματική κατάσταση στα Κέντρα Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και στις κλινικές που σχετίζονται με τα θεσμικά μας όργανα μέσω συμβάσεων.
9. Ανταμοιβή εμπειρίας
Ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συμπληρώνει τα επίσημα προγράμματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις, εργαστήρια, ημέρες κατάρτισης , ενημερωτικές συναντήσεις, σεμινάρια και ταξίδια μελετών.
10. Ποσοστά επιτυχίας άνω του 95%
Τα ποσοστά ετήσιας βαθμολόγησης και αποφοίτησης υπερβαίνουν το 95% των εγγραφών.
Φωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Εγκαταστάσεις

UPSAT Tunis

 • Δημιουργήθηκε το 2005 στην Τυνησία, πολιτική, διοικητική και οικονομική πρωτεύουσα,
 • Πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο της πόλης κοντά στο Ιατρικό Κέντρο Προσομοίωσης,
 • Συμφωνήθηκε με τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία και κλινικές κοντά,
 • Διαθέτει εργαστήρια εξοπλισμένα με ειδικότητα,
 • Οι εισηγήσεις σε παιδαγωγικούς συντονιστές, φωτιστικά στο νοσοκομειακό και πανεπιστημιακό τομέα και ειδική παραϊατρική σχολή,
 • Περισσότεροι από 1158 πτυχιούχοι από τη δημιουργία του.
 • Βαθμοί που απονέμονται:
  • Αδειοδότηση: Αναζωογόνηση Αναισθησίας, Φυσικοθεραπεία, Οπτική και Γυαλιά, Ορθοπτική, Νοσηλευτική και Απεικόνιση και Ακτινοθεραπεία.
  • Δάσκαλος: Προχωρημένος στην ηλικία, τις αναπηρίες και τις φυσικές δραστηριότητες.
Διδακτικό προσωπικό UPSAT Τύνιδα
59
Πανεπιστημιακοί καθηγητές
30
Νοσοκομειακοί βοηθοί Πανεπιστημίου
13
Καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και διδάσκοντες
11
Βοηθοί και Βοηθοί Δασκάλους
20
Ιατροί και φαρμακοποιοί
45
Επαγγελματίες υγείας

UPSAT Sousse

Ιδρύθηκε το 2002 στην πανεπιστημιακή πόλη Sousse, σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, κοντά στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία και τις κλινικές με τις οποίες δεσμεύονται από συμβάσεις. Το UPSAT είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ειδικευμένο στην παραϊατρική εκπαίδευση. Το 2002, ήταν η πρώτη που αναγνωρίστηκε ως τέτοια από τα δύο υπουργεία, δηλαδή το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Από τότε, αρκετοί απόφοιτοι έχουν εισέλθει στην αγορά εργασίας στην Τυνησία ή στο εξωτερικό .
Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους νέους αποφοίτους να μετακινούνται γρήγορα στο εργατικό δυναμικό και να εντάσσονται εύκολα στο κύκλωμα υγειονομικής περίθαλψης.

Το UPSAT προσφέρει στους φοιτητές του μια σύγχρονη υποδομή προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις μιας ποιοτικής εκπαίδευσης: ευρύχωρες, ευάερες και κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας, εξειδικευμένα εργαστήρια πλούσια και επαρκώς εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πρακτικών δραστηριοτήτων και μια βιβλιοθήκη που παρέχεται έργα αναφοράς σε εξειδικευμένα περιοδικά. Προσφέρει επίσης ένα περιβάλλον στο διαδίκτυο για την έρευνα και την προετοιμασία της προσωπικής εργασίας που τους ανατέθηκε από τους δασκάλους.

Διδασκαλική UPSAT Sousse
37
Πανεπιστημιακοί καθηγητές
24
Νοσοκομειακοί βοηθοί Πανεπιστημίου
6
Καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και διδάσκοντες
6
Βοηθοί και Βοηθοί Δασκάλους
13
Ιατροί και φαρμακοποιοί
32
Επαγγελματίες υγείας

UPSAT Sfax

Δημιουργήθηκε το 2007 στη Σφαξ, πρωτεύουσα της νότιας Τυνησίας, η σχολή των ιατρικών επιστημών sfax βρίσκεται κοντά στα δύο πανεπιστημιακά νοσοκομεία της πόλης, συγκεκριμένα το chu hedi chaker και chu habib bourguiba. Η σχολή έχει συνάψει συμφωνίες εταιρικής σχέσης με:

 • Ορισμένες ιδιωτικές κλινικές
 • Το ιατρικό κέντρο προσομοίωσης του tunis
 • Το περιφερειακό νοσοκομείο του Mahres
 • Το ιατρικό-αθλητικό κέντρο του σφαξ
 • Το κέντρο των μειονεκτημάτων κινητήρα sfax
 • Το βασικό κέντρο φροντίδας του sfax
UPSAT διδακτική UPSAT Sfax
34
Πανεπιστημιακοί καθηγητές
24
Νοσοκομειακοί βοηθοί Πανεπιστημίου
2
Καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και διδάσκοντες
3
Βοηθοί και Βοηθοί Δασκάλους
6
Ιατροί και φαρμακοποιοί
28
Επαγγελματίες υγείας

Τοποθεσίες

Τυνίδος

Address
38, rue de Cologne,
Lafayette

1002 Τυνίδος, Τυνίδος, Τυνησία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη