Read the Official Description

Γιατί Palacký Πανεπιστήμιο Olomouc;

Είναι το πανεπιστήμιο, μαζί με μια σειρά από άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα που κάνει Olomouc η κορυφαία πόλη φοιτητής στην Τσεχική Δημοκρατία - όπου κάθε πέμπτο άτομο στην πόλη είναι ένας φοιτητής! Olomouc, με την UNESCO-απαριθμούνται κέντρο της πόλης του, φιλοξενεί πάνω από 23.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αποδεικνύουν κάθε μέρα γιατί Olomouc ονομάζεται η Τσεχική Οξφόρδης. Οι μαθητές είναι κυριολεκτικά παντού, η οποία αναδεικνύει μόνο το φιλικό και ακόμα και οικογενειακή ατμόσφαιρα της πόλης, αυτό που θα ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.

πτυχιακά προγράμματα

Πανεπιστήμιο Palacký προσφέρει προγράμματα σπουδών που διδάσκονται σε πολλές γλώσσες σε τρία επίπεδα - Bachelor, Master και Διδακτορικό. Μπορείτε να επιλέξετε από τα προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στις Σχολές Καλών Τεχνών (Φιλολογίας, Euroculture, Κοινωνιολογία, κ.λπ.), Ιατρική (Γενικής Ιατρικής, Οδοντιατρικής, κλπ), Επιστήμη (Διεθνών Σπουδών Ανάπτυξης, Ph.D. στη Γεωγραφία, Χημεία, Βιολογία κλπ), Φυσικής Αγωγής (Kinanthropology), Εκπαίδευση (Ειδική Αγωγή, Ειδικές Ανάγκες Συμβουλευτικής, κ.λπ.) και Δίκαιο (Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο).

Πανεπιστήμιο Palacký - κάτι περισσότερο από τη μελέτη ...

Οι οκτώ σχολές του Πανεπιστημίου Palacký προσφέρουν πάνω από τριακόσια προγράμματα σπουδών και τους πιθανούς συνδυασμούς, με πολλές διαθέσιμα μαθήματα σε μια ξένη γλώσσα. Σχεδόν κάθε πειθαρχία μπορεί να βρεθεί, που κυμαίνονται από Θεολογία, Κατάρτιση Εκπαιδευτικών, Δίκαιο, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μέσω των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Ιστορίας της Τέχνης, στην Επιστήμη, Ιατρική και Υγεία Επιστημών. Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν σε προγράμματα πλήρους και μερικής απασχόλησης, επικεντρώνονται σε μία ή περισσότερες μεγάλες εταιρείες την ίδια στιγμή, ακόμη και μεταξύ διαφορετικών σχολών. Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς, όπως μπορείτε να ενσωματώσει τα θέματα από άλλες ειδικότητες στο πρόγραμμά σας. Palacký Πανεπιστήμιο Olomouc δίνει έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση και τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό, και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες στον τομέα. Πάνω από αυτό, οι μαθητές έχουν επαρκή χώρο για εξωσχολικές δραστηριότητες, είτε στις πανεπιστημιακές αθλητικές εγκαταστάσεις (πρόσβαση ποτάμι, γυμναστήριο, αθλητικές πεδία), τον πολιτισμό (κινηματογραφικές λέσχες, θέατρα φοιτητής, περιοδικά, ραδιόφωνο) ή, για παράδειγμα, στο πλαίσιο της κοινωνικής γεγονότα (ο μαθητής μπορεί να "Majáles" φεστιβάλ, φανταχτερό φόρεμα μπάλες, τμήμα μέρη). Υπάρχει πάντα κάτι για όλους!

Η πανεπιστημιακή πόλη του Olomouc

Η πόλη του Olomouc με την πολιτιστική, στρατιωτική και εκκλησιαστική παράδοση του είναι πλέον κατά κύριο λόγο μια πόλη της εκπαίδευσης. Οι είκοσι τρεις χιλιάδες φοιτητές, το μεγάλο σώμα των διδασκόντων και των ερευνητών, και εκατοντάδες μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχέση με τον πληθυσμό εκατό χιλιάδες κάνουν Όλομουτς μια πόλη της διανοητικής έμπνευσης. Μπορείτε να συναντήσετε τους μαθητές παντού, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, Βιβλιοθήκη Έρευνας, και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στα υπέροχα πάρκα κάτω από τα μεσαιωνικά τείχη που περιβάλλουν την ιστορική πόλη, στο θέατρο, μουσεία, στις συναυλίες της Φιλαρμονικής Μοραβίας και το γκαλερί τέχνης. Θα τους συναντήσουμε στις αίθουσες διαμονής στην περιοχή Envelopa, γεμάτη δραστηριότητες των σπουδαστών, σε αθλητικές εγκαταστάσεις, και στις βάρκες στις όχθες του ποταμού Μοράβα.

Αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα προσελκύει ξένους φοιτητές στην Olomouc. Μελετούν πλήρες ωράριο ή να παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο. Olomouc αποτελεί ιδανικό χώρο για τη διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια? ξένοι επισκέπτες έχουν ήδη ζητήσει την πόλη ένα "Μοραβίας Οξφόρδης".

Η παρουσίαση των Palacký Πανεπιστημίου Olomouc σε masterstudies.com υποστηρίζεται από τη μελέτη του έργου στη Μοραβία / Δημοκρατία της Τσεχίας.

Programs taught in:
Αγγλικά
Τσέχος

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Palacky University

Η μελέτη τριών ετών περιλαμβάνει λογοτεχνικές σπουδές (Εισαγωγή στη Θεωρία της Λογοτεχνίας, Βρετανική λογοτεχνία του 19ου και 20ου αιώνα, Αμερικανική Λογοτεχνία από τις α ... [+]

Πρόγραμμα περιεχομένου:

Η μελέτη τριών ετών περιλαμβάνει λογοτεχνικές σπουδές (Εισαγωγή στη Θεωρία της Λογοτεχνίας, Βρετανική λογοτεχνία του 19ου και 20ου αιώνα, Αμερικανική Λογοτεχνία από τις απαρχές μέχρι το 1ο εξάμηνο του 20ου αιώνα)? Πολιτισμικές Σπουδές? Γλωσσολογία (φωνητική, μορφολογία, σύνταξη, Λεξικολογία)? και πρακτικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας δεξιότητες. Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος αποτελείται από μαθήματα επιλογής, τα οποία επιτρέπουν στους μαθητές να ειδικεύονται (για τη δομή του προγράμματος και η προσφορά των προαιρετικών μαθημάτων δείτε την ιστοσελίδα μας).... [-]

Τσεχία Olomouc
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Palacký University Olomouc
Address
Palacký University Olomouc Křížkovského 8
771 47 Olomouc, Olomouc Region, Τσεχία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+420 585 631 111