Newton College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με την πρωτοποριακή της προσέγγιση στη μελέτη της διοίκησης, το Newton College είναι ένα βήμα μπροστά από άλλα πανεπιστήμια και παρέχει στους φοιτητές του ένα πλεονέκτημα έναντι των επιχειρηματιών τους.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, το Newton College ήταν τέσσερις φορές το ιδιωτικό πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Τσεχική Δημοκρατία . Βρίσκεται στην όμορφη ιστορική πρωτεύουσα της Πράγας, είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Τσεχίας και οι τίτλοι που αναγνωρίζονται αυτόματα σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

10 1 Λόγοι για σπουδές στο Newton College

  1. Newton College είναι ένα πολύ εμπνευσμένο περιβάλλον. Το σχολείο εμπνέει και ενθαρρύνει τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους, να αναζητήσουν νέες προοπτικές και νέους τρόπους επίλυσης προβλημάτων. Διδάσκει επίσης πώς να αναπτύξει τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη.
  2. Το σχολείο προσφέρει σύγχρονα και ελκυστικά προγράμματα σπουδών εφαρμοσμένης επιχείρησης. Όλα τα προγράμματα έχουν την ίδια βασική μελέτη Οικονομίας, Διοίκησης και Ψυχολογίας. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι το καλύτερο μίγμα για κάθε σύγχρονο διευθυντή.
  3. Οι απόφοιτοι του Κολλεγίου δεν αποκτούν μόνο το δίπλωμα τους, αλλά λαμβάνουν και πολύτιμα πιστοποιητικά. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν τη φοίτησή τους λαμβάνουν επίσης πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση των πρακτικών πρακτικών και της κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης. Αυτά τα πιστοποιητικά προσφέρουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας στους συμμαθητές μας από άλλα κολέγια.
  4. Προσωπική προσέγγιση. Newton College δεν είναι σχολείο μεγάλης κλίμακας. Εδώ, κανείς δεν είναι απλώς ένας αριθμός σε μια λίστα. Κάθε φοιτητής είναι ένα άτομο και το προσωπικό του κολλεγίου σέβεται αυτό και το αντικατοπτρίζει στην προσέγγισή του προς τους μαθητές.
  5. Οι δάσκαλοι είναι κορυφαίοι δάσκαλοι με πρακτική επιχειρηματική εμπειρία. Η σχολή του Newton College περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τον Υποδιοικητή της Τσεχικής Εθνικής Τράπεζας, Ο Vladimír Tomšík, ένας από τους καλύτερους Τσέχους προπονητές Ing. Μίλαν Μπόμπεκ, MSc. και πολλοί άλλοι. Το σχολείο επίσης προσκαλεί συχνά γνωστά μέλη του επιχειρηματικού και διοικητικού περιβάλλοντος της Τσεχίας.
  6. Η ευκαιρία να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του Newton College . Newton College συνεργάζεται στενά με τους φοιτητές του, οι οποίοι έτσι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διοίκηση του σχολείου και να γίνουν μέρος των αλλαγών του σχολείου.
  7. Η μελέτη συνδέεται στενά με την πρακτική. Newton College δεν αφορά την απομνημόνευση γεγονότων και ορισμών χωρίς την ανάγκη κατανόησης της ρίζας των πραγμάτων. Όλες οι προσφερόμενες γνώσεις και δεξιότητες είναι άμεσα εφαρμόσιμες στην καθημερινή ζωή.
  8. Επαφές. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορείτε να πάρετε πολλές πολύτιμες επαφές, π.χ. συμμαθητές, καθηγητές και εξέχοντες άνθρωποι στο επιχειρηματικό περιβάλλον της Τσεχίας.
  9. Newton College είναι το μοναδικό σχολείο που προσφέρει μια πολυεπίπεδη εκπαίδευση. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από τα διαπιστευμένα προγράμματα σπουδών, τα μαθήματα κατάρτισης διαχείρισης και την ατομική καθοδήγηση που παρέχουν τα μέλη της σχολής.
  10. Υποτροφίες απόδοσης. Η ποιότητα ενός σχολείου αντανακλά καλύτερα την ποιότητα των αποφοίτων του. Newton College , ως εκ τούτου, προσπαθεί να παρακινήσει τους σπουδαστές του με πολύτιμες υποτροφίες αξιολόγησης.

Τοποθεσίες

Πράγα

Address
Václavské náměstí 11
110 00 Πράγα, Πράγα, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη