Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Özyeğin ανοίγει πάντα νέους ορίζοντες και παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για τους μαθητές να τους επιτρέψουν να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ικανότητες. Σε μια προσπάθεια να ξεχωρίζουν οι απόφοιτοί του και να είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους, το Özyeğin προσφέρει ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό μοντέλο που προσθέτει αξία στους σπουδαστές του. Η πρωταρχική αποστολή του Πανεπιστημίου Özyeğin είναι να προετοιμάσει τους μαθητές του για να είναι πολυπόθητοι πτυχιούχοι στον κόσμο των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας ότι ξέρουν περισσότερες από μία ξένες γλώσσες, αποκτούν νέες δεξιότητες μέσω κοινωνικών δραστηριοτήτων, αναπτύσσουν συνεχώς τον εαυτό τους, επεκτείνουν το παγκόσμιο όραμά τους πριν αποφοιτήσουν μέσω διεθνούς πρακτικής ή ανταλλαγή προγραμμάτων, και πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας.

Ιστορία του Ιδρύματος

Το Ίδρυμα Hüsnü M. Özyeğin ξεκίνησε τις προσπάθειές του για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Özyeğin το φθινόπωρο του 2005. Η ίδρυση του Πανεπιστημίου Özyeğin περιλάμβανε εκτεταμένες έρευνες που διεξήχθησαν με περισσότερα από 500 άτομα, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, μέλη ΔΕΠ, φοιτητές πανεπιστημίου και γυμνασίου, μελέτη σχετικά με την ανάπτυξη τομέων και επαγγελμάτων στην Τουρκία και στον κόσμο. Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των μελετών, η ARAMA Consulting άρχισε τη διαδικασία σχεδιασμού. Οι θεμελιώδεις αξίες και το όραμα του Πανεπιστημίου συζητήθηκαν και προσδιορίστηκαν σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους. Το Πανεπιστήμιο Özyeğin δημιούργησε το όραμά του μέσα από μια σειρά εργαστηρίων. Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες παρακολούθησαν αυτά τα εργαστήρια, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και νέοι πτυχιούχοι.

Σύμφωνα με το συλλογικό σχήμα του, το Πανεπιστήμιο Özyeğin ιδρύθηκε επίσημα στις 18 Μαΐου 2007 για να αποτελέσει ένα μοναδικό πανεπιστήμιο που θα συμβάλει στην κοινωνική ανάπτυξη μέσω του σύγχρονου εκπαιδευτικού του συστήματος, μιας καινοτόμου δομής ολοκληρωμένης με τη ζωή, ακαδημαϊκά προγράμματα προσαρμοσμένα ανάλογα.

Το Πανεπιστήμιο Özyeğin εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους πρώτους σπουδαστές του στην Πανεπιστημιούπολη Altunizade τον Σεπτέμβριο του 2008 και άνοιξε τις πόρτες του Campus Çekmeköy τον Σεπτέμβριο του 2011.

Çekmeköy Campus

Το Özyeğin University Çekmeköy Campus είναι μια ήσυχη, ήσυχη και ήσυχη πανεπιστημιούπολη. Δημιουργήθηκε από μια κορυφαία εταιρεία αρχιτεκτονικής, η οποία σχεδίασε επίσης τα κτίρια του Πανεπιστημίου του Cambridge και του Πανεπιστημίου του Princeton, το OzU Çekmeköy Campus είναι η πρώτη πανεπιστημιούπολη που πιστοποιείται από την LEED της Τουρκίας. Σε μια έκταση 280.000 τετραγωνικών μέτρων, η πανεπιστημιούπολη προσφέρει όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την προώθηση της ακαδημαϊκής εξέλιξης των μαθητών και την έκθεσή τους σε κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέσα από τους ήσυχους και άνετους χώρους μελέτης, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια, 15.000 τετραγωνικών μέτρων Αθλητικό Κέντρο, βιβλιοθήκη 2.600 τετραγωνικών μέτρων και τα δύο αίθουσά του χωρητικότητας 350 και 372 ατόμων, αντίστοιχα.

Οραμα

Είμαστε ένα οικονομικά προσβάσιμο και επιχειρηματικό πανεπιστήμιο έρευνας. Σε όλα τα προγράμματά μας, φιλοδοξούμε να αναγνωριστούμε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως ένα από τα δέκα κορυφαία στην Τουρκία, την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και ένα από τα 200 καλύτερα παγκοσμίως. Οι απόφοιτοι μας θα είναι γνωστοί ότι κάνουν άμεση διαφορά για τους εργοδότες τους.

Αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Özyeğin είναι να δημιουργεί, να μοιράζεται και να εφαρμόζει τη γνώση στην υπηρεσία της κοινωνίας. Η εφαρμοσμένη ερευνητική ατζέντα δημιουργεί χρήσιμες γνώσεις. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας μέσω των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων που μετατρέπουν τις ζωές των μαθητών μας. Η εφαρμογή αυτής της γνώσης δημιουργεί οικονομικά οφέλη για την κοινωνία μέσω εταιρειών εκκίνησης και spin-out και μέσω της βελτίωσης της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των υφιστάμενων εταιρειών.

Βασικές αξίες

Οι κυριότερες αξίες του Πανεπιστημίου Özyeğin είναι η ελευθερία, η ευελιξία, η πολυδιάστατη και η προσβασιμότητα.

  • Το πανεπιστήμιο θα είναι υποστηρικτής της ακαδημαϊκής ελευθερίας και της θεσμικής αυτονομίας.
  • Το πανεπιστήμιο θα προσφέρει εκτεταμένη ευελιξία στους φοιτητές, στα μέλη του προσωπικού και στα ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται. Με χαρακτηριστικά όπως οι ευέλικτες δομές, τα δυναμικά προγράμματα και η ελευθερία στην επιλογή των μαθημάτων, το πανεπιστήμιο παρέχει στους σπουδαστές και τους ερευνητές του τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στην ταχέως μεταβαλλόμενη επιχειρηματική ζωή καθώς και στις ευκαιρίες εκπαίδευσης και έρευνας που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις μεμονωμένες διαφορές.
  • Το πανεπιστήμιο θα υιοθετήσει μια πολυδιάστατη προσέγγιση που θα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά και θα αναπτύξει ένα περιβάλλον που θα περιλαμβάνει διαφορετικούς πολιτισμούς και απόψεις. Το πανεπιστήμιο θα εξελιχθεί σε ένα περιβάλλον διαφορετικότητας παρέχοντας διαφορετικές ευκαιρίες για διαπολιτισμική ανταλλαγή και υποστήριξη της δημιουργικότητας, της μάθησης και της ανακάλυψης. Στο πλαίσιο αυτό, θα δοθεί μεγάλη σημασία στα διεθνή προγράμματα ανταλλαγών για φοιτητές και καθηγητές και στη διεθνή ακαδημαϊκή συνεργασία.
  • Με ένα μοντέλο αποτελεσματικής λειτουργίας και οικονομικής στήριξης, το πανεπιστήμιο θα είναι οικονομικά προσιτό σε φοιτητές από διάφορα τμήματα της Τουρκίας και της περιοχής. Χάρη σε ένα αποτελεσματικό σύστημα υποτροφιών, το πανεπιστήμιο θα προσφέρει ευκαιρίες για λαμπρούς και επιτυχημένους φοιτητές των οποίων οι πόροι είναι περιορισμένοι. εκτός από αυτό, στο πλαίσιο ενός καινοτόμου πιστωτικού συστήματος, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τους φοιτητές που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν οικονομική ευθύνη για τις σπουδές τους.

Δήλωση μη διακρίσεων

Το Πανεπιστήμιο Özyeğin προσλαμβάνει ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και αναγνωρίζει τους μαθητές ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τη θρησκεία, την ηλικία, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου και δεν κάνει διακρίσεις βάσει φύλου, φυλής, εθνική ή εθνοτική καταγωγή, πίστη, θρησκεία, ηλικία, αναπηρία, σεξουαλικό προσανατολισμό ή ταυτότητα φύλου στη διαχείριση των πολιτικών της στον τομέα της εκπαίδευσης και της απασχόλησης, της χορήγησης υποτροφιών ή των προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από πανεπιστήμια.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Ozyegin University

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Μηχανικής χαιρέτισε τους πρώτους σπουδαστές του τον Σεπτέμβριο του 2009. Η πρώτη διάρθρωση του προγράμματος σπουδών διεξήχθη υπό την ... [+]

Σχετικά με εμάς

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Μηχανικής χαιρέτισε τους πρώτους σπουδαστές του τον Σεπτέμβριο του 2009. Η πρώτη διάρθρωση του προγράμματος σπουδών διεξήχθη υπό την καθοδήγηση του κριτηρίου ABET με την εξέταση κορυφαίων σχολών βιομηχανικής μηχανικής στον κόσμο και την Τουρκία, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις όλων των ενδιαφερομένων και συμβούλους. Το Τμήμα μας περιλαμβάνει επίσης τα πρότυπα της Μπολόνια στις δομές του. Υπό το πρίσμα μιας νέας φάσης αξιολόγησης που διεξήχθη το 2014, αποφασίσαμε να αναθεωρηθούν από την MÜDEK (Ένωση για την Αξιολόγηση και Διαπίστευση Προγραμμάτων Μηχανικών)... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το επάγγελμα του Βιομηχανικού Σχεδιασμού στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων των ανθρώπων, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στη βελτίωση της απόλαυσης της ζωής ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Βιοτεχνικό επάγγελμα

Το επάγγελμα του Βιομηχανικού Σχεδιασμού στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων των ανθρώπων, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στη βελτίωση της απόλαυσης της ζωής με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και συστημάτων. Αναλύοντας τις υπάρχουσες εμπειρίες των χρηστών, βελτιώνοντας τις σπασμένες εμπειρίες και προτείνουμε νέες εμπειρίες χρηστών βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του επαγγέλματος. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και συστημάτων που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών. Αυτά περιλαμβάνουν το μπουκάλι CocaCola που έγινε εικονίδιο μάρκας Sony Walkman, το οποίο άλλαξε την πρακτική ακρόασης μουσικής και το iPhone της Apple που επαναπροσδιόρισε την αλληλεπίδραση μας με τα τηλέφωνα. Αυτά τα παραδείγματα υπογραμμίζουν επίσης το ευρύ πεδίο εργασίας των βιομηχανικών σχεδιαστών. Το μοναδικό κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο της Τουρκίας διευρύνει ακόμη και την εφαρμογή του βιομηχανικού σχεδιασμού στη χώρα μας. Μαζί με την έμφαση στην ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη, οι εταιρείες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο βιομηχανικό σχεδιασμό, προκειμένου να καταλήξουν σε καινοτόμες προτάσεις λύσεων. Από αυτή την άποψη, ο βιομηχανικός σχεδιασμός αξιολογείται ως η νέα πηγή καινοτομίας και, κατά συνέπεια, ο ανταγωνισμός.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το πρόγραμμα προπτυχιακών γαστρονομικών και μαγειρικών τεχνών έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιδιώκουν να συνεχίσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στις μαγειρικές τέχνε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα προπτυχιακών γαστρονομικών και μαγειρικών τεχνών έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιδιώκουν να συνεχίσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στις μαγειρικές τέχνες και τις υπηρεσίες τροφίμων. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών τεσσάρων (4) ετών είναι ενσωματωμένο στην διαχείριση εστιατορίων και είναι ένα του είδους του στην Τουρκία. Το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση με θεμελιώδη μαθήματα μαγειρικής τέχνης, ακολουθούμενη από μια εμπλουτισμένη σειρά μαθημάτων σχετικά με τις προηγμένες τεχνικές γαστρονομίας? και αργότερα εισάγει τους μαθητές στη διαχείριση εστιατορίων. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς περιόδου σπουδών τους, οι μαθητές θα μάθουν τα μυστικά του γαστρονομικού κόσμου και θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία θέτοντας τις θεωρητικές γνώσεις τους στην πράξη στα εφαρμοσμένα μαθήματα.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το προπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης της αεροπορίας είναι υπερήφανο για το πλούσιο πρόγραμμα σπουδών του, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να οικοδομήσει ένα ισχυρό θεμέλιο τ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το προπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης της αεροπορίας είναι υπερήφανο για το πλούσιο πρόγραμμα σπουδών του, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να οικοδομήσει ένα ισχυρό θεμέλιο τόσο στη διοίκηση όσο και στην αεροπορία μέσω μιας σειράς σημαντικών και βασικών μαθημάτων. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος εισάγει τους σπουδαστές στο χώρο της διοίκησης και της αεροπορίας, εξοπλίζοντας τους με βαθιά γνώση και προηγμένες δεξιότητες που απαιτούνται και στους δύο τομείς. Το προπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης της αεροπορίας εμπλουτίζεται επίσης με ένα ποικίλο σύνολο επιλογών σε διάφορους κλάδους, προσφέροντας στους σπουδαστές την ευκαιρία να ειδικεύονται στους τομείς ενδιαφέροντος τους. Υιοθετώντας ένα πραγματικά διεθνές όραμα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί επίσης να προσφέρει διεθνείς ευκαιρίες ανταλλαγής και πρακτικής άσκησης σε σπουδαστές με διακεκριμένα ακαδημαϊκά αρχεία.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου που προσφέρεται από την Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Özyeğin University είναι ένα τετραετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου που προσφέρεται από την Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Özyeğin University είναι ένα τετραετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ξεκίνησε ως το πρώτο του είδους στην Τουρκία με τον δηλωμένο στόχο να είναι μεταξύ των κορυφαίων είκοσι (20) διεθνών ακαδημαϊκών προγραμμάτων στον τομέα αυτό έως το έτος 2020.

Το πρωτόκολλο που υπογράφηκε μεταξύ του Özyeğin University Προγράμματος Διαχείρισης Özyeğin University και του Swissôtel Hotels... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το Πρόγραμμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Περιβαλλοντικής Σχεδίασης που προσφέρεται από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Ozyegin φιλοδοξεί να προετ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πρόγραμμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Περιβαλλοντικής Σχεδίασης που προσφέρεται από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Ozyegin φιλοδοξεί να προετοιμάσει τους αποφοίτους του ως εσωτερικούς αρχιτέκτονες που δίνουν μεγάλη έμφαση στην περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα εφαρμόζοντας τις έννοιες αειφορίας όχι μόνο στον χωροταξικό σχεδιασμό, υλικά, αλλά σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής τους.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ηλεκτρική Ηλεκτρονική Μηχανική καλωσόρισε τους πρώτους σπουδαστές του το Σεπτέμβριο του 2009. Η πρώτη διάρθρωση του προγράμματος σπουδών διε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΤο προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ηλεκτρική Ηλεκτρονική Μηχανική καλωσόρισε τους πρώτους σπουδαστές του τον Σεπτέμβριο του 2009. Η πρώτη διάρθρωση του προγράμματος σπουδών διεξήχθη υπό την καθοδήγηση του κριτηρίου ABET με την εξέταση κορυφαίων σχολών πληροφορικής στον κόσμο και την Τουρκία, συμβούλους. Το Τμήμα μας περιλαμβάνει επίσης τα πρότυπα της Μπολόνια στις δομές του. Υπό το πρίσμα μιας νέας φάσης αξιολόγησης που διεξήχθη το 2014, αποφασίσαμε να αναθεωρηθούν από την MÜDEK (Ένωση για την Αξιολόγηση και Διαπίστευση Προγραμμάτων Μηχανικών)Εκπαιδευτικοί στόχοιΟι απόφοιτοι μας θα είναι σε θέση ναεργάζονται ως ηλεκτρολόγοι ηλεκτρονικοί μηχανικοί, ερευνητές ή διαχειριστές σε εθνικές ή διεθνείς εταιρείες,να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά ή διδακτορικά διπλώματα σε ηλεκτρολόγους ηλεκτρονικούς μηχανικούς ή σε σχετικό τομέα, σε μεταπτυχιακά σχολεία σε όλο τον κόσμο και να κατέχουν θέσεις καθηγητών στον ακαδημαϊκό χώρο καινα αναπτύξουν νέα προϊόντα με βάση τις προόδους των ηλεκτρικών ηλεκτρονικών μηχανικών και / ή να ξεκινήσουν νέες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.Αποτελέσματα του προγράμματοςΟι μαθητές μας θα αποκτήσουν τις παρακάτω γνώσεις, ικανότητες και συμπεριφορές μέχρι την αποφοίτησή τους.Βασικά αποτελέσματα 1. Ικανότητα επικοινωνίας αποτελεσματικά και σύνταξη και παρουσίαση έκθεσης στα τουρκικά και τα αγγλικά. 2. Ικανότητα να εργάζονται μεμονωμένα, και σε ενδο-πειθαρχικές και πολυεπιστημονικές ομάδες. 3. Αναγνώριση της ανάγκης για δια βίου μάθηση και ικανότητα πρόσβασης στην πληροφόρηση, παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη και την τεχνολογία και επανεξέταση του εαυτού του. 4. Γνώση της διαχείρισης του έργου, της διαχείρισης κινδύνων, της καινοτομίας και της διαχείρισης αλλαγών, της επιχειρηματικότητας και της αειφόρου ανάπτυξης. 5. Ευαισθητοποίηση των τομέων και ικανότητα προετοιμασίας επιχειρηματικού σχεδίου. 6. Κατανόηση της επαγγελματικής... [-]
Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη των υπολογιστών χαιρέτισε τους πρώτους σπουδαστές του τον Σεπτέμβριο του 2010. Η πρώτη διάρθρωση του προγράμματος σπουδών διεξήχθη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η τεχνολογία έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και έχουμε γίνει εθισμένοι στην τεχνολογία. Αυτό μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι τώρα έχουμε την τάξη της τεχνολογίας και της επιστήμης περισσότερο από ποτέ. Αλλά πόσο ακριβής είναι; Υπάρχει ένας κίνδυνος που σχετίζεται με τον τεχνολογικό εθισμό: μπορεί να περιορίσει τη σκέψη, την εφεύρεση και τη δημιουργικότητα και τελικά να αποδυναμώσει τη δύναμη της επιστήμης και της τεχνολογικής παραγωγής. Έτσι, η αποστολή μιας σχολής μηχανικής πρέπει να είναι να μεταμορφώσει τη νεολαία μας από τους χρήστες της τεχνολογίας στους δημιουργούς τεχνολογίας στον τεράστιο ωκεανό της τεχνολογίας. Οι μηχανικοί που καλλιεργούμε πρέπει να γνωρίζουν ότι τουλάχιστον οι μισές από τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν το κινητό τηλέφωνο που κρατούν στα χέρια τους στηρίζονται στην πραγματικότητα στο μυαλό τους. Η γειτονική αυτοπεποίθησή τους και η συσσώρευση γνώσεων είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τη διαφορά στις μελλοντικές τους επιχειρηματικές επιδιώξεις και την ένταξή τους στον ακαδημαϊκό κόσμο μέσω της επιστημονικής παραγωγής. Πρέπει να είναι γνωστό ότι πίσω από κάθε επιτυχημένη τεχνολογική πρωτοβουλία βρίσκονται τα άτομα που έχουν υιοθετήσει τη συσσώρευση γνώσεων, τη σκληρή δουλειά και την ορθολογική σκέψη ως τις κύριες αρχές τους. Σε αντίθεση με τη λαϊκή σκέψη, "μια καλή ιδέα" δεν είναι ποτέ αρκετή για να δημιουργήσει έναν γίγαντα τεχνολογίας από μόνος του. Έχοντας αυτά υπόψη, διδάσκουμε στους μαθητές μας ότι η μάθηση, η αμφισβήτηση και η ανάλυση είναι οι βασικοί τρόποι σκέψης. Ενώ το κάνουμε αυτό, τους προετοιμάζουμε ως επιχειρηματίες μηχανικούς, βοηθούμε τους να... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών του Özyeğin University προσπαθεί να καλλιεργήσει μια νέα γενιά μηχανικών με βαθιά γνώση και εκτεταμένη ικανότητα να χρησιμοπο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών του Özyeğin University προσπαθεί να καλλιεργήσει μια νέα γενιά μηχανικών με βαθιά γνώση και εκτεταμένη ικανότητα να χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για εφαρμογές πολιτικού μηχανικού. εξοπλισμένες με ευρείες ικανότητες στον τομέα της εξειδίκευσης τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και πρακτικής. αφιερωμένο στις προσωπικές, πολιτιστικές και κοινωνικές αξίες · που δείχνουν έντονο ενθουσιασμό και έντονη επιθυμία να σκεφτούν, να αναρωτηθούν και να μάθουν. Οι απόφοιτοι μας θα είναι προνομιούχοι να αποκτήσουν θέσεις σε διάφορους τομείς της πολιτικού μηχανικού που απαιτούν σε βάθος εξειδίκευση στον συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Μηχανικών Μηχανικών καλωσόρισε τους πρώτους σπουδαστές του τον Σεπτέμβριο του 2009. Η πρώτη διάρθρωση του προγράμματος σπουδών διεξήχθη υπό την κ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Özyeğin University Μηχανολόγων Μηχανικών Özyeğin University ιδρύθηκε το 2009. Έχουμε τους πρώτους αποφοίτους το 2014. Έως το 2015 διεξάγονται ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με 9 μέλη ΔΕΠ που είναι ειδικοί στους τομείς της ενέργειας, της μηχανικής και των υλικών. Το συνολικό ποσοστό υποτροφιών του τμήματος είναι 60%. Μέχρι το 2015, 54 νέοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στο μηχανολογικό πρόγραμμα.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας έχουν το δικαίωμα να ξεκινήσουν το 4ετές Προπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πτήσ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας έχουν το δικαίωμα να ξεκινήσουν το 4ετές Προπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πτήσης. Τα ακαδημαϊκά μαθήματα, καθώς και η θεωρητική εκπαίδευση στο έδαφος, θα παραδοθούν από το Özyeğin University Επαγγελματικής Πτήσης του Özyeğin University , ενώ η πτητική εκπαίδευση θα προσφερθεί από την Οργανωτική Κατάρτιση Αεροπορικού Αερολιμένα AYJET Anatolian σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ακαδημαϊκής Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ Özyeğin και AYJET. Οι πτυχιούχοι μας θα είναι επίσης πιστοποιημένοι για την άδεια πτήσης (ATPL) που εκδίδεται από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας (SHGM).... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το Τμήμα Σχεδιασμού Επικοινωνιών, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκική Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδίασης, προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετώ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Σχεδιασμού Επικοινωνιών, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκική Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδίασης, προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετών που στοχεύει στην κατανόηση των αρχών, των θεωριών και της πρακτικής της επικοινωνιακής σχεδίασης με στόχο την μεταφορά ιδεών και πληροφορίες που αποτελούνται από εικόνα, κείμενο και ήχο με την πιο αποτελεσματική μορφή. Περιλαμβάνει τομείς όπως η αρχιτεκτονική των πληροφοριών, ο σχεδιασμός διαδραστικών διεπαφών, οι εφαρμογές πολυμέσων, η νέα γενιά τεχνολογιών επικοινωνίας και τα διαδραστικά συστήματα έκθεσης. Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από κοινού με άλλα τμήματα της σχολής. Οι φοιτητές μας, εκτός από την απόκτηση ενός ισχυρού υπόβαθρου στις αρχές επικοινωνιακού σχεδιασμού, μπορούν να εξοπλιστούν με διεπιστημονικές γνώσεις που ενσωματώνουν ένα ευρύ πεδίο ή αποκτώντας σε βάθος γνώση μέσω του δομοστοιχειωτού μας προγράμματος, μπορούν να αποφοιτήσουν ως ειδικοί σε έναν τομέα προσωπικής εστίασης.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Ozyegin University

Το προπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων αποσκοπεί στην καλλιέργεια κορυφαίων πτυχιούχων που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιχειρήσ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το προπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων αποσκοπεί στην καλλιέργεια κορυφαίων πτυχιούχων που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων για τη δημιουργία, την αποθήκευση, την πρόσβαση και την ανταλλαγή πληροφοριών. οι οποίοι διαθέτουν ιδιαίτερα προηγμένες δεξιότητες και ικανότητες για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη διαχείριση των απαραίτητων μεθόδων, διαδικασιών και συστημάτων που απαιτούνται για την κάλυψη αυτών των αναγκών πληροφόρησης είτε για εταιρικές επιχειρήσεις είτε για δικές τους επιχειρήσεις. και οι οποίοι είναι σε θέση να προσδιορίσουν, να εκπληρώσουν και να διαχειριστούν τις ανάγκες αυτές με τη διεξαγωγή τεχνικών, οικονομικών και στρατηγικών αναλύσεων.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Özyeğin University έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων και Εμπορίου, με φιλόδοξο στόχο την εκπαίδευση των παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων του αύριο που θα ανταποκ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Özyeğin University έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων και Εμπορίου, με φιλόδοξο στόχο την εκπαίδευση των παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων του αύριο που θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου. Το κύριο μέλημα του προγράμματος είναι να παρέχει στους σπουδαστές του τις απαραίτητες δεξιότητες και εργαλεία για να γίνει ανταγωνιστική σε έναν κόσμο με υψηλό βαθμό παγκοσμιοποίησης. Το πρόγραμμα απαιτεί από τους μαθητές να επιλέξουν μια περιοχή εμπειρογνωμοσύνης, όπου οι μαθητές θα εξοικειωθούν με την κοινωνική δομή της περιοχής, τη γλώσσα της και κυρίως τις επιχειρηματικές της πρακτικές. Για να έχει μια πρακτική εμπειρία, το τμήμα ενθαρρύνει τους μαθητές να έχουν πρακτική άσκηση ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε έγκριτες εταιρείες, πανεπιστήμια ή ιδρύματα στις επιλεγμένες περιοχές εμπειρογνωμοσύνης τους.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Σε μια εποχή ολοκλήρωσης των παγκόσμιων αγορών, υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός σε συνδυασμό με τεράστιες ευκαιρίες. Καθώς ο κλάδος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών συνεχίζ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ένας καλά λειτουργούχος χρηματοπιστωτικός τομέας δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και ένας από τους κύριους μοχλούς βιώσιμης ανάπτυξης.

Σε μια εποχή ολοκλήρωσης των παγκόσμιων αγορών, υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός σε συνδυασμό με τεράστιες ευκαιρίες. Καθώς ο κλάδος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών συνεχίζει να εξελίσσεται, αυξάνεται και η ανάγκη ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι απόφοιτοι μας επιτυγχάνουν μια άκρως ανταγωνιστική αγορά που εκτιμά την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τις γνώσεις, τις δεξιότητές τους και τις ικανότητές τους.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Καλώς ήλθατε στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Özyeğin University . Οι Διεθνείς Σχέσεις είναι ένας υποτομέας κοινωνικών επιστημών που χρησιμοποιεί διάφορες διεπιστημονικές με ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Καλώς ήλθατε στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Özyeğin University . Οι Διεθνείς Σχέσεις είναι ένας υποτομέας κοινωνικών επιστημών που χρησιμοποιεί διάφορες διεπιστημονικές μεθόδους που προέρχονται από την ιστορία, την οικονομία και την κοινωνιολογία για να μελετήσουν τις σχέσεις μεταξύ διεθνών παραγόντων όπως τα κράτη, οι διεθνείς οργανισμοί, οι πολυεθνικές εταιρείες και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις. Εκτός από τις θεωρητικές και εμπειρικές πτυχές αυτών των σχέσεων, οι διεθνείς σχέσεις μελετούν επίσης τους γεωγραφικούς και περιφερειακούς ρόλους τους. Η αλληλεπίδραση που προκύπτει από αυτές τις σχέσεις έχει ως αποτέλεσμα συγκεκριμένα φαινόμενα, όπως η διεθνής και περιφερειακή ασφάλεια, η μετανάστευση, οι μεταβαλλόμενες έννοιες στο διεθνές δίκαιο, τα εγκλήματα πολέμου, η ανασυγκρότηση μετά τη σύγκρουση και η οικοδόμηση του κράτους.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Ο ταχέως μεταβαλλόμενος ανταγωνιστικός κόσμος απαιτεί άτομα που είναι σε θέση να δημιουργούν, να χρησιμοποιούν και να διαχειρίζονται δημιουργικές γνώσεις. Ο κύριος στόχος ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο ταχέως μεταβαλλόμενος ανταγωνιστικός κόσμος απαιτεί άτομα που είναι σε θέση να δημιουργούν, να χρησιμοποιούν και να διαχειρίζονται δημιουργικές γνώσεις. Ο κύριος στόχος του προπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα όραμα διαχείρισης που να συνδυάζει τις σημερινές απαιτήσεις και τις αυξανόμενες αξίες του αύριο και να εκπαιδεύει τους ανώτερους υποψηφίους που είναι σε θέση να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και τους επιχειρηματίες που θα είναι την κινητήρια δύναμη της οικονομίας.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Το προπτυχιακό πρόγραμμα Επιχειρηματικότητα στοχεύει στην προετοιμασία «ανεξάρτητων», «εταιρικών» και «κοινωνικών» επιχειρηματιών που θα αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το προπτυχιακό πρόγραμμα Επιχειρηματικότητα στοχεύει στην προετοιμασία «ανεξάρτητων», «εταιρικών» και «κοινωνικών» επιχειρηματιών που θα αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς ανάπτυξης με τις καινοτομίες που πραγματοποιούν, καθώς και τον όγκο των επιχειρηματικών και εργασιακών ευκαιριών που δημιουργούν.

Το πρόγραμμα προσπαθεί να εξοπλίσει τους σπουδαστές με την απαραίτητη εκπαίδευση και ικανότητες για να βρουν και να αξιολογήσουν τις πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες και να τις μετατρέψουν σε εμπορεύσιμα και βιώσιμα οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες και έτσι να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες απασχόλησης. Με στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης των φοιτητών στην επιχειρηματικότητα, το πρόγραμμα όχι μόνο θα παρουσιάσει στους φοιτητές ευρείες ευκαιρίες και δυνατότητες για να αποκτήσουν ή / και να αναπτύξουν επιχειρηματικές δεξιότητες, αλλά επίσης θα τους διδάξει επιχειρηματική συμπεριφορά, στάση και δυνατότητες.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Η μελέτη των οικονομικών εξηγεί πώς οι άνθρωποι κάνουν επιλογές και μας βοηθούν να κατανοήσουμε κοινωνικά, επιχειρηματικά και παγκόσμια ζητήματα. Η οικονομία είναι ιδιαίτ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η μελέτη των οικονομικών εξηγεί πώς οι άνθρωποι κάνουν επιλογές και μας βοηθούν να κατανοήσουμε κοινωνικά, επιχειρηματικά και παγκόσμια ζητήματα. Η οικονομία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην σημερινή συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά εργασίας. Ο βαθμός στα οικονομικά παρέχει ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και αναλυτικές δεξιότητες, οι οποίες εφαρμόζονται σε πολλά επαγγέλματα και σταδιοδρομίες.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ozyegin University

Η αποστολή του Προγράμματος Ψυχολογίας Özyeğin University είναι να συμβάλει στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων, μεταφέροντας την ψυχολογική γνώση που παράγουν τα δυναμικ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αποστολή του Προγράμματος Ψυχολογίας Özyeğin University είναι να συμβάλει στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων, μεταφέροντας την ψυχολογική γνώση που παράγουν τα δυναμικά και ικανά μέλη της ΔΕΠ σε κάθε πτυχή της ζωής και παράγουν νέους ψυχολόγους για να εργαστούν στους θεωρητικούς και πρακτικούς τομείς της ψυχολογίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την παγκόσμια εκπαίδευση λαμβάνοντας υπόψη τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ψυχολογίας καθώς και τις ανάγκες της χώρας. και να καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον μάθησης και πρακτικής για τους μαθητές μας να εφαρμόσουν τις επαγγελματικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να προωθήσουν την ακαδημαϊκή και προσωπική τους ανάπτυξη.... [-]

Τουρκία Orman Sokak
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Istanbul, Τουρκία