Ozyegin University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Özyeğin ανοίγει πάντα νέους ορίζοντες και παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για τους μαθητές να τους επιτρέψουν να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ικανότητες. Σε μια προσπάθεια να ξεχωρίζουν οι απόφοιτοί του και να είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους, το Özyeğin προσφέρει ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό μοντέλο που προσθέτει αξία στους σπουδαστές του. Η πρωταρχική αποστολή του Πανεπιστημίου Özyeğin είναι να προετοιμάσει τους μαθητές του για να είναι πολυπόθητοι πτυχιούχοι στον κόσμο των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας ότι ξέρουν περισσότερες από μία ξένες γλώσσες, αποκτούν νέες δεξιότητες μέσω κοινωνικών δραστηριοτήτων, αναπτύσσουν συνεχώς τον εαυτό τους, επεκτείνουν το παγκόσμιο όραμά τους πριν αποφοιτήσουν μέσω διεθνούς πρακτικής ή ανταλλαγή προγραμμάτων, και πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας.

Ιστορία του Ιδρύματος

Το Ίδρυμα Hüsnü M. Özyeğin ξεκίνησε τις προσπάθειές του για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Özyeğin το φθινόπωρο του 2005. Η ίδρυση του Πανεπιστημίου Özyeğin περιλάμβανε εκτεταμένες έρευνες που διεξήχθησαν με περισσότερα από 500 άτομα, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, μέλη ΔΕΠ, φοιτητές πανεπιστημίου και γυμνασίου, μελέτη σχετικά με την ανάπτυξη τομέων και επαγγελμάτων στην Τουρκία και στον κόσμο. Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των μελετών, η ARAMA Consulting άρχισε τη διαδικασία σχεδιασμού. Οι θεμελιώδεις αξίες και το όραμα του Πανεπιστημίου συζητήθηκαν και προσδιορίστηκαν σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους. Το Πανεπιστήμιο Özyeğin δημιούργησε το όραμά του μέσα από μια σειρά εργαστηρίων. Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες παρακολούθησαν αυτά τα εργαστήρια, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και νέοι πτυχιούχοι.

Σύμφωνα με το συλλογικό σχήμα του, το Πανεπιστήμιο Özyeğin ιδρύθηκε επίσημα στις 18 Μαΐου 2007 για να αποτελέσει ένα μοναδικό πανεπιστήμιο που θα συμβάλει στην κοινωνική ανάπτυξη μέσω του σύγχρονου εκπαιδευτικού του συστήματος, μιας καινοτόμου δομής ολοκληρωμένης με τη ζωή, ακαδημαϊκά προγράμματα προσαρμοσμένα ανάλογα.

Το Πανεπιστήμιο Özyeğin εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους πρώτους σπουδαστές του στην Πανεπιστημιούπολη Altunizade τον Σεπτέμβριο του 2008 και άνοιξε τις πόρτες του Campus Çekmeköy τον Σεπτέμβριο του 2011.

Çekmeköy Campus

Το Özyeğin University Çekmeköy Campus είναι μια ήσυχη, ήσυχη και ήσυχη πανεπιστημιούπολη. Δημιουργήθηκε από μια κορυφαία εταιρεία αρχιτεκτονικής, η οποία σχεδίασε επίσης τα κτίρια του Πανεπιστημίου του Cambridge και του Πανεπιστημίου του Princeton, το OzU Çekmeköy Campus είναι η πρώτη πανεπιστημιούπολη που πιστοποιείται από την LEED της Τουρκίας. Σε μια έκταση 280.000 τετραγωνικών μέτρων, η πανεπιστημιούπολη προσφέρει όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την προώθηση της ακαδημαϊκής εξέλιξης των μαθητών και την έκθεσή τους σε κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέσα από τους ήσυχους και άνετους χώρους μελέτης, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια, 15.000 τετραγωνικών μέτρων Αθλητικό Κέντρο, βιβλιοθήκη 2.600 τετραγωνικών μέτρων και τα δύο αίθουσά του χωρητικότητας 350 και 372 ατόμων, αντίστοιχα.

Οραμα

Είμαστε ένα οικονομικά προσβάσιμο και επιχειρηματικό πανεπιστήμιο έρευνας. Σε όλα τα προγράμματά μας, φιλοδοξούμε να αναγνωριστούμε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως ένα από τα δέκα κορυφαία στην Τουρκία, την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και ένα από τα 200 καλύτερα παγκοσμίως. Οι απόφοιτοι μας θα είναι γνωστοί ότι κάνουν άμεση διαφορά για τους εργοδότες τους.

Αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Özyeğin είναι να δημιουργεί, να μοιράζεται και να εφαρμόζει τη γνώση στην υπηρεσία της κοινωνίας. Η εφαρμοσμένη ερευνητική ατζέντα δημιουργεί χρήσιμες γνώσεις. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας μέσω των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων που μετατρέπουν τις ζωές των μαθητών μας. Η εφαρμογή αυτής της γνώσης δημιουργεί οικονομικά οφέλη για την κοινωνία μέσω εταιρειών εκκίνησης και spin-out και μέσω της βελτίωσης της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των υφιστάμενων εταιρειών.

Βασικές αξίες

Οι κυριότερες αξίες του Πανεπιστημίου Özyeğin είναι η ελευθερία, η ευελιξία, η πολυδιάστατη και η προσβασιμότητα.

  • Το πανεπιστήμιο θα είναι υποστηρικτής της ακαδημαϊκής ελευθερίας και της θεσμικής αυτονομίας.
  • Το πανεπιστήμιο θα προσφέρει εκτεταμένη ευελιξία στους φοιτητές, στα μέλη του προσωπικού και στα ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται. Με χαρακτηριστικά όπως οι ευέλικτες δομές, τα δυναμικά προγράμματα και η ελευθερία στην επιλογή των μαθημάτων, το πανεπιστήμιο παρέχει στους σπουδαστές και τους ερευνητές του τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στην ταχέως μεταβαλλόμενη επιχειρηματική ζωή καθώς και στις ευκαιρίες εκπαίδευσης και έρευνας που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις μεμονωμένες διαφορές.
  • Το πανεπιστήμιο θα υιοθετήσει μια πολυδιάστατη προσέγγιση που θα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά και θα αναπτύξει ένα περιβάλλον που θα περιλαμβάνει διαφορετικούς πολιτισμούς και απόψεις. Το πανεπιστήμιο θα εξελιχθεί σε ένα περιβάλλον διαφορετικότητας παρέχοντας διαφορετικές ευκαιρίες για διαπολιτισμική ανταλλαγή και υποστήριξη της δημιουργικότητας, της μάθησης και της ανακάλυψης. Στο πλαίσιο αυτό, θα δοθεί μεγάλη σημασία στα διεθνή προγράμματα ανταλλαγών για φοιτητές και καθηγητές και στη διεθνή ακαδημαϊκή συνεργασία.
  • Με ένα μοντέλο αποτελεσματικής λειτουργίας και οικονομικής στήριξης, το πανεπιστήμιο θα είναι οικονομικά προσιτό σε φοιτητές από διάφορα τμήματα της Τουρκίας και της περιοχής. Χάρη σε ένα αποτελεσματικό σύστημα υποτροφιών, το πανεπιστήμιο θα προσφέρει ευκαιρίες για λαμπρούς και επιτυχημένους φοιτητές των οποίων οι πόροι είναι περιορισμένοι. εκτός από αυτό, στο πλαίσιο ενός καινοτόμου πιστωτικού συστήματος, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τους φοιτητές που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν οικονομική ευθύνη για τις σπουδές τους.

Δήλωση μη διακρίσεων

Το Πανεπιστήμιο Özyeğin προσλαμβάνει ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και αναγνωρίζει τους μαθητές ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τη θρησκεία, την ηλικία, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου και δεν κάνει διακρίσεις βάσει φύλου, φυλής, εθνική ή εθνοτική καταγωγή, πίστη, θρησκεία, ηλικία, αναπηρία, σεξουαλικό προσανατολισμό ή ταυτότητα φύλου στη διαχείριση των πολιτικών της στον τομέα της εκπαίδευσης και της απασχόλησης, της χορήγησης υποτροφιών ή των προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από πανεπιστήμια.

Τοποθεσίες

Orman Sokak

Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District,
Orman Street, 34794 Çekmeköy

34794 Orman Sokak, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πτυχίο Τεχνών (BA)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη