Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρυτικό οργανισμό μας, Gevher Σουλτάνος ​​Παιδείας, Έρευνας, το Ίδρυμα Πολιτισμού και Υγείας (GESAV), δημιουργήθηκε το 2007, και η ίδρυση του Πανεπιστημίου Μεβλανά ξεκίνησε από τότε, λαμβάνοντας το πρώτο βήμα στην εκπαιδευτική ζωή της χώρας μας, τον Ιούλιο του 2009. Το πανεπιστήμιό μας πήρε το όνομά της από τον εξέχοντα απεσταλμένος της καθολικής ανθρωπιστικές αξίες, Hazrat Μεβλανά Τζελαλεντίν Ρουμί, έχοντας σαν να είναι τελικός στόχος να είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια από την άποψη της ποιότητας της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της τέχνης, καθώς και διεθνείς διάλογος πολιτισμός, δραστηριότητες ειρήνη και ανοχή σε συνδυασμό με την επιστημονική έρευνα και τη δημοσίευση.

Η 114η ορισμένωννομοθετικών του αριθμού του νόμου 5193, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 07.07.2009, καθορίζει την οργάνωση του πανεπιστημίου μας, που ιδρύθηκε από τον σουλτάνο Gevher Παιδείας, Έρευνας, το Ίδρυμα Πολιτισμού και Υγείας. Υπάρχουν έξι Σχολές, ένα κολλέγιο, μία επαγγελματική σχολή, τρία Ινστιτούτα και δύο Κέντρα.

Ακαδημαϊκές Μονάδες του Οργανόγραμμα - Πολυτεχνική Σχολή - Κολέγιο των Επιστημών Υγείας Φροντίδα - Σχολή Επιστημών Αγωγής - Επαγγελματική Σχολή - Τμήμα Νομικής - Ινστιτούτο Επιστημών - Τμήμα Διοίκησης - Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών - Τμήμα Ιατρικής - Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: