Cankaya University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Cankaya University είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκίας. Έχοντας αφοσιωθεί στην επιστημονική έρευνα, το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης μια ελεύθερη, πολυδιάστατη και διαδραστική ατμόσφαιρα διδασκαλίας-μάθησης σε διάφορα θέματα. Η συμμετοχή σε ακαδημαϊκές σπουδές σε ένα χώρο όπου οι δυτικοί και ανατολικοί πολιτισμοί συναντιούνται και αλληλεπιδρούν για να δημιουργήσουν νέες συνθέσεις θα οδηγήσουν αναμφισβήτητα σε κίνητρο και ενθουσιασμό υψηλού επιπέδου.

Το Πανεπιστήμιο Çankaya στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης σε παγκόσμια κλίμακα, στην παραγωγή γνώσεων και στην ενθάρρυνση της έρευνας και ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο, θεωρώντας την δημόσια υπηρεσία στους κύριους στόχους της, αυξάνοντας τα άτομα που αγαπούν τη χώρα και το έθνος ειδικότερα, γενικά.

Το Μήνυμα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου

Ως ιδρυτές του Πανεπιστημίου, είναι η ειλικρινής ελπίδα και η επιθυμία μας να επικοινωνούμε με όλα τα ακαδημαϊκά και διοικητικά μέλη καθώς και με τους μαθητές ως μέλη της ίδιας οικογένειας του Çankaya University.

Το Μήνυμα του Πρύτανη

Το Πανεπιστήμιο Çankaya έχει τέσσερις κύριους στόχους: την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας σε διεθνή κλίμακα, την ενθάρρυνση μιας καινοτόμου νοοτροπίας που μετατρέπει τα καθαρά ερευνητικά αποτελέσματα σε πρακτική χρησιμότητα και την ενίσχυση της θεσμικής διεθνοποίησης.

Σχολές και Τμήματα

Διεθνείς συμφωνίες και προγράμματα ανταλλαγών

Διμερείς συμφωνίες

Λαμβάνοντας υπόψη τον στόχο της εσωτερίκευσης, το Πανεπιστήμιο Çankaya έχει διάφορες συμφωνίες με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο Çankaya και το Πανεπιστήμιο Rutgers (New Jersey, ΗΠΑ), ένα από τα κορυφαία κρατικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν συμφωνήσει να ανταλλάσσουν ακαδημαϊκούς, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και να διεξάγουν κοινή έρευνα-ανάπτυξη

Το Πανεπιστήμιο Çankaya έχει επίσης διμερείς συμφωνίες με το Πανεπιστήμιο Επιστημών του Μιζούρι

Συμφωνίες Erasmus

Το πρόγραμμα Erasmus είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για την υποστήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και του αθλητισμού στην Ευρώπη. Ο προϋπολογισμός της ύψους 14,7 δισ. Ευρώ θα παράσχει ευκαιρίες στις νέες γενιές να σπουδάσουν, να εκπαιδεύσουν, να αποκτήσουν εμπειρία και να εθελοντήσουν στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο Çankaya διαθέτει 64 διμερείς συμφωνίες Erasmus με 44 διαφορετικά διακεκριμένα πανεπιστήμια σε 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τις λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://iro.cankaya.edu.tr/karsilikli-anlasmalar/ . Όχι μόνο οι Τούρκοι πολίτες αλλά και οι διεθνείς φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα.

Απαιτούμενα έγγραφα για την εφαρμογή

  • Αίτηση,
  • Ένα αντίγραφο του φύλλου βαθμολογίας που εγκρίθηκε από έναν συμβολαιογράφο ή μια τουρκική πρεσβεία σε ξένες χώρες,
  • Αντίγραφο του διπλώματος Γυμνασίου, το οποίο έχει εγκριθεί από συμβολαιογράφο ή Τουρκική Πρεσβεία σε ξένες χώρες,
  • Το αντίγραφο του αιτητή, το οποίο προσδιορίζει τα μαθήματα και τους βαθμούς που έχουν ληφθεί, υπογεγραμμένο από τη Διεύθυνση Λυκείου και η μεταφρασμένη έκδοση που έχει εγκριθεί από συμβολαιογράφο ή Τουρκική Πρεσβεία σε ξένες χώρες,
  • Φωτοτυπία του διαβατηρίου του υποψηφίου και της μεταφρασμένης του έκδοσης που έχει εγκριθεί από συμβολαιογράφο ή Τουρκική Πρεσβεία σε ξένες χώρες,
  • 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου του αιτούντος,
  • Απόδειξη παραλαβής της αίτησης για την καταβολή του τέλους αίτησης, 100 TL, έχει κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου Çankaya: T. Vakıflar Bankası Meşrutiyet Αριθμός λογαριασμού υποκαταστήματος: TR280001500158007260429262 (100 TL θα κατατεθεί για κάθε αίτηση προγράμματος και δεν θα επιστραφεί). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://registrar.cankaya.edu.tr/

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Κατάλυμα

Δίπλα στην πανεπιστημιούπολη Balgat του Πανεπιστημίου Çankaya, ένα φοιτητικό σπίτι -Petek Kız Öğrenci Evi- με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλά πρότυπα είναι στη θηλυκή φοιτητική υπηρεσία. Στην Κεντρική Campus δημιουργήθηκαν και ανοίχτηκαν ολοκαίνουργιοι κοιτώνες για άνδρες, γυναίκες και άτομα με αναπηρίες το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στα πανεπιστήμια Çankaya υπάρχουν 2 γυμνάσια με ολυμπιακές ιδιότητες, 5 μικρότερες αίθουσες, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με τεχνητό γρασίδι, μία ημι-ολυμπιακή εσωτερική πισίνα και γυμναστήρια. Μεταξύ των βασικών δραστηριοτήτων είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πινγκ-πονγκ, το σκάκι, η γυμναστική και το σκουός.

Φοιτητικά σωματεία

Υπάρχουν δεκάδες φοιτητικές λέσχες που δημιουργούνται για να ενισχύσουν τις κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών και να εξασφαλίσουν την οργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων. Εκτός από την εγγραφή σε μια υπάρχουσα φοιτητική λέσχη, οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναλάβουν πρωτοβουλία και να δημιουργήσουν δικούς τους συλλόγους.

Μεταφορά

Πανεπιστήμιο Çankaya Το πανεπιστήμιο Balgat Campus βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Άγκυρας, έτσι οι εγκαταστάσεις μεταφοράς είναι αρκετά συχνές και αξιόπιστες. Όσον αφορά την κεντρική πανεπιστημιούπολη, οι φοιτητές και το προσωπικό μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μεταφοράς από / προς σχεδόν κάθε περιοχή της Άγκυρας τα πρωινά και στο τέλος της σχολικής ημέρας. Υπάρχουν επίσης λεωφορεία από / προς την κεντρική πανεπιστημιούπολη από / προς το Campus Balgat και το κέντρο της πόλης κατά τις εργάσιμες ημέρες. Όλες οι υπηρεσίες είναι δωρεάν.

Τροφή

Υπάρχουν δύο κύρια εστιατόρια και αρκετές καφετέριες και κυλικεία για να εξυπηρετήσουν τόσο τους φοιτητές όσο και το προσωπικό στο Balgat και τις κεντρικές σχολές. Οι μαθητές και το προσωπικό σερβίρονται παραδοσιακά τουρκικά πιάτα, καθώς και γρήγορο φαγητό, σάντουιτς και σνακ σε αυτά τα γήπεδα φαγητού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor στη Διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 χρόνια September 2018 Τουρκία Ankara

Το Τμήμα Διοίκησης του Cankaya University προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε πτυχίο Bachelor εκτός από τέσσερα ξεχωριστά μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκετινγκ και Μάρκα μαζί με ένα διδακτορικό πρόγραμμα στη Διοίκηση). [+]

Σχετικά με το Τμήμα:

Το Τμήμα Διοίκησης του Cankaya University προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα πτυχίο Bachelor εκτός από τέσσερα ξεχωριστά μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και MSc στη Διαχείριση Μάρκετινγκ και Brand μαζί με ένα πρόγραμμα διδακτορικού στη Διοίκηση). Η διοίκηση είναι αφιερωμένη στην αριστεία στην εκπαίδευση και την έρευνα.... [-]


Επικοινωνία

Cankaya University

Ιστοσελίδα http://www.cankaya.edu.tr/index_en.php