Antalya Bilim University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί ABU;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το ABU ως το πρώτο βήμα στη διαμόρφωση του μέλλοντος και μιας νέας ζωής:

 • Τα μαθήματα διδάσκονται από υψηλόβαθμους διδάσκοντες με διδακτορικά διπλώματα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου
 • Το ABU προσφέρει μια πραγματικά διεθνή εμπειρία. Φοιτητές από 75 διαφορετικές χώρες είναι εγγεγραμμένοι στο πανεπιστήμιο, ενώ τα μέλη ΔΕΠ αντιπροσωπεύουν 19 διαφορετικές χώρες.
 • Η πανεπιστημιούπολη ABU φιλοξενεί νέους από όλο τον κόσμο. Το ABU είναι ένα πολυποίκιλο πολυπολιτισμικό πανεπιστήμιο.
 • Η πανεπιστημιούπολη ABU προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κοινωνικών και ακαδημαϊκών ευκαιριών, που διατίθενται σε όλους τους μαθητές σε όλη την εκπαίδευσή τους.
 • Μέσω ενός ευρέος φάσματος υποτροφιών, η ABU προσφέρει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους.
 • Οι σπουδαστές αποφοιτούν από το ABU ως παγκόσμιοι πολίτες με σαφές διεθνές όραμα.

Ένα Πανεπιστήμιο με τεράστιους στόχους

Το ABU είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που προσφέρει διεπιστημονικό μάστερ και Ph.D. προγράμματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας περιλαμβάνει μέλη ΔΕΠ που έχουν αποκτήσει τα διδακτορικά τους από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική ακαδημαϊκή έρευνα. Έτσι, η ABU είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στους σπουδαστές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρουν εύκολα ευκαιρίες απασχόλησης σε όλο τον κόσμο.

Το ABU έχει υιοθετήσει πρόγραμμα διά βίου εκπαίδευσης. Το ABU, το κορυφαίο κέντρο καινοτομίας και εκπαίδευσης στην περιοχή της Μεσογείου ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των ατόμων και του επιχειρηματικού κόσμου στην περιοχή μέσω του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Το μέλλον είναι στα χέρια σας

Η ABU προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών, ανοίγοντας πόρτες σε ένα μεγάλο μέλλον.

 • Μάθετε ενημερωμένες πληροφορίες σε δεξιότητες σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον
 • Μάθετε το ένα δίπλα στο άλλο με μαθητές και καθηγητές από όλο τον κόσμο
 • Έχετε τις ικανότητες να είστε Διευθύνων Σύμβουλος κορυφαίων διεθνών εταιρειών
 • Να είστε εξοικειωμένοι με άλλες γλώσσες και πολιτισμούς
 • Λάβετε την αντίληψη και τις δεξιότητες για να δημιουργήσετε πρωτοποριακές καινοτομίες
 • Έχετε ένα ευρύ παγκόσμιο δίκτυο που θα σας βοηθήσει να σπάσετε τις διεθνείς αγορές

Υψηλά πρότυπα στο ABU

Εξακριβωμένα μέλη του Τμήματος

Τα μέλη ΔΕΠ της ABU έχουν λάβει διδακτορικά διπλώματα από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των MIT, Cornell, Duke, Purdue, Πανεπιστήμιο Maryland, Πανεπιστήμιο του Wisconsin, Πανεπιστήμιο του Τορόντο, USC, Πανεπιστήμιο Birmingham, Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg και Πανεπιστήμιο του Michigan. *

* Πλήρης κατάλογος μελών ΔΕΠ είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της ABU

Το ABU παρέχει ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης για τους φοιτητές

Διπλό σημαντικό βαθμό

Στο Antalya Bilim University με την έγκριση του σχετικού διοικητικού συμβουλίου, οι φοιτητές με ΣΔΣ 2,8 και άνω και οι οποίοι κατατάσσονται στο ανώτατο 20% του τμήματος μπορούν να εγγραφούν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά προπτυχιακά προγράμματα, αποφοίνοντας με διπλώματα από τα δύο προγράμματα. Οι διπλοί σπουδαστές πρέπει να λάβουν όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα στο δεύτερο μεγάλο πρόγραμμα. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα διπλό σημαντικό πρόγραμμα στο τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο εξάμηνο τους.

Μικρό πτυχίο

Στο Antalya Bilim University με ΣΔΣ των 2,60 μπορούν να εγγραφούν σε ένα μικρό πρόγραμμα αν πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια σπουδών και πίστωσης που ορίζονται από το διοικητικό συμβούλιο του σχετικού πανεπιστημίου. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα πιστωτικά μαθήματα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα μικρό πτυχίο στις αρχές του τρίτου, τέταρτου, πέμπτου ή έκτου εξαμήνου του μεγάλου τους.

Διεθνές Γραφείο Φοιτητών

Όταν έρχεστε στο Antalya Bilim University , δεν θα είστε μόνοι σας, καθώς το πανεπιστήμιο μας έχει ένα «Διεθνές Γραφείο Φοιτητών» για να ανταποκριθεί σε κάθε πιθανή ανησυχία των διεθνών μαθητών μας.

Το γραφείο μας παρέχει κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι νέες στην Αττάλεια. Ως διεθνής φοιτητής, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες και να δημιουργήσετε νέους φίλους σε όλα τα γεγονότα που οργανώνονται από το διεθνές φοιτητικό μας γραφείο.

Το πανεπιστήμιο μας θέλει να κάνει τη μετάβαση στο Antalya Bilim University και τη ζωή στην Αττάλεια όσο το δυνατόν πιο ομαλή

Τοποθεσίες

Αττάλεια

Address
Çıplaklı, Çıplaklı Mh. Akdeniz Blv. Pk:07190 Döşemealtı/antalya, 07190 Döşemealtı/Antalya,
Αττάλεια, Αττάλεια, Τουρκία

FAQ

Άλλη