Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Συνδυάζοντας την ιστορία και την παράδοση του Ηνωμένου Βασιλείου με τη δύναμη των ΗΠΑ και το μέλλον που είναι η Ασία

Συνδυάζοντας την ιστορία και την παράδοση του Ηνωμένου Βασιλείου με τη δύναμη των ΗΠΑ και το μέλλον που είναι η Ασία Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ υπήρξαν οικονομικές παγκόσμιες δυνάμεις για εκατοντάδες χρόνια. Οι προηγούμενες και τρέχουσες διεθνείς επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί και θα συνεχίσουν να επηρεάζονται και από τις δύο χώρες. Ωστόσο, η Ασία είναι το μέλλον, με ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες και πάνω από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έτσι ίσως χρειάστηκε μια εταιρική σχέση μεταξύ πανεπιστημίων των ΗΠΑ και της Ασίας για να δημιουργηθεί ένα πραγματικά οραματιστικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη δύναμη αυτών των τριών περιοχών σε ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Lamar στο Τέξας των Η.Π.Α. και το Siam Technology College στην Ταϊλάνδη το έχουν κάνει τώρα με το Πρόγραμμα Πτυχίων Tri-Continent.

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό, ειδικά στις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αμερική και η Αγγλία προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα προσόντα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο. Όταν εξετάζετε τα ζητήματα των θεωρήσεων, της γλωσσικής επάρκειας και ειδικά των ΧΡΗΜΑΤΩΝ, το όνειρο να αποκτήσετε πτυχίο από τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο συχνά γίνεται ένας εφιάλτης.

Δεν θα ήταν ωραίο να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, σε μια τοποθεσία όπου η απόκτηση της βίζας σας είναι γρήγορη και εύκολη και το κόστος ζωής είναι χαμηλό; Αυτό αρχικά δεν απαιτεί βαθμολογίες TOEFL ή IELTS για να αρχίσει η μελέτη; Όπου τα δίδακτρα είναι προσιτά για εσάς: κερδίζετε ένα πτυχίο πανεπιστημίου των ΗΠΑ και πανεπιστημίων της Ταϊλάνδης, καθώς και ένα δίπλωμα ανώτερου διοικητικού στελέχους στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου στο 10% του κόστους αυτού που θα ήταν μόνο ένα έτος σε άλλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ;

Η απάντηση, βέβαια, είναι να αποκτήσουμε με κάποιο τρόπο υψηλά πανεπιστημιακά προσόντα και από τα τρία: τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ασία .. Και μόνο σε τέσσερα χρόνια σπουδών. Το πρόγραμμα Bachelor Degree Tri-Continent σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα πανεπιστημιακά σας προσόντα και από τις τρεις ηπείρους, με τα πιο προσιτά δίδακτρα και διαθέσιμο κόστος διαμονής. Κάνε το όνειρό σου ... Μια πραγματικότητα!

Τα μόνα τρία παγκόσμια προγράμματα της Ηπείρου

Ο κόσμος συρρικνώνεται και ο καθένας γίνεται διεθνής. Αποκτήστε τρία επαγγελματικά προσόντα στο ίδιο πρόγραμμα, από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ταϊλάνδη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Διεθνές Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων: το πρώτο στον κόσμο και μόνο Tri Ήπειρο Business πτυχίο. Συνδυάζοντας ιστορία και την παράδοση του Ηνωμένου Βασιλείου με τη δύναμη ... [+]

Συνδυάζοντας την ιστορία και την παράδοση του Ηνωμένου Βασιλείου με τη δύναμη των ΗΠΑ και το μέλλον που είναι η Ασία

Αποκτήστε και τα τρία προσόντα παρακάτω, σε τέσσερα μόνο χρόνια σπουδών: Ένα δίπλωμα ειδίκευσης τέσσερις ετών στην Διαπολιτισμική Ηγεσία και Μείωση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Lamar στο Τέξας των ΗΠΑ. Το Πανεπιστήμιο Lamar είναι εδώ και πάνω από 90 χρόνια και μέρος του Texas State University System, με πάνω από 15.000 μαθητές. Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο της τάξης 2, ίσο με το κρατικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.... [-]

Ταϊλάνδη Bangkok
Ιούνιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά