Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Tokai από το ιδρυτικό το 1955 μ.Χ., βρίσκεται στη Ταϊτσούνγκ Xitun Περιφέρεια Tatu βουνά, πολιτιστικά χαρμάνι, τη μελέτη, ανοιχτόμυαλη, και έχει μια όμορφη πανεπιστημιούπολη. Το σχολείο έχει πλέον εννέα σχολές, τριάντα τέσσερα Τμήμα από 35 master classes (συμπεριλαμβανομένου ενός ανεξάρτητου ερευνητικού ινστιτούτου, δεκατέσσερις Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα), 14 διδακτορικά. Υπό την προϋπόθεση Τεχνών, Επιστημών, Μηχανικών, Διοίκησης, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Κολέγιο της Γεωργίας, δημιουργικό σχεδιασμό και Τέχνης College Νομικής Σχολής και της Σχολής Διεθνών και άλλα εννέα σχολές, υπάρχουν περίπου επτά χιλιάδες φοιτητές ㄧ από τους καθηγητές πλήρους απασχόλησης 500 άτομα (καθηγητές, επίκουρος καθηγητής του 88% ή περισσότερο), η έκταση σχολή 1.333.096 τετραγωνικά μέτρα πλάτος, οι μέσες καθηγητές και οι μαθητές μπορούν να μοιραστούν χώρο διαβίωσης και μάθησης στα σχολεία πρωθυπουργός της χώρας. Πανεπιστήμιο Tokai, όχι μόνο στην αξιολόγηση και διερεύνηση των αποφοίτων στην κορυφή της εταιρικής φαβορί, το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να παρέχει βραβείο-ιδιωτικά σχολεία στα έργα ανάπτυξης επανεξέταση συνολική σχολείο βέλτιστη σχολείο, περισσότερα συνεχή χρόνια το Υπουργείο Παιδείας "Βραβείο του Πανεπιστημίου διδασκαλία σχεδίου Excellence "επιδότηση, δείχνοντας το σχολείο της αριστείας και την άσκηση της διδασκαλίας συνολικής ανάπτυξης του σχολείου είναι επιλέξιμες για αναγνώριση.

Πανεπιστήμιο Tokai για πρώτη φορά η χώρα και η μόνη από νηπιαγωγεία, πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια, Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο για την ολοκλήρωση τόσο της Ακαδημίας διδακτορική εκπαίδευση, επίσης, ιδρυτής του πρώτου συστήματος, «εκπαίδευση εργασίας" "γενική εκπαίδευση", έχει γίνει τώρα η Πανεπιστήμιο μάθουμε από τα αντικείμενα? βιβλιοθήκη οθόνη εξόρυξη open-πλαισίου άνοιξε επίσης μια εθνική προηγούμενο.

Donghai σχολείο σκηνή είναι γνωστή και πολύ μεγάλη, συμπεριλαμβανομένου του αρχιτέκτονα IM Pei, ο κ Chen Kuan το δρόμο του για να σχεδιάσει αυτό συνεπάγεται Εκκλησία (Luce Chapel), ΤΕΧΝΕΣ δενδρόφυτη λεωφόρο, αντίκες αίθουσες στην αυλή του κομψό East Lake Jing Yi είναι κτίριο, ήσυχο τεράστια αγροκτήματα ... κλπ, για να προσφέρει ένα καλό περιβάλλον για τη διδασκαλία και την έρευνα.

Προέδρων. Εκτός από τη συνέχιση της ίδρυσης Ανατολικής Θάλασσας της Κίνας του χριστιανικού πνεύματος, και να εφαρμόσουν «ολιστική εκπαίδευση» χαρακτηριστικά του σχολείου, αλλά και να προωθήσει ενεργά την ανάπτυξη της εκπαίδευσης, ακαδημαϊκών και υπηρεσίες σε τρεις τομείς, την εμβάθυνση εκπαιδευτική φιλοσοφία, η οποία είναι να καλλιεργήσει μια αρκετά ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις της δια βίου μάθησης πρόσωπο. Ας όλοι οι άνθρωποι της Ανατολικής Θάλασσας της Κίνας όχι μόνο έχει την τεχνογνωσία για να έχουν ανεξάρτητη σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και την ικανότητα επικοινωνίας και συντονισμού, την αυτοπεποίθηση και να γίνουν υπεύθυνοι και την πλούσια πολιτιστική παιδεία, "πάνω από τα προϊόντα των αποφοίτων και τη σωστή λειτουργία της κοινωνικής φροντίδας. Ως αποτέλεσμα, στο Πανεπιστήμιο Tokai Μεταπτυχιακό Έρευνα Αξιολόγησης και των επιχειρήσεων αγαπημένα μεταξύ των καλύτερων, και το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να παρέχει βραβείο-ιδιωτικά σχολεία στη συνολική ανάπτυξη του σχολείου έργου επανεξέταση βέλτιστη σχολείο.

Πανεπιστήμιο Tokai διδασκαλίας και προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών, η αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας της Αγγλικής σε μικρές τάξεις επιλέξιμους κλάδους του επαίνου, την προώθηση από τους κορυφαίους εκπαίδευσης της Ταϊβάν, διεπιστημονικά ερευνητικά κέντρα έχουν συσταθεί: Continental κοινωνικό-cum-Διευθυντής, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών Ζωής, και το κέντρο νανοτεχνολογίας, cum τροπικά οικοσυστήματα της βιοποικιλότητας κέντρο, τεχνολογία λογισμικού και Μηχανικών κέντρο ... και ενεργά με τη διεθνή πρακτική. Μελλοντικές σχολείο θα συνεχίσει να διατηρήσει το «πρωτοποριακό πνεύμα» της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της προόδου », την αλήθεια, πιστεύω, να ασκήσει" το σύνθημα ως ένα πρότυπο, της συμβολής της Ταϊβάν στην προσπάθεια της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Tunghai University

Εκπαίδευση Στόχοι: Να αναπτύξει την ικανότητα να ασχοληθεί με την πολιτιστική πολυμορφία σε παγκόσμιες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία. Να υποστηρίξει την ανάπτυξη του χαρ ... [+]

εκπαίδευση των στόχων Να αναπτύξει την ικανότητα να ασχοληθεί με την πολιτιστική πολυμορφία σε παγκόσμιες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία. Να υποστηρίξει την ανάπτυξη του χαρακτήρα, στο πλαίσιο των φιλελεύθερων τεχνών, της επιστήμης και της εκπαίδευσης Μηχανικών. Για την ενίσχυση της αυτο-έκφραση, την επικοινωνία, και την εμπιστοσύνη στο διαφοροποιημένο περιβάλλον Για την ενίσχυση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας για περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές και την επαγγελματική εξέλιξη. Εκπαιδεύσει τους μαθητές στην κατανόηση των κρίσιμων παραγόντων που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα των ανθρώπινων οργάνων, των οργανώσεων, των πολιτισμών και των τεχνολογιών σε διάφορες κοινωνικές, φυσικές και δομημένου περιβάλλοντος. Βασικές ικανότητες Επιχειρηματικό σχέδιο ή ανάλυση του έργου της αειφορίας. Blingual και διαπολιτισμική επικοινωνία. ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Χάρισμα και την ηγεσία. Ειδικά Χαρακτηριστικά του Προγράμματος Καλλιεργεί ηγέτες με ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό όραμα. Τονίζει την αγγλική γλώσσα εστίαση επίκεντρο της πολιτικής, επιστημονικής και της μηχανικής δεξιοτήτων επικοινωνίας. Εστιάζει σε προβλήματα που υπερβαίνουν τα κρατικά και εθνικά σύνορα, αλλά επίσης έχουν τοπική σημασία. Αναπτύσσει την επιστημονική, τις δεξιότητες μηχανικής και της πολιτικής που επιδιώκουν να μετατρέψουν τους πόρους σε αποτελεσματική περιβαλλοντική δράση. Παρέχει καλοκαίρι Βιομηχανική / επιτόπου ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, τόσο τοπικά όσο και στο εξωτερικό και καλεί τους επαγγελματίες επάγγελμα να προσφέρει συμβουλές σταδιοδρομίας. Σχέδια αποκλειστικά στην αγγλική βάση δραστηριότητες το βράδυ και κλαμπ. Θεσπίζει ολοκληρωμένο περιβάλλον μάθησης αγγλικά και τα χέρια-για την παροχή συμβουλών. Διορίζει πλήρους απασχόλησης Αμερικανός Βοηθός για να βοηθήσει τους μαθητές με τα απαιτούμενα μαθήματα τους. Προσφέρει ένα μοναδικό all-αγγλικά διδάσκονται αναλυτικό πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης. Συνεργάζεται με σχολεία εταίρους στην Ευρώπη και την Αμερική για να... [-]
Ταϊβάν Nantun District
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tunghai University

Τμήμα χαρακτηριστικά: τα διεθνή πρότυπα των προγραμμάτων σπουδών εστίασης για να γαλουχήσει τους ηγέτες της διεθνούς προοπτικής? Έμφαση στις γνώσεις της αγγλικής γλώσσας ... [+]

Πτυχίο στη διεθνή εμπειρία διαχείρισης Πρόγραμμα Διεθνούς Ηγεσίας Διακρίσεις

Μοναδικό Διεθνή Γενική College Εκπαίδευση υποχρεωτικά μαθήματα ----- "Διεθνής Ηγεσία Πρόγραμμα Διακρίσεις" (GL: Παγκόσμια Ηγεσία Πρόγραμμα Διακρίσεις)

Διεθνές Ηγεσία Πρόγραμμα Διακρίσεις για την ενίσχυση της διεθνούς ευαισθητοποίησης και παγκόσμιο όραμα των φοιτητών, και τα διεθνή πρότυπα. Ακαδημαϊκά, η «γνωστική» και «όραμα» σε όλη τη διάρκεια της μελέτης, εξερεύνησης και εξοικειωμένοι με την κατασκευή. Ως εκ τούτου, το αναλυτικό πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης για να διδάξουν στους μαθητές να καθηγητές παίζουν σημαντικό ρόλο. Διδασκαλίας Αγγλικών GL τιμά μαθήματα περιλαμβάνουν:... [-]

Ταϊβάν Nantun District
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά