Moscow Automobile And Road Construction Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Moscow State Automobile και Οδική Μετσόβιο Πολυτεχνείο (MADI) Ιδρύθηκε 13 του Δεκεμβρίου του 1930. Σήμερα MADI - μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ρωσίας, η κορυφαία επιστημονική και μεθοδική κέντρο για την προετοιμασία της εργένηδες, οι απόφοιτοι, οι πλοίαρχοι και οι ερευνητές στον τομέα της κατασκευής των δρόμων, γεφυρών και αεροδρομίων, λειτουργία και συντήρηση των μεταφορές μηχανική, τα οικονομικά και τη διαχείριση των μεταφορών και των κατασκευών των αυτοματοποιημένων συστημάτων ελέγχου και της κυκλοφορίας.

MADI - Ένα 11 σχολές που παρέχουν εκπαίδευση σε 27 ειδικότητες, 16 περιοχές των προπτυχιακών και 13 μάστερ και 4 κατευθύνσεις τομείς ειδικότητας? Υποτροφία σε 27 ειδικότητες και διδακτορικό σε 10 περιοχές? 55 τμήματα, περισσότερα από 90 εργαστήρια, εξειδικευμένες αίθουσες διδασκαλίας, σύγχρονο MADI εκπαιδευτικά και ερευνητικά λεπτών υγειονομικής ταφής? 6 υποκαταστήματα στις πόλεις της Bronnitsy, Makhachkala, Σμολένσκ, Λέρμοντοβ, Volzhsky (Τσεμποξάρι) και Σότσι? Σχετικά με 1.100 μέλη ΔΕΠ μεταξύ των οποίων πάνω από 140 καθηγητές, πάνω από 500 γιατρούς και τους υποψηφίους των επιστημών, 25 Τιμήθηκε Επιστήμονας της Ρωσίας, 3, Αντεπιστέλλον Μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, 1 ακαδημαϊκός της ΡΑΕ, 60 πλήρη μέλη και μέλος της Ακαδημίας, συμπεριλαμβανομένων . διεθνείς? 3 επιτυχόντες απονέμεται το Βραβείο του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον τομέα της εκπαίδευσης, 5 επιτυχόντες - η Κυβέρνηση Βραβείο RF στον τομέα της εκπαίδευσης, και 22 επιτυχόντες - το βραβείο RF κυβέρνηση στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας? Καθηγητές, Αναπληρωτές Καθηγητές και οι εκπαιδευτικοί είναι συγγραφείς πολλών βιβλίων, μονογραφιών και σχολικά βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες? Πληροφορίες και Computing Center, το οποίο είναι η σύγχρονη τεχνολογία των υπολογιστών, του Διαδικτύου, μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών του δικτύου? Κέντρο της απασχόλησης και της κατάρτισης "MADI-υπέρ"? Άνετα ξενώνας συγκρότημα αθλητικών εγκαταστάσεων, κέντρο αναψυχής, ένα ιατρείο? Συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, την Ασία, την Κούβα, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Λατινική Αμερική, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Το MADI διδάσκονται: Περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι - εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης (το βράδυ), μαθήματα δι 'αλληλογραφίας? Πάνω από 900 ξένοι πολίτες από 72 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των προπαρασκευαστικών ΔΕΠ - περίπου 250 άτομα? μεταπτυχιακών και master - περισσότερα από 100 άτομα? Περισσότεροι από 1.000 καθηγητές και εργαζόμενους των διαφόρων τομέων στο Ινστιτούτο Προηγμένων Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου στο Τμήμα «Βελτίωση της επαγγελματικής ανάπτυξης των μεταφορών με μηχανοκίνητα οχήματα» (FPC) και το Κέντρο για την τεχνική εκπαίδευση (CIP). Σε MADI λειτουργεί: Ρωσική Επιτροπή Παρακολούθησης της Διεθνούς Εταιρείας για την τεχνική εκπαίδευση (IGIP)? Κέντρο για την Καινοτομία στην Εκπαίδευση Μηχανικών? Η Διεθνής Ένωση Αυτοκινήτου και Οδική Εκπαίδευση (MAADO), ενώνοντας περισσότερες από 160 πανεπιστήμια στη Ρωσία, τις χώρες της ΚΑΚ, διάφορα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κίνα, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, κλπ.? Κεντρική περιφερειακό υποκατάστημα της Ρωσικής Ακαδημίας Μεταφορών. Απόφοιτοι πανεπιστημιακής εργασίας, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιστήμης, των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Τμήμα Οδικών Μεταφορών Τμήμα Οδικών και τεχνολογικών μηχανημάτων Ενέργεια και Περιβάλλοντος Τμήμα Τμήμα για την κατασκευή οδών Σχολή Διοίκησης Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Τμήμα Μηχανολογικών Κατασκευών Τμήμα logistics και γενικά προβλήματα των μεταφορών Προπαρασκευαστική Σχολή για τους ξένους πολίτες Αλληλογραφία σχολή

ΚΕΝΤΡΑ

Εξεταστικό Κέντρο των ξένων πολιτών στη Ρωσική γλώσσα:

  • Δοκιμές για τον προσδιορισμό του επιπέδου της ρωσικής ως ξένης γλώσσας? Έλεγχος των ξένων πολιτών και των απάτριδων για εισαγωγή στην ιθαγένεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Κέντρο της ρωσικής γλώσσας:

  • Ατομική ή ομαδική εκπαίδευση των αλλοδαπών ρωσικής ως ξένης γλώσσας?
    • Ατομική ή ομαδική εκπαίδευση των αλλοδαπών σε εξειδικευμένα προγράμματα (οικονομολόγοι, μηχανικοί, κλπ).

Τοποθεσίες

Μόσχα

Moskovskiy avtomobilno-dorozhnyy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet

Address
Leningradsky Avenue, 64
Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+7 499 151-64-12

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Bachelor

Υποβολή ερώτησης

Άλλη