Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φοιτητής υπηρεσιών / δραστηριοτήτων: Η Σχολή οργανώνει συνέδρια, εκθέσεις, και πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς χαρακτήρα, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές, να συμμετάσχουν και να εκθέσουν τη δουλειά τους.

Κάθε χρόνο η Σχολή προσκαλεί φημισμένα ξένους αρχιτέκτονες, αναδυόμενες ρουμανική αρχιτέκτονες και σχεδιαστές για τις δημόσιες διαλέξεις και συνέδρια, και προωθεί το έργο των φοιτητών και την έρευνα μέσα από εκθέσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις με τις τοπικές αρχές, incestors και το ευρύ κοινό την ίδια.

Οι μαθητές ανταλλάσσουν πρόγραμμα: καταχώρησης στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS, το Τμήμα παρέχει για την κινητικότητα των σπουδαστών για ένα ή δύο εξάμηνα. Από διάσημο συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι: Σμύρνη Ekonomi Universitesi, Πανεπιστήμιο του Sassari, Καβάλας Ινστιτούτο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Έρευνα Φοιτητής: Οι επιστημονικές συνεδρίες, τόσο σε χερσαίες όσο και στο εξωτερικό, καθώς και ένα μεγάλο φάσμα της εβδομάδας βίου εργαστήρια που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, ως μέρος του προγράμματος σπουδών: Urban Σενάρια, Πειραματικός Σχεδιασμός, τεχνικές αποκατάστασης στο χώρο του ξενοδοχείου, Ιστορική έρευνα. Εγγραφή δραστηριότητες έρευνας και εργαστήριο περιλαμβάνει δύο τοπικές και διεθνείς εταίρους (i2a διεθνές Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής σε Morcote, Ελβετία, συνεργάτες ERASMUS).

Εγκαταστάσεις Student: πανεπιστημιούπολη με φοιτητικές εστίες, εστιατόρια, κλαμπ, σπορ, αίθουσες στούντιο, εργαστήρια, εξειδικευμένη βιβλιοθήκη. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ρουμανίας, και δωρεάν on-line πρόσβαση σε διεθνή βάση δεδομένων, με την δυνατότητα πρόσβασης σε ερευνητικές κοινότητες και δημοσίευση της εργασίας τους.

Περιβάλλον: η Σχολή Αρχιτεκτονικής, ένα αρχιτεκτονικό μνημείο, βρίσκεται στον πυρήνα της ιστορικής πόλης του Βουκουρεστίου, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, το τραμ και το σταθμό του μετρό). Το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Κωμωδία, Ωδείο Θέατρο, το Εθνικό Στρατιωτικό Κέντρο, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Sutu Palace, η Cinematheque είναι σε άμεση γειτνίαση, providin για τους μαθητές ένα πλούσιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Spiru Haret University

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός Ι, ΙΙ Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, Μελέτη της μορφή και τη σύνθεση Ι, μελέτη της μορφής ... [+]

Διδακτέα ύλη 1ο έτος

Α Υποχρεωτικά μαθήματα

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός Ι - Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ΙΙ - Μελέτη της φόρμας και της σύνθεσης I - Μελέτη της φόρμας και της σύνθεσης II - Μαθηματικά Ι - Μηχανική και Αντοχής Υλικών Μηχανική Ι - Κατασκευή και φινίρισμα Ι - Κατασκευή και φινίρισμα ΙΙ - Αρχιτεκτονική Θεωρία και προγράμματα οικοδόμησης Ι - Αρχιτεκτονική Θεωρία και προγράμματα οικοδόμησης ΙΙ - Παγκόσμια Ιστορία της Τέχνης και Αρχιτεκτονικής I - Παραστατική Γεωμετρία Ι - Προοπτική I - με τη βοήθεια υπολογιστή αρχιτεκτονικού σχεδιασμού I - με τη βοήθεια υπολογιστή αρχιτεκτονικού σχεδιασμού II - Οι σύγχρονες γλώσσες (πρακτικό μάθημα) - Οι σύγχρονες γλώσσες (πρακτικό μάθημα) - Φυσική Αγωγή και Αθλητισμού - Πρακτική Άσκηση ... [-]
Ρουμανία Βουκουρέστι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Promovare Facultatea de Arhitectura, Universitatea Spiru Haret

Reţeta succesului la Facultatea de Arhitectură USH