Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο του Banat των Γεωπονικών Επιστημών και Κτηνιατρικής «Βασιλιάς Μιχαήλ Α 'της Ρουμανίας" από Τιμισοάρα(BUASVM) είναι ένα ίδρυμα που ειδικεύεται σε γεωπονικά και κτηνιατρική τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με εθνική και ευρωπαϊκή διάστημα.

BUASVM βρίσκεται στην Τιμισοάρα, την πρωτεύουσα της Timis County, στη δυτική Ρουμανία, κοντά στη σερβική και ουγγρικά σύνορα, όχι πολύ μακριά από τις πρωτεύουσες Βιέννη, Βουδαπέστη και Βελιγράδι. Τιμισοάρα θεωρείται η άτυπη πρωτεύουσα της ιστορικής περιοχής του Banat, που είναι η κύρια κοινωνική, οικονομική και πολυπολιτισμικό κέντρο στο δυτικό τμήμα της Ρουμανίας. Στην Τιμισοάρα συμβιώνουν αρμονικά πολλές εθνοτικές ομάδες, όπως οι Γερμανοί, Ούγγροι, Ιταλοί, Σέρβοι και Βούλγαροι. Η πόλη είναι υποψήφια για να έγινε, το 2021, η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Βασιλιάς Μιχαήλ Α 'της Ρουμανίας ψηφίστηκε ο νόμος 617 / 07.30.1945 για την ίδρυση της Σχολής Γεωπονίας μέσα στα Πολυτεχνεία της Τιμισοάρα. Μέσα από τη μεταρρύθμιση του 1948, η Σχολή Γεωπονίας είχε μετατραπεί σε Αγρονομικό Ινστιτούτο της Τιμισοάρα. Μετά τον Δεκέμβριο του 1989, το Πανεπιστήμιο έχει μια συνεχή εξέλιξη, που χαρακτηρίζεται από τη διαφοροποίηση των τομέων και ειδικοτήτων στην εκπαιδευτική προσφορά, για τα σκηνικά του εκσυγχρονισμού των αγρονομικών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προς το παρόν, BUASVM λειτουργεί με 6 σχολές (γεωργία, φυτοκομία και τη δασοκομία, γεωργικής διαχείρισης, Κτηνιατρικής, Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Bio και βιοτεχνολογίες, Τεχνολογίας Τροφίμων Επεξεργασίας), συνολικού ύψους 27 προγραμμάτων Πτυχίο, 25 προγράμματα μάστερ και 2 διδακτορικές σχολές (φυτικών και ζωικών πόρους, και κτηνιατρικής).

Η Γεωπονική Σχολή στην Τιμισοάρα είναι η παλαιότερη σχολή του πανεπιστημίου μας. Η Γεωπονική Σχολή, ριζωμένη στην ιστορία, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινωνίας, που λειτουργούν στις 6 προγράμματα bachelor, 7 μεταπτυχιακά προγράμματα και διδακτορικών σχολείο.

Σε όλους αυτούς τους τομείς και ειδικότητες, οι μαθητές εκπαιδεύονται σε μαθήματα την ημέρα και τα μαθήματα εξ αποστάσεως μάθησης (το τελευταίο είναι δυνατόν οι ειδικότητες Γεωργίας και Προστασίας του Περιβάλλοντος και της μηχανικής στη γεωργία). Ο κύκλος 4 χρόνια (3 έτη στην περίπτωση της βιολογίας), ακολουθείται από τις εξετάσεις αποφοίτησης που χορηγεί τον τίτλο του «Bachelor of Science in Engineering" (για τις μεγάλες εταιρείες Γεωργία, φυτοπροστασία, Περιβαλλοντικής Μηχανικής και Προστασίας στον τομέα της Γεωργίας, Land Survey και Κτηματολόγιο, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη γεωργία και την Φαγητό βιομηχανίας και Γεωργία διδάσκονται στα αγγλικά), Και «Bachelor στη Βιολογία» (για την Βιολογία εξειδίκευση).

Επωφελούνται από την παράδοση και τις μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης, η εξειδίκευση Γεωργία ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις στον τομέα της γεωργίας, την εκπαίδευση γεωπόνων σε θέση να εφαρμόσουν τις νέες τεχνολογίες και τα συστήματα της καλλιέργειας των φυτών, τη διασφάλιση και αύξηση της γονιμότητας του εδάφους και ισορροπημένη διατροφή φυτό με σεβασμό για τα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι ικανότητες που αποκτώνται από τους αποφοίτους μας στον τομέα της γεωργίας είναι: ανάπτυξη βιώσιμων τεχνολογιών γεωργίας παραγωγή, την οργάνωση και το συντονισμό των επιτευγμάτων των διαδικασιών παραγωγής, την ανάπτυξη στρατηγικών για την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής πολιτικών σε εθνικό επίπεδο, τη διάγνωση και τη διαχείριση των θεμάτων που σχετίζονται με την οργάνωση και τη διαχείριση των γεωργικών αγροκτήματα, που παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικό υλικό για τον πολλαπλασιασμό των καλλιεργειών, την ανάλυση των γεωργικών εκτάσεων, τη διαχείριση και την απονομή κονδυλίων για τη γεωργία, την εξασφάλιση συμβουλευτικών υπηρεσιών και την επέκταση στον τομέα της γεωργίας.

Οι μαθητές παρέχεται με εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα χώρους μάθησης, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, εργαστήρια πρακτικής, σεμινάρια. πρακτική φοιτητή λαμβάνει χώρα σε πειραματικούς αγρούς και σε μεγάλα ιδιωτικά αγροκτήματα από τη δυτική Ρουμανία. BUASVM παρέχει εκπαιδευτικές και ερευνητικές περιοχές σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου έλαβε ένα Πιστοποιητικό Αριστείας στην καλύτερη CAMPUS κατηγορία που απονέμεται από το Διεθνή Διαγωνισμό Επιστήμη και την Εκπαίδευση στην Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο, 2014. Μέσα στην πανεπιστημιούπολη, υπάρχουν κοιτώνες παροχή επαρκούς διαμονή σε 402 δωμάτια, με περίπου 1.456 θέσεις? ένα Βιβλιοθήκη με την εξυπηρέτηση του βιβλίου, εσωτερικών και intern τις εθνικές υπηρεσίες εκδόσεων και μια διεθνή υπηρεσία συναλλάγματος? Το Πανεπιστήμιο Καφετέρια έχει περίπου 500 θέσεις, και το φαγητό που σερβίρεται είναι γνωστό σε όλη την πόλη για την ποιότητα και καλή τιμή? ο πεδία γυμναστήριο και αθλητισμός (Γήπεδο τένις σύστημα τεχνητού χλοοτάπητα, γήπεδο τένις-σκωρίας σύστημα καλύπτει, χάντμπολ δικαστήριο τεχνητό σύστημα χλοοτάπητα, γήπεδο μπάσκετ-μπετόν σύστημα κάλυψης, βόλεϊ)? ένα φοιτητής ιατρείο η οποία περιλαμβάνει μια γενική ιατρική φαρμακείο και οδοντιατρική μονάδα υγιεινής? και ένα Νηπιαγωγείο. Να υποβάλουν αίτηση για την εξειδίκευση μας στο Γεωργία διδάσκονται στα αγγλικά(Ή για άλλες ειδικότητες), ένα απολυτήριο δίπλωμα είναι υποχρεωτική.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Οι στόχοι κατάρτισης ειδικά για την εξειδίκευση Γεωργίας που παράγεται από την εκπλήρωση και την εφαρμογή των ακόλουθων τριών στόχων: 1. Γνωστική στόχοι 2. Εφαρμοσμένη στ ... [+]

Οι στόχοι κατάρτισης ειδικά για την εξειδίκευση Γεωργίας που παράγεται από την εκπλήρωση και την εφαρμογή των ακόλουθων τριών στόχων:

γνωστική στόχους Γνώση των βιοτικών και αβιοτικών παραγόντων που καθορίζουν τη φυτική παραγωγή Η γνώση της ανατομίας, μορφολογίας και βιολογία των φυτών στο γεωργικό οικοσύστημα Η γνώση της βιοχημείας, της γενετικής και φυσιολογίας των φυτών Η γνώση των νόμων που διέπουν τη γεωργική οικοσύστημα Γνώση των φυσικών χαρακτηριστικών της γης και των αποτελεσμάτων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, καθώς και τις αρχές τους μετασχηματισμού Εφαρμοσμένη στόχους Γνώση των στοιχείων προστασίας και βελτίωσης των φυσικών πόρων στη γεωργία Γνώσεων για τη βελτίωση της υγείας των φυτών και των φυτικών προϊόντων Γνώση της βάσης και του εξοπλισμού ενέργειας που χρησιμοποιούνται στη γεωργία Η γνώση της τεχνολογίας γεωργικής καλλιέργειας φυτών Γνώση των μεθόδων του προγράμματος και χάρτη επεξεργασία και χρήση Επικοινωνιακές και σχεσιακές στόχους Η γνώση των οικονομικών νόμων ειδικά της γεωργικής παραγωγής Γνώση των σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων Γνώση των διαδικασιών διαχείρισης, οργάνωσης της γεωργικής παραγωγής και της εμπορίας των προϊόντων Λογιστική, οικονομικές και νομικές γνώσεις που ισχύουν για τη γεωργία, κλπ Γνώση των πτυχών που αφορούν τις συμβατικές σχέσεις μεταξύ των μερών και την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης με τους δικαιούχους Ψυχο-παιδαγωγική κατάρτιση του διδακτικού προσωπικού που ειδικεύεται στον τομέα της γεωργίας. ειδικές αρμοδιότητες Mastering, η κατανόηση βασικών εννοιών, θεωριών και μεθόδων στον τομέα και την περιοχή της εξειδίκευσης? χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα στην επαγγελματική επικοινωνία. Χρησιμοποιώντας τη γνώση στον τομέα για να εξηγήσει και να ερμηνεύσει διάφορα είδη των εννοιών,... [-]
Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά