Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Warsaw Film School - μια δεκαετία στην ταινία και την καινοτομία

WarsawFS102

Warsaw Film School ιδρύθηκε το 2004 από τον πολωνικό σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο Maciej Slesicki και έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιοί της χώρας, τον Boguslaw Linda, πρωταγωνιστή της τελευταίας ταινίας του "Andrije Wajda" Afterimage.

Η ακαδημία είναι ένα μοναδικό όργανο κινηματογράφου, ένα από τα τρία στη χώρα που χορηγεί διπλώματα BA και το μοναδικό καλλιτεχνικό σχολείο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού για να έχει BA International Studies στα αγγλικά.

Βασισμένη στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, η σχολή κινηματογράφου της Βαρσοβίας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός κέντρου κινηματογραφικής εκπαίδευσης, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα γυμνάσιο, το γυμνάσιο, το επαγγελματικό κολέγιο, τον κινηματογράφο Kino Elektronik και μια παραγωγική εταιρεία.

Οι καθηγητές της Σχολής Κινηματογράφου της Βαρσοβίας, όπως ο σκηνοθέτης Krzysztof Zanussi και ο βραβευμένος με την Όσκαρ Bartosz Konopka, είναι από τους πιο αναγνωρισμένους Πολωνούς και διεθνείς κινηματογραφιστές, ειδικοί στον τομέα των κινηματογραφικών ταινιών και των νέων μέσων. Το 2010 η Σχολή Κινηματογράφου της Βαρσοβίας μεταφέρθηκε σε μια ολοκαίνουργια πανεπιστημιούπολη με χωρητικότητα 2.600 τ.μ., προσφέροντας χώρο για ταινίες και βλαστούς φωτογραφίας, σκοτεινά δωμάτια, εγκαταστάσεις μετά την παραγωγή και ένα υψηλής ποιότητας στούντιο ήχου.

Η αποφοίτησή μας Dorota Kobiela προτάθηκε για το The Oscars 2018 για το "Loving Vincent". Αυτός ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για Όσκαρ που οι απόφοιτοι του σχολείου μας μπορούν να περηφανεύονται. Η πρώτη δόθηκε το 2015 στον Tomasz Śliwiński για το ντοκιμαντέρ Short Theme "Η κατάρα μας".

Η σχολή κινηματογράφου της Βαρσοβίας βρίσκεται στην καρδιά της Πολωνίας, μιας χώρας που παράγει περίπου 60 ταινίες μεγάλου μήκους ετησίως και συμμετέχει σε 20 έως 30 διεθνή έργα συμπαραγωγής ετησίως. Βασιζόμαστε στη μέση μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης οπτικοακουστικής αγοράς, με ισχυρή κινηματογραφική παράδοση και ειλικρινή προσήλωση στην ταινία ως τρόπο προσωπικής και πολιτικής έκφρασης.

Η Σχολή Κινηματογράφου της Βαρσοβίας διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, όπως το Script Fiesta - το μοναδικό πλήρες ανοιχτό φεστιβάλ της Ευρώπης αφιερωμένο στην τέχνη της γραφής για την οθόνη. Κάθε χρόνο εκατοντάδες επαγγελματίες συγκεντρώνουν για μια εβδομάδα μαθήματα, εργαστήρια, συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο κατάλογος των ειδικών προσκεκλημένων περιλαμβάνει τους Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion και τον νικητή του Sundance από το Ισραήλ - Elite Zexer.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Warsaw Film School

Αυτό το μάθημα ΒΑ διερευνά τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο κινηματογραφιστής συμμετέχει στη συνεργατική διαδικασία μετάφρασης σεναριογραφίες σε σημαντικές και διεγ ... [+]

ΕΓΓΡΑΦΗ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020Η εγγραφή θα ανακοινωθείΚαινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Warsaw Film School ξεκίνησε ένα μοναδικό, προπτυχιακό μάθημα BA Film and Multimedia, το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές στους ξένους φοιτητές. Το καινοτόμο πρόγραμμα για τη νέα μας εξειδίκευση στον τομέα της κινηματογραφίας και της μεταπαραγωγής βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία εμπειρογνωμόνων πολυμέσων πολυμέσων, καθώς και ενεργών κινηματογραφιστών, δημιουργών.... [-]

Πολωνία Warsaw
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Warsaw Film School

Αυτό το τριετές πρόγραμμα BA Film Direction συνδυάζει ακαδημαϊκή θεωρία με πρακτικές δεξιότητες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις ολοκληρωμένες γνώσεις που χρειάζονται ... [+]

ΕΓΓΡΑΦΗ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020Η εγγραφή θα ανακοινωθείΚαινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Warsaw Film School ξεκίνησε ένα μοναδικό, προπτυχιακό μάθημα BA Film and Multimedia, το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές στους ξένους φοιτητές. Το καινοτόμο πρόγραμμα για τη νέα μας εξειδίκευση στη διεύθυνση σκηνοθεσίας και βιντεοπαιχνιδιών βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία εμπειρογνωμόνων πολυμέσων πολυμέσων, καθώς και σε ενεργούς κινηματογραφιστές, δημιουργούς και παραγωγούς βιντεοπαιχνιδιών.... [-]

Πολωνία Warsaw
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

Warsaw, Masovian Voivodeship, 01-518 PL