University of Ecology and Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή Ο Πανεπιστήμιο της Οικολογίας και Διαχείρισης στη Βαρσοβία (UE & M, Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie) είναι ένας μη-κρατικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ιδρύθηκε με βάση την απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας τον Ιούλιο του 1995 και πρωτοκολλήθηκε με τον αριθμό 62 στο μητρώο των μη κρατικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ενώσεις των μη κρατικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Πανεπιστήμιο θεωρείται ένα από τα καλύτερα μη κρατικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της Mazowsze. Δυναμική ανάπτυξη της UE & M, τα υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και διεπιστημονικό χαρακτήρα των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές μας έχουν κερδίσει την εκτίμηση των εργοδοτών και των ειδικών από διάφορους τομείς.

Υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, σε σημαντικά βραβεία και τους τίτλους που χορηγούνται στο Πανεπιστήμιο, θετική αξιολόγηση της κρατικής επιτροπής διαπίστευσης για όλους τους τομείς σπουδών αξιολογούνται μέχρι σήμερα, καθώς και τα βραβεία που λαμβάνονται από τους αποφοίτους του.

Σχολή Διοίκησης του UE & M Από την έναρξη των δραστηριοτήτων του Τμήματος, ο κύριος στόχος σε σχέση με τους τομείς των σπουδών που προσφέρονται από τη Σχολή έχει υψηλή ποιότητα και διεπιστημονικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης, εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα ειδικοτήτων και την προσαρμογή του περιεχομένου της κατάρτισης στις εξελισσόμενες προσδοκίες του εργατικού δυναμικού αγορά. Χάρη σε αυτό, οι απόφοιτοι του Τμήματος γίνονται αντιληπτές από τους εργοδότες ως υψηλής ειδίκευσης που διαθέτουν τους απαιτούμενους πόρους των γνώσεων, δεξιοτήτων και κοινωνικών ικανοτήτων, επιτρέποντας την αποτελεσματική και υπεύθυνη ολοκλήρωση των διαφοροποιημένων επαγγελματικά της καθήκοντα.

Υλικό υπόβαθρο της Σχολής Έχει στη διάθεσή της, η Σχολή Διοίκησης έχει την πλήρη διδασκαλία των υποδομών του Πανεπιστημίου της Οικολογίας και Διαχείρισης στη Βαρσοβία, συμπεριλαμβανομένων κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια, βιβλιοθήκη και αίθουσα ανάγνωσης, εξοπλισμός, μηχανήματα, υλικά και το λογισμικό που απαιτείται για τη διεξαγωγή της διδακτικής διαδικασίας , συμπεριλαμβανομένων των σταθμών εργασίας του υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet. Επιπλέον, σε κάθε ένα από τα κτίρια του Πανεπιστημίου, φοιτητές και καθηγητές έχουν Wi-Fi πρόσβαση στο Internet.

UE & M έχει τη δική του, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των χρηστών με ειδικές ανάγκες. Αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια έχουν την κατάσταση του εξοπλισμού τέχνης και να διασφαλίζει την ορθή ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τι είναι περισσότερο, το Πανεπιστήμιο κάνει τις εγκαταστάσεις της στη διάθεση των φοιτητών και των καθηγητών εκτός των προγραμματισμένων ωρών διδασκαλίας. Ο αριθμός και οι προδιαγραφές των αιθουσών διδασκαλίας προσαρμόζονται με τον αριθμό των μαθητών.

Υπάρχει επίσης μια πολύ καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο της UE & M, των οποίων οι συλλογές περιλαμβάνουν πάνω από 44.000 τόμους. Η μέχρι σήμερα συλλογή των δελτίων τύπου στην αίθουσα ανάγνωσης περιλαμβάνει app. 240 τίτλοι των εγχώριων περιοδικών και 13 τίτλους ξένων περιοδικών.

Οι φοιτητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συλλογές της βιβλιοθήκης, όπως Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, EBSCO, Nature, Science, Web of Knowledge, Scopus, AGRO, BazEkon, BazHum, BazTech, CEJSH.

Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς;

Εξειδικευμένο και έμπειρο διδακτικό και επιστημονικό προσωπικό, που παρέχει στους φοιτητές με state-of-the-art γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες προγράμματα σπουδών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας που παρέχει στους αποφοίτους με τις γνώσεις που απαιτούνται στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει. Οι εμπειρογνώμονες και το διοικητικό συμβούλιο των εργοδοτών που λειτουργούν σε κάθε σχολή θα είναι σε θέση να συμβουλεύονται σχετικά με το πώς να προετοιμάσει τους αποφοίτους για τη μελλοντική εργασία τους. Εξειδικευμένα εργαστήρια, κλιματιζόμενα δωμάτια και στούντιο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi. Σύγχρονη βιβλιοθήκη με ένα άνετο αναγνωστήριο και με περισσότερα από 52 000 βιβλία και περιοδικά. Δική εκδοτικό οίκο, υπεύθυνη για μονογραφίες και διδακτικά βιβλία. Βαρσοβία σχολείο της λειτουργίας της υγείας κατά την UE & M διοργανώνει ανοιχτή διαλέξεις σχετικά με την υγεία και τις κοινωνικές ασθένειες. ERASMUS PLUS πρόγραμμα ανταλλαγής 2014-2020 προσφορά με πολλά πανεπιστήμια, καθώς και πρακτική άσκηση σε πολλά ιδρύματα, γραφεία και οργανισμούς σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικά για τους ξένους φοιτητές, υπάρχει ένα Διεθνές Γραφείο Συνεργασίας. UE & M προσφέρει προπαρασκευαστικά μαθήματα πολωνικής γλώσσας, τόσο για τους αποφοίτους μας και για τους μαθητές που ξεκινούν μόλις την εκπαίδευσή τους σε πολωνικά πανεπιστήμια. Για τους φοιτητές και τους ακροατές μας και εξασφαλίζουν έναν κοιτώνα.

Τοποθεσίες

Βαρσοβία

University of Ecology and Management

Address
ul. Olszewska 12
00-792 Βαρσοβία, Μασοβίας, Πολωνία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+48 22 825 80 34/35

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη