Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή Φόρμα προσφέρει 3,5 ετών πορεία σχεδιασμού πλήρους απασχόλησης, μετά την οποία οι μαθητές αποκτούν Bachelor από το Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (SWPS).

Σχολείο της μορφή έχει:

Καλύτερο πρόγραμμα σπουδών της Πολωνίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης? μια εξαιρετική και διάσημη ομάδα των καθηγητών? σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και στούντιο? μια εξαιρετική σχέση συνεργασίας με πολλές πολωνικές και διεθνείς εταιρείες. Το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει την εργασία του έργου και την εκπαίδευση στις ανθρωπιστικές επιστήμες, που έχει αναπτυχθεί από την ομάδα των ειδικών μας οδήγησε Lidewij Edelkoort, πρόεδρος της Ακαδημίας Design στο Αϊντχόβεν (1999-2008), διευθυντής στρατηγικού και μέντορας της Σχολής του εντύπου.

Σχολή του εντύπου είναι ανοικτή σε όλους - tinkerers, αναλυτές, προγραμματιστές υπολογιστών, οι άνθρωποι με αγάπη για DIY - και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν, να συμπληρώνει, να βελτιώσει και να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας.

Εάν επιθυμείτε να επηρεάσει τις αλλαγές στον κόσμο, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, και να κατανοήσουν και να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας, τότε Σχολή του εντύπου είναι για σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Στίλβωση

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Το πρόγραμμα ανακηρύχθηκε το καλύτερο πρόγραμμα στην Πολωνία, σύμφωνα με το Υπουργείο Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία έπρεπε να χτένα μέσα από ένα μαμούθ ... [+]

πτυχίο του σχεδιασμού Γιατί αυτό το μάθημα;

Το πρόγραμμα σπουδών στο Design στο Πόζναν πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (School of Form) ανακηρύχθηκε το καλύτερο πρόγραμμα στην Πολωνία, σύμφωνα με το Υπουργείο Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία έπρεπε να χτένα μέσα από ένα μαμούθ εκατομμύρια υποψήφιοι, προκειμένου να βρείτε έναν νικητή.... [-]

Πολωνία Poznań
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to School of Form