Read the Official Description

Kozminski University , το οποίο ιδρύθηκε το 1993, είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με πλήρη ακαδημαϊκά δικαιώματα. Το πανεπιστήμιο έχει λάβει πολωνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, καθώς και εξαιρετικά αποτελέσματα στην παγκόσμια και εθνική εκπαιδευτική κατάταξη, γεγονός που δείχνει την υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων και υπηρεσιών του. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, τα ίδια τα διπλώματα KU έχουν γίνει πολυπόθητο. Η προσφορά του πανεπιστημίου περιλαμβάνει διάφορα Bachelor's, Master's, MBA's καθώς και Ph.D. προγράμματα. Όλα αυτά προσφέρονται και στα αγγλικά.

Από το 2009, το Kozminski University κατατάσσεται στην αριστοκρατική εκπαιδευτική κατάταξη που παρέχεται από τις «Financial Times» - Business School Rankings, στις οποίες περιλαμβάνονται τα καλύτερα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, για τα τελευταία 17 συνεχή έτη, κατέχει την πρώτη θέση σε ιδιωτικά πανεπιστήμια σε εκπαιδευτικές κατατάξεις που δημοσιεύονται από τα «Perspektywy», «Rzeczpospolita» και «WPROST». Kozminski University έλαβε επίσης ειδική διάκριση από την Εθνική Επιτροπή Διαπίστευσης όσον αφορά τα προγράμματα διαχείρισης, διοίκησης και δικαίου.

Kozminski University διαθέτει τρεις διεθνείς διαπιστεύσεις: EQUIS, AMBA και AACSB. Μόνο περίπου 70 σχολές επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο κατέχουν και τις τρεις διαπιστεύσεις. Η διαπίστευση AACSB απονέμεται σε τέτοια αναγνωρισμένα πανεπιστήμια όπως το Yale και το Harvard.

Η KU έχει το δικαίωμα να απονέμει διδακτορικά διπλώματα στα ακόλουθα πεδία: διαχείριση, οικονομία, οικονομία, κοινωνιολογία και δίκαιο. Ως το μόνο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πολωνία, έχει την εξουσία να εγκρίνει υψηλότερο διδακτορικό δίπλωμα. (πτυχίο εξειδίκευσης) στον τομέα της διοίκησης, του δικαίου και της οικονομίας. Επίσης, στο πλαίσιο της αποκαλούμενης παραμετρικής αξιολόγησης των ερευνητικών μονάδων στον τομέα της οικονομίας, το Kozminski University διαθέτει την υψηλότερη κατάταξη πρώτης κατηγορίας.

Η εκπαιδευτική προσφορά περιλαμβάνει τη διαχείριση (στα πολωνικά και τα αγγλικά), τη διαχείριση σε εικονικά περιβάλλοντα (στα πολωνικά και τα αγγλικά), τη χρηματοδότηση και τη λογιστική (στα πολωνικά και τα αγγλικά), την οικονομία - τις διεθνείς αγορές, το δίκαιο, τη διοίκηση, της κοινωνιολογίας των επιχειρήσεων και των μέσων ενημέρωσης και της ψυχολογίας στη διαχείριση. Ξεκινώντας από το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017, το πανεπιστήμιο δημιούργησε ένα ελίτ πρόγραμμα νόμου με τίτλο "Νομικά και Οικονομικά".

Kozminski University συνεργάζεται με ερευνητικά και ανταλλακτικά προγράμματα με πάνω από 200 αναγνωρισμένους θεσμούς παγκοσμίως. Όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να επιλέξουν αυτά τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια ως προορισμούς για τη διεθνή ανταλλαγή τους.

Η αποστολή μας

Αξιοποιούμε το επιχειρηματικό μας πνεύμα, τις εταιρικές σχέσεις μας, το ερευνητικό δυναμικό μας και τη διεθνοποίησή μας για να κάνουμε τη διαφορά στις επιχειρήσεις, το δίκαιο και την κοινωνία.

Το ιστιοφόρο σε ανοικτή θάλασσα στο λογότυπο μας είναι ένα σύμβολο της περιπέτειας, της ανοιχτότητας στους νέους ορίζοντες, της δημιουργικής ομαδικής εργασίας και της ηγεσίας και των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Γιατί να επιλέξετε το Kozminski University ;

Το κύρος

 • Η καλύτερη σχολή επιχειρήσεων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη σύμφωνα με τους "Financial Times".
 • Το καλύτερο επιχειρηματικό / οικονομικό πανεπιστήμιο στην Πολωνία σύμφωνα με την κατάταξη του Ιδρύματος Εκπαίδευσης "Perspektywy".
 • Το καλύτερο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πολωνία σύμφωνα με την κατάταξη του Ιδρύματος Εκπαίδευσης "Perspektywy".
 • Στρατηγική συμμαχία με το πρώτο επιχειρηματικό σχολείο στον κόσμο ESCP Europe.

Υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης

 • "Triple Crown" - 3 διεθνείς πιστοποιήσεις: EQUIS, AACSB και AMBA.
 • Η διαπίστευση IQA CEEMAN - χορηγείται από την Ένωση Ανάπτυξης Διαχείρισης Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
 • Διακρίσεις από την Εθνική Επιτροπή Διαπίστευσης όσον αφορά τα Οικονομικά

Διεθνοποίηση

 • Ένα από τα πιο διεθνοποιημένα πανεπιστήμια στην Πολωνία σύμφωνα με την κατάταξη του Ιδρύματος Εκπαίδευσης «Perspektywy».
 • Προγράμματα σπουδών στα αγγλικά σε όλα τα επίπεδα: προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό.
 • Διπλά προγράμματα σπουδών με διεθνείς συνεργάτες.
 • Ξένους διδάσκοντες και φοιτητές από περισσότερες από 75 χώρες.
 • Προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και προσωπικού με περισσότερους από 200 εταίρους σε 6 ηπείρους.

Επιχειρηματικό προσανατολισμό

 • Προγράμματα σπουδών που διεξάγονται από κοινού με τους εργοδότες (π.χ. Citibank, Accenture).
 • Πρακτική άσκηση και μαθητεία σε πολωνικές και ξένες εταιρείες.
 • Συνεδριάσεις και διασκέψεις με επαγγελματίες του κλάδου.
 • Λέκτορες με πρακτική εμπειρία.
 • Kozminski Venture Lab - πρόγραμμα επιτάχυνσης για φοιτητές και αποφοίτους.

Εκπαίδευση εκτιμώμενη από τους εργοδότες

 • Αριθμός 1 στην κατάταξη "Wprost" των ιδιωτικών πανεπιστημίων που εκτιμούν οι εργοδότες.
 • Προγράμματα ενημερωμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς.

Πλήρη ακαδημαϊκά δικαιώματα

 • Τα δικαιώματα για τη χορήγηση Ph.D. βαθμούς σε 5 κλάδους: Διοίκηση, Οικονομικά, Οικονομικά, Κοινωνιολογία και Νομοθεσία.
 • Τα δικαιώματα για την απονομή ανώτερων διδακτορικών τίτλων πτυχίο (habilitation) σε 3 κλάδους.
 • Πολυάριθμα ερευνητικά έργα.

Η ζωή των σπουδαστών

 • 19 επιστημονικές λέσχες.
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
 • Πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
 • Καλοκαιρινά και χειμερινά στρατόπεδα.
 • ΚΟΖΜΙΝΑΛΙΑ - η Ημέρα του Πανεπιστημίου.
 • 13 αθλητικά τμήματα.
Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Kozminski University

Το τριετές πρόγραμμα Bachelor in Management (ισοδύναμο με πτυχίο BSc ή BComm) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν διοικητική και επιχειρηματική σ ... [+]

Το τριετές πρόγραμμα Bachelor in Management (ισοδύναμο με πτυχίο BSc ή BComm) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν διοικητική και επιχειρηματική σταδιοδρομία σε εγχώριες και διεθνείς εταιρείες.Πραγματοποιείται στα αγγλικά, το πρόγραμμα αποτελείται από έξι εξάμηνα. Στόχος του είναι να προσφέρει στους φοιτητές μια σταθερή βάση στη διαχείριση, τη χρηματοδότηση, τη λογιστική, τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και σε άλλους τομείς που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις σε ένα πραγματικό περιβάλλον.Με καθοδήγηση από τους επιτυχημένους φοιτητές μας να αποκτήσουν τις ολοκληρωμένες γνώσεις, τις πρακτικές δεξιότητες και τα αναλυτικά εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να εκτελούν αποτελεσματικά ως διευθυντής.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική άσκηση και δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να επιλέξουν μια εξειδίκευση στην επιχειρηματικότητα, το μάρκετινγκ ή τη διεθνή διαχείριση. Κάθε εξειδίκευση προσφέρει στους συμμετέχοντες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν βαθύτερες γνώσεις και να συντονίσουν τις δεξιότητες μέσα σε συγκεκριμένους τομείς διαχείρισης, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την επιτυχή αντιμετώπιση των πολυάριθμων προκλήσεων κατά την διεξαγωγή μιας διεθνούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας.Τι κερδίζετε από τις σπουδές σαςΠρακτικές δεξιότητες και αναλυτικά εργαλεία που χρειάζονται για τη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος.Επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αξιοποίηση των διαθέσιμων ευκαιριών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιχειρηματικής ανάπτυξης.Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν επιχειρηματίες ηγέτες σε διάφορους οργανισμούς (κέρδη και μη κερδοσκοπικά).Γνώση σχετικά με την ιδιαιτερότητα της οικογενειακής επιχείρησης και τις διαδικασίες διαδοχής.Δημιουργική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.Πρακτικές γνώσεις σχεδιασμού και διεξαγωγής δραστηριοτήτων μάρκετινγκ σε διαφορετικούς οργανισμούς.Πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον... [-]
Πολωνία Warsaw
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kozminski University

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης και Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ψηφιακό Κοινωνικό Πρόγραμμα είναι μια εξειδίκευση στο πρόγραμμα Bachelor in Management. Το Πρόγραμμα είναι ένας σπάνι ... [+]

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης και Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ψηφιακό Κοινωνικό Πρόγραμμα είναι μια εξειδίκευση στο πρόγραμμα Bachelor in Management.Το Πρόγραμμα είναι ένας σπάνιος αλλά πολύ απαραίτητος συνδυασμός διορατικών γνώσεων διαχείρισης με δεξιότητες προγραμματισμού και αναλύσεις δεδομένων .Οι μελέτες στοχεύουν στην εκπαίδευση όλο και περισσότερων διαχειριστών που ζητούνται στην αγορά εργασίας, οι οποίοι ταυτόχρονα έχουν:επιχειρηματικές δεξιότητεςγνώση των νέων τεχνολογιών και των επιπτώσεών τους στην κοινωνίαγνώση ποσοτικών και ποιοτικών μεθόδων έρευναςπρογραμματιστικές ικανότητες (προγραμματισμός σε πολλές γλώσσες - Python, Java)Επιπλέον, οι φοιτητές θα κατακτήσουν τα εργαλεία για την πολυδιάστατη ανάλυση των διαδικασιών ψηφιοποίησης και θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό, την απόκτηση, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου (Big Data).Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με θεωρίες που δίνουν μια βαθύτερη κατανόηση της συνεχιζόμενης τεχνολογικής επανάστασης και των συναφών κοινωνικών και επιχειρηματικών αλλαγών.Κατά τη διάρκεια των σπουδών υλοποιείται μια ενότητα για την τεχνητή νοημοσύνη , χάρη στην οποία οι σπουδαστές αποκτούν δεξιότητες στον τομέα του προγραμματισμού και της μηχανικής μάθησης καθώς και της χρήσης τους στην επιχείρηση.Από το δεύτερο εξάμηνο οι φοιτητές θα εργαστούν σε ομάδες για ένα πρόγραμμα εκκίνησης ή υλοποίησης υπό την επίβλεψη ειδικών της KU.Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές αποκτούν πιστοποιητικό το οποίο δηλώνει ότι ολοκλήρωσαν ένα μάθημα προγραμματισμού Python και πιστοποιητικό για την απόκτηση ενός βασικού μαθήματος στη μηχανική μάθηση .Το Πρόγραμμα προσφέρει μεγάλη ελευθερία στην ανάπτυξη των συμφερόντων των μαθητών προσφέροντας μαθήματα επιλογής με στόχο την εμβάθυνση των συμφερόντων τους.Οι μελέτες εκτελούνται μόνο σε κατάσταση πλήρους απασχόλησης.Τι κερδίζετε από... [-]
Πολωνία Warsaw
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kozminski University

Η εξειδίκευση της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, στο Bachelor in Finance and Accounting studies, είναι ένα τριετές πρόγραμμα που εκπονείται στα Αγγλικά και προετοιμάζει το ... [+]

Η εξειδίκευση της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, στο Bachelor in Finance and Accounting studies, είναι ένα τριετές πρόγραμμα που εκπονείται στα Αγγλικά και προετοιμάζει τους φοιτητές για εργασία σε εταιρική χρηματοδότηση και λογιστική. Οι γνώσεις και οι δεξιότητές τους αναπτύσσονται εντατικά, όπως και οι ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων, καθώς εστιάζουν στη διαμόρφωση, εφαρμογή και παρακολούθηση της επιχειρησιακής στρατηγικής και πολιτικής.... [-]

Πολωνία Warsaw
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

How to choose a business school?

Success starts at Kozminski - Lucie Borne from France

Success starts at Kozminski - Daniel Stein from Germany

Success starts at Kozminski - Artem Kovtun from Ukraine

Kozminski University
Address
Kozminski University 57/59 Jagiellońska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Πολωνία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+48 22 519 21 00