Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιστορία

Ο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Οικονομικών στο Lodz ιδρύθηκε το 1993. Είναι η μεγαλύτερη μη δημόσιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πολωνία. Το 2007, το Πανεπιστήμιο απέκτησε το δικαίωμα να αναθέσει διδακτορικά στα ακόλουθα θέματα: γλωσσολογία στο τμήμα των ανθρωπιστικών επιστημών, της τεχνολογίας των πληροφοριών στο τμήμα των τεχνικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών στο τμήμα Καλών Τεχνών. Το 2009, το Πανεπιστήμιο έχει επιτύχει διακρίνονται κατάσταση της Ακαδημίας.

Εκπαίδευση και νέες μεθόδους

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει περισσότερες από 20 σχολές και προσφέρει μια ευρεία επιλογή θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων 4 μαθήματα στα αγγλικά. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν οποιοδήποτε από πάνω από 100 μαθήματα. Το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων ενημερώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προτύπων το AHE στο Λοτζ υλοποιεί ένα νέο πρότυπο εκπαίδευσης, η οποία χαρακτηρίζεται από: νέες μεθόδους, νέο περιεχόμενο, νέες διδακτικό προσωπικό.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών και Οικονομικών είναι ότι κάθε μαθητής οφέλη από μια ατομική προσέγγιση στη μάθηση ανάγκες. Βοηθά στην επίλυση των καθηκόντων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο. Για κάθε έτος σπουδών που χρησιμοποιούν τη μέθοδο των σχεδίων και εργαστήρια, όπου οι μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, και διαμορφώνουν στάσεις που απαιτούνται για να πετύχει στη ζωή και την καριέρα. Χάρη στο νέο μοντέλο της εκπαίδευσης τους μαθητές να αναπτύξουν και την προσωπικότητά τους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών είναι διεξάγονται εργαστήρια, τα οποία ενισχύουν τις δεξιότητες στην επικοινωνία, επίλυση των συγκρούσεων, τη συνεργασία, είτε με διαπραγμάτευση. Τα καλύτερα έργα που ανατέθηκαν σε τέσσερις κατηγορίες: έργο στον τομέα της επιχειρηματικότητας, προ-κοινωνικό έργο, το έργο επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη, και την καλλιτεχνική του έργου.

Νέο εκπαιδευτικό προσωπικό

Αυτό το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε μόνο χάρη στον ενθουσιασμό και τη δέσμευση του νέου προσωπικού που εργάζεται σε AHE Λοτζ. Αυτοί διδάσκουν μαθήματα με τη μέθοδο project και εργαστήρια. Εργάζονται με τους επιχειρηματίες, την προετοιμασία έργων που λαμβάνονται από την πρακτική της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής. Μεταξύ των σχεδίων που οργανώνονται από τους φοιτητές μπορούν να βρεθούν πολλές εκθέσεις, συναυλίες, εκπαιδευτικά διαλέξεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραστάσεις χορού ή φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι επιτυχίες των έργων αυτών έχει ως αποτέλεσμα θετικές συστάσεις των επιχειρηματιών. Οι μαθητές στη διεξαγωγή του έργου τους λύνει τα πραγματικά προβλήματα και έτσι να δημιουργήσουν το δικό τους χαρτοφυλάκιο επιβεβαιώνοντας αποκτήσει ικανότητες.

Κέντρο του Πανεπιστημίου και το περιβάλλον

Το Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Οικονομικών στο Lodz βρίσκεται στους χώρους του εργοστασίου του 19ου αιώνα. Σε εκείνους καλά διατηρημένο, ανακαινισμένο οι τοίχοι με μια μοναδική βιομηχανική ατμόσφαιρα οργάνωση, πολιτιστικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις. μαθητές και καθηγητές μας έχουν στη διάθεσή τους ένα καλά εξοπλισμένο αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, ηλεκτρονικών υπολογιστών και των πολυμέσων εργαστήρια, ένα ραδιοφωνικό στούντιο, τηλεοπτικά στούντιο, επιστημονικές ημερίδες και εκθεσιακούς χώρους. Υπάρχει επίσης μια καντίνα.

Ο Πολωνικά Virtual University (Polski Uniwersytet Wirtualny) είναι μέρος της AHE. Η PUW εκπαιδευτική πλατφόρμα παρέχει ευκαιρίες για να αποκτήσουν τα προσόντα χωρίς την ανάγκη μετακίνησης και διαταράσσει την καθημερινή δασμούς ή οικογενειακών υποχρεώσεων.

Η AHE είναι μια ακαδημία των σύγχρονων τεχνολογιών προσφέροντας ένα επαγγελματικό εξοπλισμό εκδοτικό οίκο, τηλεοπτικό στούντιο, εξωτερικά ιατρεία και τυπογραφείο, καθώς και η μεγαλύτερη, μεταξύ των μη δημόσια σχολεία της περιοχής, βιβλιοθήκη ελεύθερης πρόσβασης. Είμαστε το πρώτο και μοναδικό σχολείο στην Πολωνία, που προσφέρει μια εξειδίκευση σε συστήματα κεντρικών υπολογιστών - virtualization, συναλλαγή, μαζική μετατροπή κ.λπ.

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Έτος 2013 ήταν εξαιρετική, επειδή το πανεπιστήμιο είχε γιορτάζει την εικοστή επέτειο του. Οι δύο αυτές δεκαετίες έχουν επιτρέψει το Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Οικονομικών στο Lodz γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Πολωνία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Στίλβωση

Zobacz, jak studiuje się na Akademii

Kreatywne Spotkania z Akademią -- odkrywamy talenty