Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1895 το αναγνωρισμένου κύρους Ινστιτούτο Μαγειρικής Le Cordon Bleu αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για την καινοτομία στην εκπαίδευση των επαγγελματιών της αριστείας για τον κόσμο του τουρισμού.

Από τότε, το Le Cordon Bleu έχει εξελιχθεί με επιτυχία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, έτσι ώστε σήμερα, μετά από 115 χρόνια, το εμπορικό σήμα μας έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ένα σύμβολο της καινοτομίας και της αριστείας.

Δεν ξένος σε ό, τι μάρκα μας αντιπροσωπεύει, από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα έχουμε αφιερωμένη στη βελτίωση και την ανάπτυξη των υποδομών μας και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, με μοναδικό σκοπό την επίδειξη, στο Περού και τον κόσμο, ότι οι απόφοιτοι μας , το προσωπικό και τους μαθητές είναι η πραγματική μαρτυρία της αριστείας και της καινοτομίας στην επαγγελματική τους απόδοση? Le Cordon Bleu, διότι ΠΕΡΟΥ γνωρίζουν ότι στο χέρι μας να κάνουμε το όραμα εταιρική αποστολή και την πραγματικότητα:

Θέα

Για να είναι η κορυφαία οργάνωση στη Λατινική Αμερική στη διαμόρφωση του ανθρώπινου ταλέντου για την αειφόρο ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας.

αποστολή

Όντας εξαιρετικά ανταγωνιστική για την παγκόσμια ανθρώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με έμφαση στη φιλοξενία, τρόφιμα, ποτά και της επιστήμης των τροφίμων, με την εφαρμογή μεθόδων και τεχνολογιών αιχμής προσανατολισμένη αριστεία και την αειφόρο ανάπτυξη.

Θεσμικές Αξίες

ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ: ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών μας στην ποιότητα, την ευγένεια και την εξυπηρέτηση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: δημιουργικότητά μας για να αυξήσει την αξία των αγαθών και των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες μας.

ΑΠΟΔΟΣΗ: την εκπλήρωση των καθηκόντων και των υποχρεώσεών μας στη σωστή σχέση ποιότητας και την καλύτερη στιγμή.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: Δυνατότητα να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις μας και να αποδεχτούμε τις συνέπειες.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ: Γνωρίστε τις δραστηριότητές μας μέσα καθιερωθεί με τις διαδικασίες και τους κανόνες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: