Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια γαλλική διεθνής σχολή εκπαίδευσης ξενοδοχείων

Ο Vatel φτάνει στην Παραγουάη το 2011 ως το μοναδικό εθνικό σχολείο που προσφέρει διπλό πτυχίο και δίνει στους φοιτητές του ένα δίπλωμα αναγνωρισμένο από το γαλλικό κράτος, το Bachelor. Η παγκόσμια επιτυχία των σχολείων Vatel οφείλεται στο γεγονός ότι διατηρούμε μια διπλή ιδέα της εκπαίδευσης, όπου το 50% διδάσκεται στην τάξη και το υπόλοιπο 50% στις πρακτικές και στα πρακτικά στα καλύτερα ξενοδοχεία στη χώρα μας και στον κόσμο. Πάντα παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία ότι "όλες οι θεωρητικές γνώσεις πρέπει να επαληθευτούν αμέσως μέσω της πρακτικής".

Στην Ασουνσιόν, θα εργαστούμε με την εκθαμβωτική υπόθεση και το μεγαλείο των ξενοδοχείων Wyndham.

Η σχολή μας αποτελείται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι όχι μόνο μεταφέρουν θεωρητικές γνώσεις αλλά και πρακτικές γνώσεις από τόσα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας που έχουν γίνει δείκτες αναφοράς στον τομέα.

Στο Vatel εργαζόμαστε όχι μόνο για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική κατάρτιση αλλά και για τη γνωστική ανάπτυξη των μαθητών μας, ενσταλάζοντας σε αυτά τη σημασία των παραδοσιακών δεοντολογικών αξιών του σεβασμού, της πειθαρχίας, της θετικής και προληπτικής στάσης, της γνώσης του τρόπου και της προσωπικής παρουσίασης122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg StockSnap / Pixabay

Η διεθνοποίηση είναι ένα θεμελιώδες σημείο στο σχηματισμό του Vatel.

Το πρόγραμμα Marco Polo, η καλύτερη καινοτομία σε ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, επιτρέπει στους φοιτητές του Vatel Paraguay να σπουδάσουν το δεύτερο έτος σπουδών τους σε άλλο ινστιτούτο Vatel στον κόσμο.

Είναι επίσης μέρος ενός αναπτυσσόμενου δικτύου, επί του παρόντος ο Vatel έχει στην διάθεσή του 9.000 μαθητές και 35.000 πτυχιούχους χάρη στην πύλη VatelAlumni.

Με ένα πολύ ανταγωνιστικό και τρέχον ακαδημαϊκό σχέδιο, το Vatel Paraguay προσφέρει διπλό πτυχίο Παραγουάης / Γαλλίας που εγγυάται μια γρήγορη επαγγελματική εισαγωγή:

  • Πτυχίο στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων - MEC Paraguay
  • Bachelor of International Hotel Management - Γαλλία
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Το ξενοδοχείο Vatel ... [+]

Μελέτη Διεθνούς Διαχείρισης ΞενοδοχείωνΣχετικά με τον Vatel

Το ξενοδοχείο Vatel

Éducacion Duale και τρεις απαιτούμενες γλώσσες

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα του προγράμματος μας είναι το σύστημα Éducacion Duale . Το σύστημα διδασκαλίας-εκμάθησης Vatel, στο οποίο ο φοιτητής πρέπει υποχρεωτικά να εκπληρώσει το 50% της θεωρητικής μάθησης σε μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο και το 50% της επαγγελματικής κατάρτισης μέσω πρακτικής άσκησης σε συμφωνημένα ξενοδοχεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ομοίως, στο πλαίσιο αυτού του συστήματος ο φοιτητής θα υποχρεωθεί υποχρεωτικά στο πρόγραμμα σπουδών, δηλαδή, χωρίς επιπλέον έξοδα, τη μελέτη 3 ξένων γλωσσών, μεταξύ των οποίων: Αγγλικά και Γαλλικά.... [-]

Παραγουάη Ciudad del Este
Φεβρουάριος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Τμήμα Alto Paraná, Παραγουάη