Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ISAE ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Άνοιξε το ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ το 1985, η πρώτη οντότητα μετά μέσα ενημέρωσης της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας του Παναμά, σε ό, τι στέκεται ως το τρίτο επίπεδο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ιδρυτές της ήταν ο Δρ Plutarco Arrocha και ο Δρ Xiomara de Arrocha.

Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας και το Ανώτερο Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων που αποφοίτησε ως τεχνικοί, περισσότερα από 600 Panamanians σε διάφορες ακαδημαϊκές διαδικασίες του επιχειρηματικού τομέα.

No.272 το 1994 με το διάταγμα της 27ης Μαΐου 1994, δημιουργώντας το Πανεπιστήμιο επιτυγχάνεται και κάλεσε ISAE ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, αλλάζοντας την έννοια του ακρωνύμιο από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ.

σχολείο

αποστολή

  • επαγγελματίες τρένο, ανταγωνιστική ακεραιότητας με υψηλές ηθικές αξίες, κριτικά, κοινωνικο-πολιτιστικές και παγκόσμιο όραμα με την ενίσχυση των ικανοτήτων τους και την απόκτηση γνώσης μέσω της επιστημονικής έρευνας, της κοινωνικής προβολής και μια διαδικασία ανεξάρτητη μελέτη, semipresencial, με την υποστήριξη των τεχνολογικών εργαλείων.
  • Δώστε έμφαση διαδικασία της θεωρητικής και πρακτικής μάθησης, όπου ο συμμετέχων και ο συντονιστής διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαδικασία της διδασκαλίας - μάθησης.

θέα

Παροχή πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να προσφέρει άφθονες δυνατότητες των δυνατοτήτων του πληθυσμού, τους όρους εργασίας, την προσωπική, κοινωνική, περιθωριοποιούνται ή άλλης φύσεως δεν μπορούν να διδάσκονται μέσα από τρόπους μελέτης που απαιτούν φυσική, καθημερινή ή βοήθεια κατηγορίες συχνότητας.

Έχουμε επικεντρωθεί στην είσαι στην πρώτη γραμμή ίδρυμα, διεθνώς αναγνωρισμένη και μόνιμη καινοτόμο, με σκοπό να συμβάλει στην κοινωνική αλλαγές που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός κλίματος ευημερίας, της ισότητας και της ειρήνης του πολιτισμού. Ένα ίδρυμα που διαμορφώνεται ενιαία επαγγελματίες της να αναλάβει καθήκοντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, με την επιτυχή ρόλο στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον, προκειμένου να παράσχει τις ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που η χώρα απαιτεί για την ανάπτυξή της μέσω της εκπαίδευσης των ειδικευμένων επαγγελματιών, μιλάει άπταιστα την τεχνολογία και σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία, κατάλληλα για την πολυπλοκότητα του παγκοσμιοποιημένου κόσμου? Ως εκ τούτου, ένα όλο και πιο δύσκολη, απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Αξίες μας

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ: Ο οργανισμός μας έχει δεσμευτεί για την κοινωνία για την ευκαιρία που έχει δοθεί για να εκπαιδεύσει τα μέλη της που γνωρίζουν και ξέρουν - πώς.
  • Ειλικρινή επικοινωνία OPEN: Ένα από τα βασικά πρότυπα στην παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρουμε, καθώς απαιτεί όλες τις πληροφορίες σε όλους του χρήστες μας είναι προσιτές.
  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Μας δίνει την ηθική της κοινωνίας δύναμη για να παρουσιάσει τον εαυτό μας ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την επίτευξη ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους στόχους.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: «Η ποιότητα είναι μη ελεγχόμενα, αυτό συμβαίνει» είναι μία από τις βασικές αξίες στις εργασίες του πανεπιστημίου μας και ο οργανισμός μας λειτουργεί καθημερινά με σκοπό να επιτευχθεί αυτό .
  • Ομαδική εργασία: Τα έργα μας είναι εγγυημένη επιτυχία, διότι αναπτύσσονται με τη στήριξη του το σύνολο του οργανισμού, η οποία έχει οδηγήσει σε ανάπτυξη αυτήν την τιμή ως μυστικιστική καθημερινή εργασία.
  • Ικανοποίηση των χρηστών μας: Όλες οι καθημερινές μας προσπάθειες με στόχο την επίτευξη της τιμής αυτής, το οποίο εμείς, ως ένα εργαλείο για την επίτευξη οργανωτική μας ανάπτυξη «Ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση»
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: Ως μια επαγγελματική οργάνωση κατάρτισης έχουν αυτή τη ρύθμιση το πρότυπο που μας διέπει την ανάπτυξη προγραμμάτων, έκδοση τίτλων, κ.λπ. Και έτσι έρχονται πριν από την κοινωνία ως ένα αξιόπιστο θεσμικό όργανο.
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ με τους κανόνες δεοντολογίας SENSE: Οι στόχοι του έργου με υψηλό ηθικό και επαγγελματικό επίπεδο, οι τιμές για το αναπόσπαστο δικαίωμα του ανθρώπινου δυναμικού.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

ISAE Universidad

Γνωρίζουν ξέρουν Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά, τα εργαλεία και την τεχνολογία για τη λήψη αποφάσεων ήχο, με τα προβλήματα και τις καταστάσεις που απαιτούν συγκεκριμένες ... [+]

δεδομένα Τροπικότητα: Συνδυασμένο - ένα θέμα ανά μήνα πρόγραμμα των μαθημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-22:00 ή Σάββατο / Κυριακή 8:00 π.μ. - 16.00 μ.μ. Τίτλος: Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Πτυχιούχος προφίλ

γνωρίζουν ξέρουν

Χρησιμοποιείται αποτελεσματικά, τα εργαλεία και την τεχνολογία για να κάνει σωστές αποφάσεις, με τα προβλήματα και τις καταστάσεις που απαιτούν συγκεκριμένες λύσεις για έναν οργανισμό. Γνωρίζει και κατανοεί όλα τα βασικά ζητήματα για τη λήψη αποφάσεων, καθώς και την ιστορία και βασικές αρχές της διαχείρισης. Σχεδιάστε την εφαρμογή αυτών των ιδεών στην καθημερινή εργασία. Αναλύει τη διαδικασία της προετοιμασίας και αξιολόγησης των έργων. Αναπτύσσει και εφαρμόζει μαθηματικών, στατιστικής, για να λύσει το πρόβλημα στη θεραπεία των μοντέλων κινδύνου. Αναγνωρίζει τις δυνατότητες για την προστασία από τον κίνδυνο ... [-]
Παναμάς Panama City
March 2020
Μερική παρακολούθηση
40 μήνες
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ISAE Universidad

Bachelor of Science στην Εκπαίδευση είναι μια διεπιστημονική εκπαίδευση, η οποία ενσωματώνει τα επιστημονικά πεδία της γνώσης, ανθρωπιστικές και τεχνολογικό τομέα. ... [+]

Επισκόπηση Race

Bachelor of Science στην Εκπαίδευση είναι μια διεπιστημονική εκπαίδευση, η οποία ενσωματώνει τα επιστημονικά πεδία της γνώσης, ανθρωπιστικές και τεχνολογικό τομέα.

Σε αυτόν τον αγώνα διεπιστημονική προσοχή επικεντρώνεται στην επιστημολογική και τα μέσα που θα διευκολύνουν τη μελέτη στο μεταπτυχιακό αντιμετώπιση διαφορετικές εκπαιδευτικές καταστάσεις, καθώς και την επίλυση προβλημάτων. Επιπλέον, η γνώση της εκπαιδευτικής πραγματικότητας παρέχονται έτσι ώστε η μεταφορά της γνώσης προκύπτει μέσα από την επαγγελματική πρακτική και πρακτικές εφαρμογές σε διάφορα θέματα.... [-]

Παναμάς Panama City
March 2020
Μερική παρακολούθηση
44 μήνες
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ISAE Universidad

Το όραμα αυτού του αγώνα είναι προσανατολισμένη «στην προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας, με τη χρήση υψηλής πολίτη-κοινωνικές αξίες σε δασκάλου-μαθητή και εκπαιδευτι ... [+]

Επισκόπηση Race

Το όραμα αυτού του αγώνα είναι ως στόχο «την προώθηση εκπαιδευτικών καινοτομιών, χρησιμοποιώντας υψηλής πολίτη-κοινωνικών αξιών σε σχέση δασκάλου-μαθητή και εκπαιδευτικό διαχειριστές» Στην αποστολή του Bachelor στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο ISAE αναφέρει ότι " ανθρωπιστική παιδεία και την επιστημονική και τεχνολογική εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό του Παναμά εκπαίδευσης, εξασφαλίζοντας την ανταγωνιστικότητα, την κρισιμότητα και την αριστεία στην επαγγελματική απόδοση».... [-]

Παναμάς Panama City
March 2020
Μερική παρακολούθηση
44 μήνες
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Vía Ricardo J. Alfaro
Panama City, Panama, PA
Social Media