Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σύγχρονη και κοπή εκπαίδευση άκρη

Ο Willem de Kooning Academy προσφέρει σύγχρονα και κοπή μαθήματα άκρη της τέχνης που συμπληρώνουν την αλλαγή, τη διεθνή πρακτική. Ο έξω κόσμος δεν είναι πλέον ψάχνει για την αυτόνομη καλλιτέχνη ή τον γραφίστα, αλλά μάλλον για τους ανθρώπους που έχουν μια πληθώρα ταλέντων και δεξιοτήτων και που αναζητούν πέρα ​​από τα σύνορα της αρχικής τους πειθαρχία. Αυτά είναι «η δημιουργία πρωτοπόροι». Η ταχύτητα και η πολυπλοκότητα των τεχνολογικών εξελίξεων επηρεάζουν έντονα τη σύγχρονη και τη μελλοντική επαγγελματική πρακτική. Οι μαθητές μας θα λειτουργήσει τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο με επαγγελματίες από διάφορους κλάδους στην ανοικτή και εικονικά περιβάλλοντα.

Προσωπική Ανάπτυξη

Δημιουργούμε το σκηνικό στο οποίο μπορείτε να αναπτύξουν και να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους εργασίας, το είδος της ανάθεσης που ταιριάζει στο στυλ σας της μάθησης και πώς να αναπτύξουν το ταλέντο σας. Η όλη διαδικασία της μάθησης μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε μαθητή, αλλά οι βαθμοί που κερδίζετε είναι ίσες. Θα παρακολουθούν μαθήματα θεωρίας που είναι κατάλληλα για το επίπεδο σας στο χρόνο και θα αποτελέσει μέρος της κατ 'επιλογήν του προγράμματος. Είναι σημαντικό ότι δεν έχετε μόνο να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών - ας πούμε Design - και μια μεγάλη - ας πούμε Διαφήμιση - αλλά και ένα επαγγελματικό ρόλο και ένα επαγγελματικό πλαίσιο με μια αντίστοιχη πρακτική και ένα μικρό πρόγραμμα.

Μπορείτε επίσης να εισάγετε ένα πρόγραμμα τιμά και / ή να ολοκληρώσει την αποφοίτησή εξειδίκευση σας επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σε μια ακαδημία ή ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ακαδημίας με τις δικές σας προτιμήσεις και στην ανάπτυξη της δικής σας ταλέντο.

Μελέτη προπόνηση καριέρα

Ενώ ένας σπουδαστής στο WdKA, ένα λεωφορείο σταδιοδρομίας μελέτης θα παρακολουθεί την πρόοδό σας και να σας βοηθήσουν να κάνετε προσωπικές επιλογές σπουδών σας. τη μελέτη σας προπονητής καριέρα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για τη ζωή σας ως επαγγελματίας. Μαζί σας θα αποφασίσει τις επιλογές σας και την πορεία που θα πάρει τις σπουδές σας.

Rotterdams Onderwijs Μοντέλο (ROM)

Ο Willem de Kooning Academy Είναι ένα από τα 14 ινστιτούτα του Πανεπιστημίου του Ρότερνταμ Εφαρμοσμένων Επιστημών και λειτουργεί με την Rotterdams Onderwijs Μοντέλο (ROM - Ρότερνταμ μοντέλο εκπαίδευσης). Αυτό το μοντέλο διάκριση μεταξύ, πρακτική με γνώμονα και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των φοιτητών με γνώμονα CQ γνώσης. Σκοποί & στόχοι.

Majors & πρακτικές

Στην κορυφή των μεγάλων σας, ας πούμε διαφήμιση ή Καλών Τεχνών, τη μελέτη σας θα περιλαμβάνει επίσης αιρετό ανηλίκων. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα των σύγχρονων θεμάτων και θεμάτων. Θα σας παρουσιάσουμε τα τρία προφίλ αποφοίτησης: Αυτόνομη πρακτικές, κοινωνικές πρακτικές και τις εμπορικές πρακτικές. Η επιλογή των ανηλίκων περιορίζεται στο πρώτο έτος σας, αλλά όπως σας πρόοδο που θα διαδραματίσει αυξανόμενο μέρος στο πρόγραμμα πτυχίο σας.

Έτσι, θα μελετήσει τόσο μέσα στο δικό σας θέμα και εντός των Πρακτικών. Θα λειτουργήσει σε πραγματικές αναθέσεις και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και ανταλλαγής.

Τελικά, θα συνθέσετε το δικό σας ευρεία δέσμη γνώσεων, δεξιοτήτων και ειδικοτήτων. Όταν αποφοιτήσουν, θα έχετε ένα μοναδικό σώμα της επαγγελματικής πρακτικής, που θα σας κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας, στο δημιουργικό τομέα ή στον κόσμο της τέχνης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη πτυχίου Fine Art, Design, Fine Art & Design εκπαίδευση δασκάλων ή Leisure Διαχείρισης στο Willem de Kooning Academy, Να εγγραφείτε ηλεκτρονικά πριν από την 1η Μαΐου 2018 για τη διαδικασία εισαγωγής και να εγγραφείτε στο Studielink. Τόσο αυτή η αίτηση όσο και η εγγραφή στο Studielink πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 1η Μαΐου 2018. Για τους φοιτητές εκτός ΕΕ η προθεσμία εγγραφής είναι η 1η Μαρτίου 2018.

Είσαι …

  • ταλαντούχα στις εικαστικές τέχνες;
  • ανεξάρτητη και υπεύθυνη;
  • αφιερωμένο και κίνητρο;
  • επιχειρηματική;

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε μία από τις Ημέρες των Ανοικτών μας στις 11 Νοεμβρίου 2017 και στις 10 Φεβρουαρίου 2018 - και φέρτε το χαρτοφυλάκιό σας! - και να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή.

Λίστα ελέγχου χαρτοφυλακίου

Τι

Μια επιλογή από 10-15 έργα που προηγήθηκε από μια δημιουργική διαδικασία

Για παράδειγμα: σχέδια, αντικείμενα, φωτογραφίες, ταινίες, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, μόδα (αξεσουάρ), τα έπιπλα, τα μοντέλα, σχέδια, αφίσες, εκστρατείες, πίνακες ζωγραφικής, της χρηστικότητας έργα τέχνης και γλυπτά. Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να παρουσιάσει όλα αυτά σε μια τακτοποιημένη παραδοσιακή φάκελο χαρτοφυλακίου, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μεθόδους: 3D έργο μπορεί να φέρει σε (χαρτόνι) box, ψηφιακό έργο μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα φορητό υπολογιστή ή το tablet.

Παρακαλώ σημειώστε: Εκτός από τα έργα αυτά, παρακαλούμε να μας δείξει κάποια άλλα πράγματα που έχετε δημιουργήσει. Κάντε μια προσεκτική επιλογή μεταξύ των δύο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό έχετε μια εικόνα στη δική σας ποιότητα και τη δική σας δουλειά.

Κατά την εισαγωγή μέρες, εμείς θα αναζητήσουμε και την αξιολόγηση: - εκφραστική και δημιουργικές ικανότητες σας? - Αίσθηση σας για το χρώμα, τη μορφή και το υλικό? - Πρωτοτυπία και ευρηματικότητα στην εργασία σας.

χαρτοφυλάκιό σας, σκίτσα και άλλα έργα που θα φέρει, πρέπει να μας δώσετε αυτές τις πληροφορίες. Επομένως, σας παρακαλώ ελέγξτε αν σας δείξει τόσο πλήρες δυναμικό σας και τις δυνατότητες, καθώς και την προσωπική και ειδική γοητεία για προτιμώμενη μεγάλες σας και τις προτιμήσεις για (για παράδειγμα) τα υλικά, τις τεχνικές, τα θέματα και έννοιες.

Πως

Σκίτσα, δοκιμές, προσπαθήστε-outs και πειράματα Φέρτε sketchbooks, συλλογές ιδεών, λευκώματα, σουβέρ με τις εφευρέσεις που στο πίσω μέρος, τα πειράματα υλικό, πρωτότυπα, μακέτες, δοκιμαστικές εκτυπώσεις και πρώτες εκδόσεις. Όλα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τα 10-15 έργα που αναφέρονται παραπάνω.

Θα θέλαμε να αποκτήσουν γνώσεις στο σχεδιασμό σας και τη διαδικασία δημιουργίας. Θα θέλαμε να δούμε πώς ήρθε για να δημιουργήσει μια τελική έκδοση ή σχεδιασμού μέσω σκιαγραφώντας, προσπαθώντας, τη δοκιμή και τον πειραματισμό για πρώτη φορά. Θα θέλαμε να δούμε ότι είστε σε θέση να αμφισβητήσει τον εαυτό σας και να διερευνήσει περαιτέρω την πρώτη σας ιδέες. Είναι σημαντικό για εμάς να δούμε: - μπορείτε να σκεφθούν κριτικά για το έργο σας και να αμφισβητήσει τον εαυτό σας? - Βλέπετε και παρατηρούν τον κόσμο γύρω σας και να αντιδρά σε ό, τι παρατηρείτε? - Εάν και πώς θα είναι η αυτο-σκηνοθεσία και αυτο-μάθησης και είναι σε θέση να κάνουν επιλογές? - Εάν και με ποιο τρόπο έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας και μπορούν να επικοινωνήσουν μέσα από εικόνες.

Γιατί

Online ερωτηματολόγιο για τις φιλοδοξίες και το κίνητρό σας Μετά την αίτησή σας, θα σας στείλουμε έναν κωδικό σύνδεσης για ένα online ερωτηματολόγιο. Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για την επιλογή σας των μεγάλων και τι νομίζετε ότι μπορείτε να περιμένετε από εμάς. Ποιος σας εμπνέει; Τι θα θέλατε να μάθετε από εμάς; Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το ερωτηματολόγιο σας και να φέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας εισαγωγής. Θα συζητήσουμε μαζί σας στο πρόσωπο ερωτήσεις και τις φιλοδοξίες σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Ολλανδός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Willem de Kooning Academy

Γραφίστες θέλουν να επικοινωνήσουν. Θέλουν να δώσει μορφή σε πληροφορίες με λόγια και εικόνες, και να πει μια ιστορία σε ένα συγκεκριμένο κοινό με διάφορα μέσα. Σχεδιάζου ... [+]

Ως σχεδιαστής γραφικών, συνδέετε τη γοητεία και τις παρατηρήσεις σας με αυτές των πελατών σας, με άλλους σχεδιαστές και το κοινό.

Η Graphic Design εκπαιδεύει μια νέα γενιά σχεδιαστών που είναι αφοσιωμένοι, κρίσιμοι, περίεργοι και ικανοί να σχετίζονται με το κοινό και τους πελάτες από μια καλλιτεχνική και ανεξάρτητη θέση. Εκπαιδεύουμε τους υπεύθυνους που με τη διερεύνηση της ευθύνης και της δύναμης του γραφικού σχεδιασμού μπορούν να σχετίζονται με κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά, εμπορικά και τεχνολογικά ζητήματα στη σύγχρονη κοινωνία.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Willem de Kooning Academy είναι η μοναδική ακαδημία τέχνης στην Ολλανδία, η οποία έχει μια σημαντική στη διαφήμιση. WdKA θα σας διδάξει να είναι ένα all-rounder με ένα ισ ... [+]

Η Ακαδημία Willem de Kooning είναι η μόνη ακαδημία τέχνης στην Ολλανδία που προσφέρει ένα σημαντικό στο Advertising.

Φανταστείτε μια καριέρα στη διαφήμιση και τη δημιουργική σκέψη; Επιλέξτε την Ακαδημία Willem de Kooning στο Ρότερνταμ! Οι φοιτητές μας, οι καθηγητές και οι αποφοίτοι μας έπεσαν τακτικά στο προσκήνιο κερδίζοντας διεθνή βραβεία και υποψηφιότητες. Θα μάθετε να γίνετε μια σφαιρική διαφήμιση ή ένα εννοιολογικό δημιουργικό, το πλέγμα μεταξύ διεπιστημονικών δημιουργικών και πελατών. Έχετε ένα ισχυρό όραμα, πάθος και οδηγείτε και είστε πάντα στην μπάλα με τα τελευταία νέα, την τέχνη, τα μάρκα και τις τάσεις. Έχετε μια αίσθηση για τις στρατηγικές επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης και τη γνώση δημιουργικών τεχνικών δυνατοτήτων.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Θα εξελιχθεί σε ένα σχεδιαστή που ειδικεύεται στη δημιουργία εφαρμοσμένης εικόνες και γραφικά. Εικονογράφηση γίνεται ολοένα και πιο ορατά σε έντονα οπτικά προσανατολισμέν ... [+]

Πιστεύουμε ότι, υιοθετώντας την ποικιλομορφία, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν τη δική τους κατεύθυνση.

Οι σπουδαστές του τμήματος Εικονογράφησης της Ακαδημίας Willem de Kooning (WdKA) μαθαίνουν να δουλεύουν και να σπουδάζουν μαζί ως κοινότητα. Μέσα σε αυτήν την κοινότητα, το τμήμα ενθαρρύνει ενεργά το ευρύ φάσμα ευκαιριών μάθησης που έγιναν δυνατές με τη συμβολή ατόμων από διάφορα περιβάλλοντα και με διάφορες προσεγγίσεις για την απεικόνιση. ... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Οπτικοακουστικά μέσα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παροχή πληροφοριών, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Στο τμήμα μας θα μάθετε να αναπτύξουν τις εικόνες και ήχο. Θα μάθετε ... [+]

Οι επιχειρησιακές και καλλιτεχνικές διαστάσεις πηγαίνουν χέρι-χέρι

Τα οπτικοακουστικά μέσα διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην παροχή πληροφοριών, στην εκπαίδευση και στην ψυχαγωγία. Ο κύριος οπτικοακουστικός σχεδιασμός σας διδάσκει να σχεδιάσετε χρησιμοποιώντας εικόνα και ήχο. Θα μάθετε τεχνικές ήχου και κάμερας, τεχνικές λογισμικού, μεθόδους παραγωγής και ανάπτυξη ιδεών.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Θα εξελιχθεί σε έναν ειδικό εικόνα που - σε μεμονωμένες σας και αμφισβητούν τον τρόπο - χρησιμοποιεί τη φωτογραφία ως εργαλείο για να απεικονίσει έναν κόσμο με τρόπους πο ... [+]

Θα εξελιχθείτε ως ειδικός της εικόνας που χρησιμοποιεί τη φωτογραφία και άλλα μέσα ενημέρωσης για να εκφράσει οπτικά το δικό του όραμα της πραγματικότητας σε προκλητικούς και προσωπικούς τρόπους.

Η μελέτη της Φωτογραφίας σημαίνει την ανάπτυξη νέων τρόπων σκέψης και οραματισμού. Σχετίζετε με τον κόσμο μέσω (φωτογραφικών) εικόνων και ως επαγγελματίας φωτογράφος πρέπει να ξέρετε πώς να χειριστείτε αυτό το ισχυρό μέσο. Ποιο είναι το προσωπικό σας όραμα σε σχέση με τη φωτογραφία ως μέσο και μορφή τέχνης;... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Lifestyle παίρνει μια σημαντική θέση στην εμπορική αγορά της μόδας και το εσωτερικό, αλλά η αγορά είναι πολύ πιο ποικιλόμορφη. Τέχνη και τον πολιτισμό, τη διατροφή και τη ... [+]

Σχεδιασμός μετασχηματισμού τρόπου ζωής

Βρισκόμαστε τώρα σε μια περίοδο περαιτέρω μεταβολών που θα επηρεάσουν βαθιά τη ζωή μας σε προσωπικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Πώς επηρεάζεται ο τρόπος ζωής από τη δυναμική φύση των σημερινών κοινωνιών; Ποιος είναι ο αντίκτυπος της καινοτομίας στην καθημερινότητά μας; Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις προκλήσεις του μέλλοντος;... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Πόλεις, κτίρια, εσωτερικούς χώρους. Αυτά έχουν σημαντικές επιρροές για το πώς βιώνουμε τον κόσμο μας. Στο χωρικό σχεδιασμό, κοιτάμε το αστικό περιβάλλον και σε εσωτερικού ... [+]

Ο χωροταξικός σχεδιασμός είναι μια πειθαρχία που συνδυάζει δημιουργικά την πολιτιστική και καλλιτεχνική συνείδηση, την κοινωνική εμπλοκή, την οικονομική ευθύνη και την τεχνική διορατικότητα.

Πόλεις, κτίρια, εσωτερικοί χώροι: όλα αυτά έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε τον κόσμο. Στο χωροταξικό σχεδιασμό, θεωρούμε το αστικό περιβάλλον καθώς και τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε μικρή και μεγάλη κλίμακα. Είναι ένας κλάδος που συνδυάζει δημιουργικά την πολιτιστική και καλλιτεχνική συνείδηση, την κοινωνική δέσμευση, την οικονομική ευθύνη και την τεχνική γνώση.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Στα σχέδιά τους, οι σχεδιαστές μόδας εργάζονται από μια δημιουργική και κριτική θεώρηση των τρεχουσών εξελίξεων στο χώρο της μόδας και της κοινωνίας. Η μόδα είναι για την ... [+]

Ξενάγηση Τμήμα Σχεδιασμού Μόδας Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις γνώσεις και τη βιοτεχνία σας, προκειμένου να προβλέπετε τις τάσεις της μόδας και να πιέζετε τα όρια.

Οι σχεδιαστές μόδας εργάζονται από την πλευρά ενός δημιουργικού και κριτικού οράματος των σύγχρονων εξελίξεων στη μόδα και την κοινωνία. Ως φοιτητής του Fashion Design, θα μάθετε να Να καθορίσουν και να ανακαλύψουν τις τάσεις και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς των καταναλωτών. Θα εργάζεστε σε ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε προγράμματα σχετικά με τα πραγματικά είδη ένδυσης, συλλογές και στρογγυλές παρουσιάσεις.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Ο όρος «animation» προέρχεται από τη λατινική λέξη «anima», που σημαίνει «ψυχή». Έτσι, «animation» σημαίνει κυριολεκτικά «να υποκινήσουν, να φέρει στη ζωή». Ελεύθερα μετα ... [+]

Το τμήμα μας ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ Επικεντρώνεται εντατικά στην εφαρμογή και την ανάπτυξη της έννοιας, εκτός από την ανάπτυξη της δεξιοτεχνίας και των δεξιοτήτων του μαθητή.

Η κίνηση συναντάται σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, επαυξημένη πραγματικότητα, εικονική πραγματικότητα, διαδραστικές εφαρμογές / εφαρμογές, διαφημίσεις, προσομοιώσεις και ενημερωτικές ταινίες. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία μορφών, από τις παραδοσιακές τεχνικές 2D κινούμενων σχεδίων και 3D, μέχρι τη διακοπή της κίνησης και την ψηφιακή απεικόνιση animation. Η ζωτικότητα συνδυάζει την τεχνολογία με τις αφηγήσεις. Η κίνηση έγινε δυνατή με τεχνολογικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, όταν οι ψευτοχριστιανοί έγιναν κινηματογραφιστές. Η μορφή της τέχνης συνεχίζει να διαμορφώνεται από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο κινηματογράφος επηρεάζει επίσης βαθιά τους τρόπους με τους οποίους οι κοινωνίες λειτουργούν και επικοινωνούν. Ο εμψυχωτής που γνωρίζει αυτές τις εξελικτικές εξελίξεις γνωρίζει επίσης το μέλλον του επαγγέλματος και, ίσως το πιο σημαντικό, είναι σε αρμονία με τις σχετικές εξελίξεις στην κοινωνία.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Μπορείτε να αναπτύξει το καλλιτεχνικό ταλέντο σας μέσα από πολύπλευρη εκπαίδευση σε όλες τις πτυχές του επαγγέλματος: εφαρμοσμένη καλλιτεχνική έρευνα, την εννοιολογική αν ... [+]

Η θεωρία της τέχνης, η έρευνα και ο πειραματισμός διαδραματίζουν εξέχοντα ρόλο στο πρόγραμμα σπουδών σας

Η τέχνη υπάρχει μέσα σε ένα δίκτυο παραπομπών: ο καλλιτέχνης αντικατοπτρίζει τον κόσμο γενικότερα. Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών Καλών Τεχνών, θα μάθετε να καθορίσετε και να επαναπροσδιορίσετε ποια τέχνη είναι - ή μπορεί να είναι - σε σχέση με την κοινωνία. Θα αναπτύξετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο μέσα από μια ευέλικτη εκπαίδευση σε όλες τις πτυχές του επαγγέλματος: εφαρμοσμένη καλλιτεχνική έρευνα, ανάπτυξη έννοιας, «δεξιοτεχνία», επικοινωνία και παρουσίαση του έργου σας, καθώς και επιχειρηματικές δεξιότητες που σχετίζονται ειδικά με τον τομέα των τεχνών . Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πρωτοποριακός δημιουργός, δουλεύοντας για τα δικά σας έργα αυτοκατευθυνόμενης οπτικής έρευνας.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Σχεδιασμός προϊόντος είναι περίπου συνεχώς εξετάζει τη σχέση μεταξύ των προϊόντων και των χρηστών τους. Υπάρχουν όλα τα είδη των προϊόντων και είναι παντού, από την καθαρ ... [+]

Η ευρεία εφαρμογή νέων μεθόδων διανομής και παραγωγής παρέχει τώρα νέες σημαντικές ευκαιρίες για τους σημερινούς σχεδιαστές προϊόντων.

Ο Σχεδιασμός Προϊόντων εξετάζει συνεχώς τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του προϊόντος. Υπάρχουν όλα τα είδη των προϊόντων και είναι παντού. Από την καθαρά λειτουργική σε εκείνη που κάνει μια δήλωση ή λέει μια ιστορία. Η ευρεία εφαρμογή νέων μεθόδων διανομής και παραγωγής παρέχει τώρα νέες σημαντικές ευκαιρίες για τους σημερινούς σχεδιαστές προϊόντων.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!