Willem de Kooning Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σύγχρονη και κοπή εκπαίδευση άκρη

Ο Willem de Kooning Academy προσφέρει σύγχρονα και κοπή μαθήματα άκρη της τέχνης που συμπληρώνουν την αλλαγή, τη διεθνή πρακτική. Ο έξω κόσμος δεν είναι πλέον ψάχνει για την αυτόνομη καλλιτέχνη ή τον γραφίστα, αλλά μάλλον για τους ανθρώπους που έχουν μια πληθώρα ταλέντων και δεξιοτήτων και που αναζητούν πέρα ​​από τα σύνορα της αρχικής τους πειθαρχία. Αυτά είναι «η δημιουργία πρωτοπόροι». Η ταχύτητα και η πολυπλοκότητα των τεχνολογικών εξελίξεων επηρεάζουν έντονα τη σύγχρονη και τη μελλοντική επαγγελματική πρακτική. Οι μαθητές μας θα λειτουργήσει τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο με επαγγελματίες από διάφορους κλάδους στην ανοικτή και εικονικά περιβάλλοντα.

Προσωπική Ανάπτυξη

Δημιουργούμε το σκηνικό στο οποίο μπορείτε να αναπτύξουν και να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους εργασίας, το είδος της ανάθεσης που ταιριάζει στο στυλ σας της μάθησης και πώς να αναπτύξουν το ταλέντο σας. Η όλη διαδικασία της μάθησης μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε μαθητή, αλλά οι βαθμοί που κερδίζετε είναι ίσες. Θα παρακολουθούν μαθήματα θεωρίας που είναι κατάλληλα για το επίπεδο σας στο χρόνο και θα αποτελέσει μέρος της κατ 'επιλογήν του προγράμματος. Είναι σημαντικό ότι δεν έχετε μόνο να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών - ας πούμε Design - και μια μεγάλη - ας πούμε Διαφήμιση - αλλά και ένα επαγγελματικό ρόλο και ένα επαγγελματικό πλαίσιο με μια αντίστοιχη πρακτική και ένα μικρό πρόγραμμα.

Μπορείτε επίσης να εισάγετε ένα πρόγραμμα τιμά και / ή να ολοκληρώσει την αποφοίτησή εξειδίκευση σας επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σε μια ακαδημία ή ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ακαδημίας με τις δικές σας προτιμήσεις και στην ανάπτυξη της δικής σας ταλέντο.

Μελέτη προπόνηση καριέρα

Ενώ ένας σπουδαστής στο WdKA, ένα λεωφορείο σταδιοδρομίας μελέτης θα παρακολουθεί την πρόοδό σας και να σας βοηθήσουν να κάνετε προσωπικές επιλογές σπουδών σας. τη μελέτη σας προπονητής καριέρα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για τη ζωή σας ως επαγγελματίας. Μαζί σας θα αποφασίσει τις επιλογές σας και την πορεία που θα πάρει τις σπουδές σας.

Rotterdams Onderwijs Μοντέλο (ROM)

Ο Willem de Kooning Academy Είναι ένα από τα 14 ινστιτούτα του Πανεπιστημίου του Ρότερνταμ Εφαρμοσμένων Επιστημών και λειτουργεί με την Rotterdams Onderwijs Μοντέλο (ROM - Ρότερνταμ μοντέλο εκπαίδευσης). Αυτό το μοντέλο διάκριση μεταξύ, πρακτική με γνώμονα και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των φοιτητών με γνώμονα CQ γνώσης. Σκοποί & στόχοι.

Majors & πρακτικές

Στην κορυφή των μεγάλων σας, ας πούμε διαφήμιση ή Καλών Τεχνών, τη μελέτη σας θα περιλαμβάνει επίσης αιρετό ανηλίκων. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα των σύγχρονων θεμάτων και θεμάτων. Θα σας παρουσιάσουμε τα τρία προφίλ αποφοίτησης: Αυτόνομη πρακτικές, κοινωνικές πρακτικές και τις εμπορικές πρακτικές. Η επιλογή των ανηλίκων περιορίζεται στο πρώτο έτος σας, αλλά όπως σας πρόοδο που θα διαδραματίσει αυξανόμενο μέρος στο πρόγραμμα πτυχίο σας.

Έτσι, θα μελετήσει τόσο μέσα στο δικό σας θέμα και εντός των Πρακτικών. Θα λειτουργήσει σε πραγματικές αναθέσεις και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και ανταλλαγής.

Τελικά, θα συνθέσετε το δικό σας ευρεία δέσμη γνώσεων, δεξιοτήτων και ειδικοτήτων. Όταν αποφοιτήσουν, θα έχετε ένα μοναδικό σώμα της επαγγελματικής πρακτικής, που θα σας κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας, στο δημιουργικό τομέα ή στον κόσμο της τέχνης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη πτυχίου Fine Art, Design, Fine Art & Design εκπαίδευση δασκάλων ή Leisure Διαχείρισης στο Willem de Kooning Academy, Να εγγραφείτε ηλεκτρονικά πριν από την 1η Μαΐου 2018 για τη διαδικασία εισαγωγής και να εγγραφείτε στο Studielink. Τόσο αυτή η αίτηση όσο και η εγγραφή στο Studielink πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 1η Μαΐου 2018. Για τους φοιτητές εκτός ΕΕ η προθεσμία εγγραφής είναι η 1η Μαρτίου 2018.

Είσαι …

  • ταλαντούχα στις εικαστικές τέχνες;
  • ανεξάρτητη και υπεύθυνη;
  • αφιερωμένο και κίνητρο;
  • επιχειρηματική;

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε μία από τις Ημέρες των Ανοικτών μας στις 11 Νοεμβρίου 2017 και στις 10 Φεβρουαρίου 2018 - και φέρτε το χαρτοφυλάκιό σας! - και να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή.

Λίστα ελέγχου χαρτοφυλακίου

Τι

Μια επιλογή από 10-15 έργα που προηγήθηκε από μια δημιουργική διαδικασία

Για παράδειγμα: σχέδια, αντικείμενα, φωτογραφίες, ταινίες, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, μόδα (αξεσουάρ), τα έπιπλα, τα μοντέλα, σχέδια, αφίσες, εκστρατείες, πίνακες ζωγραφικής, της χρηστικότητας έργα τέχνης και γλυπτά. Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να παρουσιάσει όλα αυτά σε μια τακτοποιημένη παραδοσιακή φάκελο χαρτοφυλακίου, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μεθόδους: 3D έργο μπορεί να φέρει σε (χαρτόνι) box, ψηφιακό έργο μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα φορητό υπολογιστή ή το tablet.

Παρακαλώ σημειώστε: Εκτός από τα έργα αυτά, παρακαλούμε να μας δείξει κάποια άλλα πράγματα που έχετε δημιουργήσει. Κάντε μια προσεκτική επιλογή μεταξύ των δύο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό έχετε μια εικόνα στη δική σας ποιότητα και τη δική σας δουλειά.

Κατά την εισαγωγή μέρες, εμείς θα αναζητήσουμε και την αξιολόγηση: - εκφραστική και δημιουργικές ικανότητες σας? - Αίσθηση σας για το χρώμα, τη μορφή και το υλικό? - Πρωτοτυπία και ευρηματικότητα στην εργασία σας.

χαρτοφυλάκιό σας, σκίτσα και άλλα έργα που θα φέρει, πρέπει να μας δώσετε αυτές τις πληροφορίες. Επομένως, σας παρακαλώ ελέγξτε αν σας δείξει τόσο πλήρες δυναμικό σας και τις δυνατότητες, καθώς και την προσωπική και ειδική γοητεία για προτιμώμενη μεγάλες σας και τις προτιμήσεις για (για παράδειγμα) τα υλικά, τις τεχνικές, τα θέματα και έννοιες.

Πως

Σκίτσα, δοκιμές, προσπαθήστε-outs και πειράματα Φέρτε sketchbooks, συλλογές ιδεών, λευκώματα, σουβέρ με τις εφευρέσεις που στο πίσω μέρος, τα πειράματα υλικό, πρωτότυπα, μακέτες, δοκιμαστικές εκτυπώσεις και πρώτες εκδόσεις. Όλα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τα 10-15 έργα που αναφέρονται παραπάνω.

Θα θέλαμε να αποκτήσουν γνώσεις στο σχεδιασμό σας και τη διαδικασία δημιουργίας. Θα θέλαμε να δούμε πώς ήρθε για να δημιουργήσει μια τελική έκδοση ή σχεδιασμού μέσω σκιαγραφώντας, προσπαθώντας, τη δοκιμή και τον πειραματισμό για πρώτη φορά. Θα θέλαμε να δούμε ότι είστε σε θέση να αμφισβητήσει τον εαυτό σας και να διερευνήσει περαιτέρω την πρώτη σας ιδέες. Είναι σημαντικό για εμάς να δούμε: - μπορείτε να σκεφθούν κριτικά για το έργο σας και να αμφισβητήσει τον εαυτό σας? - Βλέπετε και παρατηρούν τον κόσμο γύρω σας και να αντιδρά σε ό, τι παρατηρείτε? - Εάν και πώς θα είναι η αυτο-σκηνοθεσία και αυτο-μάθησης και είναι σε θέση να κάνουν επιλογές? - Εάν και με ποιο τρόπο έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας και μπορούν να επικοινωνήσουν μέσα από εικόνες.

Γιατί

Online ερωτηματολόγιο για τις φιλοδοξίες και το κίνητρό σας Μετά την αίτησή σας, θα σας στείλουμε έναν κωδικό σύνδεσης για ένα online ερωτηματολόγιο. Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για την επιλογή σας των μεγάλων και τι νομίζετε ότι μπορείτε να περιμένετε από εμάς. Ποιος σας εμπνέει; Τι θα θέλατε να μάθετε από εμάς; Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το ερωτηματολόγιο σας και να φέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας εισαγωγής. Θα συζητήσουμε μαζί σας στο πρόσωπο ερωτήσεις και τις φιλοδοξίες σας.

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη