Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam ( VU Amsterdam ) είναι ένα διεθνούς φήμης ερευνητικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1880. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 170 Αγγλικά-διδάσκονται προγράμματα σε Bachelor, Master και PhD επίπεδο σε περισσότερους από 24.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές και το προσωπικό των 84 εθνικοτήτων δημιουργούν μια δυναμική διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

VU Amsterdam βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από μία από τις πιο δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές περιοχές της Ολλανδίας που φιλοξενούν πάνω από 700 εταιρείες.

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, εκ των οποίων 4.088 είναι διεθνείς, η VU Amsterdam διεξάγει έρευνα αιχμής για προβλήματα κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας. Διακρίνουμε τον εαυτό μας στην έρευνα και την εκπαίδευση μέσω τεσσάρων διεπιστημονικών θεμάτων: Ανθρώπινη Υγεία και Επιστήμες της Ζωής, Επιστήμη για την Αειφορία, Συνδεδεμένο Κόσμο και Διακυβέρνηση για την Κοινωνία. Ως φοιτητής αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πέρα από τα όρια των επιστημονικών κλάδων και να αναζητήσετε απτές λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Επιπλέον, η VU Amsterdam θεωρεί την ποικιλομορφία, είτε σε πολιτισμό, πεποίθηση, εθνικότητα είτε προηγούμενη εκπαίδευση, ως πηγή καινοτομίας και την πρόοδο και ως εκ τούτου ως ειδική δύναμη.

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) έχει μια εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας του. Εργάζεστε σε σχετικά μικρές ομάδες, στις οποίες δίδεται μεγάλη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην προσωπική προσέγγιση. Η διδασκαλία είναι καλά οργανωμένη. Αυτό αντικατοπτρίζεται, για παράδειγμα, στη σαφή δομή των προγραμμάτων σπουδών.

Lively Amsterdam

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Ως φοιτητής της VU Amsterdam , μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρωτεύουσα. Σε μόλις δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ, όπου υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα, χώρους διασκέδασης, πάρκα και καφετέριες πεζοδρομίων. Το Άμστερνταμ είναι ασφαλές και τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Προσωπική εποπτεία

VU Amsterdam αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές συμβουλές μελέτης. Στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, θα εισαχθείτε στον σύμβουλο σπουδών του προγράμματος σας. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με το πρόγραμμα σπουδών σας και θα απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Μοναδική ταυτότητα

VU Amsterdam ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο των Κάτω Χωρών που ιδρύθηκε από ιδιώτη, χωρίς καμία παρέμβαση από την εκκλησία ή το κράτος. Αυτή η κληρονομιά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του ποιοι είμαστε: η VU αντιπροσωπεύει το Vrije Universiteit, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Από την αρχή, το πανεπιστήμιο έχει καθορίσει τις δικές του ερευνητικές περιοχές, δημιούργησε δικά του προγράμματα σπουδών και έκανε δικές του διδακτικές μεθόδους.

Εύκολα προσβάσιμο

Vrije Universiteit Amsterdam είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει μόνο 8 λεπτά με το τρένο. Ο σταθμός Amsterdam Zuid βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Υπάρχει επίσης γρήγορη σύνδεση με το τραμ προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ ή το σταθμό Amsterdam Sloterdijk, με διάρκεια ταξιδιού μόλις δεκαέξι λεπτά. VU Amsterdam είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που βρίσκεται κοντά στον τροχιακό αυτοκινητόδρομο του Άμστερνταμ.

Πανεπιστημιούπολη

Σχεδόν όλοι οι σπουδαστές, το προσωπικό και τα προγράμματα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη: ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων στην επιχειρηματική περιοχή του Άμστερνταμ. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείτε με άλλους κλάδους.

Διαπίστευση

Vrije Universiteit Amsterdam αναγνωρίζεται πλήρως από το ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας ως ερευνητικό πανεπιστήμιο. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι είτε διαπιστευμένα είτε έχουν πιστοποιηθεί από το NVAO, τον Οργανισμό Διαπίστευσης των Κάτω Χωρών και τη Φλάνδρα. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη και εγγυάται την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Κάτω Χώρες και το φλαμανδόφωνο Βέλγιο μέσω της διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών.

Τύποι προγραμμάτων

VU Amsterdam προσφέρει τέσσερις τύπους προγραμμάτων:

  • Προγράμματα πανεπιστημίου (που οδηγούν σε BA / LLB / BSc)
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (που οδηγούν σε MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Προγράμματα διδακτορικού / διδακτορικού (που οδηγούν σε διδακτορικό / διδακτορικό)
  • Μη-πτυχιακά προγράμματα (Μελέτη στο εξωτερικό

Υποτροφίες

Με τη δική μας υποτροφία, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP), προσφέρουμε στους φοιτητές υψηλής εξειδίκευσης με άριστα αποτελέσματα σπουδών τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με οικονομική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο. Η υποτροφία της VUFP είναι απαλλαγή από τα δίδακτρα. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολλανδίας (HSP) απευθύνεται σε φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Μάστερ στην Ολλανδία. VU Amsterdam περιβάλλει την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό της διδασκαλίας, της έρευνας και της συμβολής μας στην κοινωνία. Αυτή η υποτροφία προορίζεται ειδικά για τους άριστους φοιτητές που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη μας. Ως διεθνής φοιτητής που σχεδιάζει να σπουδάσει στη VU Amsterdam , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια ποικιλία επιχορηγήσεων και υποτροφιών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις προθεσμίες μπορείτε να βρείτε στο WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS Ή WWW.GRANTFINDER.NL.

Πρόγραμμα υποτροφιών της VU

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP) προσφέρει στους ταλαντούχους υποψήφιους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε μια σειρά από προγράμματα Master's στο Πανεπιστήμιο VU.

Οργάνωση

VU Amsterdam είναι ένα παραδοσιακό ολλανδικό πανεπιστήμιο, το οποίο προεδρεύεται από ένα εκτελεστικό συμβούλιο (τρία μέλη) και έχει 10 σχολές απευθείας στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής. Κάθε σχολή παρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου και διεξάγει έρευνα. Είναι όλα οργανωμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα περισσότερα έχουν διοικητικό συμβούλιο, κεντρικό προσωπικό και διάφορα τμήματα και μεταπτυχιακά σχολεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης διάφορα τμήματα υπηρεσιών, από τα οποία το Διεθνές Γραφείο είναι ένα, και υπάρχουν διάφορα ινστιτούτα διεπιστημονικής έρευνας.

Ιδιωτική ή δημόσια;

VU Amsterdam είναι ένα από τα 14 δημόσια πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας και, κατά συνέπεια, χρηματοδοτούνται μερικώς από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο του ολλανδικού συστήματος, η κυβέρνηση επιχορηγεί αναγνωρισμένα πανεπιστήμια βάσει του αριθμού σπουδαστών τους και θέτει επίσης όρια και κατευθυντήριες γραμμές για τα δίδακτρα που επιτρέπεται να χρεώνουν αυτά τα πανεπιστήμια. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, πλούσιους ή φτωχούς VU Amsterdam καλωσορίζει τους υποψηφίους από όλες τις χώρες.

Διεθνείς Υπηρεσίες Γραφείου της VU

  • Άδεια θεώρησης / διαμονής

Μάθετε εάν χρειάζεστε θεώρηση / άδεια παραμονής και πώς θα γίνει αυτό.

  • Κατάλυμα

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στο VU Amsterdam .

  • Εγγραφή στο δήμο

Όταν φτάσετε στην Ολλανδία πρέπει να εγγραφείτε στο δήμο. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

  • Εισαγωγικές δραστηριότητες

Μετά την άφιξή σας, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες εισαγωγικές δραστηριότητες στη VU Amsterdam .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Vrije Universiteit Amsterdam

Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται σε δεδομένα, οι οργανώσεις χρειάζονται κρίση εμπειρογνωμόνων και απότομη ανάλυση για να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις. ... [+]

Πραγματικά δεδομένα, πραγματικές λύσεις Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται σε δεδομένα, οι οργανώσεις χρειάζονται κρίση εμπειρογνωμόνων και απότομη ανάλυση για να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις. Το Business Analytics σάς δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της επιστήμης των δεδομένων, των μεγάλων δεδομένων, των στατιστικών και της μηχανικής μάθησης για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και την επίτευξη στρατηγικών στόχων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το επίκεντρο του προγράμματος μας είναι οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στη λογοτεχνία και την κοινωνία, τη λογοτεχνία και την οπτική κουλτούρα. Θα διαβάσετε κανονικά βρετανικ ... [+]

Αλληλεπίδραση μεταξύ λογοτεχνίας και κοινωνίας Το επίκεντρο του προγράμματος μας είναι οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στη λογοτεχνία και την κοινωνία, τη λογοτεχνία και την οπτική κουλτούρα. Θα διαβάσετε κανονικά βρετανικά έργα και θα διερευνήσετε επίσης σύγχρονα μυθιστορήματα από διάφορες αγγλόφωνες χώρες. Στα μαθήματά μας, θα αναλύσετε αυτά τα κείμενα από δύο αιχμές: την αγγλική λογοτεχνία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο και την αγγλική λογοτεχνία σε μια οπτική κουλτούρα. Αγγλική λογοτεχνία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο Πώς αντιδρά η βιβλιογραφία σε σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία; Σκεφτείτε τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους και το μυθιστόρημα Extremely Loud και Incredibly Close . Στα μαθήματα μας θα ανακαλύψετε πώς η λογοτεχνία μπορεί επίσης να προκαλέσει κοινωνική αλλαγή. Ένα διάσημο παράδειγμα είναι η καμπίνα του θείου Tom , η οποία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην κατάργηση της δουλείας.... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το ευρύ και προκλητικό πρόγραμμα πτυχίου πανεπιστημίου διαρκεί 3 χρόνια και απευθύνεται σε φοιτητές που αγαπούν τη λογική σκέψη και δεν φοβούνται την αφαίρεση ή πολύ ... [+]

Αυτό το ευρύ και προκλητικό πρόγραμμα πτυχίου πανεπιστημίου διαρκεί 3 χρόνια και απευθύνεται σε φοιτητές που αγαπούν τη λογική σκέψη και δεν φοβούνται την αφαίρεση ή πολύπλοκους υπολογισμούς. Παρέχει ασύγκριτες δυνατότητες εξειδίκευσης τόσο στα καθαρά όσο και στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και σας δίνει ένα ξεκίνημα για μια καριέρα στην έρευνα, τη βιομηχανία, την εκπαίδευση ή τη συμβουλευτική. Επίσης, αποτελεί μια εξαιρετική προετοιμασία για σχεδόν οποιοδήποτε ποσοτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού τίτλου . Μαθηματικά Μελέτης στο Άμστερνταμ Είτε οδηγείτε από καθαρή περιέργεια στις μαθηματικές δομές ή με σύγχρονες εφαρμογές αυτών, στο Vrije Universiteit Amsterdam θα ανακαλύψετε την ομορφιά των μαθηματικών. Τα Μαθηματικά είναι παντού. Μπορείτε να μάθετε, για παράδειγμα, σχετικά με τη διανομή πρωτευόντων αριθμών και τη γεωμετρία γραφικών παραστάσεων, καθώς και εφαρμογές αυτών σε κρυπτογραφία και μεγάλα δεδομένα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Είστε περίεργοι για άλλους πολιτισμούς; Ψάχνετε να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα για τη μελλοντική επιχειρηματική σας επιτυχία; Στην καρδιά της επιχείρησης είναι οι άνθρωπο ... [+]

Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων; Είστε περίεργοι για άλλους πολιτισμούς; Ψάχνετε να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα για τη μελλοντική επιχειρηματική σας επιτυχία; Στην καρδιά της επιχείρησης είναι οι άνθρωποι. Έτσι, με τη μελέτη της Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων (IBA) στη VU Amsterdam , θα συνδυάσετε μια ολοκληρωμένη μελέτη όλων των βασικών επιχειρηματικών κλάδων σε ένα πραγματικά διεθνές πλαίσιο με έντονη εστίαση στους ανθρώπους σε ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον. Όχι μόνο οι επιχειρήσεις που θα σπουδάσετε είναι διεθνείς, αλλά και το προσωπικό της σχολής και οι συνάδελφοί σας είναι από ένα ευρύ φάσμα. Το πρόγραμμα είναι διεπιστημονικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα μελετήσετε τα πάντα, από τη διοίκηση και την οργάνωση μέχρι το διαπολιτισμικό μάρκετινγκ, και από την τεχνολογία της πληροφορίας στη διεθνή στρατηγική. Και θα φτάσετε να εργάζεστε με πραγματικές επιχειρήσεις - στην IBA, οι εταιρείες συναντιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας για να σας δώσουν πρακτική εμπειρία που θα σας καθοδηγήσει για μια σταδιοδρομία στις διεθνείς επιχειρήσεις.Αυτό θα κάνετε Το πρώτο μισό του προγράμματος IBA σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων, ενώ το δεύτερο εξάμηνο αφορά τη λήψη αποφάσεων και τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το μέλλον σας. Στην πορεία, θα αποκτήσετε ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες, καθώς και να μάθετε να αντιμετωπίζετε επιχειρηματικά προβλήματα σε πραγματικό κόσμο.Πρώτο έτος - η VU Amsterdam είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο της Ολλανδίας που προσφέρει ένα μάθημα που υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που τους διευθύνουν. Η διεθνής διάσταση του IBA αντικατοπτρίζεται σε βασικά μαθήματα σε θέματα όπως η παγκόσμια οικονομία, το διαπολιτισμικό μάρκετινγκ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στην Ψυχολογία του Πανεπιστημίου της VU, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε διάφορες επιστημονικές μεθόδους για να μελετήσετε την ανθρώπινη συμπεριφορά και την ευημερία. Θα ... [+]

Συμπεριφορά και ευεξία Στην Ψυχολογία του Πανεπιστημίου της VU, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε διάφορες επιστημονικές μεθόδους για να μελετήσετε την ανθρώπινη συμπεριφορά και την ευημερία. Θα μάθετε να κατανοείτε τη συμπεριφορά - πώς σκέφτομαι, αισθανόμαστε και ενεργούμε - και πώς αυτές οι διαδικασίες μπορούν να πάνε στραβά. Ως πτυχιούχος φοιτητής θα αποκτήσετε τις μεθόδους και... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Είναι ο κόσμος ο τρόπος που νομίζουμε ότι είναι; Τι γνωρίζουμε; Πώς μπορούμε να διακρίνουμε το καλό από το κακό; Σωστό και λάθος? Ανεξάρτητα από τις απαντήσεις που δίνετε ... [+]

Είναι ο κόσμος ο τρόπος που νομίζουμε ότι είναι; Τι γνωρίζουμε; Πώς μπορούμε να διακρίνουμε το καλό από το κακό; Σωστό και λάθος? Ανεξάρτητα από τις απαντήσεις που δίνετε σε αυτές τις ερωτήσεις, θα εξαρτηθούν από - και θα διαμορφώσουν - μια φιλοσοφική αντίληψη. Στη μελέτη της φιλοσοφίας θα μάθετε το νόημα και τις συνέπειες των ερωτήσεων όπως αυτές. Θα μάθετε επίσης πώς να διατυπώνετε αυτές τις ερωτήσεις και πώς να αξιολογείτε τις ποικίλες απαντήσεις που έχουν λάβει τέτοιες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των αιώνων. Στην πραγματικότητα, η φιλοσοφία ανέκαθεν αντιμετώπισε τόσο θεμελιώδη ερωτήματα, ερωτήματα που συχνά αγνοούνται επειδή οι απαντήσεις θεωρούνται δεδομένες. Έτσι, όχι μόνο θα εκπαιδεύεστε σε μια πειθαρχία και μια μέθοδο, αλλά θα μάθετε και την ιστορία της. Η φιλοσοφία έχει μακρά ιστορία και η μελέτη αυτής της ιστορίας θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η έννοια των μεγάλων φιλοσοφικών ερωτημάτων - όπως «τι είναι η ψυχή;», «Τι είναι η επιστήμη; ή «Ποιο είναι το ηθικό; - μπορεί να αλλάξει βαθιά με την πάροδο του χρόνου. Αλλά αυτό που εννοούν σήμερα εξαρτάται εν μέρει από τις απαντήσεις που έδωσαν οι στοχαστές του παρελθόντος.Ο φιλόσοφος: ένας ανεξάρτητος στοχαστής Μετά το πρόγραμμα του Bachelor's Philosophy στη VU Amsterdam θα σας κάνει ανεξάρτητο στοχαστή. Θα μάθετε όχι μόνο τα θεμελιώδη ζητήματα της φιλοσοφίας, αλλά και τη σχέση μεταξύ φιλοσοφίας, επιστήμης και κοινωνίας. Θα εκπαιδεύεστε να σκέφτεστε κριτικά όλες τις πτυχές των φιλοσοφικών θεμάτων, τόσο τις θεμελιώδεις θεωρητικές πτυχές (λογική, επιστημολογία, θεωρία της επιστήμης) όσο και την πρακτική και την κοινωνία... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση εάν όλοι με vlog σκέφτονται ότι είναι δημοσιογράφοι; Οι φίλοι σας είναι πραγματικά τόσο ευτυχείς όσο εμφανίζονται στον λογαριασμό Instagram ... [+]

Μελετώντας την Επιστήμη της Επικοινωνίας; Πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση εάν όλοι με vlog σκέφτονται ότι είναι δημοσιογράφοι; Οι φίλοι σας είναι πραγματικά τόσο ευτυχείς όσο εμφανίζονται στον λογαριασμό Instagram τους; Ποια επίδραση έχουν τα κοινωνικά μέσα στη λήψη πολιτικών αποφάσεων; Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Bachelor's in Communication Science στη VU Amsterdam , θα μελετήσετε πώς οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν μετατρέψει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης στο κεφάλι του.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Μια από τις βασικές ικανότητες των επαγγελματιών επικοινωνίας αυτές τις μέρες είναι να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία τη σχέση μεταξύ της χρήσης μέσων και ... [+]

Μια από τις βασικές ικανότητες των επαγγελματιών επικοινωνίας αυτές τις μέρες είναι να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία τη σχέση μεταξύ της χρήσης μέσων και των διαδικασιών επικοινωνίας. Το πρόγραμμά μας θα σας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν, σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, την αλληλεπίδραση των μέσων ενημέρωσης, των επικοινωνιακών διαδικασιών και της γλώσσας σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Στα μαθήματά μας, θα μελετήσετε νέα φαινόμενα στη χρήση των μέσων ενημέρωσης και τη διεθνή επικοινωνία και θα αναπτύξετε μια διεξοδική θεωρητική κατανόηση της επικοινωνίας.Παλιά και νέα μέσα σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το πρόγραμμα γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στους γλωσσολόγους που γνωρίζουν τη δυνατότητα εκμάθησης των γλωσσών και τους καθηγητές ξένων γλωσσών στην καθημερινή ζωή. Στ ... [+]

Τι είναι η εκμάθηση γλωσσών και η εκμάθηση γλωσσών Αυτό το πρόγραμμα γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των γλωσσολόγων που γνωρίζουν για την ικανότητα μαθήσεως των γλωσσών και τους καθηγητές ξένων γλωσσών στην καθημερινή ζωή. Στόχος μας είναι να εξηγήσουμε γιατί ορισμένες πτυχές των γλωσσών είναι εξαιρετικά δύσκολες να μάθουν, ενώ άλλες δεν είναι, και πώς αυτό ποικίλλει για τις διάφορες ομάδες μαθητών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την κριτική ανάλυση των υλικών διδασκαλίας και αξιολόγησης και για την ανάπτυξη και διερεύνηση νέων μεθόδων διδασκαλίας και γλωσσικών παρεμβάσεων.Εστίαση στις ομάδες μαθητών Σε αυτό το πρόγραμμα, μελετάμε κυρίως τη διαδικασία της εκμάθησης γλωσσών τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε μαθητές ξένων γλωσσών. Η πρώτη ομάδα αποτελείται όχι μόνο από τα παιδιά που αναπτύσσονται τυπικά αλλά και από τα παιδιά με ένα άτυπο σχεδιασμό γλωσσικής ανάπτυξης, όπως τα παιδιά με δυσλεξία και τα παιδιά με προβλήματα ακοής ή επικοινωνιακή αναπηρία. Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από παιδιά και ενήλικες που μαθαίνουν δεύτερη ή ξένη γλώσσα. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες μεθόδους διδασκαλίας και μοντέλα και γλωσσικές εξετάσεις για αυτές τις δύο ομάδες. Αυτό που δουλεύει για μια ομάδα δεν είναι απαραίτητα για το άλλο. Σε αυτό το πρόγραμμα, μελετάμε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να βελτιώσουμε τη διδασκαλία και το υλικό δοκιμών που αφορούν ειδικά την ομάδα.Ποιος είσαι? Σκέφτεστε να συμμετάσχετε στο LL μαςΑυτό θα κάνετε Πρώτο έτος - Πρώτα απ 'όλα, ο πρώτος χρόνος σας δίνει μια ευρεία θεωρητική βάση που αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάσταση της τέχνης σχετικά... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου Ιστορία: Ιστορία και Διεθνείς Σπουδές στο VU Amsterdam είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει προσεγγίσεις από την ιστορία και ... [+]

Πώς έχουν συνδεθεί οι κοινωνίες σε όλη την ιστορία; Το πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου Ιστορία: Ιστορία και Διεθνείς Σπουδές στο VU Amsterdam είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει προσεγγίσεις από την ιστορία και τις κοινωνικές επιστήμες για να καταλάβει πώς οι κοινωνίες έχουν συνδεθεί σε όλη την ιστορία. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα συνδυασμό μαθημάτων ιστορίας, σύγχρονων γλωσσικών μονάδων και ερευνητικών δεξιοτήτων από τα πεδία της παγκόσμιας ιστορίας και των διεθνών σχέσεων. Διδάσκεται από ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό, με μεγάλη αποφασιστικότητα να διδάσκει την αριστεία και τη μαθησιακή εμπειρία των μαθητών του.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι μηχανικοί μηχανικοί εφευρίσκουν, σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και βελτιώνουν κάθε είδους μηχανές, κατασκευές, διαδικασίες και τεχνολογίες. Μπορούν να αναπτυχθούν όπου κοι ... [+]

Ίσως το πρόγραμμα του Bachelor στη Μηχανική είναι απλά το πράγμα για σένα. Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία του Vrije Universiteit Amsterdam και του Πανεπιστημίου του Twente.

Καινοτομία και κοινωνική συνάφεια

Οι μηχανικοί μηχανικοί εφευρίσκουν, σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και βελτιώνουν κάθε είδους μηχανές, κατασκευές, διαδικασίες και τεχνολογίες. Μπορούν να αναπτυχθούν όπου κοινωνικά ζητήματα χρειάζονται λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Αυτές οι λύσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν νέες τεχνολογίες στον τομέα της περίθαλψης, τη χρήση αεροσκαφών για την ασφάλειά μας, την ανάπτυξη ενός αποδοτικού ως προς το καύσιμο υδρογόνου αυτοκινήτου που μπορεί να μειώσει τη χρήση ορυκτών καυσίμων και κινητών συσκευών και ηλεκτρονικών ποδηλάτων που απλοποιούν τη ζωή μας . Εν ολίγοις, η μηχανική μηχανική είναι ένα ευρέως βασισμένο πρόγραμμα τεχνικών πτυχιακών που είναι ιδιαίτερα καινοτόμο και έχει πραγματική κοινωνική σημασία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Bachelor's Law in Society στο Vrije Universiteit Amsterdam είναι μοναδικό - δεν θα βρείτε νόμους που διδάσκονται με αυτόν τον τρόπο οπουδήποτε αλλού. Αντί τη ... [+]

Μελετώντας το νόμο στην κοινωνία; Πώς μπορεί ο νόμος να ανοίξει το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον; Και πώς χρησιμοποιείται μερικές φορές ο νόμος για να το αποτρέψει; Είναι η τρομοκρατία ζήτημα του διεθνούς ποινικού δικαίου ή του διεθνούς δικαίου ασφάλειας - ή και τα δύο; Και ποια είναι η ηθική ευθύνη του δικηγόρου σε αυτές τις περιπτώσεις;

Το πρόγραμμα Bachelor's Law in Society στο Vrije Universiteit Amsterdam είναι μοναδικό - δεν θα βρείτε νόμους που διδάσκονται με αυτόν τον τρόπο οπουδήποτε αλλού. Αντί της παραδοσιακής προσέγγισης στο δημόσιο, ιδιωτικό και ποινικό δίκαιο, το πρόγραμμα αυτό ξεκινά με πραγματικά κοινωνικά προβλήματα και εξετάζει πώς μπορούν να εφαρμοστούν διαφορετικές νομικές προοπτικές. Χρησιμοποιώντας μια πολυεπιστημονική προσέγγιση με μια ισχυρή συνιστώσα κοινωνικών επιστημών και μια διαπολιτισμική έμφαση, θα εργαστείτε σε ομάδες για να πραγματοποιήσετε εμπειρική έρευνα σε πραγματικές περιπτώσεις. Και θα βγείτε έτοιμοι να εργαστείτε σε ένα διεθνές περιβάλλον - να σκεφτείτε ΜΚΟ, υπουργεία και μεγάλες δικηγορικές εταιρείες.Αυτό θα κάνετε Το πρόγραμμα Law in Society επικεντρώνεται σε τέσσερα θέματα που είναι υπερβολικά συναφή με τη σημερινή κοινωνία: ασφάλεια, παγκοσμιοποίηση των αγορών, μετανάστευση και βιωσιμότητα. Θα απευθυνθείτε σε κάθε θέμα τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, από διάφορες νομικές προοπτικές, χρησιμοποιώντας σχετικά εργαλεία κοινωνικών επιστημών και ερευνητικές μεθοδολογίες.Πρώτος χρόνος - Θα βρεθείτε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της εποχής μας: ασφάλεια - συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας τρομοκρατίας, καθώς και περιπτώσεις κακοποίησης και επίθεσης. Παράλληλα με τη φιλοσοφία και το δίκαιο της ασφάλειας, θα μάθετε για την εγκληματολογία και την εμπειρική έρευνα. Στο δεύτερο... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Bachelor's Econometrics and Operations Research στη VU Amsterdam , μαθαίνεις να διερευνείς και να επιλύεις προβλήματα στην οικονομία, τι ... [+]

Μελέτη Οικονομετρίας και Έρευνας Επιχειρήσεων; Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Bachelor's Econometrics and Operations Research στη VU Amsterdam , μαθαίνεις να διερευνείς και να επιλύεις προβλήματα στην οικονομία, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, χρησιμοποιώντας ποσοτικές τεχνικές. Πρέπει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αυξήσει ή να μειώσει τα επιτόκια (και πόσο); Πώς επηρεάζονται οι οικογένειες από τη μεταβολή των φόρων κατανάλωσης; Πώς μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο αναμονής στην υγειονομική περίθαλψη; Ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο για τους πιστωτικούς κινδύνους; Αυτοί είναι οι τύποι ερωτήσεων που θα μάθετε να απαντάτε!... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του πτυχιούχου στην Οικονομετρία και την Επιστήμη των Δεδομένων στη VU Amsterdam , θα μάθετε πώς να λύσετε προβλήματα στην επιχείρηση, τ ... [+]

Μελετώντας την Οικονομετρία και την Επιστήμη των Δεδομένων;

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του πτυχιούχου στην Οικονομετρία και την Επιστήμη των Δεδομένων στη VU Amsterdam , θα μάθετε πώς να λύσετε προβλήματα στην επιχείρηση, την οικονομία και τα οικονομικά, χρησιμοποιώντας τεχνικές επιστήμης δεδομένων. Ποια θα είναι η ζήτηση για ένα προϊόν στο Amazon; Πώς αντιδρούν οι πωλήσεις σε μια αλλαγή τιμής; Θα γίνει πλήρης κράτηση μιας πτήσης KLM από το Άμστερνταμ στη Νέα Υόρκη; Πόσο γρήγορα θα ανακάμψει η ολλανδική οικονομία από μια κρίση; Πώς εξελίσσεται ο οικονομικός κίνδυνος με την πάροδο του χρόνου; Με την εκμάθηση της οικονομετρίας και της επιστήμης των δεδομένων, θα είστε σε θέση να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πώς κέρδισε το Trump τις προεδρικές εκλογές του 2016; Θα παραμείνουν οι Η.Π.Α. η ηγετική δύναμη του κόσμου ή η Κίνα θα γίνει ο κυρίαρχος παίκτης; Ποιες είναι οι συνέπειες ... [+]

Μελετώντας την Παγκόσμια Πολιτική; Πώς κέρδισε το Trump τις προεδρικές εκλογές του 2016; Θα παραμείνουν οι Η.Π.Α. η ηγετική δύναμη του κόσμου ή η Κίνα θα γίνει ο κυρίαρχος παίκτης; Ποιες είναι οι συνέπειες του αυξανόμενου λαϊκισμού για την ευρωπαϊκή δημοκρατία; Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών Πολιτικών Επιστημών: Παγκόσμια Πολιτική στην VU Amsterdam , θα μελετήσετε τις δομές της πολιτικής δύναμης και την επιρροή που έχουν στην κοινωνία.... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Γιατί οι Ολλανδοί ψηφοφόροι προσελκύονται από λαϊκίστικα κόμματα Πώς επηρεάζει η αλλαγή του κλίματος τη ζωή των ανθρώπων στο Μπαγκλαντές; Πώς διαμορφώνεται η εθνική ταυτό ... [+]

Σπουδές Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας και Αναπτυξιακής Κοινωνιολογίας;Γιατί οι Ολλανδοί ψηφοφόροι προσελκύονται από λαϊκίστικα κόμματα Πώς επηρεάζει η αλλαγή του κλίματος τη ζωή των ανθρώπων στο Μπαγκλαντές; Πώς διαμορφώνεται η εθνική ταυτότητα ή η ταυτότητα φύλου σε όλο τον κόσμο; Το Bachelor's στην Πολιτισμική Ανθρωπολογία και Κοινωνιολογία σας εκπαιδεύει να καταλάβετε τον κόσμο βλέποντας τα μέσα από τα μάτια των άλλων ανθρώπων. Το πρόγραμμα Bachelor VU Amsterdam στην Ανθρωπολογία βαθμολογείται ως το υψηλότερο στην Ολλανδία, σύμφωνα με τον Οδηγό Επιλογών για την Ανώτατη Εκπαίδευση (Keuzegids Universiteiten) του 2019. Θα μελετήσετε παγκόσμια θέματα όπως η μετανάστευση, η παγκοσμιοποίηση, η ανισότητα και η θρησκεία, καθώς και να ξεδιπλώσετε τα σημερινά διλήμματα, εμβαθύνοντας την κατανόησή σας για το πώς οι διαφορετικές ομάδες ανθρώπων ζουν τη ζωή τους. Ως φοιτητής αυτού του προγράμματος Bachelor είστε μέρος μιας διεθνούς αίθουσας διδασκαλίας με φοιτητές και καθηγητές από διάφορα (εθνικά) περιβάλλοντα. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται και σχεδιάζονται από διεθνή άποψη. Ως ανθρωπολόγος μπορείτε να βρείτε μια θέση εργασίας ως ερευνητής σε μια κοινωνική οργάνωση, ως πολιτιστικός ειδικός στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, ως δημοσιογράφος ή ως σύμβουλος πολιτικής σε ένα εθνικό ή διεθνές ίδρυμα. Ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, όπως η βιωσιμότητα ή η ταυτότητα; Αυτό το πρόγραμμα του πτυχιούχου σας προσφέρει την ευκαιρία να εξειδικεύσετε στον τομέα ενδιαφέροντος σας.Αυτό θα κάνετε... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η Πληροφορική είναι η αλληλεπίδραση μας με τις πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να κυμαίνονται από τα χρονοδιαγράμματα των σιδηροδρόμων έως τα δεδομένα προσωπικής ... [+]

Αλληλεπίδραση πληροφοριών Η Πληροφορική είναι η αλληλεπίδραση μας με τις πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να κυμαίνονται από τα χρονοδιαγράμματα των σιδηροδρόμων έως τα δεδομένα προσωπικής υγειονομικής περίθαλψης ή συναρπαστικά νέα εικονικά παιχνίδια. Η τεχνολογία των υπολογιστών μας έδωσε πληθώρα νέων ευκαιριών, δυστυχώς όμως δημιούργησε σοβαρούς κινδύνους. Το Bachelor's στη Επιστήμη των Υπολογιστών στη VU Amsterdam επικεντρώνεται στις δύο πτυχές, με τα Δίκτυα και την Ασφάλεια ως δύο σημαντικά θέματα του προγράμματος.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) είναι παντού τώρα και η σημασία της θα αυξηθεί μόνο. Τα μέσα είναι γεμάτα από αυτό: AlphaGo, ρομπότ, αυτοκίνητα χωρίς οδηγό κ.λπ. Χρησιμοποιούμε ... [+]

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) είναι παντού τώρα και η σημασία της θα αυξηθεί μόνο. Τα μέσα είναι γεμάτα από αυτό: AlphaGo, ρομπότ, αυτοκίνητα χωρίς οδηγό κ.λπ. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία AI κάθε μέρα. Αναζήτηση με Google, συστάσεις για Netflix και Amazon, αναγνώριση γλώσσας με το Siri, μηχανικές μεταφράσεις, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. όλα αυτά αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Η επιστήμη και η υγειονομική περίθαλψη επίσης θα ήταν αδιανόητη χωρίς τεχνητή νοημοσύνη στις μέρες μας. Η αναγνώριση εικόνων, τα εργαλεία διαγνωστικής υποστήριξης, τα προγνωστικά μοντέλα και άλλες καινοτομίες που παρέχονται από την τεχνητή νοημοσύνη είναι ζωτικής σημασίας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Ως επιστημονική πειθαρχία, η τεχνητή νοημοσύνη κρατά το μέλλον - και θα μπορούσε να διαμορφώσει τη μελλοντική καριέρα σας. Η μελέτη AI στο Vrije Universiteit Amsterdam είναι η διαδρομή σας προς την επιτυχία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πανεπιστημιακό κολλέγιο του Άμστερνταμ (AUC) προσφέρει ένα πρόγραμμα ελεύθερων τεχνών και επιστημών, το οποίο οδηγεί σε ένα πτυχίο Bachelor (Honors) που εκδίδεται από ... [+]

Αναλύστε περίπλοκα ζητήματα Το πανεπιστημιακό κολλέγιο του Άμστερνταμ (AUC) προσφέρει ένα πρόγραμμα ελεύθερων τεχνών και επιστημών, το οποίο οδηγεί σε ένα πτυχίο Bachelor (Honors) που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (UvA) και το Vrije Universiteit (VU) του Άμστερνταμ. Το AUC βασίζεται στο μοντέλο των αμερικανικών φιλελεύθερων τεχνών και επιστημών, με τους σπουδαστές να ζουν και να σπουδάζουν μαζί σε μια διεθνή πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο Amsterdam Science Park. Το πρόγραμμα διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, είναι μικρής κλίμακας και επιλεκτικό και δέχεται μέχρι 300 σπουδαστές το χρόνο με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και τα κίνητρά τους.Φιλελεύθερες Τέχνες και Επιστήμες στην AUC Έχετε ευρεία συμφέροντα, απολαμβάνετε συζητήσεις και συζητήσεις, θέλετε να αντιμετωπίσετε και να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας σε ένα διεθνές περιβάλλον; Το AUC προσφέρει πρόγραμμα πτυχίου (Honours) στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες, που διδάσκεται στα αγγλικά και είναι ανοιχτό σε ολλανδούς και ξένους φοιτητές. Ως φοιτητής στην AUC, θα μάθετε να αναλύετε πολύπλοκα ζητήματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αξιοποιώντας διάφορα ακαδημαϊκά πεδία γνώσης. Οι συζητήσεις αρχίζουν με τα «μεγάλα ερωτήματα» στην επιστήμη και την κοινωνία και οδηγούν σε εμπεριστατωμένη μελέτη σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων.Η AUC είναι:... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το τριετές πρόγραμμα πτυχίου Φιλοσοφίας, Πολιτικής και Οικονομίας σας προετοιμάζει για μελλοντικές ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις, την πολιτική, τον ακαδημαϊκό χώρο κα ... [+]

Σχεδιάστε το μέλλον του κόσμου Το τριετές πρόγραμμα πτυχίου Φιλοσοφίας, Πολιτικής και Οικονομίας σας προετοιμάζει για μελλοντικές ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις, την πολιτική, τον ακαδημαϊκό χώρο και πέραν αυτού. Η αντιμετώπιση των σημερινών πολύπλοκων κοινωνικών προβλημάτων απαιτεί την ικανότητα να εξετάζει θέματα από διάφορες οπτικές γωνίες, συνδυάζοντας ευρεία κοινωνική και ιστορική γνώση με τα ισχυρά εργαλεία όπως τα στατιστικά στοιχεία, τη θεωρία αποφάσεων και την κριτική σκέψη. Το ΜΑΠ είναι ένα πολυεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που ενσωματώνει τα δυνατά σημεία των τριών πεδίων του. Σας ενθαρρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στο συναρπαστικό εύρος των μαθημάτων μας, τα οποία παρέχουν αυστηρή θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία που θα σας επιτρέψει να αναλάβετε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος του κόσμου!Το πλεονέκτημα της VU Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε το πρώτο πλήρες πρόγραμμα PPE στην ηπειρωτική Ευρώπη, με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά για τους μαθητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διακεκριμένες διεθνείς ευκαιρίες σπουδών και διδασκαλία από ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και στελέχη της worldclass. Με χαμηλό δείκτη φοιτητών / φοιτητών, τα μαθήματα PPE προσφέρουν μια προσωπική εμπειρία μάθησης και το αφοσιωμένο διδακτικό προσωπικό μας διευκολύνει την καινοτόμο μάθηση με το χέρι στη ζωντανή καρδιά του Άμστερνταμ.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, Βόρεια Ολλανδία, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 20 598 9898