University of Groningen - Campus Fryslan

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Groningen παρέχει υψηλής ποιότητας και υψηλού βαθμού εκπαιδευτικά προγράμματα σε πτυχιούχους Bachelor, Master και PhD από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Groningen συμβάλλουν στην πρωτοποριακή και κοινωνικά σχετική έρευνα. Οι μαθητές μας αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στην ασφαλή και ζωντανή πόλη του Groningen.

Προγράμματα

Ψάχνετε για μια ακαδημαϊκή ευκαιρία σπουδών σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Ολλανδία; Με περισσότερα από 45 προγράμματα Bachelor, μερικά από τα οποία έχουν διάφορες παραλλαγές (κομμάτια) και πάνω από 160 προγράμματα Μάστερ, το Πανεπιστήμιο του Groningen είναι ο τόπος που θα γίνει. Και όχι μόνο για σας - φοιτητές και ακαδημαϊκοί έρχονται στο Πανεπιστήμιο του Groningen από όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε το Groningen;

Είμαστε Πανεπιστήμιο Top 100
Το Πανεπιστήμιο του Groningen προσφέρει κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ενδιαφέρουσα, εξαιρετικά θεωρημένα προγράμματα βαθμό που κατατάσσονται σε διεθνές επίπεδο. Ως φοιτητής μας, θα λάβετε υψηλής ποιότητας επίβλεψη και έχετε πολλά προγράμματα για να διαλέξετε. Ως ένας εξαιρετικά παρακινημένος και ταλαντούχος φοιτητής, μπορείτε να συμμετάσχετε στο κολλέγιο Honors για μια επιπλέον πρόκληση.
Η πρωτοποριακή έρευνα μας
Το Groningen είναι από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Το Πανεπιστήμιο εκτελεί πρωτοποριακές και κοινωνικά σχετικές έρευνες, δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ των κλάδων. Η έρευνά μας επικεντρώνεται σε τρεις κύριους τομείς εστίασης: Ενέργεια, Υγιή Γήρανση και Βιώσιμη Κοινωνία. Με αυτά τα θέματα, το Πανεπιστήμιο προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ επιστήμης και κοινωνίας. Ως φοιτητής μας, θα συμβάλλετε στην κορυφαία έρευνα μας.
Ποτέ μια θαμπή στιγμή
Το Groningen είναι μια ζωντανή φοιτητική πόλη. Ο πληθυσμός του έχει την χαμηλότερη μέση ηλικία στις Κάτω Χώρες. ένας στους τέσσερις κατοίκους είναι φοιτητής. Οι σπουδαστές μπορούν να δουν παντού: να σπουδάσουν στο πάρκο Noorderplantsoen, να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή και να εργαστούν σε διάφορες θέσεις μερικής απασχόλησης. Το Groningen είναι επίσης μια ασφαλής και πράσινη πόλη για να ζήσετε, με την ήσυχη ύπαιθρο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. #NothingTopsGroningen
400 χρόνια φήμης
Το Πανεπιστήμιο του Groningen έχει πλούσια ιστορία και εξαιρετική φήμη. Πολλοί πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι σε ποικίλες ειδικότητες έχουν σπουδάσει ή δούλεψαν στο πανεπιστήμιο κατά τα 400 χρόνια της ύπαρξής του, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νικητών βραβείων Νόμπελ, της πρώτης γυναικείας πανεπιστημιακής φοιτήτριας στην Ολλανδία, της πρώτης γυναικείας λέκτορας, του πρώτου ολλανδού αστροναύτη και του πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας.
Είναι μια πόλη πολιτισμού
Το Groningen φιλοξενεί μοναδικά φεστιβάλ, όπως το Noorderzon στο πάρκο Noorderplantsoen και το μουσικό φεστιβάλ Eurosonic Noorderslag. Υπάρχουν πολλά μουσεία, όπως το Μουσείο Groninger με τις εξαιρετικές σύγχρονες εκθέσεις του. Το Stadsschouwburg (θέατρο της πόλης) είναι 133 ετών και είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα θέαμα στην Ολλανδία. Τα πολλά θέατρα, οι κινηματογράφοι και οι χώροι απόδοσης καλύπτουν όλα τα γούστα, αν προτιμάτε να παρακολουθείτε ή να θέλετε να συμμετάσχετε!
"Σε όλο μου το bachelor, ανακάλυψα τις πολιτιστικές ευκαιρίες και τη ζωντάνια που μόνο μια πόλη με 25% φοιτητικό πληθυσμό μπορεί να προσφέρει"

Jeremy Dillman, BSc. Φοιτητής Ψυχολογίας

Αναπτύξτε τα ταλέντα σας
Το Groningen και το πανεπιστήμιο του προσφέρουν εγκαταστάσεις για ανάπτυξη και ταλέντο. Ως φοιτητής μας, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε πλήρως τις ικανότητές σας και να συμβάλλετε στην έρευνα και στην κοινωνία. Οι καθηγητές και οι καθηγητές σας θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Κέντρο Καριέρας μας για συμβουλές. Το Γκρόνινγκεν είναι ο τόπος που θα είναι μετά την αποφοίτησή σας. μπορείτε να βρείτε εργασία στο Πανεπιστήμιο ή σε μία από τις πολλές εταιρείες στην πόλη των ταλέντων!
Ταξιδεύω στον κόσμο
Το Πανεπιστήμιο του Groningen έχει ισχυρές διεθνείς συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να περάσετε μέρος του πτυχίου που σπουδάζετε στο εξωτερικό. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης πολλά μοναδικά διεθνή προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε συνεργασία με άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Το Groningen βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης με το Παρίσι, το Λονδίνο και την Κοπεγχάγη μόλις λίγες ώρες μακριά. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μαζί μας: #MyUGStory.
Κάνε φίλους από όλο τον κόσμο
Το Πανεπιστήμιο μας είναι γνωστό για τη μεγάλη διεθνή κοινότητα του. Περισσότεροι από 4000 διεθνείς φοιτητές σπουδάζουν στο Groningen ετησίως από περισσότερες από 120 χώρες. Περισσότερα από 180 από τα πτυχία μας διδάσκονται στα αγγλικά. Ζώντας στο Γκρόνινγκεν χωρίς να μιλάτε ολλανδικά δεν είναι πρόβλημα. θα μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό, να ψωνίσετε για ρούχα και να πάρετε αθλητικά μαθήματα στα αγγλικά. Το Erasmus Student Network (ESN) είναι τα μεγαλύτερα τμήματα του ESN που διευκολύνουν όλους τους διεθνείς φοιτητές στο Groningen. Το ESN διοργανώνει περίπου 150 δραστηριότητες ετησίως, όπως τα μαθήματα εβδομάδας εισαγωγής και ποδηλασίας!
Δοκιμάστε νέα αθλήματα
Το Πανεπιστημιακό μας Αθλητικό Κέντρο το ACLO είναι το μεγαλύτερο πανεπιστημιακό αθλητικό κέντρο στις Κάτω Χώρες. Είτε θέλετε να δοκιμάσετε μια ομάδα, να πάτε σε μια περιστασιακή τάξη Zumba ή να δοκιμάσετε αναρρίχηση σε βράχο, το ACLO είναι ο τόπος που πρέπει να κάνετε. Το ACLO προσφέρει περισσότερα από 85 διαφορετικά αθλήματα και υποστηρίζει 49 αθλητικές λέσχες. Εκτός από τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, το Πανεπιστήμιο προσφέρει ειδικές ρυθμίσεις για κορυφαίους αθλητές για να προσαρμόσουν το πρόγραμμα σπουδών τους στο αθλητικό τους πρόγραμμα.
#thecityiscampus
Το Groningen είναι μια ζωντανή και νέα πόλη με πολλά hotspots. Μπορείτε να πάρετε φρέσκα προϊόντα, κρέας και τυρί τρεις ημέρες την εβδομάδα στο "Vismarkt" στη μέση της πόλης. Πηγαίνετε στο "Kijk in 't Jatstraat" δίπλα στο Κτίριο Harmony για ένα υγιεινό γεύμα με τους συμπολίτες μας. Θέλετε να ψωνίσετε; Επισκεφθείτε το Zwanestraat: τον καλύτερο εμπορικό δρόμο στην Ολλανδία. Ή συναντήστε τους φίλους σας σε μια από τις πολλές παμπ του Groningen. Η πόλη του Groningen είναι η πανεπιστημιούπολη σας!

Τοποθεσίες

Γκρόνινγκεν

Address
University of Groningen
PO Box 72
AB Groningen

9700 Γκρόνινγκεν, Γκρόνινγκεν, Κάτω Χώρες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη