Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η επόμενη διαδικτυακή ημέρα θα είναι στις 12 Ιουνίου και είναι ειδικά για το πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων και εκδηλώσεων, αλλά και ενημερωτική για τις προοπτικές που ενδιαφέρονται για ένα από τα άλλα μας προγράμματα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Ξενοδοχείο, εκδήλωση, τουρισμός

Καλώς ήρθατε στο Tio University of Applied Sciences . Το Tio σας προσφέρει προσωπική, επιτάχυνση και άριστη εκπαίδευση και υπήρξε ένα διακεκριμένο όνομα εδώ και πολλά χρόνια ως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα προγράμματα σπουδών του Tio είναι μεταξύ των καλύτερων στην Ολλανδία εδώ και χρόνια και κατατάσσονται στην πρώτη θέση σε διάφορες βαθμολογίες. Ποιο πρόγραμμα σας ταιριάζει καλύτερα;

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Ανακαλύψτε τον Tio και τα εξαιρετικά μαθήματα σπουδών του

Γνωρίστε τη μοναδική ιδέα της Tio, τους σπουδαστές της Tio, τους διδάσκοντες και τα εξαιρετικά μαθήματα σπουδών

Καλώς ήρθατε στο Tio, ένα πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών όπου θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το Tio προσφέρει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, την επιλογή της επιταχυνόμενης μελέτης και της μοναδικής ιδέας Tio. Οι μαθητές αγαπούν την μικρή και προσωπική εκπαίδευση του Tio.

Tio University of Applied Sciences προσφέρει πτυχία Bachelor στους τομείς:

 • Διαχείριση ξενοδοχείου
 • Διαχείρηση γεγονότων
 • Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 • Επιχείρηση

Tio στο μόλυβδο

Το Tio αντιπροσωπεύει εντατική, μικρής κλίμακας και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έχει εξαιρετική φήμη ως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα εδώ και πολλά χρόνια.

Τα καλύτερα προγράμματα σπουδών στην Ολλανδία

Όλα τα πτυχία του Tio και τα μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης έχουν επιλεγεί ως τα καλύτερα στους αντίστοιχους τομείς από τον Οδηγό για την Ανώτατη Εκπαίδευση και τον Οδηγό Επαγγελματικής Κατάρτισης (Keuzegids Hbo en Mbo). "Πρώτον, υπάρχει το ιδιωτικό Tio University of Applied Sciences , το οποίο έχει τοποθεσίες σε πέντε πόλεις. Οι σπουδαστές είναι πολύ θετικοί σε αυτό το σχολείο », λέει ο Οδηγός για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Η Tio προσφέρει τα ακόλουθα πτυχία του Bachelor:

 • Το καλύτερο σχολείο φιλοξενίας
 • Ο καλύτερος επαγγελματικός τίτλος
 • Ο καλύτερος τίτλος τουρισμού

Αριθμός 1 στην παροχή συμβουλών

Το γεγονός ότι η Tio προσφέρει στους σπουδαστές της εξαιρετική συμβουλευτική είναι σαφές από το γεγονός ότι επί σειρά ετών η Tio κατέχει την πρώτη θέση στον κατάλογο κατάταξης όσον αφορά τη διευκόλυνση της σπουδής με αναπηρία. Σε όλες τις κατηγορίες, η Tio βαθμολογείται πάνω από τον μέσο όρο των Κάτω Χωρών και επιτυγχάνει το υψηλότερο συνολικό σκορ. Εκτός αυτού, η Tio προσφέρει στους σπουδαστές που θέλουν να υπερέχουν περισσότερο από αρκετή πρόκληση με ένα ειδικό πρόγραμμα τιμών.

Γιατί οι φοιτητές επιλέγουν το Tio

Θα θέλατε να μάθετε γιατί οι μαθητές επέλεξαν την Tio; Διαβάστε περισσότερα για το τι σημαίνει Tio και γιατί οι φοιτητές αγαπούν το Tio University of Applied Sciences και τα διάφορα μαθήματα σπουδών που προσφέρει.

 1. Μικρή και προσωπική
 2. Πολλή καθοδήγηση
 3. Τόνωση της αριστείας
 4. Ταχεία μελέτη
 5. Κινητοί μαθητές
 6. Διεθνείς ευκαιρίες
 7. Ιδιωτική εκπαίδευση για όλους
 8. Η Tio πρωτοστατεί
 9. Λέκτορες από τη βιομηχανία
 10. Εθνικός οργανισμός

Δεν μπορείτε να έρθετε σε μία από τις ανοιχτές μέρες μας στις πανεπιστημιουπόλεις Tio; Κανένα πρόβλημα! Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια online ανοιχτή ημέρα από την τεμπέλη σας καρέκλα. Απλά καθίστε πίσω

Μπορείτε να βρείτε τις εγγεγραμμένες ανοικτές ημέρες online εδώ .

Γιατί να επιλέξετε ένα ιδιωτικό μάθημα σπουδών στο Tio;

Είστε περίεργοι για τα πρόσθετα που θέτουν ένα μάθημα σπουδών Tio εκτός από άλλα προγράμματα σπουδών; Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε γιατί οι φοιτητές επιλέγουν την μικρή, προσωπική και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση του Tio και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μοναδική μας προσέγγιση.

Tio University of Applied Sciences σας προσφέρει την επιλογή της επιταχυνόμενης μελέτης σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Είστε περιτριγυρισμένοι από κίνητρα φοιτητές και καθηγητές με μεγάλη πρακτική εμπειρία στον αντίστοιχο τομέα τους.

Tio University of Applied Sciences προσφέρει τόσο μαθήματα για το Bachelor όσο και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σπουδάσετε σε μικρές ομάδες - περίπου έντεκα φοιτητές ανά διάλεξη, κατά μέσο όρο - και να λάβετε αρκετή προσωπική προσοχή και καθοδήγηση. Σε αντίθεση με την επιδοτούμενη εκπαίδευση, η Tio προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε λιγότερο χρόνο. Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαφόρων ωφελημάτων μιας ιδιωτικής εκπαίδευσης, σε σύγκριση με μια επιδοτούμενη από την κυβέρνηση:

Μικρή και προσωπική εκπαίδευση

Οι διδάσκοντες διδάσκουν μικρές ομάδες και γνωρίζουν τους μαθητές τους με το όνομα. Αυτό επιτρέπει την προσωπική καθοδήγηση.

Εκτεταμένη εποπτεία

Οι δάσκαλοι σας παροτρύνουν να αναδείξετε το καλύτερο στον εαυτό σας. Λαμβάνετε τη βέλτιστη επίβλεψη και καθοδήγηση για να κυριαρχήσετε τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική.

Ταχεία μελέτη

Η Tio προσφέρει επιταχυνόμενες σπουδές: πτυχία Bachelor σε μόλις τρία ή τέσσερα χρόνια και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης σε ένα ή δύο χρόνια. Έτσι, έχετε το πτυχίο σας πιο γρήγορα, πράγμα που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας νωρίτερα ή μπορείτε να συνεχίσετε να σπουδάζετε για μεταπτυχιακό τίτλο.

Λέκτορες από τη βιομηχανία

Οι καθηγητές χρησιμοποιούν την εμπειρία τους στη βιομηχανία για να δημιουργήσουν δεσμούς μεταξύ της θεωρητικής γνώσης που αποκτάτε και των πρακτικών εφαρμογών της.

Υπεροχή

Κάθε μάθημα σπουδών Tio έχει απονεμηθεί κορυφαία βαθμολογία από τον Οδηγό Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το Tio προσφέρει, για παράδειγμα, το καλύτερο πτυχίο του ξενοδοχείου, το καλύτερο αεροδρόμιο, το τουριστικό και επιχειρηματικό πτυχίο και το καλύτερο μάθημα εμπορικών σπουδών Commercial Economics! Ο Tio θέλει να ενσταλάξει την ίδια προσπάθεια προς την αριστεία των μαθητών του. Εκτός από αυτό, η Tio έχει ένα πρόγραμμα διακρίσεων για ταλαντούχους φοιτητές που θέλουν να υπερέχουν.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Επιλέγοντας μεταξύ ανώτερης επαγγελματικής εκπαίδευσης ή πανεπιστημίου έρευνας;

Δεν έχετε ακόμη αποφασίσει ανάμεσα σε πτυχίο πανεπιστημίου εφαρμοσμένων επιστημών ή σε πανεπιστήμιο έρευνας; Παρακάτω, θα εξηγήσουμε τις διάφορες διαφορές μεταξύ πτυχίου πανεπιστημίου και πανεπιστημιακού πτυχίου. Η επιλογή είναι δική σου.

Πτυχίο

Επιλογή ποιότητας

Η επιλογή ενός μαθήματος σπουδών είναι σημαντική για το μέλλον σας. Πώς μπορείτε να κάνετε αυτή την απόφαση; Υπάρχουν εργαλεία για να διαπιστώσετε εάν, για παράδειγμα, εξετάζετε πτυχίο υψηλής ποιότητας. Το Studiekeuze123 είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τα μαθήματα σπουδών και να δείτε πώς οι τρέχοντες μαθητές βαθμολογούν τα αντίστοιχα μαθήματα σπουδών τους. Ο Οδηγός για την Ανώτατη Εκπαίδευση δημοσιεύει κάθε χρόνο τα καλύτερα μαθήματα σπουδών στην Ολλανδία. Και τα δύο εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή απόφαση για το μέλλον σας.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Έλεγχος επιλογής μελέτης

Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι κάνετε τη σωστή επιλογή, ο έλεγχος επιλογής μελέτης Tio είναι ιδανικός για εσάς. Για να μάθετε εάν το μάθημα της μελέτης είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν μη δεσμευτικό έλεγχο επιλογής μελέτης από την Tio. Αυτός ο έλεγχος επιλογής μελέτης μπορεί να συνίσταται, π.χ., στην παρακολούθηση μιας ανοικτής ημέρας ή μιας ημέρας δοκιμαστικής μελέτης, στην επισήμανση μαζί με έναν σπουδαστή Tio για μια ημέρα, τη διεξαγωγή προσωπικής συνάντησης ή οικονομικής διαβούλευσης. Μόλις γίνει δεκτή στο Tio, μπορεί να σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε μια μη δεσμευτική συνάντηση με τον μελλοντικό σας προπονητή μελέτης για να συζητήσετε την επιλογή της μελέτης σας.

Εάν η προηγούμενη εκπαίδευσή σας δεν συνδέεται επαρκώς με το μάθημα σπουδών που επιθυμείτε να εγγραφείτε, θα προγραμματιστεί μια συνέντευξη πρόσληψης και μια αξιολόγηση. Βάσει των αποτελεσμάτων αυτής της συνέντευξης και της αξιολόγησης, μπορείτε να γίνετε δεκτοί στο μάθημα.

Ακόμη και μετά την 1η Μαΐου

Ο έλεγχος επιλογής μελέτης της Tio είναι διαθέσιμος και μετά την 1η Μαΐου. Κατά τη διάρκεια των διακοπών και τους καλοκαιρινούς μήνες, το Tio είναι ανοιχτό κάθε εργάσιμη ημέρα. Σας καλούμε να σταματήσετε και να ζήσετε την Tio για τον εαυτό σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Ολλανδός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Tio University of Applied Sciences

Ένα ένδοξο μέλλον: κλείνετε μια συμφωνία με μια αμερικανική οργάνωση και διερευνούντε τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ασία. Ο επιχειρηματικός κόσμ ... [+]

Ένα ένδοξο μέλλον: κλείνετε μια συμφωνία με μια αμερικανική οργάνωση και διερευνούντε τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ασία. Ο επιχειρηματικός κόσμος σας ψάχνει! Αφού ολοκληρώσετε το πτυχίο Bachelor International Business Management, θα επιτύχετε να δημιουργήσετε διεθνείς επαφές και να δημιουργήσετε τις δικές σας ευκαιρίες. Αυτό το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη διεθνή επιτυχία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Περισσότερα
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά,Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Tio University of Applied Sciences

Ντουμπάι, Μποτσουάνα, Νέα Υόρκη, Βενετία. ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται στα πόδια σας. Η ταξιδιωτική βιομηχανία σας ψάχνει! Αφού κερδίσετε το πτυχίο Bachelor International ... [+]

Ντουμπάι, Μποτσουάνα, Νέα Υόρκη, Βενετία. ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται στα πόδια σας. Η ταξιδιωτική βιομηχανία σας ψάχνει! Αφού κερδίσετε το πτυχίο Bachelor International Management International, θα πουλήσετε τον κόσμο online και offline. Σχεδιάζετε ταξίδια, αγοράζετε σε έντονες τιμές και δημιουργείτε επαφές σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί να εργάζεστε, για παράδειγμα, ως διαχειριστής προϊόντων, διαχειριστής εκδηλώσεων, ταξιδιωτικός σύμβουλος ή έμπορος πόλης. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo  + 2 Περισσότερα
Αύγουστος 2019
Αγγλικά,Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tio University of Applied Sciences

Καλώς ήρθατε στον κόσμο κορυφαίων ξενοδοχείων, εστιατόρια αστέρων, φεστιβάλ και αθλητικές εκδηλώσεις. Ο τομέας της φιλοξενίας σας αναζητά! Αφού ολοκληρώσετε το πτυχίο Bac ... [+]

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των κορυφαίων ξενοδοχείων, εστιατόρια αστέρων, φεστιβάλ και αθλητικές εκδηλώσεις. Ο τομέας της φιλοξενίας σας ψάχνει! Αφού ολοκληρώσετε το πτυχίο του Ξενοδοχείου και του Event Management, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε την ιδανική εμπειρία για τους καλεσμένους σας, ακόμα και στο διαδίκτυο. Θα μετατρέψετε οποιαδήποτε διαμονή και εκδήλωση σε επιτυχία. Μπορείτε να εργαστείτε όπως π.χ. διαχειριστής ξενοδοχείου, διαχειριστής εκδηλώσεων, φαγητό... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Περισσότερα
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά,Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, North Holland, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, South Holland, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, North Brabant, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL