King's College of the Netherlands

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Κολέγιο των Κάτω Χωρών (KCN), όπως ονομάζεται το όνομα, είναι ένα μικρό εκπαιδευτικό ίδρυμα με στόχο την παροχή χριστιανικής θεολογίας καθώς και της σύγχρονης επιχειρηματικής εκπαίδευσης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας. Η στρατηγική πρόθεση του KCN είναι να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει τους μαθητές του με βαθιά γνώση της χριστιανικής θεολογίας. Επιπλέον, διδάσκει εξίσου τις σύγχρονες επιχειρησιακές θεωρίες και την πρακτική εφαρμογή τους, οι οποίες είναι κατάλληλες για την επίλυση των συντριπτικών επιχειρηματικών προβλημάτων και την υπερνίκηση των επιχειρηματικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε καθημερινή βάση.

Γιατί το KCN;

Η εκπαίδευση με οποιαδήποτε μορφή (επίσημη ή ανεπίσημη) που δίνεται είναι το κλειδί για την ανθρώπινη ανάπτυξη. Κατά συνέπεια, η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για τη γενική ανάπτυξη των ανθρώπων. Η Αγία Γραφή δηλώνει ρητά στην Οχύρωση 4: 6 ότι ο λαός μου θα χαθεί λόγω έλλειψης γνώσης. Με άλλα λόγια, χωρίς γνώση, η ανθρώπινη ανάπτυξη περιορίζεται. Ωστόσο, τα όνειρα πολλών ανθρώπων που επιθυμούν και φιλοδοξούν να αποκτήσουν γνώσεις για αυτο-ανάπτυξη μέσα δεν έχουν πραγματοποιηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις, λόγω της τεράστιας οικονομικής επιβάρυνσης που συνεπάγεται η επίσημη εκπαίδευση. Για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που γίνονται αλβατόρες για τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων ακαδημαϊκών προγραμμάτων τους, η KCN επέλεξε να προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα μέσω της εξ αποστάσεως μάθησης, της ηλεκτρονικής μάθησης και των ρυθμίσεων που βασίζονται στην τάξη. Έτσι, το KCN χρησιμοποιεί τόσο συμβατικές όσο και μη συμβατικές μεθόδους για τη μετάδοση γνώσεων κυρίως με την βοήθεια και την υποστήριξη της τεχνολογίας των υπολογιστών.

Η KCN θεωρεί ότι ο συνδυασμός αυτών των διαφορετικών μεθόδων εκπαίδευσης των σπουδαστών εξασφαλίζει και επιτρέπει την ευελιξία και ελαχιστοποιεί τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί φοιτητές κατά την επιδίωξη ενός επιλεγμένου τομέα σπουδών. Επιπλέον, η εμπειρία έχει δείξει ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν να εργάζονται με πλήρες ωράριο εργασίας και να ακολουθούν ακαδημαϊκά προγράμματα μερικής απασχόλησης και αυτό προτιμά είναι αυτό που αντιπροσωπεύει το KCN. Ως εκ τούτου, στο KCN δεσμευόμαστε για μια εκπαίδευση μέσα σε ένα ευέλικτο και δυναμικό περιβάλλον. Το KCN προσελκύει φοιτητές από όλες τις χώρες του κόσμου και λαούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το προσωπικό και η σχολή μας εκπαιδεύονται από μερικά από τα αναγνωρισμένα σεμινάρια και τα θεολογικά κολέγια των ΗΠΑ. Εκτός από την ποιότητα των θεολογικών εκπαιδεύσεων που έχουν αποκτήσει τα μέλη των διδασκόντων της KCN, μια μεγάλη πλειοψηφία έχουν αποκτήσει πρακτικές εμπειρίες ως πάστορες και εκκλησιαστικούς ηγέτες στις ονομασίες τους.

Η σχολή του τμήματος επιχειρήσεων αποτελείται από λέκτορες με πτυχία υψηλής ποιότητας που έχουν επίσης αποκτηθεί από μερικά από τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και έχουν αποκτήσει εξίσου πολλά χρόνια διδακτικών ικανοτήτων και εμπειριών από ορισμένα από αυτά τα πανεπιστήμια.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Σύνθεση και Συνένωση

Το KCN είναι μέλος του Συνδέσμου των Χριστιανικών Σχολικών Διεθνών (ACSI) και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Απομακρυσμένης και Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης (EDEN), μέλος της Παγκόσμιας Ευαγγελικής Σχολής (WWES) της Nova Scotia Canada και επίσης μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Διοίκησης (BAM) .

Το King's College της Ολλανδίας (KCN) είναι το εκπαιδευτικό ίδρυμα με στόχο την παροχή χριστιανικής θεολογίας καθώς και της σύγχρονης επιχειρηματικής εκπαίδευσης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας. Η στρατηγική πρόθεση του KCN είναι να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει τους μαθητές του με βαθιά γνώση της χριστιανικής θεολογίας. Επιπλέον, διδάσκει εξίσου τις σύγχρονες επιχειρησιακές θεωρίες και την πρακτική εφαρμογή τους, οι οποίες είναι κατάλληλες για την επίλυση των συντριπτικών επιχειρηματικών προβλημάτων και την υπερνίκηση των επιχειρηματικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε καθημερινή βάση.

Η δήλωση όρασης του KCN

Η παροχή υψηλής ποιότητας χριστιανικής θεολογικής εκπαίδευσης που είναι προσβάσιμη σε όλους τους ηλικιωμένους που επιθυμούν να έχουν βαθιά και οικεία γνώση της χριστιανικής θεολογίας.

Σύμφωνα με τη θεολογία, το KCN έχει τις ακόλουθες βασικές αξίες:

 1. Να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει τους Χριστιανούς για ηγεσία στις αντίστοιχες εκκλησίες τους με σωστές θεολογικές γνώσεις και βιβλικές ερμηνείες.
 2. Να εμπνεύσει τους χριστιανούς να αποκτήσουν δεξιότητες στην εκκλησιαστική διοίκηση
 3. Να ενδυναμώσει τους ηγέτες των εκκλησιών και τους χριστιανούς, γενικά, να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη του ευαγγελισμού μέσα από τις αποκτηθείσες γνώσεις.
 4. Στο επιχειρησιακό μέτωπο, η KCN πρόκειται να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει ηγέτες επιχειρήσεων που θα είναι ικανές να εντοπίζουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν καθώς και να θέσουν υπό έλεγχο τις προκλήσεις που αναμένεται να προκύψουν στο απρόβλεπτο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Όσον αφορά την επιχειρηματική εκπαίδευση, το KCN φέρνει στο προσκήνιο τις ακόλουθες βασικές αξίες:

 1. Το KCN προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη των επιμέρους επιχειρηματικών δεξιοτήτων και να κατανοήσει τα μικρά μεγέθη τάξεων που ενισχύουν μια πλούσια και οικεία σχέση σχολής-φοιτητή
 2. Οι αξίες του KCN και χαίρουν μιας ολιστικής προσέγγισης στη μάθηση όπου επιδιώκεται σθεναρά τόσο η θεωρία όσο και η πρακτική και έτσι προάγεται η δραστηριότητα και η υποτροφία που αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική ανάπτυξη και τοποθέτηση των ηγετών των επιχειρήσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον
 3. Παροχή προσιτής και οικονομικά προσιτής επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε όλους τους λαούς, τους πολιτισμούς, τις ηλικίες, τα φύλα καθώς και το διαφορετικό κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. Ο σεβασμός, η ανεκτικότητα και η αποδοχή από και για όλους αποτελούν βασικές αξίες που προωθούν τη μάθηση.

Δήλωση αποστολής του KCN

Το KCN είναι ένα τοπικό τριτογενές ίδρυμα με παγκόσμια εστίαση που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας μαθησιακές δραστηριότητες που τελικά διαμορφώνουν και προετοιμάζουν τους εκπαιδευόμενους για μελλοντική ηγεσία στον επιλεγμένο τομέα της ακαδημαϊκής επιδίωξής τους. Ανακαλύψτε και αναπτύξτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας μέσα από την εκπαίδευση και την υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Σχολή Επιχειρήσεων

Η εισαγωγή της ευελιξίας στα εκπαιδευτικά προγράμματα του KCN προάγει την ακαδημαϊκή ακαδημαϊσμό και επίσης ενισχύει την πνευματική ευρύτητα, η οποία τελικά παρέχει στο άτομο επαρκείς γνώσεις. Τα προγράμματα πιστοποιητικών KCN θα μπορούσαν να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα από 2 εβδομάδες έως 6 μήνες ανάλογα με τη φύση και το περιεχόμενο του μαθήματος. Τα προγράμματα διπλωμάτων συνήθως έχουν διάρκεια 9 μηνών έως 1 έτους (περίπου 2 εξάμηνα). Τα προγράμματα πτυχίου πανεπιστημίου χρειάζονται έως και 3 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι μαθητές θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τα προγράμματά τους σε 4 χρόνια.

Το KCN προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα στην επιχείρηση

 • Πιστοποιητικά Κοινωνικά Μέσα
 • Διπλώματα Μάρκετινγκ
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • Λογιστική BS
 • BS Finance
 • BA Διεθνείς Σχέσεις
 • BA Media Communications

Λογαριασμοί ACCA Επαγγελματικά προσόντα

Προσφέρουμε μαθήματα ACCA Accountancy. Η απόκτηση πιστοποιητικού ACCA Accounting σας καθιστά παγκόσμιο λογιστή. Επί του παρόντος, η ACCA έχει 503.000 σπουδαστές σε 179 χώρες στον κόσμο. Με άλλα λόγια, η ACCA είναι το πιο αναγνωρισμένο και αξιόπιστο επαγγελματικό λογιστικό πρόγραμμα στον κόσμο.

Τα αρχικά προσόντα για την παρακολούθηση μαθημάτων λογιστικής ACCA.

 1. Όσοι δεν έχουν την εμπειρία και τα απαιτούμενα προσόντα μπορούν να ξεκινήσουν με τα μαθήματα ίδρυσης (Θα σας εξηγήσουμε περαιτέρω όταν επικοινωνείτε με τη διοίκησή μας)
 2. Εκείνοι με 3 επίπεδα GCE και 2 Α σε 5 διαφορετικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και των αγγλικών ή ισοδύναμα. Επιπλέον, χρειάζονται 3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας για να ολοκληρωθούν 13 εξετάσεις (εάν δεν δίνονται εξαιρέσεις), οι οποίες θα μπορούσαν να διαρκέσουν έως και 3 ή 4 χρόνια.

Οφέλη:

 1. Γίνετε μέλος του ACCA
 2. Ευελιξία στη μελέτη του προγράμματος
 3. Η αναγνώριση αναγνωρίζεται παγκοσμίως
 4. Η ACCA UK είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει υποστήριξη, όπου χρειάζεται
 5. Μόνο πληρωμή για εγγραφές εξετάσεων

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ACCA Accountancy Qualification, επικοινωνήστε με την KCN.

Κάντε κλικ εδώ για να υποβάλετε αίτηση:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Τοποθεσίες

Η Χάγη

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Η Χάγη, Νότια Ολλανδία, Κάτω Χώρες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη