Hotelschool The Hague

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισάγετε τις πόρτες του Hotelschool Χάγη, Και μπορείτε να εισαγάγετε ένα από τα πιο ειδικά πανεπιστήμια του κόσμου.

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι Hotelschool Χάγη είναι ένα από τα τελευταία ενιαίας και ανεξάρτητης τομέα Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών στην Ολλανδία. Hotelschool Η Χάγη ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε το 1929 από την βιομηχανία φιλοξενίας να δημιουργήσει μια κεντρική θέση όπου οι εταίροι της βιομηχανίας θα μπορούσε να κερδίσει και να μοιραστούν νέες γνώσεις, δεξιότητες και γνώσεις. Από την ίδρυσή της, η Hotelschool έχει γίνει ένα διεθνές σχολείο που ειδικεύεται στη διαχείριση φιλοξενίας προσφέροντας ένα 4-ετών Πτυχίο στο ξενοδοχείο και Διοίκηση Φιλοξενίας. Αυτό το μάθημα βαθμός είναι επίσης διαθέσιμο ως την επιταχυνόμενη πρόγραμμα Fast Track.

Από την ίδρυση περισσότερο από ό, τι πριν από 80 χρόνια η σχολή του ξενοδοχείου έχει γίνει μεγαλύτερη, πιο διεθνή προσανατολισμό και έχει επαγγελματικό χαρακτήρα, πάρα πολύ. Αλλά οι αρχικές βασικές αρχές παρέμεινε το ίδιο, όπως και η ειδική εστίαση στην φιλοξενία και την ισχυρή σύνδεση με τη βιομηχανία. Επίσης, «οι βασικές δραστηριότητες» του σχολείου ξενοδοχείο έμεινε το ίδιο? ένα κέντρο όπου η φιλοξενία των γνώσεων και των δεξιοτήτων ομαδοποιούνται, αναπτύσσονται, ερευνήσει, να μοιράζονται και μεταφέρονται όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερες, προκειμένου να προετοιμάσει τους νέους ταλέντα ηγεσία φιλοξενία για μία επιτυχημένη καριέρα στην επιχείρηση. Hotelschool Χάγη, στην καρδιά της Φιλοξενίας.

Υπάρχουν περισσότερα για να Hotelschool Η Χάγη ό, τι συναντά το μάτι. Είστε ευπρόσδεκτοι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στη Χάγη και το Άμστερνταμ μας για να ζήσετε το πάθος μας για τη φιλοξενία.

Είμαστε επίσης το σπίτι σε ένα από τα κορυφαία φιλοξενία Ερευνητικά Κέντρα όπου διεξάγει έρευνα σε καινοτομίες στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Μας Συμβουλευτική & Εκπαίδευση διαίρεση συμβουλεύει και εκπαιδεύει τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων φιλοξενίας, είτε σε εταιρεία ή σε ετήσια θερινά σχολεία μας. Τα αποτελέσματα από τις δύο διαιρέσεις γρήγορα αφομοιώνονται σε εκπαιδευτικά μας προγράμματα, έτσι ώστε οι μαθητές μας μαθαίνουν από το κράτος των επιχειρηματικών υποθέσεων φιλοξενία τέχνη? ένα συνεχές πρόγραμμα βελτίωσης του προγράμματος σπουδών.

Διακυβέρνηση

Το 2006 το Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου HBO δημιούργησε ένα κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης. Hotelschool Η Χάγη έχει υιοθετήσει αυτόν τον κωδικό. Ο κωδικός αποτελείται από, μεταξύ άλλων, κανόνες για τη χρηστή διακυβέρνηση. Έχει επίσης έναν κώδικα διατάξεις και τους κανόνες για την εποπτεία και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Καταστατικό

Το καταστατικό της Stichting Hotelschool της Χάγης καθορίζει τους βασικούς κανόνες και τις διατάξεις του ιδρύματος. Περιγράφει τους στόχους και το καταστατικό του σχολείου και τις ευθύνες και τα καθήκοντα του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στρατηγικό όραμα

Hotelschool Χάγη θα ενισχύσει τους δεσμούς της με τους μαθητές της φιλοξενίας, των εργαζομένων, των αποφοίτων του και την βιομηχανία. Στο Στρατηγικό Όραμα 2012-2018 Hotelschool Η Χάγη θα επικεντρωθεί σε αυτά τα βασικά θέματα: - εντατικοποίηση της εκπαίδευσης - μια ισχυρότερη σχέση με τη βιομηχανία - διεθνοποίηση

Οι αξίες μας

Μετά από ένα έτος από την έρευνα και τη διαβούλευση με φοιτητές, καθηγητές και διαχείρισης που εισήγαγε πρόσφατα νέες τιμές Hotelschool το δικαστήριο της Χάγης μας. Είναι βασισμένη στις αξίες ηθικό κώδικα, που δημιουργήθηκε από εμάς για εμάς. Αυτό σημαίνει ότι οι αξίες μας θα είναι εγκάρδια όχι μόνο το κεφάλι αποθηκεύονται, τονίζοντας την ταυτότητα και τον πολιτισμό μας, την αποστολή μας και το όραμα, και όχι το λιγότερο, το πάθος μας για τη βιομηχανία, η οποία χρειάζεται ηγέτες όχι μόνο της υψηλής επάρκειας αλλά και άριστο χαρακτήρα. Οι Αξίες μας έκκληση προς την ατόμου προσωπική ευθύνη και την ηθική ικανότητα, καλώντας για όλους εκείνους στην κοινότητά μας για να κάνει ήχο ηθικές αποφάσεις με βάση τις αξίες που όλοι μπορούν να ταυτιστούν με.

Για να υποστηρίξει τις αξίες που έχουν δημιουργήσει ένα μανιφέστο για τους μαθητές μας, καθηγητές και διαχείρισης που παρέχει σε όλους μας με ένα βόρειο αστέρι για τις ενέργειες και τις συμπεριφορές μας. Οι αξίες μας εκπροσωπούνται από το γράμματα στη φιλοξενία: - H - θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς - Ο- Είμαστε ανοιχτοί - S - Είμαστε Βιώσιμη - P - Είμαστε επαγγελματικός - Ι - Είμαστε Ακεραιότητα χαρακτήρα - Τ - Είμαστε Διαφανής - Α - Είμαστε πρεσβευτές - L - Είμαστε Πιστός - Ι - Είμαστε International - Τ - Είμαστε Αξιόπιστο - Υ - Είμαστε Ναι-minded

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BBA » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Βίντεο

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Επικοινωνία

Hotelschool The Hague

Διεύθυνση Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Κάτω Χώρες
Ιστοσελίδα http://www.hotelschool.nl/
Τηλέφωνο +31 70 351 2481

Διεύθυνση Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Κάτω Χώρες