Vega School of Brand Leadership

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vega ιδρύθηκε το 1999 σε αναγνώριση της μετατόπισης παγκόσμια εστίαση προς Μάρκα Ηγεσία και Διοίκηση και την αυξανόμενη ζήτηση για τις δημιουργικές και καινοτόμες στοχαστές της μάρκας. Ο διαπιστευμένος Ανεξάρτητος Institute of Education, Μοίρες, Honours και τα προγράμματα Masters είναι γνωστές και σεβαστές από τις βιομηχανίες των επικοινωνιών μάρκας, μάρκετινγκ και.

Vega Σχολή, ένα εκπαιδευτικό μάρκα του Ανεξάρτητου Ινστιτούτου Παιδείας, πιστεύει ότι τα εμπορικά σήματα είναι μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του κόσμου για ουσιαστική αλλαγή. Ως εκ τούτου, Vega έχει ως στόχο να αποφοιτήσουν μια νέα φυλή του στοχαστή με την παράδοση πλήρως διαπιστευμένο Πιστοποιητικά, Baccalaureates, Honours και μεταπτυχιακά προγράμματα στο κτίριο της μάρκας και δημιουργικής επικοινωνίας. μάντρα Vega του - σοφίαμεμαγεία - επικοινωνεί την πίστη της στη δημιουργική στρατηγική σκέψη. Ένας απόφοιτος IIE Vega είναι ένας εξερευνητής που είναι έξυπνος, πολύχρωμο και πάθος, αλλά γενικά δυσαρεστημένοι με το status quo, επειδή αυτός / αυτή γνωρίζει ότι τα εμπορικά σήματα, οι επιχειρήσεις, οι οικονομίες και οι κοινωνίες μπορούν να είναι πιο υγιείς και να κάνουμε καλύτερα για τους ανθρώπους.

Οι απόφοιτοι IIE συμβάλλουν με επιτυχία στην κοινωνία σε διάφορες εταιρικές και κοινωνική αρένες.

σχετικά Vega

Vega είναι το όνομα του πιο λαμπρό αστέρι στην ουράνια αστερισμό της Λύρας. Λόγω της έντονης φωτοβολίας του και τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει στη θαλάσσια ναυσιπλοΐα, Vega έχει περιγραφεί από τον αστροφυσικό Austin F. Γκιούλιβερ ως "το επόμενο πιο σημαντικό αστέρι στον ουρανό μετά τον Ήλιο».

Ιδρύθηκε το 1998 από μια αποσχισθείσα ομάδα των πρωτοπόρων, Μάβερικς και καινοτόμοι, Vega Σχολή γεννήθηκε ως απάντηση στην επιτακτική ανάγκη για μια παραδειγματική στροφή μακριά από τις συμβατικές επικοινωνίες μάρκετινγκ. Οι παραδοσιακές προσεγγίσεις στο brand-κτίριο, το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση είχαν εξαντληθεί και ταχέως φτάνοντας ημερομηνία πώλησης τους. Μια νέα σχολή σκέψης ζητήθηκε και Vega απαντηθεί αυτή την έκκληση.

Η πεποίθηση ότι η μάρκα έχει γεννηθεί για να οδηγήσει είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας Vega. Με τα λόγια του ιδρυτή Vega Gordon Cook, "ένα εμπορικό σήμα παραδίδει ιδιαίτερα και μοναδικά νόημα για να προσθέσει αξία και να συνδεθούν με τους ανθρώπους." Με άλλα λόγια, ένα εμπορικό σήμα δεν είναι απλώς το όνομα του προϊόντος, αλλά η εκδήλωση μιας ταυτότητας και, το πιο σημαντικό, ένα σκοπό: να σκεφτώ μάρκες, όπως η Apple, η Greenpeace και η Google και μπορείτε γρήγορα να συνειδητοποιήσουμε ότι τα εμπορικά σήματα είναι πολύ περισσότερο από γράμματα και λογότυπα αλλά ισχυρό πολιτιστικό δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Διδασκαλία P μας hilosophy

Η βασική αρχή παιδαγωγική αγκαλιάστηκε από Vega αντικατοπτρίζεται στο ίδιο το όνομα μας. Από Vega είναι το αστέρι πλοήγησης, η έννοια της πλοήγησης είναι κεντρικής σημασίας για μοναδική διδακτική μεθοδολογία Vega του. Vega λέκτορες είναι θαλασσοπόροι: είμαστε οδηγούνται από το ήθος της προορατικό, εμπειρογνώμονας καθοδήγηση και όχι ότι απλώς τη μετάδοση πληροφοριών που παθητικά απορροφηθεί.

Κεντρικό στοιχείο της διαδικασίας πλοήγησης είναι ο διάλογος μεταξύ πλοηγό και μαθητή. Η αυστηρή εξέταση, αξιολόγηση και κριτική ανάλυση των ιδεών επιτρέπει τη συνεχή εξέλιξη των εννοιών σε τελική χειροτεχνίας για την παραγωγή των πιο εκλεπτυσμένη και ουσιαστική δυνατά αποτελέσματα. Ίσως το πιο σημαντικό ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας Vega διδασκαλίας είναι ότι κατοχυρώνεται στο μάντρα σοφία μαςμεμαγεία. Που εκφράζονται σε αυτό το γνωμικό είναι η θεμελιωδώς συνεργιστική φύση των σχέσεων μεταξύ της δημιουργικότητας και της στρατηγικής? έμπνευση και την καινοτομία? ιδέα και πράξη.

Val μας u es

Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα με στρατηγικό πρόθεση
Πιστεύουμε στη δημιουργική εφαρμογή της γνώσης χωρίς σύνορα
στούντιο μας είναι η ανθρώπινη φαντασία και εμείς είμαστε εδώ για να έχουν παστέλ, φωτεινά διασκέδαση
Προσπαθούμε πάντα να είναι κοινωνικά και πολιτισμικά σχετικές
Πιστεύουμε στο να είναι πάντα θερμά και αμέσως ανθρώπινη, γιατί αυτό δίνει το χώρο για τη σοφία με τη μαγεία στην επιφάνεια
Προσπαθούμε να είμαστε στην πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας
Έχουμε συνδέσει τις επιχειρήσεις με το κέρδος, προσθέτοντας αξία στις ζωές των ανθρώπων

Τοποθεσίες

Γιοχάνεσμπουργκ

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Γιοχάνεσμπουργκ, Gauteng, Νότια Αφρική

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Durban, KwaZulu-Natal, Νότια Αφρική

Κέιπ Τάουν

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Κέιπ Τάουν, Δυτικό Ακρωτήριο, Νότια Αφρική

Πρετόρια

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Πρετόρια, Gauteng, Νότια Αφρική

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη