University of Johannesburg

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ζωντανή, πολυπολιτισμική και δυναμική, η Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ (UJ) μοιράζεται το ρυθμό και την ενέργεια της κοσμοπολίτικης Γιοχάνεσμπουργκ, την πόλη της οποίας το όνομα που φέρει. Περήφανα Νοτίου Αφρικής, το πανεπιστήμιο είναι ζωντανός κάτω στις αφρικανικές ρίζες του, και καλά προετοιμασμένοι για το ρόλο της στην ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ το ενδεχόμενο ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση ισχύει και για την ανάπτυξη της ηπείρου.

Η πρωτοφανής επιτυχία του Πανεπιστημίου είναι ένα που έχει εκπλήξει τους κριτικούς και κερδίσει τους σκεπτικιστές. Όντας ένα ίδρυμα που υπερηφανεύεται σε προσβάσιμες την υπεροχή της, μετά από μόλις 11 χρόνια UJ έχει καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας παγκόσμιου κύρους και παγκόσμιας κλάσης ανάστημα.

Στα πρώτα πέντε χρόνια της ύπαρξής του, UJ διπλασίασε διαπιστευμένο παραγωγή της έρευνας και αύξησε τον αριθμό των διακεκριμένων Νότιας Αφρικής Καρέκλες Έρευνα από κανένα σε επτά. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα επιτεύχθηκε πολύ πιο μπροστά από το στόχο που τέθηκε για το 2015. Τα αποτελέσματα της έρευνας του 2010 ήταν το αποτέλεσμα της επιθυμίας UJ του, κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου, για τη δημιουργία UJ ως ένα πανεπιστήμιο σε βάθος έρευνα εστιασμένη.

UJ είναι η πρώτη και μοναδική αφρικανική πανεπιστήμιο δεκτός στην αξιοσέβαστη κοινοπραξία 28 πανεπιστήμια έντασης έρευνας στον κόσμο, Universitas 21 - μια σημαντική ένδειξη της αυξανόμενης διεθνούς κύρους του UJ.

UJ υπερηφανεύεται παγκόσμιας κλάσης, διεθνώς αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα που βασίζονται στα προγράμματα σπουδών ενημερωθεί από τις εξελίξεις αιχμής τόσο στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Προγράμματα UJ του, μέσα σε εννέα σχολές του, έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για τον κόσμο της εργασίας και για την παγκόσμια ιθαγένεια. Το Πανεπιστήμιο έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, δηλαδή το Ώκλαντ Πάρκο Bunting Οδική Πανεπιστημιούπολη? η πανεπιστημιούπολη του Ώκλαντ Πάρκο Kingsway? η Πανεπιστημιούπολη Doornfontein? και η πανεπιστημιούπολη του Σοβέτο.

Με βάση τις επιλογές των κόκκινο χαλί πρωτοετείς φοιτητές UJ - δηλαδή εκείνων με ένα APS σκοράρει ίση και μεγαλύτερη από 40 μονάδες - τα εμβληματικά προγράμματα περιλαμβάνουν: Λογιστική? Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά / Μηχανολόγων / Πολιτικών / Μηχανικών Μεταλλείων? LLB / BA Δίκαιο / BCom Δίκαιο? Μαθηματικά / Εφαρμοσμένα Μαθηματικά? IT / Επιστήμης Υπολογιστών? Φυσιολογία του Ανθρώπου? Οπτομετρίας? Οικονομικών? Ψυχολογία? και Εκπαίδευσης Καθηγητών.

Για να κάνετε τους στόχους της διδασκαλίας, της έρευνας και της καινοτομίας UJ είναι μια πραγματικότητα, UJ έχει, κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, επένδυσε άνω των R2 δισεκατομμύρια στην αναβάθμιση και επέκταση των συνθηκών διαβίωσης και δυνατότητες μάθησης σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις της και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ασφαλή, μάθηση παγκόσμιας κλάσης και ερευνητικό περιβάλλον τόσο για το προσωπικό και τους φοιτητές.

UJ εισήγαγε επίσης συσκευές χειρός (ένα δισκίο ή φορητό υπολογιστή) σε πρωτοετείς αίθουσες το 2014, σε μια προσπάθεια να συνδέσει αυτά τα νεαρά μυαλά με τον κόσμο του ηλεκτρονικού γνώση που αναπτύσσονται μέσα, και να μετατρέψει την ικανότητά τους να συνεισφέρουν και να ανταγωνίζονται.

Απόφοιτος ποσοστό επιτυχίας UJ ανέρχεται σήμερα στο 83,4% και το συνολικό ετήσιο μεταπτυχιακό εξόδου είναι άνω των 11.400 φοιτητές. Το πρώτο έτος του Προγράμματος του Πανεπιστημίου Εμπειρία (ΦΥΕ), μια πρωτοβουλία που προσφέρει ακαδημαϊκή ενίσχυση των δεξιοτήτων, με έμφαση στους μαθητές καθοδήγησης συμφοιτητές, είναι ένα από τα προγράμματα υποστήριξης που βοηθούν να διευκολύνει τη μετάβαση από το σχολείο στην πανεπιστημίου. Σχεδόν 1.300 καθηγητές φοιτητής, που επιλέγονται από το επίπεδο του τρίτου έτους και πάνω, ενεργεί ως διεπαφή μεταξύ των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού. UJ εισήγαγε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους στο Πανεπιστήμιο κατοικίες και εγκριθεί off-campus εγκαταστάσεις στέγασης. Στο πλαίσιο του προγράμματος UJ της ακαδημαϊκής αριστείας, οι 250 σύμβουλοι φοιτητής που εξυπηρετούν 2.000 πρωτοετείς φοιτητές σε 25 κατοικίες.

Ξεχωριστά, επίσης, είναι ότι UJ, με περισσότερους από 49.500 φοιτητές? 2.300 διεθνείς φοιτητές? 6.700 μεταπτυχιακοί φοιτητές και φήμης ακαδημαϊκού προσωπικού, είναι ένας θεσμός με αξιοθαύμαστο ρυθμό αποφοίτησης. UJ είναι το σπίτι σε 133 ονομαστική τους ερευνητές, έξι εκ των οποίων είναι Α-rated, και έχει επτά προέδρους του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Επιπλέον, παράγει το μεγαλύτερο αριθμό των μαύρων λογιστές όλων των διαπιστευμένων κατοικιών πανεπιστήμια της χώρας.

Ενώ UJ επιδιώκει την παγκόσμια υπεροχή και το ανάστημα, το Πανεπιστήμιο σκοπεύει να ανταποκρίνεται σε εθνικό επίπεδο κατά τρόπο που μόνο UJ μπορεί. Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ των έξι κορυφαία πανεπιστήμια της Νότιας Αφρικής, μόνο UJ παρέχει με επιτυχία την πρόσβαση σε σχεδόν 2.000 πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι προέρχονται από τις φτωχότερες κοινότητες, παρέχοντάς τους, όπου απαιτείται, με συμπληρωματική χρηματοδότηση NSFAS, υποτροφίες και δύο υγιεινά γεύματα την ημέρα .

Στα επόμενα δέκα χρόνια, UJ έθεσε έξι στρατηγικούς στόχους, ήτοι:

Η παγκόσμια αριστεία στην έρευνα και την καινοτομία. Παγκόσμια Αριστείας στη Διδασκαλία και Μάθηση. Μια διεθνής Fit Προφίλ για Global Excellence και το ανάστημα. Μια εξαιρετική φοιτητή εμπειρία. Ενεργό Global Διαχείριση Φήμης, και Ένα όργανο και άνθρωποι Fit for Global Excellence και το ανάστημα.

Όραση

Μια διεθνής πανεπιστήμιο της επιλογής, αγκυροβόλησε στην Αφρική, δυναμικά διαμόρφωση του μέλλοντος.

Αποστολή

Εμπνέει κοινότητα να μετατρέψει και να εξυπηρετήσει την ανθρωπότητα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας επιδίωξη της γνώσης.

αξίες

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΗΘΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Διαμορφώνοντας το μέλλον

Σκέψη ανεξάρτητα Αναπτύσσοντας μια κοσμοπολίτικη ταυτότητα Παρουσιάζουν φιλοδοξία και το αυτοκίνητο Η υιοθέτηση επιχειρηματικών προσεγγίσεων

Μαθαίνοντας από κοινού από την ποικιλομορφία μας

Κάνοντας σοφές αποφάσεις συλλογικά Εμπλοκή ουσιαστικά με το ένα το άλλο Εμφάνιση αμοιβαίο σεβασμό οδηγώντας συμβουλευτικά

Ανάπτυξη βιώσιμο μέσω της δημιουργικής συνεισφοράς

Introspecting για την ανανέωση Καινοτομία για το κοινό καλό Κάνοντας θετική αλλαγή Εκμεταλλευόμενοι παραβλέπεται ευκαιρίες

Αποθησαύριση ακαδημαϊκή ελευθερία

Αναζητώντας την ισορροπία στην αναζήτηση της γνώσης Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με θάρρος και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη Ενεργώντας υπεύθυνα με το να είναι δίκαιη, συνεπή και διαφανή Η συμμετοχή και βοηθώντας την κοινότητα (Ubuntu) *
  • Το Ubuntu είναι η ικανότητα να εκφράσουν τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη, την αμοιβαιότητα, την αξιοπρέπεια, την αρμονία και την ανθρωπότητα προς το συμφέρον του κτιρίου, τη διατήρηση και την ενίσχυση της κοινότητας. Ubuntu μιλά για μας η διασύνδεση, η κοινή μας ανθρωπιά και την ευθύνη σε καθένα που ρέει από τη σύνδεση μας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Online Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Online Bachelor » Όψη Online Masters » Όψη Health BAs » Όψη Health BScs » Όψη Health Μαθήματα » Όψη Health Διπλώματα » Όψη Health Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Health Master » Όψη Health Bachelor » Όψη Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακά Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Law Μαθήματα » Όψη Law Διδακτορικό (PhD) » Όψη Law Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Διπλώματα » Όψη Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

BACC Hons / BCom Hons στον τομέα της λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτών των τίτλων είναι η ανάπτυξη της πνευματικής ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών της λογιστικής, του λογιστικού ελέγχου, χρηματοοικονομικής διαχείρισης και της φορολογίας στον τομέα της λογιστικής και επιχειρηματικό περιβάλλον σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και να είναι προετοιμασμένοι για μια καριέρα στο λογιστικό επάγγελμα ή την περαιτέρω μάθηση σε αυτόν τον τομέα. [+]

BAccHons

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της πνευματικής ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών της λογιστικής, του λογιστικού ελέγχου, χρηματοοικονομικής διαχείρισης και της φορολογίας στον τομέα της λογιστικής και επιχειρηματικό περιβάλλον σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και να είναι προετοιμασμένοι για μια καριέρα στο λογιστικό επάγγελμα ή την περαιτέρω μάθηση σε αυτόν τον τομέα. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με διαχειριστικές διαδικασίες και εφαρμογές λήψης αποφάσεων με βάση την επαγγελματική τους αξίες και θεμελιώδεις γνώσεις και την κατανόηση των αρχών της λογιστικής, του λογιστικού ελέγχου, χρηματοοικονομικής διαχείρισης και της φορολογίας, για να εκτιμηθεί η επίδραση τους στην ολιστική πλαίσιο του λογιστικού επαγγέλματος . ... [-]


Bachelor / BCom / BCom επεκταθεί στον τομέα της λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη, τεχνικά εστιασμένη εκπαίδευσης που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με την τεχνική βάση γνώσεων, ικανοτήτων και διάχυτη δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη, και ότι θα επιτρέψει την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων. [+]

Bachelor στη Λογιστική

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη, τεχνικά εστιασμένη εκπαίδευσης που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με την τεχνική βάση γνώσεων, ικανοτήτων και διάχυτη δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη, και ότι θα επιτρέψει την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Αφρικανική Ινστιτούτο Νότια Ορκωτών Λογιστών (SAICA) και αναγνωρίζεται από τους ως προϋπόθεση για την άσκηση του επαγγέλματος του ορκωτού λογιστή. Αυτός ο χαρακτηρισμός προϋποθέτει μια διεξοδική γείωση στη γνώση, τη θεωρία, τις αρχές και τις δεξιότητες του επαγγέλματος ή του σχετικού σταδιοδρομίας και την ικανότητα να εφαρμόσει αυτά σε επαγγελματικές ή τη σταδιοδρομία πλαίσια. Το πρόγραμμα χρησιμεύει επίσης ως βάση για την έναρξη αρκετές ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών.... [-]


Bachelor of Architecture

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών προσφέρει το Bachelor of Architecture, η οποία έχει άνευ όρων την επικύρωση από το αρχιτεκτονικό επάγγελμα (SACAP) και του Συνδέσμου για την Αρχιτεκτονική (CAA). [+]

Τα αρχιτεκτονικά επαγγελματίες που εμπλέκονται στη διαμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος. Οι προσπάθειές τους είναι εμφανής παντού, από την απλή κατασκευή ενός χαμηλού κόστους στέγασης σχέδιο για την εκλεπτυσμένη ανέγερση ουρανοξυστών. Τα αρχιτεκτονικά επαγγελματίες που απασχολούνται στο σχεδιασμό, την τεχνολογική ανάλυση και διαχείριση των κατασκευαστικών έργων.

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών προσφέρει το Bachelor of Architecture, η οποία έχει άνευ όρων την επικύρωση από το αρχιτεκτονικό επάγγελμα (SACAP) και του Συνδέσμου για την Αρχιτεκτονική (CAA).... [-]


Bachelor of Education Honours Degrees (Bed Honours)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

[+]

στοιχεία επικοινωνίας Σχολή

Για την εφαρμογή και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής Ώκλαντ Πάρκο Kingsway Campus Τηλ. 011 553 3251 Σοβέτο Campus Τηλ. 011 559 5562 eduquiries@uj.ac.za email ιστοσελίδα www.uj.ac.za/edu

[-]

Bachelor of Education in Intermediate Phase Teaching

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το Bachelor of Εκπαίδευσης στην ενδιάμεση φάση διδασκαλίας προετοιμάζει τους μαθητές για να διδάξουν τους μαθητές από κατηγορίες 4-7. [+]

δικτυακός τόπος

[-]

Bachelor of Education in Senior Phase and FET Teaching

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

[+]

Οι αλλοδαποί φοιτητές

δικτυακός τόπος

[-]

Bachelor στο βιομηχανικό σχέδιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Βιομηχανικούς σχεδιαστές χρησιμοποιούν σχέδια, μοντέλα και προγράμματα για τη βελτίωση της αισθητικής, της εργονομίας και της λειτουργικότητας της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από εφάπαξ στοιχεία επίπλων για τα εμπορεύματα μαζικής παραγωγής, όπως κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές κουζίνας και τα κινητά τηλέφωνα. Το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού προσφέρει Bachelor of Arts στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό. Το Τμήμα προσφέρει επίσης ένα πτυχίο Honours στην Βιομηχανικού Σχεδιασμού Πτυχίο για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πτυχίο Bachelor of Arts στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό. [+]

Bachelor of Arts στο Βιομηχανικό Σχέδιο

Βιομηχανικούς σχεδιαστές χρησιμοποιούν σχέδια, μοντέλα και προγράμματα για τη βελτίωση της αισθητικής, της εργονομίας και της λειτουργικότητας της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από εφάπαξ στοιχεία επίπλων για τα εμπορεύματα μαζικής παραγωγής, όπως κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές κουζίνας και τα κινητά τηλέφωνα.

Το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού προσφέρει Bachelor of Arts στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό.... [-]


Bachelor της περιβαλλοντικής υγείας στο περιβάλλον και την υγεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Σημείωση: Το πρόγραμμα θα προσφέρεται το 2017 υπόκειται σε έγκριση από το Ρυθμιστικό Συμβούλιο το 2016 [+]

Σημείωση: Το πρόγραμμα θα προσφέρεται το 2017 υπόκειται σε έγκριση από το Ρυθμιστικό Συμβούλιο το 2016

Καριέρα

Περιβαλλοντικής Υγείας επαγγελματίας θα λειτουργήσει ως μέλος της μια διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών, σύμφωνα με το πεδίο εφαρμογής του εν λόγω επαγγέλματος. Ως εκ τούτου αυτό το άτομο θα είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά, ενισχύουν την επιχειρηματικότητα, υποστηρίζουν επαγγελματική και Περιβαλλοντικής Υγείας ηθική και τη διαχείριση των ανθρώπινων, οικονομικών και φυσικών πόρων στο πλαίσιο του εν λόγω επαγγέλματος.... [-]


Bcom (νόμος)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός ενός BCom (Νόμος) βαθμός είναι να μπορέσει ο φοιτητής να αποκτήσει γνώση της Νότιας Αφρικής νομικό σύστημα, ιδιωτικού δικαίου, οι επιχειρήσεις, εργατικό δίκαιο και το εθιμικό δίκαιο. Επιπλέον, ο φοιτητής θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει μαθήματα σε πτυχές Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. [+]

Ο σκοπός του a Βαθμός BCom (νόμος) Είναι να επιτρέψει στον σπουδαστή να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με το νομικό σύστημα της Νότιας Αφρικής, το ιδιωτικό δίκαιο, το δίκαιο των επιχειρήσεων, το εργατικό δίκαιο και το εθιμικό δίκαιο. Εκτός από αυτό, ο φοιτητής θα είναι σε θέση να παρακολουθούν μαθήματα σε θέματα Οικονομικών και Διοίκησης Επιστημών. Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών για την απόκτηση πτυχίου είναι τρία (3) χρόνια σε βάση πλήρους απασχόλησης.... [-]


BCom / BCom Hons στη βιομηχανική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Με ένα BCom στην Βιομηχανική Ψυχολογία μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως ειδικός HR ειδικούς που ασχολούνται με τα προβλήματα ή τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη σχέση των εργαζομένων με το περιβάλλον εργασίας. Ο στόχος των προσόντων Honours είναι να αναπτύξει την εφαρμογή αρμοδιότητα του σπουδαστή στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των αρχών και μεθόδων της βιομηχανικής ψυχολογίας. [+]

BCom στην Βιομηχανική Ψυχολογία

* Ανατρέξτε στους Κανόνες και Κανονισμοί Τμήμα για κανόνες πρόσβασης που αφορούν αυτό το πρόγραμμα http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Με ένα BCom στην Βιομηχανική Ψυχολογία μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως ειδικός HR ειδικούς που ασχολούνται με τα προβλήματα ή τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη σχέση των εργαζομένων με το περιβάλλον εργασίας

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό ... [-]

BCom / BCom Hons στη διαχείριση της εφοδιαστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Με ένα BCom στο Logistics Management μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Υπεύθυνος Logistics, Σύμβουλος, Διευθυντής Παραγωγής. Το πρόγραμμα Honours επικεντρώνεται στις βασικές πτυχές της διαχείρισης της εφοδιαστικής, συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων της εφοδιαστικής, διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και τα συστήματα επιχειρηματικού σχεδιασμού πόρων. Οι φοιτητές έχουν επίσης την επιλογή των ενοτήτων για τη μελέτη, καθώς και ποσοτική logistics και διαχείρισης του έργου. Οι μαθητές καλούνται να λάβουν Μεθοδολογία έρευνας για να τους βοηθήσει στη διεξαγωγή έρευνας για τις αναθέσεις σε κάθε μάθημα. [+]

BCom στη Διοίκηση Logistics

Με ένα BCom στο Logistics Management μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Υπεύθυνος Logistics, Σύμβουλος, Διευθυντής Παραγωγής.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]


BCom / BCom Hons στη διαχείριση της κυκλοφορίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Με ένα BCom στο Marketing Management μπορείτε να έχετε μια καριέρα στη διαφήμιση, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager της, Ερευνητής Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών, Marketing Consulting, Media Planning, Διευθυντής Πωλήσεων. Στο πρόγραμμα Honours, ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει την εφαρμοσμένη ικανότητες στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών της διαχείρισης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια καριέρα στον τομέα της σήμανσης, καθώς και να παρέχει μια βάση για περαιτέρω μάθηση. [+]

BCom στη Διοίκηση Μάρκετινγκ

Με ένα BCom στο Marketing Management μπορείτε να έχετε μια καριέρα στη διαφήμιση, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager της, Ερευνητής Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών, Marketing Consulting, Media Planning, Διευθυντής Πωλήσεων.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]


BCom / BCom Hons στη διαχείριση της πληροφορίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Με ένα BCom στη διαχείριση της πληροφορίας μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως διευθυντής Πληροφορίες, Γνώση Διευθυντής, Ερευνητής. Σε BCom Τιμητικές διακρίσεις, οι μαθητές στην ανάπτυξη της εφαρμοσμένης δεξιότητες στο mastering, την ανάλυση, την ερμηνεία και την εφαρμογή των χαρακτηριστικών της Διαχείρισης Πληροφοριών, όπως χρησιμοποιείται σε μια καριέρα ή για περαιτέρω σπουδές στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών. [+]

BCom στη διαχείριση της πληροφορίας

* Ανατρέξτε στους Κανόνες και Κανονισμοί Τμήμα για κανόνες πρόσβασης που αφορούν αυτό το πρόγραμμα http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Με ένα BCom στη διαχείριση της πληροφορίας μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως διευθυντής Πληροφορίες, Γνώση Διευθυντής, Ερευνητής.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 με Μαθηματικά Ή 28 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: 6 (70% +) ... [-]

BCom / BCom επεκταθεί σε θέματα οικονομικών και οικονομετρίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός της BCom στα Οικονομικά και την Οικονομετρία είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες θεωρητικές και ποσοτικών οικονομικών και οικονομετρικών γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να εκτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους ως οικονομολόγοι / econometricians στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της οικονομίας. Η BCom επεκταθεί στα Οικονομικά και την Οικονομετρία παρέχουν εναλλακτικές πρόσβαση για τους υποψηφίους που δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για να εισάγετε ένα τακτικό πρόγραμμα BCom στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. [+]

BCom στα Οικονομικά και την Οικονομετρία

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες θεωρητικές και ποσοτικών οικονομικών και οικονομετρικών γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να εκτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους ως οικονομολόγοι / econometricians στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της οικονομίας.

πιθανές σταδιοδρομίες Οικονομολόγος Econometrician Οικονομικός Αναλυτής Προβλέπων οικονομική Planner Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 28 Αγγλικά: 4 Μαθηματικά: 4 ... [-]

BCom / BCom επεκταθεί στη χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός της BCom στο Οικονομικών είναι να παρέχει στους φοιτητές με την εφαρμοσμένη αρμοδιότητες στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και την εφαρμογή της οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης επενδύσεων, οικονομικό σχεδιασμό και λογιστικές αρχές στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια καριέρα στη δημοσιονομική διαχείριση, τη διαχείριση των επενδύσεων, τον οικονομικό σχεδιασμό και τη λογιστική τους τομείς, καθώς και να παρέχει μια βάση για περαιτέρω μάθηση. Η BCom επεκταθεί in Finance παρέχει εναλλακτική πρόσβαση για τους υποψηφίους που δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για να εισάγετε ένα τακτικό πρόγραμμα BCom στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. [+]

BCom στα Χρηματοοικονομικά

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές με την εφαρμοσμένη αρμοδιότητες στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και την εφαρμογή της οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης επενδύσεων, οικονομικό σχεδιασμό και λογιστικές αρχές στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια καριέρα στη δημοσιονομική διαχείριση, τη διαχείριση των επενδύσεων, τον οικονομικό σχεδιασμό και τη λογιστική πεδία, καθώς και να παρέχει μια βάση για περαιτέρω μάθηση. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με την οικονομική διαχείριση, διαχείριση επενδύσεων, οικονομικό σχεδιασμό και λογιστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές τους για να εκτιμηθεί η επίδραση τους στην ολιστική πλαίσιο της χρηματοδότησης ως πρακτική.... [-]


BCom Hons αξιολόγησης και διαχείρισης ακινήτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση των γνώσεων και της κατανόησης των μαθητών στα γνωστικά αντικείμενα της αποτίμησης και διαχείρισης ακινήτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ευρεία βάση το πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μεταπτυχιακό φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων ιδιοκτησία. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από την αποτίμηση ακινήτων και το εμπράγματο δίκαιο, στη χρηματοδότηση ακινήτων και διαχείρισης ακινήτων. [+]

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση των γνώσεων και της κατανόησης των μαθητών στα γνωστικά αντικείμενα της αποτίμησης και διαχείρισης ακινήτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ευρεία βάση το πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μεταπτυχιακό φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων ιδιοκτησία. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από την αποτίμηση ακινήτων και το εμπράγματο δίκαιο, στη χρηματοδότηση ακινήτων και διαχείρισης ακινήτων. ... [-]


BCom Hons σε εσωτερικό έλεγχο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της πνευματικής και πρακτικές δεξιότητες στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή προηγμένων λογιστικής, διοίκησης και ελέγχου και εσωτερικών αρχών ελέγχου. [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της πνευματικής και πρακτικές δεξιότητες στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή προηγμένων λογιστικής, διοίκησης και ελέγχου και εσωτερικών αρχών ελέγχου. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για τον εντοπισμό και την επίλυση των προηγμένων λογιστικής διαχείρισης και ελέγχου και εσωτερικού ελέγχου στην πράξη. Τέλος το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για περαιτέρω σπουδές στον τομέα της λογιστικής και εσωτερικού ελέγχου ως επιστήμη.... [-]


BCom Hons σε οικονομικό σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο σκοπός του προσόν είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης αρμοδιότητα και να εμβαθύνει την εμπειρία του σπουδαστή στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών του οικονομικού σχεδιασμού και της ερευνητικής ικανότητας του οικονομικού περιβάλλοντος σε προχωρημένο επίπεδο. [+]

Ο σκοπός του προσόν είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης αρμοδιότητα και να εμβαθύνει την εμπειρία του σπουδαστή στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών του οικονομικού σχεδιασμού και της ερευνητικής ικανότητας του οικονομικού περιβάλλοντος σε προχωρημένο επίπεδο. Οι εκπαιδευόμενοι είναι επίσης έτοιμη για μια καριέρα στην πρακτική του οικονομικού σχεδιασμού και την περαιτέρω μάθηση στο ερευνηθεί μεταπτυχιακές σπουδές βασίζεται σε αυτόν τον τομέα, με την ανάπτυξη της έρευνας και των δεξιοτήτων αναφοράς. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές τους για να εκτιμηθεί η επίδραση τους στην ολιστική πλαίσιο του οικονομικού σχεδιασμού ως πρακτική σε προχωρημένο επίπεδο.... [-]


BCom Hons σε ποσοτική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με την απαιτούμενη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για την κατανόηση και την εφαρμογή μαθηματικών οικονομικών μοντέλων. [+]

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με την απαιτούμενη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για την κατανόηση και την εφαρμογή μαθηματικών οικονομικών μοντέλων. Το πρόγραμμα είναι ένα ζωτικής σημασίας προσόντα που απαιτούνται για την έναρξη της επαγγελματικής πρακτικής ή διευθυντικές θέσεις στην ποσοτική τομέα της χρηματοδότησης των υπηρεσιών. Το πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει το πρόγραμμα παρέχει μια σε βάθος βάσεις για περαιτέρω μάθηση και την εξειδίκευση στο πλαίσιο της μηχανικής τομέα των χρηματοπιστωτικών και των προηγμένων ποσοτικών χρηματοδότηση. Η παροχή αυτοαναφορική, επιστημονικά καταρτισμένους επαγγελματίες forthe βιομηχανία της Νότιας Αφρικής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών χτίζει την εθνική μας, πνευματική και οικονομική υποδομή.... [-]


BCom Hons στα οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της εφαρμογής αρμοδιότητα του μαθητή σε προχωρημένο επίπεδο στην ανάλυση, ερμηνεία και την εφαρμογή των οικονομικών αρχών και μεθόδων. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά με τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές για την εκτίμηση της επίδρασης τους στην ολιστική πλαίσιο Οικονομικών ως κοινωνική επιστήμη. Τέλος θα τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτη στα Οικονομικά ως επιστήμη [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της εφαρμογής αρμοδιότητα του μαθητή σε προχωρημένο επίπεδο στην ανάλυση, ερμηνεία και την εφαρμογή των οικονομικών αρχών και μεθόδων. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά με τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές για την εκτίμηση της επίδρασης τους στην ολιστική πλαίσιο Οικονομικών ως κοινωνική επιστήμη. Τέλος, θα τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτη στα Οικονομικά ως επιστήμη.... [-]


BCom Hons στα οικονομικά των μεταφορών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το πρόγραμμα έχει δύο βασικά θέματα: προγραμματισμός των μεταφορών και της πολιτικής μεταφορών. Αυτά τα θέματα, μαζί με μια σειρά από επιλογές μονάδας, καθώς και τη διαχείριση της εφοδιαστικής με στόχο την εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να κάνουν μια σημαντική συμβολή στον τομέα της διαχείρισης των μεταφορών. [+]

Το πρόγραμμα έχει δύο βασικά θέματα: προγραμματισμός των μεταφορών και της πολιτικής μεταφορών. Αυτά τα θέματα, μαζί με μια σειρά από επιλογές μονάδας, καθώς και τη διαχείριση της εφοδιαστικής με στόχο την εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να κάνουν μια σημαντική συμβολή στον τομέα της διαχείρισης των μεταφορών. Οι μαθητές καλούνται να λάβουν Μεθοδολογία έρευνας για να τους βοηθήσει στη διεξαγωγή έρευνας για τις αναθέσεις σε κάθε μάθημα. Βιομηχανία συμβουλευτικές επιτροπές εξασφαλίζουν τη συνάφεια του θέματος. Συχνά οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την πορεία αυτή που χρησιμοποιείται στην κυβέρνηση, παρακρατικοί, οι φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα των υπηρεσιών μεταφορών, καθώς ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις.... [-]


BCom Hons στη διαχείριση,

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο μαθητής πρέπει να αναπτύξει την πνευματική ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για την απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και την εφαρμογή των αρχών της διαχείρισης της τεχνολογίας των πληροφοριών. [+]

Ο μαθητής πρέπει να αναπτύξει την πνευματική ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για την απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και την εφαρμογή των αρχών της διαχείρισης της τεχνολογίας των πληροφοριών. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να λάβει στρατηγικές αποφάσεις στο πλαίσιο της διαχείρισης της τεχνολογίας των πληροφοριών ή τη λειτουργία διαχείρισης της τεχνολογίας των πληροφοριών μέσα σε έναν οργανισμό. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτιμήσει οποιεσδήποτε εξωτερικές και εσωτερικές αποφάσεις που επηρεάζουν τη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με / διαχειριστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές του, να αξιολογήσουν την επίδραση τους στην ολιστική πλαίσιο της διαχείρισης της τεχνολογίας των πληροφοριών. ... [-]


BCom Hons στη διαχείριση επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας της αποτίμησης επενδύσεων και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση το πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων που σχετίζονται με επενδύσεις. [+]

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας της αποτίμησης επενδύσεων και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση το πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων που σχετίζονται με επενδύσεις. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει οκτώ θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από επενδύσεις σε μετοχές, επενδυτικών έντοκα με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου και τη χρηματοδότηση της συνταξιοδότησης. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με την ικανότητα να συνθέσουν πολύπλοκες επενδυτικές αρχές και την εφαρμογή χρηματοδοτικών μέσων με επαγγελματικό τρόπο. Βασικές γνώσεις των παγκόσμιων αρχών της επενδυτικής θα αποκτηθεί επιτρέπει στον μαθητή που πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στο σημερινό κόσμο της επαγγελματικής επένδυσης. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση αρμοδιότητα, την ακεραιότητα, και την εφαρμογή της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. ... [-]


BCom Hons στη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός της BCom Hons (Διαχείριση Διαθεσίμων) είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας της εταιρικής αποτίμησης και τη διαχείριση του ταμείου. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της BCom Hons (Διαχείριση Διαθεσίμων) είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας της εταιρικής αποτίμησης και τη διαχείριση του ταμείου. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στη διαχείριση των χρηματικών ροών. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει οκτώ θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από την ποσοτική ανάλυση των επενδύσεων, διαχείριση ρευστότητας για τη διαχείριση του κινδύνου και της χρηματοοικονομικής τεχνικής. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με την ικανότητα να συνθέσουν πολύπλοκες αρχές διαχείρισης διαθεσίμων και ισχύουν χρηματοπιστωτικών μέσων με επαγγελματικό τρόπο. Βασικές γνώσεις των παγκόσμιων αρχών επενδύσεων και διαθεσίμων θα αποκτηθεί επιτρέπει στον μαθητή που πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στο σημερινό κόσμο της επαγγελματικής διαχείρισης χρηματικών ροών. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση αρμοδιότητα, την ακεραιότητα, και την εφαρμογή της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. ... [-]


BCom Hons στην οικονομετρία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της εφαρμογής αρμοδιότητα του μαθητή σε προχωρημένο επίπεδο στην, την ανάλυση, την ερμηνεία και την εφαρμογή των οικονομικών αρχών και μεθόδων. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά με τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές για να εκτιμηθεί η επίδραση τους στην ολιστική πλαίσιο των οικονομικών και οικονομετρίας. Τέλος θα τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτη στα Οικονομικά και την Οικονομετρία ως επιστήμη. [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης αρμοδιότητα του μαθητή σε προχωρημένο επίπεδο στην ανάλυση, η ερμηνεία και η εφαρμογή των οικονομικών αρχών και μεθόδων.

Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά με τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές για να εκτιμηθεί η επίδραση τους στην ολιστική πλαίσιο των οικονομικών και οικονομετρίας. Τέλος θα τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτη στα Οικονομικά και την Οικονομετρία ως επιστήμη.... [-]


BCom Hons στην οικονομική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις για να αναλάβει υψηλή εξειδίκευση επαγγελματική εργασία στους κλάδους της λογιστικής διαχείρισης και της χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση του προγράμματος σπουδών για την προετοιμασία του μεταπτυχιακού φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών που σχετίζονται με σπεσιαλιτέ. [+]

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις για να αναλάβει υψηλή εξειδίκευση επαγγελματική εργασία στους κλάδους της λογιστικής διαχείρισης και της χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση του προγράμματος σπουδών για την προετοιμασία του μεταπτυχιακού φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών που σχετίζονται με σπεσιαλιτέ. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση εφαρμογής, ανάλυσης και αξιολόγησης για κάθε θεματική περιοχή, καθώς και την εφαρμογή της ακεραιότητας και της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να συνθέσουν πολύπλοκη διαχείριση, την οικονομική, την απόδοση και τις αρχές του κινδύνου, ώστε να οδηγούν και να προσθέσει αξία στους φορείς που τους απασχολούν. Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια συνολική οικονομική και επιχειρηματική προοπτική που θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση. Επιπλέον ο φοιτητής θα είναι έτοιμη για περαιτέρω σπουδές στον τομέα, με την ανάπτυξη της έρευνας και την υποβολή εκθέσεων δεξιοτήτων μέσω της ολοκλήρωσης μιας εποπτευόμενης ερευνητικό έργο στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης.... [-]


BCom Hons στη στρατηγική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2  February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Οι μαθητές πρέπει να αναπτύξουν εφαρμοσμένης ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην οργάνωση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των βασικών και προηγμένων αρχές της στρατηγικής διαχείρισης. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με στρατηγικές διαχειριστικές αποφάσεις και να είναι σε θέση να εκτιμήσει τις επιπτώσεις τους στην ολιστική πλαίσιο της διαχείρισης ως πρακτική. [+]

Οι μαθητές πρέπει να αναπτύξουν εφαρμοσμένης ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην οργάνωση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των βασικών και προηγμένων αρχές της στρατηγικής διαχείρισης. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με στρατηγικές διαχειριστικές αποφάσεις και να είναι σε θέση να εκτιμήσει τις επιπτώσεις τους στην ολιστική πλαίσιο της διαχείρισης ως πρακτική.... [-]


BCom Hons στη φορολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της πνευματικής και πρακτικές δεξιότητες στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή προηγμένων λογιστικής, τη διακυβέρνηση και τις αρχές ελέγχου και φορολογίας. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για τον εντοπισμό και την επίλυση προηγμένη λογιστική, τη διακυβέρνηση και τις αρχές ελέγχου και της φορολογίας στην πράξη. Τέλος το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για περαιτέρω σπουδές στον τομέα της λογιστικής, του λογιστικού ελέγχου και της φορολογίας ως επιστήμη. [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι η ανάπτυξη της πνευματικής και πρακτικές δεξιότητες στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή προηγμένων λογιστικής, τη διακυβέρνηση και τις αρχές ελέγχου και φορολογίας. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για τον εντοπισμό και την επίλυση προηγμένη λογιστική, τη διακυβέρνηση και τις αρχές ελέγχου και της φορολογίας στην πράξη. Τέλος το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για περαιτέρω σπουδές στον τομέα της λογιστικής, του λογιστικού ελέγχου και της φορολογίας ως επιστήμη.... [-]


BCom γενικές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Με μια Γενική Bachelor of Commerce μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Διευθυντής Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Διευθυντής, Απασχόληση Σχέσεων, Ανάπτυξης Προϊόντων Διευθυντής, Διευθυντής Υποκαταστήματος, Γενικός Διευθυντής, Αλλαγή Συντονιστής, Σύμβουλος Διοίκησης, Επιχειρηματίας, Business Innovator [+]

Με μια Γενική Bachelor of Commerce μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Διευθυντής Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Διευθυντής, Απασχόληση Σχέσεων, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, Διευθυντής Υποκαταστήματος, Γενικός Διευθυντής, Αλλαγή Συντονιστής, Σύμβουλος Διοίκησης, Επιχειρηματίας, Business Innovator.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό ... [-]

BCom σε intrapreneurial διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Με ένα BCom στο intrapreneurial Διαχείρισης απόφοιτος μπορεί να εργαστεί σε δική του επιχείρηση, Μάρκετινγκ, Σύμβουλος Διοίκησης, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση [+]

Με ένα BCom στο intrapreneurial Διαχείρισης απόφοιτος μπορεί να εργαστεί σε δική του επιχείρηση, Μάρκετινγκ, Σύμβουλος Διοίκησης, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]


BCom σε συστήματα πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Με ένα BCom στα Πληροφοριακά Συστήματα μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως web designer, Internet Προγραμματιστής, IT Project Manager, Ειδικός Δικτύων [+]

Με ένα BCom στα Πληροφοριακά Συστήματα μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως web designer, Internet Προγραμματιστής, IT Project Manager, Ειδικός Δικτύων.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]


Bing σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού μηχανικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εβδομάδες February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός του προσόν είναι η ανάπτυξη ενός μηχανικού διανοούμενος που μπορούν να εντοπίσουν, να αξιολογήσουν και να διατυπώσουν τις ανάγκες της μηχανικής της κοινωνίας στο σύνολό της, και την έρευνα και την επίλυση των διαπιστωθέντων προβλημάτων μηχανικής δημιουργικά και καινοτόμα, με την εφαρμογή επιστημονικών, μαθηματικών, της μηχανικής, των οικονομικών και άλλων σχετικές αρχές και μεθόδους. [+]

Ο σκοπός του προσόν είναι η ανάπτυξη ενός μηχανικού διανοούμενος που μπορούν να εντοπίσουν, να αξιολογήσουν και να διατυπώσουν τις ανάγκες της μηχανικής της κοινωνίας στο σύνολό της, και την έρευνα και την επίλυση των διαπιστωθέντων προβλημάτων μηχανικής δημιουργικά και καινοτόμα, με την εφαρμογή επιστημονικών, μαθηματικών, της μηχανικής, των οικονομικών και άλλων σχετικές αρχές και μεθόδους. Τα προσόντα προετοιμάζει τους μαθητές για μια επιστήμη της μηχανικής, το σχεδιασμό και την καριέρα βάσει σχεδίου μέσω θεμελιώδη κατανόηση, χρήση και κατάλληλη εφαρμογή των μεθόδων μηχανικής, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την τεχνολογία των πληροφοριών. Τα προσόντα παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τη διά βίου μάθηση.... [-]


Bing σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού μηχανικού με την τεχνολογία των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός του προσόν είναι η ανάπτυξη ενός μηχανικού διανοούμενος που μπορούν να εντοπίσουν, να αξιολογήσουν και να διατυπώσουν τις ανάγκες της μηχανικής της κοινωνίας στο σύνολό της, και την έρευνα και την επίλυση των διαπιστωθέντων προβλημάτων μηχανικής δημιουργικά και καινοτόμα, με την εφαρμογή επιστημονικών, μαθηματικών, της μηχανικής, των οικονομικών και άλλων σχετικές αρχές και μεθόδους. [+]

Ο σκοπός του προσόν είναι η ανάπτυξη ενός μηχανικού διανοούμενος που μπορούν να εντοπίσουν, να αξιολογήσουν και να διατυπώσουν τις ανάγκες της μηχανικής της κοινωνίας στο σύνολό της, και την έρευνα και την επίλυση των διαπιστωθέντων προβλημάτων μηχανικής δημιουργικά και καινοτόμα, με την εφαρμογή επιστημονικών, μαθηματικών, της μηχανικής, των οικονομικών και άλλων σχετικές αρχές και μεθόδους. Τα προσόντα προετοιμάζει τους μαθητές για μια επιστήμη της μηχανικής, το σχεδιασμό και την καριέρα βάσει σχεδίου μέσω θεμελιώδη κατανόηση, χρήση και κατάλληλη εφαρμογή των μεθόδων μηχανικής, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την τεχνολογία των πληροφοριών. Τα προσόντα παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τη διά βίου μάθηση.... [-]


BTECH / BCom / BCom Hons στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Η BTECH / BCom βαθμός έχει σχεδιαστεί για να εξοικειώσει τους μαθητές με στρατηγικά ζητήματα εντός του οργανισμού, εστιάζοντας σε προχωρημένους Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Αναλυτική Βιομηχανικών Σχέσεων, Advanced Διαχείρισης Εκπαίδευσης, Προηγμένη Διαχείριση Προσωπικού, Οργανωτική Συμπεριφορά και Μεθοδολογία Έρευνας. Ο σχεδιασμός του προγράμματος Honours και το περιεχόμενο εξασφαλίσει ένα συνδυασμό της θεωρητικής βάθος και προηγμένη πρακτική εφαρμογή, καθώς και λείανση των δεξιοτήτων βελτίωση συγκεκριμένη απόδοση. [+]

BTECH στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Η BTECH βαθμός έχει σχεδιαστεί για να εξοικειώσει τους μαθητές με στρατηγικά ζητήματα εντός του οργανισμού, εστιάζοντας σε προχωρημένους Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Αναλυτική Βιομηχανικών Σχέσεων, Advanced Διαχείρισης Εκπαίδευσης, Προηγμένη Διαχείριση Προσωπικού, Οργανωτική Συμπεριφορά και Μεθοδολογία Έρευνας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Μια National Diploma στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ή ισότιμο προσόν σε επίπεδο NQF 6, με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ως μείζον θέμα, όπως καθορίζεται από την Επιτροπή Ιδιότητας με μέσο όρο 65%.... [-]


BTech / BIng in Civil Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

εκβάσεις επίπεδο εξόδου: Ο φοιτητής που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να:

Χτίσει και να διατηρήσει συστήματα Πολιτικών Μηχανικών, σύμφωνα με τους σχετικούς κώδικες πρακτικής στον τομέα της ειδικότητάς τους. Προϋποθέσεις Εισαγωγής και Κριτήρια Επιλογής [-]

BTech / BIng in Mechanical Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του National Diploma, οι υποψήφιοι μπορούν, υπό τους ισχύοντες κανονισμούς του προγράμματος, εγγραφείτε για το πτυχίο πανεπιστημίου στην Τεχνολογία (Baccalaureus Technologiae -BTech).

Χρήση και αποτελεσματική αξιολόγηση και κριτικά τις κατάλληλες μεθόδους έρευνας, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τις πληροφορίες της τεχνολογίας στην τεχνική πρακτική, και δείχνουν μια κατανόηση και μια προθυμία να αναλάβουν την ευθύνη για τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων της μηχανικής για την κοινωνία και το περιβάλλον. Εκτελέστε διαδικαστικές και μη διαδικαστικά σχεδιασμό και τη σύνθεση των συστατικών, τα συστήματα, τα έργα, προϊόντα ή διαδικασίες ως σύνολο σχετικών συστημάτων και να αξιολογήσει, ανάλογα με την περίπτωση, κοινωνικές, νομικές, την υγεία, την ασφάλεια και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα οφέλη. Απασχολούν διάφορες στρατηγικές και τις δεξιότητες να κυριαρχήσει αποτελέσματα μονάδα που απαιτούνται όσον αφορά τα θεμελιώδη μαθηματικά μάθησης, επιστήμες μηχανικού, μηχανολογικό σχεδιασμό r ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ πτυχές της διαχείρισης, προετοιμάζοντας τον τρόπο αυτό εαυτό του / της να συμμετάσχουν στη δια βίου μάθηση, για να ενημερώνονται για τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται στον τομέα της μηχανικής. ... [-]

BTech Construction Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Οι φοιτητές που δεν πληρούν τις απαιτήσεις σύνολο μπορεί να θεωρηθεί ότι μετά από την εμπειρία μετά την Δίπλωμα τουλάχιστον δύο χρόνια για την κατασκευή (Κτίριο / Πολιτικοί συμβαλλομένων ή κατασκευής Consulting) της βιομηχανίας.

Απονομή του βαθμού [-]

BTech Extraction Metallurgy

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Η ειδική φοιτητής θα είναι σε θέση να εγγραφούν με ECSA ως Επαγγελματίας Τεχνολόγος.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής και Κριτήρια Επιλογής [-]

BTECH Hons πολυμέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν καίριες ικανότητες και δεξιότητες σε ένα εξειδικευμένο χώρο των πολυμέσων, όπως απαιτείται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο. [+]

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν καίριες ικανότητες και δεξιότητες σε ένα εξειδικευμένο χώρο των πολυμέσων, όπως απαιτείται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Μια National Diploma: Multimedia, ή ισότιμο προσόν σε ένα ισοδύναμο πρότυπο, όπως καθορίζεται από την Επιτροπή Ιδιότητας.

Κριτήρια επιλογής

Η επιλογή βασίζεται σε μια συνέντευξη και την υποβολή ενός χαρτοφυλακίου. Μια μέση βαθμολογία 60% για όλες τις ενότητες του τρίτου έτους συνιστάται.... [-]


BTECH Hons στη διαχείριση των ειδών ένδυσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τις διαδικασίες παραγωγής ειδών ένδυσης και την απόδοση του προϊόντος υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας, προβληματιστούν σχετικά με τις επιρροές των παγκόσμιων τάσεων, αφορούν αυτά τα στρατηγικά με την παραγωγικότητα και την κερδοφορία του κλάδου, και να επεκτείνει τα προσωπικά συμφέροντα από τη διεξαγωγή της έρευνας σε μια εξειδικευμένη περιοχή εντός της βιομηχανίας ένδυσης [+]

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τις διαδικασίες παραγωγής ειδών ένδυσης και την απόδοση του προϊόντος υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας, προβληματιστούν σχετικά με τις επιρροές των παγκόσμιων τάσεων, αφορούν αυτά τα στρατηγικά με την παραγωγικότητα και την κερδοφορία του κλάδου, και να επεκτείνει τα προσωπικά συμφέροντα από τη διεξαγωγή της έρευνας σε μια εξειδικευμένη περιοχή μέσα στη βιομηχανία ενδυμάτων.... [-]


BTECH Hons στη μόδα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα κάνει μια έρευνα συμβολή στην εφαρμογή και αξιολόγηση της υπάρχουσας γνώσης σε ένα εξειδικευμένο τομέα του σχεδιασμού μόδας ή της τεχνολογίας ρούχο για να προωθήσει περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη και προσωπική ανάπτυξη. [+]

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα κάνει μια έρευνα συμβολή στην εφαρμογή και αξιολόγηση της υπάρχουσας γνώσης σε ένα εξειδικευμένο τομέα του σχεδιασμού μόδας ή της τεχνολογίας ρούχο για να προωθήσει περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη και προσωπική ανάπτυξη.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ένα Εθνικό Δίπλωμα στη μόδα ή ισότιμο προσόν μόδας σε ένα ισοδύναμο πρότυπο, όπως προτείνεται από μια επιτροπή την κατάσταση και έχουν εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο Σχολής.... [-]


BTECH Hons στην αρχιτεκτονική τεχνολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παράγει υποψήφιοι για εγγραφή ως Senior Αρχιτεκτονική Τεχνολόγοι, μια ανώτερη κατηγορία καταχώρησης mid-level ορίζεται από το Συμβούλιο της Νοτίου Αφρικής για το αρχιτεκτονικό επάγγελμα (SACAP). Το πρόγραμμα φέρει SACAP, RIBA και CAA Μέρος 1 διαπίστευσης. [+]

BTECH Honours Αρχιτεκτονική Τεχνολογία (Applied Σχεδιασμού)

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παράγει υποψήφιοι για εγγραφή ως Senior Αρχιτεκτονική Τεχνολόγοι, μια ανώτερη κατηγορία καταχώρησης mid-level ορίζεται από το Συμβούλιο της Νοτίου Αφρικής για το αρχιτεκτονικό επάγγελμα (SACAP). Το πρόγραμμα φέρει SACAP, RIBA και CAA Μέρος 1 διαπίστευσης.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, θεωρία του σχεδιασμού και της ανάπτυξης σχεδιασμού και προορίζεται κυρίως για τους φοιτητές που, κατά τη διάρκεια των σπουδών πτυχίου τους, έχουν εμφανιστεί ένα ταλέντο για το σχεδιασμό και οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω αυτή την ικανότητα, με σκοπό να εγγραφεί ως Επαγγελματίας Senior Αρχιτεκτονική Τεχνολόγων ή να συνεχίσουν τις σπουδές για να χαρακτηριστεί ως επαγγελματίες αρχιτέκτονες ή οι οποίοι επιθυμούν να ασκήσουν ανεξάρτητα.... [-]


BTECH Hons στο σχεδιασμό κοσμημάτων και την κατασκευή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Αφού έλαβε το πτυχίο του, οι μαθητές θα είναι αρμόδια για την παραγωγή των δημιουργικών κοσμημάτων. Θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σώμα της εργασίας που είναι μια σύνθεση της τεχνολογίας, η επίλυση προβλημάτων και η εφαρμογή της μεθοδολογίας της έρευνας. [+]

Αφού έλαβε το πτυχίο του, οι μαθητές θα είναι αρμόδια για την παραγωγή των δημιουργικών κοσμημάτων. Θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σώμα της εργασίας που είναι μια σύνθεση της τεχνολογίας, η επίλυση προβλημάτων και η εφαρμογή της μεθοδολογίας της έρευνας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Μια National Diploma: Κοσμήματα Σχεδιασμός και Κατασκευή, ή ισότιμο προσόν σε ένα ισοδύναμο πρότυπο, όπως καθορίζεται από την Επιτροπή Ιδιότητας και εγκρίνεται από το Τμήμα Διοικητικού Συμβουλίου.... [-]


BTECH Hons την τέχνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν καίριες ικανότητες και δεξιότητες στην παραγωγή των έργων τέχνης, οπτική έρευνα και την ολοκλήρωση της εμπειρίας στο χώρο εργασίας, που απαιτείται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στις οπτικές-πολιτιστικών βιομηχανιών. [+]

Έχοντας λάβει αυτό το προσόν, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν καίριες ικανότητες και δεξιότητες στην παραγωγή των έργων τέχνης, οπτική έρευνα και την ολοκλήρωση της εμπειρίας στο χώρο εργασίας, που απαιτείται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στις οπτικές-πολιτιστικών βιομηχανιών.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Μια National Diploma: Fine Art ή ισότιμο προσόν σε ένα ισοδύναμο πρότυπο, όπως καθορίζεται από την Επιτροπή Ιδιότητας.... [-]


BTech in Chemical Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Αποτελέσματα

εκβάσεις επίπεδο εξόδου: Η προκριματική εκπαιδευόμενος θα έχουν τη δυνατότητα να:

[-]

BTech Industrial Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Αποτελέσματα

οκτώ

[-]

BTech in Electrical Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Η επιλογή βασίζεται σε ακαδημαϊκά προσόντα και προσωπική συνέντευξη. Επίσης, ανατρέξτε στην Σχολή κανονισμού EB3. Απονομή του βαθμού [-]

BTech in Management Services

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Ο αιτών πρέπει να είναι κάτοχοι National Diploma: Υπηρεσίες διαχείρισης ή ισότιμο προσόν σε NQF Επίπεδο 6 όπως καθορίζεται από την Επιτροπή Ιδιότητας. Επίσης, ανατρέξτε στην Σχολή κανονισμού EB3. [-]

BTech in Mineral Resource Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Απονομή του βαθμού

Η Technologiae Baccalaureus: Διαχείριση Πόρων Ορυκτών θα πρέπει να ανατεθούν σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες ενότητες με επιτυχία.

[-]

BTech in Operations Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Αποτελέσματα

εκβάσεις επίπεδο εξόδου: Ο φοιτητής που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να:

Επίδειξη λεπτομερή κατανόηση και απέκτησε την απαραίτητη knowledgeto να εφαρμόσουν διαφορετικές στρατηγικές διαχείρισης των λειτουργιών συστημάτων παραγωγής / παροχής υπηρεσιών και του ελέγχου που χρησιμοποιούνται στο σημερινό κόσμο και την ίδια στιγμή αναγνωρίζουν "ειδικές ανάγκες" που απαιτείται για τις πράξεις της διαδικασίας / του συστήματος να λειτουργεί άριστα. Προϋποθέσεις Εισαγωγής και Κριτήρια Επιλογής [-]

BTech in Quantity Surveying

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Αυτό το προσόν αυτό προορίζεται για τους φοιτητές που ειδικεύονται στον τομέα της ποσότητας, για την κατασκευή και την περιουσία βιομηχανίες και την ποσότητα τοπογράφηση επάγγελμα.

Αποτελέσματα

[-]

BTech in Town and Regional Planning

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Επίσης, ανατρέξτε στην Σχολή κανονισμού EB3. Απονομή του βαθμού

Η Baccalaureus Technologiae: Πόλη και Χωροταξίας, θα πρέπει να ανατεθούν για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες ενότητες με επιτυχία.

[-]

BTech Mining Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

[+]

Απονομή του βαθμού

Η Baccalaureus Technologiae: Μηχανικών Μεταλλείων θα ανατίθενται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες ενότητες με επιτυχία.

[-]

BTECH στη διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος των προσόντων BTECH Διαχείρισης Τουρισμού είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών της διαχείρισης του τουρισμού. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις διαχείρισης στο πλαίσιο μιας μονάδας τουρισμού της εταιρείας. Αυτός ο χαρακτηρισμός προετοιμάζει τον απόφοιτο για οποιαδήποτε θέση στον τουριστικό τομέα που απαιτεί την εφαρμογή των υφιστάμενων τουριστικών πρακτικών σε νέα πλαίσια. [+]

Ο στόχος της BTECH σε προσόν διαχείριση του τουρισμού είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών της διαχείρισης του τουρισμού. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις διαχείρισης στο πλαίσιο μιας μονάδας τουρισμού της εταιρείας. Αυτός ο χαρακτηρισμός προετοιμάζει τον απόφοιτο για οποιαδήποτε θέση στον τουριστικό τομέα που απαιτεί την εφαρμογή των υφιστάμενων τουριστικών πρακτικών σε νέα πλαίσια.... [-]


BTECH στη διαχείριση των μεταφορών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των logistics και των αρχών διαχείρισης των μεταφορών. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις μάρκετινγκ και προώθησης στο πλαίσιο μιας εταιρείας μεταφορών και του κανονιστικού περιβάλλοντος, και να αξιολογεί και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με / διαχειριστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές της, του να αξιολογήσει την επίδραση αυτών στην ολιστική πλαίσιο του κλάδου των μεταφορών. [+]

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των logistics και των αρχών διαχείρισης των μεταφορών. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις μάρκετινγκ και προώθησης στο πλαίσιο μιας εταιρείας μεταφορών και του κανονιστικού περιβάλλοντος, και να αξιολογεί και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με / διαχειριστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές της, του να αξιολογήσει την επίδραση αυτών στην ολιστική πλαίσιο του κλάδου των μεταφορών. ... [-]


BTECH στη διαχείριση φιλοξενίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος των προσόντων Διοίκηση Φιλοξενίας BTECH είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών της διαχείρισης φιλοξενίας. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις διαχείρισης στο πλαίσιο μιας μονάδας φιλοξενίας ή εταιρεία. [+]

Ο στόχος των προσόντων Διοίκηση Φιλοξενίας BTECH είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών της διαχείρισης φιλοξενίας. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις διαχείρισης στο πλαίσιο μιας μονάδας φιλοξενίας ή εταιρεία.

Άτομα επίτευξη αυτού του χαρακτηρισμού θα είναι αρμόδια για την εφαρμογή διαχειριστικών ικανοτήτων του, τον εντοπισμό, την επιλογή και εφαρμογή μια σειρά από μεθοδολογίες και τεχνικές έρευνας για την έρευνα των προβλημάτων στην περιοχή τη δική τους και των κοινωνικών επιστημών, της εξειδίκευσης.... [-]


BTECH στη διοίκηση επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και πρακτικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία, την κατανόηση και την εφαρμογή των διοικητικών, διαχειριστικών και στρατηγικές αρχές διαχείρισης. [+]

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και πρακτικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία, την κατανόηση και την εφαρμογή των διοικητικών, διαχειριστικών και στρατηγικές αρχές διαχείρισης. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις στρατηγικές αποφάσεις στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, καθώς και να αξιολογήσει και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων, με δεδομένη την ολιστική πλαίσιο της διαχείρισης ως πρακτική. ... [-]


BTECH στη μηχανική μεταλλουργίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 εβδομάδα February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Σε αυτό το επίπεδο, ένας φοιτητής που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι αρμόδια για μεταλλουργική διαδικασία και το σχεδιασμό του προϊόντος, τη διαδικασία και την ανάπτυξη προϊόντων, και να είναι σε θέση να αποδείξουν την τεχνική επάρκεια της διαχείρισης, συμβάλλοντας έτσι στις ανάγκες της μεταλλουργικής βιομηχανίας και των ορυχείων της κοινότητας. [+]

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του National Diploma, οι υποψήφιοι μπορούν, υπό τους ισχύοντες κανονισμούς του προγράμματος, εγγραφείτε για το πτυχίο πανεπιστημίου στην Τεχνολογία (Baccalaureus Technologiae -BTech). Η BTECH απαιτεί τουλάχιστον περαιτέρω μελέτη ενός έτους.

Μια BTECH Πτυχίο στο σχετικό τομέα της μελέτης θα πρέπει να ανατεθεί στην υποψηφίους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των θεωρητικών απαιτήσεων.... [-]


BTECH στην εφοδιαστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών της εφοδιαστικής. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις στρατηγικές αποφάσεις στο πλαίσιο μιας μονάδας λειτουργιών logistics ή της εταιρείας, και να αξιολογεί και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων. [+]

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών της εφοδιαστικής. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις στρατηγικές αποφάσεις στο πλαίσιο μιας μονάδας λειτουργιών logistics ή της εταιρείας, και να αξιολογεί και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με / διαχειριστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές της, του να αξιολογήσει την επίδραση αυτών στην ολιστική πλαίσιο των επιχειρήσεων και της διαχείρισης της εφοδιαστικής. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν εμπειρία στον κλάδο της εφοδιαστικής, προκειμένου να εντάξουμε τη μάθησή τους σε επιχειρηματικό τους περιβάλλον, και το εκτιμώ βελτιώσεις και παρεμβάσεις που μπορούν να επηρεάσουν το περιβάλλον εργασίας τους.... [-]


BTECH στην περιβαλλοντική υγεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Οι ενότητες του προγράμματος BTECH Περιβαλλοντικής Υγείας αποτελείται από Μεθοδολογία Έρευνας IV, Υγιεινής και Ασφάλειας IV, Διαχείριση Αποβλήτων IV του Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Πρακτική IV. [+]

Οι ενότητες του προγράμματος BTECH Περιβαλλοντικής Υγείας αποτελείται από Μεθοδολογία Έρευνας IV, Υγιεινής και Ασφάλειας IV, Διαχείριση Αποβλήτων IV του Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Πρακτική IV.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ένα Εθνικό Δίπλωμα στην Περιβαλλοντική Υγεία και ακαδημαϊκά προσόντα. Ένα ελάχιστο 60% απαιτείται στο πρόγραμμα NDip. Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: Κα Μάρθα Chadyiwa Τηλ: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za... [-]


BTECH στην ποιότητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών διαχείρισης της ποιότητας. [+]

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του National Diploma, οι υποψήφιοι μπορούν, υπό τους ισχύοντες κανονισμούς του προγράμματος, εγγραφείτε για το πτυχίο πανεπιστημίου στην Τεχνολογία (Baccalaureus Technologiae -BTech). Η BTECH απαιτεί τουλάχιστον περαιτέρω μελέτη ενός έτους.

Μια BTECH Πτυχίο στο σχετικό τομέα της μελέτης θα πρέπει να ανατεθεί στην υποψηφίους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των θεωρητικών απαιτήσεων.... [-]


BTECH στην τεχνολογία τροφίμων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού είναι σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει εξειδικευμένες στρατηγικές και σχετικές αρχές διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου (QC) και την έρευνα και ανάπτυξη (R & D). [+]

Doornfontein CAMPUS

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού είναι σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει εξειδικευμένες στρατηγικές και σχετικές αρχές διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου (QC) και την έρευνα και ανάπτυξη (R & D).

Μπορούν να εργαστούν ως την εποπτεία τεχνικούς και τεχνολόγους στην ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας. Η απασχόληση μπορεί να είναι σε ένα εργαστήριο, ή παραγωγής ή πωλήσεων περιβάλλοντα.... [-]


BTECH στο μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών μάρκετινγκ. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις μάρκετινγκ και προώθησης στο πλαίσιο μιας μονάδας επιχειρήσεις εμπορίας ή της εταιρείας, και να αξιολογεί και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με / διαχειριστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές της, του να αξιολογήσει την επίδραση αυτών στην ολιστική πλαίσιο του μάρκετινγκ και τις προσφορές. [+]

Ο στόχος της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη που εφαρμόζονται και γνωστικές ικανότητες του μαθητή στην απόκτηση, την ερμηνεία, την κατανόηση και τις εφαρμογές των αρχών μάρκετινγκ. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει τις αποφάσεις μάρκετινγκ και προώθησης στο πλαίσιο μιας μονάδας επιχειρήσεις εμπορίας ή της εταιρείας, και να αξιολογεί και να ερμηνεύσει τον εξωτερικό αντίκτυπο των αποφάσεων. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστούν σχετικά με / διαχειριστικές αποφάσεις και τις εφαρμογές της, του να αξιολογήσει την επίδραση αυτών στην ολιστική πλαίσιο του μάρκετινγκ και τις προσφορές. ... [-]


BTECH στον τομέα της βιοτεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού είναι σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει εξειδικευμένες στρατηγικές και σχετικές αρχές διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου (QC) και την έρευνα και ανάπτυξη (R & D). [+]

Doornfontein CAMPUS

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού είναι σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει εξειδικευμένες στρατηγικές και σχετικές αρχές διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου (QC) και την έρευνα και ανάπτυξη (R & D).

Μπορούν να εργαστούν ως την εποπτεία τεχνικούς και τεχνολόγους στην ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας. Η απασχόληση μπορεί να είναι σε ένα εργαστήριο, ή παραγωγής ή πωλήσεων περιβάλλοντα.... [-]


Hons BTECH / Πτυχίο βιοχημείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των προσόντων είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνουν τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Βιοχημεία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. [+]

BTECH Honours στη Βιοχημεία

Doornfontein CAMPUS

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού είναι σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει εξειδικευμένες στρατηγικές και σχετικές αρχές διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου (QC) και την έρευνα και ανάπτυξη (R & D).

Μπορούν να εργαστούν ως την εποπτεία τεχνικούς και τεχνολόγους στην ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας. Η απασχόληση μπορεί να είναι σε ένα εργαστήριο, ή παραγωγής ή πωλήσεων περιβάλλοντα.... [-]


βα Hons / BCom στον τομέα της διαχείρισης του αθλητισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το περιεχόμενο των μαθημάτων για το πρόγραμμα Honours περιλαμβάνει Μεθοδολογία Έρευνας, Sport Πρακτική Διαχείρισης, Διευκόλυνσης και το Event Management, Sport Marketing, Αθλητισμού Οικονομικών, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στον αθλητισμό και Στρατηγική Διοίκηση στον Αθλητισμό. [+]

Το περιεχόμενο των μαθημάτων για το πρόγραμμα Honours περιλαμβάνει Μεθοδολογία Έρευνας, Sport Πρακτική Διαχείρισης, Διευκόλυνσης και το Event Management, Sport Marketing, Αθλητισμού Οικονομικών, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στον αθλητισμό και Στρατηγική Διοίκηση στον Αθλητισμό.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ένα τριετές πτυχίο, κατά προτίμηση σε Ανθρώπινης Κίνησης Σπουδών.

Στοιχεία επικοινωνίας ... [-]

πτυχίο στην εσωτερική διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Διακοσμητές συνεργαστεί με μια σειρά εσωτερικών χώρων για τη δημιουργία καινοτόμων χωρικές λύσεις με μια λεπτομερή γνώση της τεχνολογίας κτιρίου, τα υλικά και ανθρώπινο περιβάλλον ανάγκες. [+]

Πτυχίο Interior Design

Διακοσμητές συνεργαστεί με μια σειρά εσωτερικών χώρων για τη δημιουργία καινοτόμων χωρικές λύσεις με μια λεπτομερή γνώση της τεχνολογίας κτιρίου, τα υλικά και ανθρώπινο περιβάλλον ανάγκες.

Το Υπουργείο Εσωτερικών Design προσφέρει ένα προπτυχιακό πτυχίο και ένα τέταρτο έτος Bachelor of Technology Πτυχίο Interior Design.

Ευκαιρίες Καριέρας

Οι απόφοιτοι προσόντα για την εσωτερική σταδιοδρομία σχεδιασμό σε:... [-]


πτυχίο της εκπαίδευσης στη διδασκαλία φάση θεμελίωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

[+]

δικτυακός τόπος

[-]

πτυχίο της κοινωνικής εργασίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες και (απόκτηση) τιμές για την πρακτική της κοινωνικής εργασίας στη Νότια Αφρική και σε ένα μεταβαλλόμενο περιφερειακό και παγκόσμιο πλαίσιο. Η επιτυχής ολοκλήρωση της προεπιλογής, θα σας δώσει τη δυνατότητα να εγγραφεί στο Συμβούλιο SA για την Κοινωνική Υπηρεσία Επαγγελμάτων και την πρακτική ως κοινωνική λειτουργός. [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες και (απόκτηση) τιμές για την πρακτική της κοινωνικής εργασίας στη Νότια Αφρική και σε ένα μεταβαλλόμενο περιφερειακό και παγκόσμιο πλαίσιο. Η επιτυχής ολοκλήρωση της προεπιλογής, θα σας δώσει τη δυνατότητα να εγγραφεί στο Συμβούλιο SA για την Κοινωνική Υπηρεσία Επαγγελμάτων και την πρακτική ως κοινωνική λειτουργός. ... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

BSc Hons σε ζωολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

BSc Honours στη Ζωολογία [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Ζωολογία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών σε BSc Honours Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών σε BSc Honours Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στα μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στα Μαθηματικά, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στα Μαθηματικά, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στη βοτανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Βοτανική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Βοτανική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στη γεωγραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Γεωγραφία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Γεωγραφία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στη γεωλογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Γεωλογία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Γεωλογία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στην πληροφορική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 εβδομάδες February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στην Πληροφορική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στην Πληροφορική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στην ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι Honours στο πρόγραμμα Ψυχολογίας προσφέρεται μόνο σε βάση πλήρους απασχόλησης. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι ενότητες μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η έρευνα συνιστώσα είναι η μόνη υποχρεωτική ενότητα και τρέχει για το σύνολο του έτους, ως εκ τούτου αυτή η ενότητα μετράει ως δύο ενότητες. [+]

Οι Honours στο πρόγραμμα Ψυχολογίας προσφέρεται μόνο σε βάση πλήρους απασχόλησης. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι ενότητες μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η έρευνα συνιστώσα είναι η μόνη υποχρεωτική ενότητα και τρέχει για το σύνολο του έτους, ως εκ τούτου αυτή η ενότητα μετράει ως δύο ενότητες.

Οι φοιτητές υποχρεούνται να επιλέξουν τέσσερα άλλες ενότητες από την παρακάτω λίστα: Νευροψυχολογία? Προσωπικότητα Ψυχολογία? Κοινωνική ψυχολογία; Ψυχοπαθολογία? Θεραπευτικές Ψυχολογία? Ψυχολογική αξιολόγηση? Κρίσιμη Εξελικτική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Υγείας. Κάθε μία από αυτές τις ενότητες παρουσιάζεται από έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα και τα μαθήματα είναι αλληλεπίδρασης και δυναμική. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο με το στόχο να τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτες. Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω εξετάσεων, εργασίες και εξετάσεις.... [-]


BSc Hons στη φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

BSc Honours στη Φυσική [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Φυσική και στην ανάπτυξη της ικανότητας έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc Hons στη χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Χημεία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Χημεία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


BSc στη ζωή και τις περιβαλλοντικές επιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία της ζωής και τις περιβαλλοντικές επιστήμες. [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία της ζωής και τις περιβαλλοντικές επιστήμες.

Ο σκοπός των Πτυχίο Ζωής και Περιβαλλοντικών Επιστημών είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με τη ζωή, τη γη και τις περιβαλλοντικές επιστήμες και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική καθώς και στη διεθνή κόσμο. Με την εστίαση του προγράμματος είναι σχετικά με τις αρχές και τη θεωρία της ζωής και τις περιβαλλοντικές επιστήμες με τις πιθανές εφαρμογές τους, οι μαθητές αποκτούν την κατάλληλη ικανότητα αρμοδιότητα και την έρευνα που χρησιμεύει ως βάση για την είσοδο στην αγορά εργασίας και μια σειρά επαγγελματικής κατάρτισης και την πρακτική, καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές ευκαιρίες.... [-]


BSc στη μαθηματική στατιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 εβδομάδες February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Μαθηματική Στατιστική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Μαθηματική Στατιστική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


Hons BSc / BSc στην πληροφορική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία της τεχνολογίας των πληροφοριών. Ο σκοπός του προγράμματος BSc Πληροφορικής είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία των πληροφοριών και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική, καθώς και στη διεθνή κόσμος. [+]

Πτυχίο στην Πληροφορική

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία της τεχνολογίας των πληροφοριών. Ο σκοπός του προγράμματος BSc Πληροφορικής είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία των πληροφοριών και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική, καθώς και στη διεθνή κόσμος. Με την εστίαση του προγράμματος είναι σχετικά με τις αρχές, τη θεωρία και την πρακτική της τεχνολογίας των πληροφοριών, οι μαθητές αποκτούν την κατάλληλη ικανότητα αρμοδιότητα και την έρευνα που χρησιμεύει ως βάση για την είσοδο στην αγορά εργασίας και μια σειρά από επαγγελματική εκπαίδευση, πρακτική, καθώς και μεταπτυχιακά μελέτες ευκαιρίες που συνδέονται με την τεχνολογία των πληροφοριών.... [-]


Hons Πτυχίο μελέτες ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

BSc Honours in Energy Studies [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στο Ενεργειακές Μελέτες, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


Hons Πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στην Επιστήμη των Υπολογιστών, καθώς και για την ανάπτυξη της ικανότητας έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στην Επιστήμη των Υπολογιστών, καθώς και για την ανάπτυξη της ικανότητας έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.... [-]


Πτυχίο Μαθηματικών Επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία των μαθηματικών επιστημών. Ο σκοπός των Πτυχίο Μαθηματικών Επιστημών είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με τις μαθηματικές επιστήμες και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική, καθώς και στη διεθνή κόσμο . [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία των μαθηματικών επιστημών. Ο σκοπός των Πτυχίο Μαθηματικών Επιστημών είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με τις μαθηματικές επιστήμες και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική, καθώς και στη διεθνή κόσμο . ... [-]


Πτυχίο στις φυσικές επιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία των φυσικών επιστημών. Ο σκοπός των Πτυχίο Φυσικών Επιστημών είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που συνδέονται με φυσικές επιστήμες και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική, καθώς και στη διεθνή κόσμο . [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ευρεία εκπαίδευση που εξοπλίζει τους πτυχιούχους με βάση τη γνώση, τη θεωρία και τη μεθοδολογία των φυσικών επιστημών. Ο σκοπός των Πτυχίο Φυσικών Επιστημών είναι η ανάπτυξη ειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να λύσει τα προβλήματα που συνδέονται με φυσικές επιστήμες και να είναι σε θέση να αναλάβει και να επιδείξουν πρωτοβουλία και ευθύνη σε συναφείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στη Νότια Αφρική, καθώς και στη διεθνή κόσμο . ... [-]


Πτυχίο Τεχνών (BA)

Bachelor of Arts (με τέσσερις Specilisations)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Αυτό είναι ένα πρώτο διαμορφωτική προσόν. Μια επιτυχημένη φοιτητής θα έχει αποκτήσει τα πνευματικά ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για να συζητήσουν, προβληματιστούν και να διερευνήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και την αλληλεπίδραση, ιδιαίτερα στις χώρες της Αφρικής πλαίσιο της Νότιας [+]

Αυτό είναι ένα πρώτο διαμορφωτική προσόν. Μια επιτυχημένη φοιτητής θα έχει αποκτήσει τα πνευματικά ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για να συζητήσουν, προβληματιστούν και να διερευνήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και την αλληλεπίδραση, ιδίως στο πλαίσιο της Νότιας Αφρικής.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές ομάδες ή επιλογές εξειδίκευση σε αυτό το πρόγραμμα για να διαλέξετε. Αυτές οι επιλογές που αναφέρονται παρακάτω. ... [-]


BA Hons in Afrikaans

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer. [+]

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die honneurskursus bied ‘n inleidende oorsig tot die Afrikaanse taalen letterkunde en ‘n student behoort ‘n oorsig te hê oor Afrikaanse literatuurgeskiedenis, maar ook ‘n agtergrond oor die deeglike ontleding van spesifieke tekste. Die vaardighede om verder onafhanklik te kan navorsing doen, word aangeleer.... [-]


BA στην Ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις: μια ευρεία, ισχυρή και συνεκτική θεμέλιο της γνώσης για περαιτέρω σπουδές στην Ψυχολογία? ένα ίδρυμα γνώση εφαρμοσμένης και βασικής έρευνας στην ψυχολογία? αναλυτικές, ερμηνευτικές και ολοκληρωμένη δεξιότητες που έχουν πρακτική αξία για την κοινωνία στο σύνολό της? και τη δυνατότητα να προβληματιστούν σχετικά με ψυχολογία και να έχουν μια ολιστική άποψη της ψυχολογίας και τις εφαρμογές της σε διάφορα πλαίσια. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις: μια ευρεία, ισχυρή και συνεκτική θεμέλιο της γνώσης για περαιτέρω σπουδές στην Ψυχολογία? ένα ίδρυμα γνώση εφαρμοσμένης και βασικής έρευνας στην ψυχολογία? αναλυτικές, ερμηνευτικές και ολοκληρωμένη δεξιότητες που έχουν πρακτική αξία για την κοινωνία στο σύνολό της? και τη δυνατότητα να προβληματιστούν σχετικά με ψυχολογία και να έχουν μια ολιστική άποψη της ψυχολογίας και τις εφαρμογές της σε διάφορα πλαίσια. ... [-]


BA στο Σχέδιο Μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός του προγράμματος BA Μόδας είναι να αναπτύξει σχεδιαστές μόδας, το πρόβλημα ανιχνευτές και λύτες πρόβλημα που έχουν την αρμοδιότητα να εργάζονται ανεξάρτητα ως επιχειρηματική σχεδιαστές μόδας. [+]

Ο σκοπός του προγράμματος BA Μόδας είναι να αναπτύξει σχεδιαστές μόδας, το πρόβλημα ανιχνευτές και λύτες πρόβλημα που έχουν την αρμοδιότητα να εργάζονται ανεξάρτητα ως επιχειρηματική σχεδιαστές μόδας. Ο στόχος αυτού του βαθμού είναι:

Εφαρμόστε ολοκληρωμένη γνώση και προηγμένες δεξιότητες εννοιολογικής σκέψης για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων καινοτόμο σχέδιο μόδας? Χρησιμοποιήστε μια σειρά από μεθόδους σχεδιασμού, των διαδικασιών και των τεχνικών αρμοδίως για τη δημιουργία, το παρόν και το υποστηρίζουν για επαγγελματικά σχέδια της μόδας? Επιτρέπουν στους μαθητές να αποδείξουν τις γνώσεις της ιστορίας του σχεδιασμού και της θεωρίας στο ευρύτερο πλαίσιο και τη μόδα της ιστορίας του σχεδιασμού και της θεωρίας στην πειθαρχία συγκεκριμένο πλαίσιο, και να διεξάγει την κριτική σχεδιασμό και την έρευνα. Ευκαιρίες καριέρας Το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια καριέρα του σχεδιασμού στη βιομηχανία της μόδας, μεταξύ των οποίων: Επίλυση προβλημάτων μέσω του σχεδιασμού επιχειρηματίας μόδας Σχεδιαστής μόδας μηχανικός μοτίβο Στυλίστας Προϋποθέσεις Εισαγωγής Senior πιστοποιητικό ή ισότιμο προσόν με ελάχιστο APS ή Μ-score Συμμετοχή της αξιολόγησης είσοδο και την υποβολή ενός χαρτοφυλακίου όταν η αίτηση έχει υποβληθεί σε επεξεργασία Ολοκλήρωση του Εθνικού Τεστ συγκριτική αξιολόγηση (NBT) για την Ακαδημαϊκή και Ποσοτική Παιδεία (AQL) Υποχρεωτικό μάθημα: Αγγλικά ... [-]

Hons BA στα αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το μάθημα περιλαμβάνει τη μελέτη της λογοτεχνικής θεωρίας και της λογοτεχνίας στην αγγλική γλώσσα από τη Βρετανία, την Αμερική, την ινδική υποήπειρο και την Αφρική. Περιόδους που καλύπτονται κυμαίνονται από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. [+]

Το μάθημα περιλαμβάνει τη μελέτη της λογοτεχνικής θεωρίας και της λογοτεχνίας στην αγγλική γλώσσα από τη Βρετανία, την Αμερική, την ινδική υποήπειρο και την Αφρική. Περιόδους που καλύπτονται κυμαίνονται από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα.

Οι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν ατομικά συμφέροντα κατά τη διάρκεια της συγγραφής ενός έρευνας δοκίμιο. Προαιρετική ενότητες ειδικός θέματα όπως η ζωή-γραφής, επιστημονικής φαντασίας και επεξεργασία κειμένου μπορεί να είναι επίσης διαθέσιμες.... [-]


Hons βα / βα στη δημόσια διοίκηση και τη διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Με πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Δημόσια Διευθυντές στο κράτος Τμήματα, Επαρχιακό Τμήματα και Δήμους, δημόσιων, ιδιωτικών και τομέα των ΜΚΟ, διοικητικές και διευθυντικές θέσεις. Στη Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση Honours Degree, ο φοιτητής ειδικεύεται σε πέντε επιμέρους κλάδους. Αυτά τα υπο-κλάδους αντανακλούν διάφορες διαστάσεις γενικής διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων Σύνθετη Διαχείρισης Δημόσιας Πολιτικής, Προηγμένη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, και Advanced διαχείριση των δημόσιων οικονομικών. [+]

Πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση

* Ανατρέξτε στους Κανόνες και Κανονισμοί Τμήμα για κανόνες πρόσβασης που αφορούν αυτό το πρόγραμμα http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Με πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Δημόσια Διευθυντές στο κράτος Τμήματα, Επαρχιακό Τμήματα και Δήμους, δημόσιων, ιδιωτικών και τομέα των ΜΚΟ, διοικητικές και διευθυντικές θέσεις.... [-]


Hons βα / βα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Με πτυχίο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Διευθυντής Προσωπικού HRM, HRM Officer Προσωπικού, Training Manager, Πρόσληψη και Σύμβουλος Επιλογής. Οι Hons BA στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σχεδιασμό και το περιεχόμενο του προγράμματος εξασφαλίσει ένα συνδυασμό της θεωρητικής βάθος και προηγμένη πρακτική εφαρμογή, καθώς και λείανση των δεξιοτήτων βελτίωση συγκεκριμένη απόδοση. [+]

πρόγραμμά του θα αντικατασταθεί από ένα Bachelors στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είμαστε σε αναμονή έγκρισης

βα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Με πτυχίο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μπορείτε να έχετε μια καριέρα ως Διευθυντής Προσωπικού HRM, HRM Officer Προσωπικού, Training Manager, Πρόσληψη και Σύμβουλος Επιλογής.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 με Μαθηματικά Ή 28 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 4 (50% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]

Hons βα / βα στην ανάπτυξη του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Με πτυχίο στη Τουριστικής Ανάπτυξης μπορείτε να έχετε μια καριέρα στο Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκτελεστική, Σχεδιασμός Αναπτυξιακής Πολιτικής Τουρισμός, Τουρισμός Υπεύθυνος Ανάπτυξης. Ο σκοπός του προσόντα Honours είναι να αναπτύξει την ικανότητα του μαθητή να αμφισβητήσει, να αναλύουν και να ερμηνεύουν τα θέματα τουριστικής ανάπτυξης μέσα σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. [+]

BA στην Ανάπτυξη Τουρισμού

* Ανατρέξτε στους Κανόνες και Κανονισμοί Τμήμα για κανόνες πρόσβασης που αφορούν αυτό το πρόγραμμα http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Με πτυχίο στη Τουριστικής Ανάπτυξης μπορείτε να έχετε μια καριέρα στο Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκτελεστική, Σχεδιασμός Αναπτυξιακής Πολιτικής Τουρισμός, Τουρισμός Υπεύθυνος Ανάπτυξης.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 26 με Μαθηματικά Ή 28 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]

Hons βα σε Αφρικανικών Σπουδών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το πρόγραμμα αποτελείται από υποχρεωτικά και επιλεγόμενα μαθήματα που αφορούν ανθρωπιστικές επιστήμες και επιστήμες του ανθρώπου στην αφρικανική μελέτες. [+]

Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες.

Υποχρεωτικές ενότητες:

Εξάμηνο 1: Χαρτί 1: Μεθοδολογία των Ανθρωπιστικών Επιστημών (που προσφέρονται από το Τμήμα Ανθρωπολογίας και Αναπτυξιακών Μελετών Χαρτιού 2: Στατιστικά στοιχεία για τις Επιστήμες του Ανθρώπου (που προσφέρονται από το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής)

Εξάμηνο 2: Ένα ερευνητικό έργο σε ένα από τα συμμετέχοντα άτομα που έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς από τον φοιτητή ως μείζον θέμα για τους σκοπούς πτυχίο.... [-]


Hons βα σε ιστορικές μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Έρευνα Δοκιμίου: Το δοκίμιο έρευνα καλύπτει τη μεθοδολογία, θεωρία και την εφαρμογή τους σε μια πραγματική έρευνα δοκίμιο. Θεωρία και ιστοριογραφία: Το γραπτό καλύπτει τη θεωρία και τη φιλοσοφία της Ιστορίας, καθώς και τα γενικά και της Νότιας Αφρικής ιστοριογραφία [+]

Έρευνα Δοκίμιο: Η έρευνα δοκίμιο καλύπτει τη μεθοδολογία, θεωρία και την εφαρμογή τους σε μια πραγματική έρευνα δοκίμιο.

Θεωρία και ιστοριογραφία: Το γραπτό καλύπτει τη θεωρία και τη φιλοσοφία της Ιστορίας, καθώς και τα γενικά και της Νότιας Αφρικής ιστοριογραφία

Ιστορία της Αφρικής: Τα θέματα που καλύπτουν την ιστορική ανάπτυξη της Αφρικής που παρουσιάζονται.

Θέματα στην Ιστορία της Ασίας: Αυτό το έγγραφο προσφέρει μια επιλογή των θεμάτων στην ιστορία της μεγάλης απόκλισης μεταξύ των ασιατικών πολιτισμών και του δυτικού πολιτισμού, δεδομένου ότι τον δέκατο πέμπτο αιώνα? Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ιαπωνία και την Κίνα. ... [-]


Hons βα σε μελέτες ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει πέντε σειρές μαθημάτων στο πρόγραμμα Αναπτυξιακών Μελετών Τιμητικές διακρίσεις: τρεις είναι υποχρεωτικές και δύο μαθήματα επιλογής. Ένα από αυτά τα μαθήματα είναι μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ακαδημαϊκού στο Τμήμα. [+]

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει πέντε σειρές μαθημάτων στο πρόγραμμα Αναπτυξιακών Μελετών Τιμητικές διακρίσεις: τρεις είναι υποχρεωτικές και δύο μαθήματα επιλογής. Ένα από αυτά τα μαθήματα είναι μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ακαδημαϊκού στο Τμήμα.

Υπάρχουν πέντε μαθήματα στο πρόγραμμα Τιμητικές διακρίσεις:

Το πρώτο μάθημα, που προσφέρονται κατά το πρώτο εξάμηνο, είναι ένα υποχρεωτικό μάθημα θεωρίας που ερευνά την υπό girding των Αναπτυξιακών Μελετών υιοθετώντας μια προσέγγιση που βασίζεται σε αυτό που ονομάζουμε «ιστορική πολιτική οικονομία». Συνδυάζει την κλασική κοινωνική θεωρία και πολιτική οικονομία με την ιστορία και την πολιτική ανάλυση, την αντιμετώπιση των ακαδημαϊκών και πολιτική ομιλίες που έχουν εξελιχθεί σε αυτήν την πειθαρχία στα τελευταία πενήντα χρόνια μέσα σε παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό τους πλαίσιο.... [-]


Hons βα σε μελέτες κινηματογράφο και την τηλεόραση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Πλήρης απασχόληση φοιτητές εγγραφείτε για πέντε ενότητες. Μερική απασχόληση φοιτητών εγγραφείτε για όλες τις μονάδες εκτός από τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο κατά το πρώτο έτος. Κατά το δεύτερο έτος σπουδών μερικής φοίτησης εγγραφείτε για τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο. Όλα τα επιλεγόμενα μαθήματα δεν είναι απαραίτητα προσφέρονται κάθε χρόνο. [+]

Πλήρης απασχόληση φοιτητές εγγραφείτε για πέντε ενότητες. Μερική απασχόληση φοιτητών εγγραφείτε για όλες τις μονάδες εκτός από τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο κατά το πρώτο έτος. Κατά το δεύτερο έτος σπουδών μερικής φοίτησης εγγραφείτε για τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο. Όλα τα επιλεγόμενα μαθήματα δεν είναι απαραίτητα προσφέρονται κάθε χρόνο.

... [-]

Hons βα στα γαλλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Honours BA μας στα γαλλικά προωθεί την σε βάθος μελέτη της Γαλλοφωνίας και Γαλλικής Φιλολογίας. Εμείς ειδικεύονται στη μελέτη των συγκεκριμένων ειδών, όπως αυτοβιογραφία και το πειραματικό μυθιστόρημα, καθώς και συγκεκριμένες περιόδους, όπως το γαλλικό θέατρο του εικοστού αιώνα. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επικεντρωθεί στις σπουδές μετάφρασης ή συνδυάζουν τα συμφέροντα της βιβλιογραφίας με τη μετάφραση (γαλλικά / αγγλικά? Αγγλικά / Γαλλικά) συμφέροντα. [+]

Honours BA μας στα γαλλικά προωθεί την σε βάθος μελέτη της Γαλλοφωνίας και Γαλλικής Φιλολογίας. Εμείς ειδικεύονται στη μελέτη των συγκεκριμένων ειδών, όπως αυτοβιογραφία και το πειραματικό μυθιστόρημα, καθώς και συγκεκριμένες περιόδους, όπως το γαλλικό θέατρο του εικοστού αιώνα. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επικεντρωθεί στις σπουδές μετάφρασης ή συνδυάζουν τα συμφέροντα της βιβλιογραφίας με τη μετάφραση (γαλλικά / αγγλικά? Αγγλικά / Γαλλικά) συμφέροντα.... [-]


Hons βα στα γερμανικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Η εξέταση Honours περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες τριών ωρών το καθένα και ένα δοκίμιο έρευνα. Οι τέσσερις ενότητες αντιπροσωπεύουν 20 πόντους ο καθένας και η έρευνα δοκίμιο αντιπροσωπεύει 40 πόντους. Το μάθημα παρέχει δύο επιλογές, δηλαδή επικεντρώνονται στην γερμανική λογοτεχνία με ένα συστατικό γερμανική μελέτη της γλώσσας, ή γερμανικής γλώσσας και γλωσσολογίας με ένα λογοτεχνία συστατικό. [+]

Η εξέταση Honours περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες τριών ωρών το καθένα και ένα δοκίμιο έρευνα. Οι τέσσερις ενότητες αντιπροσωπεύουν 20 πόντους ο καθένας και η έρευνα δοκίμιο αντιπροσωπεύει 40 πόντους. Το μάθημα παρέχει δύο επιλογές, δηλαδή επικεντρώνονται στην γερμανική λογοτεχνία με ένα συστατικό γερμανική μελέτη της γλώσσας, ή γερμανικής γλώσσας και γλωσσολογίας με ένα λογοτεχνία συστατικό. Τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική:... [-]


Hons βα στα ελληνικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Σε αυτό το μάθημα εργαζόμαστε με την ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, αντικείμενα, τη φιλοσοφία, την ιστορία και τη θρησκεία. Όχι μόνο κάνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δικές τους αναλυτικές ικανότητες, συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα? κατανοούν επίσης τους τρόπους με τους οποίους εμείς, ως ανθρώπινα όντα δίνουν νόημα στην ύπαρξή μας μέσα από τη χρήση των συμβόλων και των συγκροτημάτων των συμβόλων που έρχονται σε μας από τους αρχαίους χρόνους. Όλα τα έγγραφα που διαβάζονται στην πρωτότυπη γλώσσα, παρέχοντας στους φοιτητές την ικανότητα να ερμηνεύουν επιγραφές, κείμενα και έργα τέχνης με αιτιολογημένο τρόπο. [+]

Σε αυτό το μάθημα εργαζόμαστε με την ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, αντικείμενα, τη φιλοσοφία, την ιστορία και τη θρησκεία. Όχι μόνο κάνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δικές τους αναλυτικές ικανότητες, συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα? κατανοούν επίσης τους τρόπους με τους οποίους εμείς, ως ανθρώπινα όντα δίνουν νόημα στην ύπαρξή μας μέσα από τη χρήση των συμβόλων και των συγκροτημάτων των συμβόλων που έρχονται σε μας από τους αρχαίους χρόνους. Όλα τα έγγραφα που διαβάζονται στην πρωτότυπη γλώσσα, παρέχοντας στους φοιτητές την ικανότητα να ερμηνεύουν επιγραφές, κείμενα και έργα τέχνης με αιτιολογημένο τρόπο. ... [-]


Hons βα στα λατινικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Σε αυτό το μάθημα εργαζόμαστε με τη λατινική γλώσσα, τη λογοτεχνία, αντικείμενα, τη φιλοσοφία, την ιστορία και τη θρησκεία. Όχι μόνο κάνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δικές τους αναλυτικές ικανότητες, συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα? κατανοούν επίσης τους τρόπους με τους οποίους εμείς, ως ανθρώπινα όντα δίνουν νόημα στην ύπαρξή μας μέσα από τη χρήση των συμβόλων και των συγκροτημάτων των συμβόλων που έρχονται σε μας από τους αρχαίους χρόνους. [+]

Σε αυτό το μάθημα εργαζόμαστε με τη λατινική γλώσσα, τη λογοτεχνία, αντικείμενα, τη φιλοσοφία, την ιστορία και τη θρησκεία. Όχι μόνο κάνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δικές τους αναλυτικές ικανότητες, συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα? κατανοούν επίσης τους τρόπους με τους οποίους εμείς, ως ανθρώπινα όντα δίνουν νόημα στην ύπαρξή μας μέσα από τη χρήση των συμβόλων και των συγκροτημάτων των συμβόλων που έρχονται σε μας από τους αρχαίους χρόνους. ... [-]


Hons βα στη βιομηχανική κοινωνιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι ενότητες του προγράμματος BA Honours (Βιομηχανική Κοινωνιολογία) προσφέρουν στους μαθητές την κατανόηση της μεταβαλλόμενης φύσης της παγκόσμιας εργασιακούς χώρους, βιομηχανίες, τους αγώνες των εργαζομένων και τη δυναμική δουλειά. [+]

Οι ενότητες του προγράμματος BA Honours (Βιομηχανική Κοινωνιολογία) προσφέρουν στους μαθητές την κατανόηση της μεταβαλλόμενης φύσης της παγκόσμιας εργασιακούς χώρους, βιομηχανίες, τους αγώνες των εργαζομένων και τη δυναμική δουλειά. Σημαντική έμφαση δίνεται στην καθοδήγηση των μαθητών να διεξάγουν ανεξάρτητη ποσοτική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει δεξιότητες στη θεωρία και τη σύνταξη αναφορών και την επίλυση προβλημάτων. Οι μαθητές αποκτούν επίσης SPSS δεξιότητες και ικανότητες και να ολοκληρώσει ένα 120 ωρών πρακτικής άσκησης. ... [-]


Hons βα στη βιομηχανική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Ο σκοπός της πιστοποίησης είναι να αναπτύξει την εφαρμογή αρμοδιότητα του σπουδαστή στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των αρχών και μεθόδων της βιομηχανικής ψυχολογίας. Αναπτύσσει περαιτέρω την πνευματική, την έρευνα και επαγγελματικές δεξιότητες του μαθητή. [+]

Ο σκοπός της πιστοποίησης είναι να αναπτύξει την εφαρμογή αρμοδιότητα του σπουδαστή στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των αρχών και μεθόδων της βιομηχανικής ψυχολογίας. Αναπτύσσει περαιτέρω την πνευματική, την έρευνα και επαγγελματικές δεξιότητες του μαθητή. Τα προσόντα προετοιμάζει τους μαθητές να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανθρώπινη απόκτηση πόρων, αξιοποίηση και ανάπτυξη των παρεμβάσεων των οργανώσεων ». Μια βιομηχανική ψυχολογία Honours απόφοιτος θα είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για μετα-Honours προγράμματα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης σε ψυχομετρική. Την ολοκλήρωση μιας τέτοιας πρακτικής θα τους επιτρέψει να εγγραφούν ως ψυχομετρίας με το Επαγγελματικό Συμβούλιο για την ψυχολογία του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας της Νοτίου Αφρικής (HPCSA). ... [-]


Hons βα στη δημοσιογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Πλήρης απασχόληση φοιτητές εγγραφείτε για πέντε φοιτητές modules.Part-time εγγραφή για όλες τις μονάδες εκτός από τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο κατά το πρώτο έτος. Κατά το δεύτερο έτος σπουδών μερικής φοίτησης εγγραφείτε για τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο. Όλα τα επιλεγόμενα μαθήματα δεν είναι απαραίτητα προσφέρονται κάθε χρόνο. [+]

Πλήρης απασχόληση φοιτητές εγγραφείτε για πέντε φοιτητές modules.Part-time εγγραφή για όλες τις μονάδες εκτός από τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο κατά το πρώτο έτος. Κατά το δεύτερο έτος σπουδών μερικής φοίτησης εγγραφείτε για τις ενότητες εξειδίκευσης και έρευνας δοκίμιο. Όλα τα επιλεγόμενα μαθήματα δεν είναι απαραίτητα προσφέρονται κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα Honours αποτελείται από πέντε ενότητες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι υποχρεωτικές και ένα είναι μια εκλεκτική ενότητα:... [-]


Hons βα στη θεωρία της επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να διερευνήσει ένα ευρύ φάσμα των μορφών της ανθρώπινης επικοινωνίας από διάφορες οπτικές γωνίες που συνδέουν την τοπική και την παγκόσμια και έχουν τις ρίζες τους στις αφρικανικές πλαίσια και εμπειρίες. πρόγραμμα σπουδών μας αναπτύσσει μια καινοτόμο προσέγγιση μελέτες συμμετοχής που θα καλύπτει τις ειδικές επικοινωνιακές, πολιτιστικά και κοινωνικά πλαίσια στα οποία δραστηριοποιούμαστε. Ως εγγενώς διεπιστημονική και ευέλικτο πρόγραμμα, η BA Hons στην ανακοίνωσή Σπουδών τέμνει μια πολλαπλότητα των πεδίων και των περιοχών στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες και προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουν συμπληρωματικότητας και της διασύνδεσής τους. [+]

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να διερευνήσει ένα ευρύ φάσμα των μορφών της ανθρώπινης επικοινωνίας από διάφορες οπτικές γωνίες που συνδέουν την τοπική και την παγκόσμια και έχουν τις ρίζες τους στις αφρικανικές πλαίσια και εμπειρίες. πρόγραμμα σπουδών μας αναπτύσσει μια καινοτόμο προσέγγιση μελέτες συμμετοχής που θα καλύπτει τις ειδικές επικοινωνιακές, πολιτιστικά και κοινωνικά πλαίσια στα οποία δραστηριοποιούμαστε. Ως εγγενώς διεπιστημονική και ευέλικτο πρόγραμμα, η BA Hons στην ανακοίνωσή Σπουδών τέμνει μια πολλαπλότητα των πεδίων και των περιοχών στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες και προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουν συμπληρωματικότητας και της διασύνδεσής τους. ... [-]


Hons βα στη θρησκεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Honours μπορεί να ληφθεί με ειδική έμφαση στους ακόλουθους τομείς εξειδίκευσης ή σε συνδυασμό [+]

Το πρόγραμμα Honours μπορεί να ληφθεί με ειδική έμφαση στους ακόλουθους τομείς εξειδίκευσης ή σε συνδυασμό: Κρίσιμα ζητήματα στη μελέτη της θρησκείας: Η Θεία στις θρησκείες? Θρησκείες και Επιστημών? Μέθοδος και Θεωρία στην μελέτη της θρησκείας? Απελευθέρωση Θεολογίες στις θρησκείες. Χριστιανισμός: Το πλαίσιο του πρώιμου Χριστιανισμού? Η Αγία Γραφή ως λογοτεχνία? Η χριστιανική παράδοση? Χριστιανισμός και Σύγχρονα Θέματα. Ισλάμ και αραβικά: Μελέτες σε Χαντίθ? Ισλάμ και το φύλο? Ισλαμική πνευματικές παραδόσεις? Επιλεγμένα Αραβικά Κείμενα (Tafsir)? Το Κοράνι και Major Θέματα του? Οι Σαρία και συνταγματική Δημοκρατιών? Κρίσιμα Ζητήματα Σύγχρονης Ισλάμ Αφρικανική αυτόχθονες Θρησκείες: Αφρικανική Πνευματικότητα? Οι αυτόχθονες Θρησκείες και Οικολογίας? Η Επίδραση του Εκσυγχρονισμού για την αφρικανική Αυτόχθονες Θρησκεία? Αφρικής αυτόχθονες Θρησκεία και άλλους αυτόχθονες θρησκείες του κόσμου. Εβραϊκά - Αραμαϊκά και Judaica Σχετικά Θέματα: βιβλικά κείμενα? Μισνά και το Ταλμούδ? Targums και ερμηνευτικά κείμενα? Ιουδαϊσμός και Σύγχρονα Θέματα.... [-]


Hons βα στην ανθρωπολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει πέντε σειρές μαθημάτων στο πρόγραμμα Ανθρωπολογία Σπουδών Honours. Ένα από αυτά τα μαθήματα είναι μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ακαδημαϊκού στο Τμήμα. [+]

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει πέντε σειρές μαθημάτων στο πρόγραμμα Ανθρωπολογία Σπουδών Honours. Ένα από αυτά τα μαθήματα είναι μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ακαδημαϊκού στο Τμήμα.

Το υποχρεωτικό μάθημα μεθοδολογία, εκ των οποίων ένα συστατικό είναι μια εισαγωγή για τις στατιστικές, προσφέρεται στο πρώτο εξάμηνο. Με αυτή την πορεία ως βάση, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικεύονται στην Κοινωνική ή / και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας, ή Παλαιοανθρωπολογίας. ... [-]


Hons βα στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Θεωρία της Λογοτεχνίας, για την κατάρτιση στους τομείς της γνώσης και των δύο κλάδων της, έχει ως στόχο τις εξειδικευμένες ανάγκες εκπαίδευσης και κατάρτισης και της έρευνας της γλώσσας επαγγελματίες όπως μεταφραστές, διερμηνείς, επιμελητές κειμένων, τη γλώσσα σχεδιαστές, κειμενογράφους και τη γλώσσα δασκάλους. Μετάφραση και διερμηνεία είναι σύνθετες γλωσσικές, γνωστικές και κειμένου διεργασίες που, μεταξύ άλλων, συνεπάγεται επίσης κοινωνικο-πολιτισμικής διαμεσολάβησης. [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Θεωρία της Λογοτεχνίας, για την κατάρτιση στους τομείς της γνώσης και των δύο κλάδων της, έχει ως στόχο τις εξειδικευμένες ανάγκες εκπαίδευσης και κατάρτισης και της έρευνας της γλώσσας επαγγελματίες όπως μεταφραστές, διερμηνείς, επιμελητές κειμένων, τη γλώσσα σχεδιαστές, κειμενογράφους και τη γλώσσα δασκάλους. Μετάφραση και διερμηνεία είναι σύνθετες γλωσσικές, γνωστικές και κειμένου διεργασίες που, μεταξύ άλλων, συνεπάγεται επίσης κοινωνικο-πολιτισμικής διαμεσολάβησης. Δεδομένης της πολυπλοκότητας των δραστηριοτήτων αυτών και ως εκ τούτου η διεπιστημονική φύση της γλώσσας πρακτική, αυτά τα προγράμματα προσφέρουν μια ισορροπία των θεωρητικών, πρακτικών και βιωματικές γνώσεις και δεξιότητες. ... [-]


Hons βα στην κλασική παιδεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Το μάθημα έχει ως στόχο να παρέχει μια αρκετά λεπτομερή μελέτη της συμβολής της κλασικής μας κληρονομιάς δυτικού πολιτισμού. [+]

Το μάθημα έχει ως στόχο να παρέχει μια αρκετά λεπτομερή μελέτη της συμβολής της κλασικής μας κληρονομιάς δυτικού πολιτισμού. Οι περιοχές όπως η Κλασική Τέχνη και Αρχιτεκτονική, Ιστορία, Φιλοσοφία, Ποίηση, Πεζογραφία, Θρησκεία, Ρητορική ή Τεχνολογία καλύπτονται. Σε μελέτη αυτών των θεμάτων, τα συναρπαστικά θέματα, όπως τα αρχέτυπα (π.χ. ο ήρωας), πλοίαρχος αφηγήσεις, έμφυλη γλώσσα, στρατηγικές επικοινωνίας, κοσμοθεωρία, και η ιστορία των απλών ανθρώπων που καλύπτονται. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές να αναπτύξουν κριτική κατανόηση του δικού τους πολιτισμού, καθώς και την εκτίμηση της πλούτο των γνώσεων που κληρονομήσαμε από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους. Όλα τα αρχαία κείμενα διαβάσετε σε μετάφραση.... [-]


Hons βα στην κοινωνιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι ενότητες του προγράμματος BA Honours (Κοινωνιολογία) προσφέρουν στους μαθητές την κατανόηση της σύγχρονης κοινωνίας συζητήσεις και ανησυχίες. Οι μαθητές διερευνήσει κοινωνικές ταυτότητες και κοινωνικές δομές, οι παγκόσμιες και τοπικές συνδέσεις, καθώς και την κοινωνική αλλαγή και στρατηγικές για την κοινωνική παρέμβαση. Σημαντική έμφαση δίνεται στην καθοδήγηση των μαθητών να διεξάγουν ανεξάρτητη ποσοτική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει δεξιότητες στη θεωρία και τη σύνταξη αναφορών και την επίλυση προβλημάτων. Οι μαθητές αποκτούν επίσης SPSS δεξιότητες και ικανότητες και να ολοκληρώσει ένα 120 ωρών πρακτικής άσκησης. [+]

Οι ενότητες του προγράμματος BA Honours (Κοινωνιολογία) προσφέρουν στους μαθητές την κατανόηση της σύγχρονης κοινωνίας συζητήσεις και ανησυχίες. Οι μαθητές διερευνήσει κοινωνικές ταυτότητες και κοινωνικές δομές, οι παγκόσμιες και τοπικές συνδέσεις, καθώς και την κοινωνική αλλαγή και στρατηγικές για την κοινωνική παρέμβαση. Σημαντική έμφαση δίνεται στην καθοδήγηση των μαθητών να διεξάγουν ανεξάρτητη ποσοτική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει δεξιότητες στη θεωρία και τη σύνταξη αναφορών και την επίλυση προβλημάτων. Οι μαθητές αποκτούν επίσης SPSS δεξιότητες και ικανότητες και να ολοκληρώσει ένα 120 ωρών πρακτικής άσκησης.... [-]


Hons βα στην πολιτική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

BA Honours πολιτική, με υποχρεωτική ενότητα στην Έρευνα Μυθολογία και μίνι έκθεση έρευνας, με επιλογές που κυμαίνονται από της Νότιας Αφρικής Πολιτική? Γένος; Σπουδές? Σύγχρονα Θέματα Διεθνών Σχέσεων? Διεθνείς Οργανισμοί? Πολιτική Ανάλυση Κινδύνου? Θεωρίες και έννοιες στην Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις. [+]

BA Honours πολιτική, με υποχρεωτική ενότητα στην Έρευνα Μυθολογία και μίνι έκθεση έρευνας, με επιλογές που κυμαίνονται από της Νότιας Αφρικής Πολιτική? Γένος; Σπουδές? Σύγχρονα Θέματα Διεθνών Σχέσεων? Διεθνείς Οργανισμοί? Πολιτική Ανάλυση Κινδύνου? Θεωρίες και έννοιες στην Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Οι μαθητές χρειάζονται ένα ποσοστό επιτυχίας 65% στο επίπεδο του τρίτου έτους. Μη Πανεπιστήμιο φοιτητές Γιοχάνεσμπουργκ γράφετε σε εισαγωγικές εξετάσεις. ... [-]


Hons βα στην ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι Honours στο πρόγραμμα Ψυχολογίας προσφέρεται μόνο σε βάση πλήρους απασχόλησης. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι ενότητες μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η έρευνα συνιστώσα είναι η μόνη υποχρεωτική ενότητα και τρέχει για το σύνολο του έτους, ως εκ τούτου αυτή η ενότητα μετράει ως δύο ενότητες. Οι φοιτητές υποχρεούνται να επιλέξουν τέσσερα άλλες ενότητες από την παρακάτω λίστα: Νευροψυχολογία? Προσωπικότητα Ψυχολογία? Κοινωνική ψυχολογία; Ψυχοπαθολογία? Θεραπευτικές Ψυχολογία? Ψυχολογική αξιολόγηση? Κρίσιμη Εξελικτική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Υγείας. Κάθε μία από αυτές τις ενότητες παρουσιάζεται από έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα και τα μαθήματα είναι αλληλεπίδρασης και δυναμική. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο με το στόχο να τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτες. Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω εξετάσεων, εργασίες και εξετάσεις. [+]

Οι Honours στο πρόγραμμα Ψυχολογίας προσφέρεται μόνο σε βάση πλήρους απασχόλησης. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι ενότητες μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η έρευνα συνιστώσα είναι η μόνη υποχρεωτική ενότητα και τρέχει για το σύνολο του έτους, ως εκ τούτου αυτή η ενότητα μετράει ως δύο ενότητες. Οι φοιτητές υποχρεούνται να επιλέξουν τέσσερα άλλες ενότητες από την παρακάτω λίστα: Νευροψυχολογία? Προσωπικότητα Ψυχολογία? Κοινωνική ψυχολογία; Ψυχοπαθολογία? Θεραπευτικές Ψυχολογία? Ψυχολογική αξιολόγηση? Κρίσιμη Εξελικτική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Υγείας. Κάθε μία από αυτές τις ενότητες παρουσιάζεται από έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα και τα μαθήματα είναι αλληλεπίδρασης και δυναμική. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο με το στόχο να τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτες. Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω εξετάσεων, εργασίες και εξετάσεις.... [-]


Hons βα στη στρατηγική επικοινωνίας (επικοινωνία μάρκετινγκ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Marketing Honours Θεωρία της Επικοινωνίας: Στο δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα της επικοινωνίας μάρκετινγκ με μια σύγχρονη στροφή προς την Ολοκληρωμένη Μάρκα Επικοινωνία με αυξανόμενη έμφαση στην στρατηγική σύλληψη, η ανάγκη έχει προκύψει για ένα μάθημα που ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τη βιομηχανία. [+]

Marketing Honours Θεωρία της Επικοινωνίας: Στο δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα της επικοινωνίας μάρκετινγκ με μια σύγχρονη στροφή προς την Ολοκληρωμένη Μάρκα Επικοινωνία με αυξανόμενη έμφαση στην στρατηγική σύλληψη, η ανάγκη έχει προκύψει για ένα μάθημα που ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τη βιομηχανία.

Ο στόχος αυτού του βαθμού είναι να παρέχει μια κρίσιμη αντανακλαστικές προσανατολισμό προς τις δύο θεωρητικών και εφαρμοσμένων αρχές της ανακοίνωσης Μάρκετινγκ. Κατά συνέπεια, ο μαθητής θα πρέπει να παρέχονται με εκτενή θεωρητική και την πρακτική εφαρμογή στον τομέα της Επικοινωνίας Μάρκετινγκ, το οποίο θα τους επιτρέψει να ακολουθήσει μια ολοκληρωμένη σταδιοδρομία στον τομέα. Η εστίαση είναι στην βιωματική μάθηση, με ιδιαίτερη έμφαση branding και ενσωματώνει την άμεση έκθεση στη βιομηχανία. Επιπλέον, στη διάρκεια του έτους θα αναπτυχθούν επαγγελματικές δεξιότητες παρουσίασης. Marketing Θεωρία της Επικοινωνίας διερευνά τρέχοντα και τα συναφή σύγχρονα ζητήματα στον τομέα της Επικοινωνίας Μάρκετινγκ και επίσης ασχολείται με σύγχρονα πλαίσια της επικοινωνίας μάρκετινγκ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσει την κατανόηση σε σχέση με τα θέματα αυτά, καθώς και την πρακτική και τις αρχές της βιομηχανίας Επικοινωνίας Marketing σε γενικές γραμμές.... [-]


Hons βα στη στρατηγική επικοινωνίας (εταιρική επικοινωνία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Εταιρική Επικοινωνία Honours διευκολύνει τόσο τη θεωρητική και εφαρμοσμένη αρμοδιότητα σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας. Εξειδικευμένη γνώση της θεωρίας εταιρικής επικοινωνίας διευκολύνει τη δυνατότητα να εξετάσει με κριτικό πνεύμα, να εδραιώσει και να επεκτείνει τη θεωρία εταιρικής επικοινωνίας να δημιουργήσουν τις κατάλληλες απαντήσεις και για την επίλυση αφηρημένα συμφραζόμενα προβλήματα εταιρικής επικοινωνίας. Η ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων θέτει μέσω της βιωματικής μάθησης με τη μορφή της πρακτικής άσκησης και της κατάρτισης με βάση το χαρτοφυλάκιο διευκολύνει την απόκτηση της εφαρμοσμένης και αντανακλαστικές αρμοδιότητα που προωθούν την ικανότητα να μεταφέρουν και να εφαρμόσουν τις δεξιότητές εταιρική επικοινωνία θέτει σε μια σειρά από περιβάλλοντα επικοινωνίας. Το μάθημα αυτό είναι επίσης ενσταλάζει την ηθική και δεοντολογική ευαισθησία που απαιτείται για την υπεύθυνη πρακτική της εταιρικής επικοινωνίας. [+]

Εταιρική Επικοινωνία Honours διευκολύνει τόσο τη θεωρητική και εφαρμοσμένη αρμοδιότητα σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας. Εξειδικευμένη γνώση της θεωρίας εταιρικής επικοινωνίας διευκολύνει τη δυνατότητα να εξετάσει με κριτικό πνεύμα, να εδραιώσει και να επεκτείνει τη θεωρία εταιρικής επικοινωνίας να δημιουργήσουν τις κατάλληλες απαντήσεις και για την επίλυση αφηρημένα συμφραζόμενα προβλήματα εταιρικής επικοινωνίας. Η ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων θέτει μέσω της βιωματικής μάθησης με τη μορφή της πρακτικής άσκησης και της κατάρτισης με βάση το χαρτοφυλάκιο διευκολύνει την απόκτηση της εφαρμοσμένης και αντανακλαστικές αρμοδιότητα που προωθούν την ικανότητα να μεταφέρουν και να εφαρμόσουν τις δεξιότητές εταιρική επικοινωνία θέτει σε μια σειρά από περιβάλλοντα επικοινωνίας. Το μάθημα αυτό είναι επίσης ενσταλάζει την ηθική και δεοντολογική ευαισθησία που απαιτείται για την υπεύθυνη πρακτική της εταιρικής επικοινωνίας.... [-]


Hons βα στη φιλοσοφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το πρόγραμμα σπουδών τιμά αποτελείται από πέντε υποχρεωτικά μαθήματα. Το πρώτο είναι η ενότητα της έρευνας, ένα μακρύ δοκίμιο περίπου 10.000 λέξεις, το θέμα του οποίου είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με έναν επόπτη. Οι άλλες τέσσερις ενότητες είναι τα μαθήματα. Ποια μαθήματα προσφέρονται σε ένα συγκεκριμένο έτος, θα καθορίζεται από το τμήμα και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων παραγόντων, η διαθεσιμότητα του ακαδημαϊκού προσωπικού με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε έναν τομέα και τα συμφέροντα των φοιτητών. [+]

Το πρόγραμμα σπουδών τιμά αποτελείται από πέντε υποχρεωτικά μαθήματα. Το πρώτο είναι η ενότητα της έρευνας, ένα μακρύ δοκίμιο περίπου 10.000 λέξεις, το θέμα του οποίου είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με έναν επόπτη. Οι άλλες τέσσερις ενότητες είναι τα μαθήματα. Ποια μαθήματα προσφέρονται σε ένα συγκεκριμένο έτος, θα καθορίζεται από το τμήμα και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων παραγόντων, η διαθεσιμότητα του ακαδημαϊκού προσωπικού με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε έναν τομέα και τα συμφέροντα των φοιτητών.... [-]


Hons βα στις αστικές μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το πρόγραμμα BA Honours (Urban Studies) εισάγει τους φοιτητές σε κρίσιμες προοπτικές για την αστικοποίηση και την ανάπτυξη της πόλης. Οι μαθητές εξοικειώνονται με τις συζητήσεις σχετικά με την πολιτική των πόλεων και των θεσμών, άτυπο, την κατανάλωση και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι συμμετέχουν και να αναμορφώσει τη ζωή της πόλης. Σημαντική έμφαση δίνεται στην καθοδήγηση των μαθητών να διεξάγουν ανεξάρτητη ποσοτική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει δεξιότητες στη θεωρία και τη σύνταξη αναφορών και την επίλυση προβλημάτων. Οι μαθητές αποκτούν επίσης SPSS δεξιότητες και ικανότητες και να ολοκληρώσει ένα 120 ωρών πρακτικής άσκησης. [+]

Το πρόγραμμα BA Honours (Urban Studies) εισάγει τους φοιτητές σε κρίσιμες προοπτικές για την αστικοποίηση και την ανάπτυξη της πόλης. Οι μαθητές εξοικειώνονται με τις συζητήσεις σχετικά με την πολιτική των πόλεων και των θεσμών, άτυπο, την κατανάλωση και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι συμμετέχουν και να αναμορφώσει τη ζωή της πόλης. Σημαντική έμφαση δίνεται στην καθοδήγηση των μαθητών να διεξάγουν ανεξάρτητη ποσοτική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει δεξιότητες στη θεωρία και τη σύνταξη αναφορών και την επίλυση προβλημάτων. Οι μαθητές αποκτούν επίσης SPSS δεξιότητες και ικανότητες και να ολοκληρώσει ένα 120 ωρών πρακτικής άσκησης. ... [-]


Hons βα στις αφρικανικές γλώσσες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Το μάθημα αποτελείται από πέντε ενότητες. Ενότητες 1 (Έρευνα Δοκίμιο), 2 (Γραμματική της κύριας γλώσσας) και 3 (Λογοτεχνίας της κύριας γλώσσας) είναι υποχρεωτικά. Ο φοιτητής επιλέγει δύο άλλες ενότητες από twopossibilities: α) Λογοτεχνία: Ποίηση, Πεζογραφία, Δράμα, Προφορική Τέχνης και β) Γλωσσολογία: Κοινωνιογλωσσολογία, Φωνολογία και μορφολογία, συντακτικό και τη σημασιολογία, Σπουδές Μετάφρασης [+]

Το μάθημα αποτελείται από πέντε ενότητες. Ενότητες 1 (Έρευνα Δοκίμιο), 2 (Γραμματική της κύριας γλώσσας) και 3 (Λογοτεχνίας της κύριας γλώσσας) είναι υποχρεωτικά. Ο φοιτητής επιλέγει δύο άλλες ενότητες από τις ακόλουθες δυνατότητες:

Λογοτεχνία: Ποίηση, Πεζογραφία, Δράμα, Προφορική Τέχνης Γλωσσολογία: Κοινωνιογλωσσολογία, Φωνολογία και μορφολογία, συντακτικό και τη σημασιολογία, Μεταφραστικές Σπουδές Προϋποθέσεις Εισαγωγής ... [-]

Hons βα στο σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Το Bachelor of Arts Honours in Design προετοιμάζει τους μαθητές για την έρευνα με βάση τις μεταπτυχιακές σπουδές και την έναρξη μια καριέρα του σχεδιασμού, επιτρέποντας στους μαθητές να παράγουν δημιουργικές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα μέσα σε ένα εξειδικευμένο τομέα του σχεδιασμού και να διεξάγει και να αναφέρουν την έρευνα υπό την εποπτεία. [+]

Το Bachelor of Arts Honours in Design προετοιμάζει τους μαθητές για την έρευνα με βάση τις μεταπτυχιακές σπουδές και την έναρξη μια καριέρα του σχεδιασμού, επιτρέποντας στους μαθητές να παράγουν δημιουργικές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα μέσα σε ένα εξειδικευμένο τομέα του σχεδιασμού και να διεξάγει και να αναφέρουν την έρευνα υπό την εποπτεία.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ένα κατάλληλο πτυχίο με ένα συνιστώμενο ελάχιστο 60% για όλες τις τελικές μονάδες το χρόνο.... [-]


Βα (νόμος)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός της BA (Νόμος) βαθμός είναι να μπορέσει ο φοιτητής να αποκτήσει γνώση της Νότιας Αφρικής νομικό σύστημα, το ιδιωτικό δίκαιο, συνταγματικό δίκαιο και το εθιμικό δίκαιο. [+]

Ο σκοπός της BA (Νόμος) βαθμός είναι να μπορέσει ο φοιτητής να αποκτήσει γνώση της Νότιας Αφρικής νομικό σύστημα, το ιδιωτικό δίκαιο, συνταγματικό δίκαιο και το εθιμικό δίκαιο. Εκτός από αυτό, ο φοιτητής θα είναι σε θέση να παρακολουθούν μαθήματα σε πτυχές των Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών. Επιπλέον, ο φοιτητής θα εκτεθεί σε γλώσσες και τη δομή της γλώσσας.

Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών για την απόκτηση πτυχίου είναι τρία (3) χρόνια σε βάση πλήρους απασχόλησης.... [-]


βα σε γραφικά (ανακοίνωση) σχεδιασμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Οι σχεδιαστές της επικοινωνίας είναι δημιουργικοί στοχαστές και λύτες πρόβλημα που χρησιμοποιούν μια σειρά από μεθόδους σχεδιασμού, διαδικασίες και τεχνικές για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων επικοινωνίας, όπως αφίσες, βιβλία, περιοδικά, προγράμματα εταιρικής ταυτότητας, τη συσκευασία και ιστοσελίδες, τόσο μεμονωμένα όσο και ως μέλη των ομάδων. Το Τμήμα Γραφιστικής προσφέρει Bachelor of Arts in Design ειδικεύεται στην Communication Design. Οι εγκαταστάσεις του Τμήματος περιλαμβάνουν μια σειρά από στούντιο και μια κεντρική τοποθεσία της Apple Macintosh υπολογιστή στούντιο. [+]

Οι σχεδιαστές της επικοινωνίας είναι δημιουργικοί στοχαστές και λύτες πρόβλημα που χρησιμοποιούν μια σειρά από μεθόδους σχεδιασμού, διαδικασίες και τεχνικές για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων επικοινωνίας, όπως αφίσες, βιβλία, περιοδικά, προγράμματα εταιρικής ταυτότητας, τη συσκευασία και ιστοσελίδες, τόσο μεμονωμένα όσο και ως μέλη των ομάδων.

Το Τμήμα Γραφιστικής προσφέρει Bachelor of Arts in Design ειδικεύεται στην Communication Design. Οι εγκαταστάσεις του Τμήματος περιλαμβάνουν μια σειρά από στούντιο και μια κεντρική τοποθεσία της Apple Macintosh υπολογιστή στούντιο.... [-]


βα σε μελέτες ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Αυτός ο βαθμός έχει ως στόχο την κατανόηση των θεμάτων της φτώχειας, της ανισότητας, αδικίας και την αλλαγή των κοινωνιών. Οι μαθητές αποκτούν γνώσεις καθώς και πρακτικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες σε σχέση με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων μέσω της ανάπτυξης έργων, προγραμμάτων και πολιτικών. Αυτό περιλαμβάνει την διαχείριση και την αξιολόγηση των παρεμβάσεων, καθώς και τα πλαίσια που είναι σχετικές. Ανάπτυξη Σπουδών παρουσιάζεται ως διεπιστημονική και ολιστική. Ως ένα από τα λίγα προπτυχιακά προγράμματα σε μελέτες ανάπτυξης στη χώρα, αυτό το προσόν είναι μια ισχυρή βάση για μια καριέρα στον τομέα της ανάπτυξης ή την περαιτέρω μελέτη σε Αναπτυξιακών Μελετών. [+]

Αυτός ο βαθμός έχει ως στόχο την κατανόηση των θεμάτων της φτώχειας, της ανισότητας, αδικίας και την αλλαγή των κοινωνιών. Οι μαθητές αποκτούν γνώσεις καθώς και πρακτικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες σε σχέση με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων μέσω της ανάπτυξης έργων, προγραμμάτων και πολιτικών. Αυτό περιλαμβάνει την διαχείριση και την αξιολόγηση των παρεμβάσεων, καθώς και τα πλαίσια που είναι σχετικές. Ανάπτυξη Σπουδών παρουσιάζεται ως διεπιστημονική και ολιστική. Ως ένα από τα λίγα προπτυχιακά προγράμματα σε μελέτες ανάπτυξης στη χώρα, αυτό το προσόν είναι μια ισχυρή βάση για μια καριέρα στον τομέα της ανάπτυξης ή την περαιτέρω μελέτη σε Αναπτυξιακών Μελετών. ... [-]


βα σε μελέτες κινηματογράφο και την τηλεόραση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος αυτής της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη εφαρμόζεται αρμοδιότητα των μαθητών στην Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών. Εφαρμοσμένη αρμοδιότητα συνεπάγεται την απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών επικοινωνίας που σχετίζονται με Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών σε σχετικούς τομείς των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και της βιομηχανίας μετάδοσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να εσωτερικεύουν, προβληματιστούν σχετικά, και να επικοινωνούν στρατηγικές αποφάσεις και τις εφαρμογές αποτελεσματικά μέσα από τη σωστή και κατάλληλη χρήση της επιστημονικής γλώσσας και τεχνική ορολογία που σχετίζεται με Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών. [+]

Ο στόχος αυτής της πιστοποίησης είναι η ανάπτυξη εφαρμόζεται αρμοδιότητα των μαθητών στην Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών. Εφαρμοσμένη αρμοδιότητα συνεπάγεται την απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών επικοινωνίας που σχετίζονται με Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών σε σχετικούς τομείς των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και της βιομηχανίας μετάδοσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να εσωτερικεύουν, προβληματιστούν σχετικά, και να επικοινωνούν στρατηγικές αποφάσεις και τις εφαρμογές αποτελεσματικά μέσα από τη σωστή και κατάλληλη χρήση της επιστημονικής γλώσσας και τεχνική ορολογία που σχετίζεται με Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών. Τα προσόντα θα διευκολύνει την αποτελεσματική μάθηση μέσα από την έκθεση και την εφαρμογή των κατάλληλων μορφών μάθησης, επιτρέποντας έτσι το μαθητή να περιηγηθείτε και ολιστικά διαχείριση της δυναμικής πλαίσιο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σπουδών. ... [-]


βα στη γλώσσα πράξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Πρακτικών ικανοτήτων: Γλώσσα επάρκειας σε επιλεγμένες γλώσσες. Γραφής και παραγωγικές δεξιότητες. Μετάφραση, διερμηνεία και επιμέλεια κειμένων δεξιότητες. Ορολογία και διαχείριση εγγράφων δεξιότητες. Βασική γλώσσα, κείμενο και του λόγου ερευνητικών δεξιοτήτων. Υποστηρικτική γλωσσική, κείμενο και του λόγου, ψυχογλωσσολογική, κοινωνιογλωσσολογική, κοινωνικο-ρεαλιστικό, pragma-γλωσσική και διαπολιτισμική competence.Foundational αρμοδιότητα: Γνώση και κατανόηση της θεωρητικής κάτω-ανάρτηση της γλωσσολογίας, οι επιλεγμένες γλώσσες και επικοινωνίας. Αντανακλαστική ικανότητα: Στρατηγική και κρίσιμη εφαρμογή της θεωρίας στη γλωσσολογία και την επικοινωνία, με σκοπό την πρακτική, ακαδημαϊκή και επαγγελματικές καταστάσεις. [+]

Πρακτικών ικανοτήτων: Γλώσσα επάρκειας σε επιλεγμένες γλώσσες. Γραφής και παραγωγικές δεξιότητες. Μετάφραση, διερμηνεία και επιμέλεια κειμένων δεξιότητες. Ορολογία και διαχείριση εγγράφων δεξιότητες. Βασική γλώσσα, κείμενο και του λόγου ερευνητικών δεξιοτήτων. Υποστηρικτική γλωσσική, κείμενο και του λόγου, ψυχογλωσσολογική, κοινωνιογλωσσολογική, κοινωνικο-ρεαλιστικό, pragma-γλωσσική και διαπολιτισμική competence.Foundational αρμοδιότητα: Γνώση και κατανόηση της θεωρητικής κάτω-ανάρτηση της γλωσσολογίας, οι επιλεγμένες γλώσσες και επικοινωνίας. Αντανακλαστική ικανότητα: Στρατηγική και κρίσιμη εφαρμογή της θεωρίας στη γλωσσολογία και την επικοινωνία, με σκοπό την πρακτική, ακαδημαϊκή και επαγγελματικές καταστάσεις. ... [-]


βα στη δημοσιογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο στόχος του προσόντα είναι να αναπτύξει εφαρμόζεται επάρκειας των μαθητών στη δημοσιογραφία. Εφαρμοσμένη αρμοδιότητα συνεπάγεται την απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών επικοινωνίας που σχετίζονται με το πλαίσιο της δημοσιογραφίας σε σχετικούς τομείς της ηλεκτρονικής και έντυπων μέσων ενημέρωσης και της βιομηχανίας μετάδοσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να εσωτερικεύουν, αντανακλούν και να ανακοινώνουν τις στρατηγικές αποφάσεις και τις εφαρμογές αποτελεσματικά μέσα από τη σωστή και κατάλληλη χρήση της επιστημονικής γλώσσας και τεχνική ορολογία που σχετίζεται με την δημοσιογραφία. [+]

Ο στόχος του προσόντα είναι να αναπτύξει εφαρμόζεται επάρκειας των μαθητών στη δημοσιογραφία. Εφαρμοσμένη αρμοδιότητα συνεπάγεται την απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των αρχών επικοινωνίας που σχετίζονται με το πλαίσιο της δημοσιογραφίας σε σχετικούς τομείς της ηλεκτρονικής και έντυπων μέσων ενημέρωσης και της βιομηχανίας μετάδοσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να εσωτερικεύουν, αντανακλούν και να ανακοινώνουν τις στρατηγικές αποφάσεις και τις εφαρμογές αποτελεσματικά μέσα από τη σωστή και κατάλληλη χρήση της επιστημονικής γλώσσας και τεχνική ορολογία που σχετίζεται με την δημοσιογραφία. Τα προσόντα θα διευκολύνει την αποτελεσματική μάθηση μέσα από την έκθεση και την εφαρμογή των κατάλληλων μορφών μάθησης, ώστε να μπορέσουν να περιηγηθείτε και να διαχειρίζεται ολιστικά το δυναμικό πλαίσιο της δημοσιογραφίας. ... [-]


βα στην ανάπτυξη της κοινότητας και της ηγεσίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να αναπτύξουν οι μαθητές να γίνουν ηγέτες της κοινότητας ανάπτυξης στη διευκόλυνση των διαδικασιών, τις τεχνικές και τις αρχές στην έναρξη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τη διατήρηση των αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων, με βάση επίκεντρο τον άνθρωπο, περιουσιακό στοιχείο με έδρα τη συμμετοχική θεωρητικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση της ανισότητας, της φτώχειας και της αδικίας. Περαιτέρω οι μαθητές θα είναι σε θέση να διευκολύνει την εγκατάσταση και τη διαχείριση των οργανώσεων που βασίζονται στην κοινότητα, στο πλαίσιο της κοινότητας της οικονομικής ανάπτυξης. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να αναπτύξουν οι μαθητές να γίνουν ηγέτες της κοινότητας ανάπτυξης στη διευκόλυνση των διαδικασιών, τις τεχνικές και τις αρχές στην έναρξη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τη διατήρηση των αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων, με βάση επίκεντρο τον άνθρωπο, περιουσιακό στοιχείο με έδρα τη συμμετοχική θεωρητικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση της ανισότητας, της φτώχειας και της αδικίας. Περαιτέρω οι μαθητές θα είναι σε θέση να διευκολύνει την εγκατάσταση και τη διαχείριση των οργανώσεων που βασίζονται στην κοινότητα, στο πλαίσιο της κοινότητας της οικονομικής ανάπτυξης. ... [-]


βα στην οπτική τέχνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο σκοπός της BA (Εικαστικά) Βαθμός είναι να αναπτύξουν τις δημιουργικές, φαντασία και κριτική γνώση, τις δεξιότητες και την ακαδημαϊκή έρευνα δυνατότητες των μαθητών για την πρακτική ως καλλιτέχνες μέσα στα πεδία των εικαστικών-πολιτιστικών βιομηχανιών, και / ή να συμμετάσχουν σε μεταπτυχιακές σπουδές στο οπτική τέχνη. [+]

Ο σκοπός της BA (Εικαστικά) Βαθμός είναι να αναπτύξουν τις δημιουργικές, φαντασία και κριτική γνώση, τις δεξιότητες και την ακαδημαϊκή έρευνα δυνατότητες των μαθητών για την πρακτική ως καλλιτέχνες, εντός των τομέων της βιομηχανίας οπτικών-πολιτιστικές, και / ή να συμμετάσχουν σε μεταπτυχιακές σπουδές στην εικαστική τέχνη.

Το BA (Εικαστικά) πτυχιακό πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους φοιτητές με μια λεπτομερή γνώση των πρακτικών εικαστικά, συζητήσεις, θεωρίες και ερευνητικές μεθοδολογίες. Το πρόγραμμα διευκολύνει τη δημιουργία του νοήματος μέσα από την τέχνη? έρευνας στο πλαίσιο της ιστορίας της τέχνης και της κριτικής? σύγχρονη καλλιτεχνική production7 πολίτη γραφείο? οπτική ταυτότητα και οπτικές τεχνολογίες. Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στην δημιουργική και κριτική σκέψη, σύμφωνα με ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα, προκειμένου να διερευνήσουν πειραματικά, μετασχηματιστική και διεπιστημονική προσέγγιση για την κατασκευή, την παραλαβή και την ανάλυση της τέχνης μέσα σε παν-Αφρικής και διεθνές επίπεδο. ... [-]


βα στην πολιτική, φιλοσοφία και οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις ερευνητικές δεξιότητες? θεωρητική και πνευματική γνώση, κριτική ικανότητες συλλογισμού, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, την κατανόηση των κανονιστικών διαστάσεις της πολιτικής και της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και την ανοικτή και υπόλογη κυβέρνηση, βάσιμο της ασφάλειας και των οικονομικών πολιτικών? και κανονιστικά όρια στην άσκηση της εξουσίας και την εξουσία σε πολιτική, οικονομική παραγγελίες. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις ερευνητικές δεξιότητες? θεωρητική και πνευματική γνώση, κριτική ικανότητες συλλογισμού, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, την κατανόηση των κανονιστικών διαστάσεις της πολιτικής και της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και την ανοικτή και υπόλογη κυβέρνηση, βάσιμο της ασφάλειας και των οικονομικών πολιτικών? και κανονιστικά όρια στην άσκηση της εξουσίας και την εξουσία σε πολιτική, οικονομική παραγγελίες. ... [-]


βα στην πολιτική και διεθνείς σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις ερευνητικές δεξιότητες? θεωρητική και πνευματική γνώση? κρίσιμες ικανότητες σκεπτικό? και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων? η κατανόηση των κανονιστικών διαστάσεις της πολιτικής, όπως: ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανοικτή και υπεύθυνη κυβέρνηση, αρμόδια διακυβέρνηση, βάσιμο της ασφάλειας και των οικονομικών πολιτικών και κανονιστικά όρια στην άσκηση της εξουσίας και την εξουσία σε πολιτική τάξη. [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις ερευνητικές δεξιότητες? θεωρητική και πνευματική γνώση? κρίσιμες ικανότητες σκεπτικό? και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων? η κατανόηση των κανονιστικών διαστάσεις της πολιτικής, όπως: ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανοικτή και υπεύθυνη κυβέρνηση, αρμόδια διακυβέρνηση, βάσιμο της ασφάλειας και των οικονομικών πολιτικών και κανονιστικά όρια στην άσκηση της εξουσίας και την εξουσία σε πολιτική τάξη. ... [-]


βα στη στρατηγική επικοινωνίας στην επικοινωνία μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Η BA Στρατηγική Επικοινωνίας (Marketing Communication) βαθμός είναι μια μοναδική προσόν που έχει αναπτυχθεί για να σας εξουσιοδοτήσει με τη γνώση που είναι απαραίτητη για να πετύχει στη βιομηχανία. Αυτός ο βαθμός παρέχει τόσο πρακτικές όσο και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με το ρόλο του επαγγελματία επικοινωνίας στην επίτευξη των οργανωτικών στόχων, και διευκολύνοντας τις σχέσεις των ενδιαφερομένων μερών, διαχείριση φήμης, διαχείριση αλλαγής, δέσμευση των εργαζομένων και των σχέσεων με τα ΜΜΕ. Αυτές οι διαστάσεις διερευνηθούν σε ένα ευρύτερο παγκόσμιο, κυβερνητικές, επιχειρηματικές, την κοινωνία και ατομικό πλαίσιο. [+]

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από μια στροφή προς Στρατηγικής Επικοινωνίας, η οποία είναι μια δυναμική και εξελισσόμενο τομέα. Ότι, στο παρελθόν, Εταιρικής Επικοινωνίας, Επικοινωνία Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Διοίκηση θεωρήθηκαν ως ξεχωριστά πεδία, Στρατηγικής Επικοινωνίας προσπάθησε να ξεπεράσει αυτές τις διακρίσεις. Το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις απαιτεί την ικανότητα να προσαρμοστούν: ο ρυθμός της αλλαγής, οικονομικής αστάθειας, η μετατόπιση της εξουσίας μακριά από τις παραδοσιακές αρχές και τον αντίκτυπο της τεχνολογίας σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης. ... [-]


βα στη στρατηγική επικοινωνίας στην εταιρική επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Η BA Στρατηγική Επικοινωνίας (Corporate Communication) βαθμός είναι μια μοναδική προσόν που έχει αναπτυχθεί για να ενδυναμώσει το μαθητή με τη γνώση που είναι απαραίτητη για να πετύχει στη βιομηχανία. Αυτός ο βαθμός παρέχει τόσο πρακτικές όσο και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με το ρόλο του επαγγελματία επικοινωνίας στην επίτευξη των οργανωτικών στόχων, και διευκολύνοντας τις σχέσεις των ενδιαφερομένων μερών, διαχείριση φήμης, διαχείριση αλλαγής, δέσμευση των εργαζομένων και των σχέσεων με τα ΜΜΕ. Αυτές οι διαστάσεις διερευνηθούν σε ένα ευρύτερο παγκόσμιο, κυβερνητικές, επιχειρηματικές, την κοινωνία και ατομικό πλαίσιο. [+]

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από μια στροφή προς Στρατηγικής Επικοινωνίας, η οποία είναι μια δυναμική και εξελισσόμενο τομέα. Ότι, στο παρελθόν, Εταιρικής Επικοινωνίας, Επικοινωνία Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Διοίκηση θεωρήθηκαν ως ξεχωριστά πεδία, Στρατηγικής Επικοινωνίας προσπάθησε να ξεπεράσει αυτές τις διακρίσεις. Το περιβάλλον στο οποίο οι περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις βρίσκονται απαιτεί την ικανότητα να προσαρμοστούν: ο ρυθμός της αλλαγής, οικονομικής αστάθειας, η μετατόπιση της εξουσίας μακριά από τις παραδοσιακές αρχές και τον αντίκτυπο της τεχνολογίας σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης. ... [-]


βα στον αθλητισμό ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Sport Ανάπτυξης Officer, Ερευνητής, Εξειδίκευση στη βιοκινητική, Αθλητισμού και τιμά Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Coach, Άσκηση Επιστήμονας [+]

Καριέρα

Sport Ανάπτυξης Officer, Ερευνητής, Εξειδίκευση στη βιοκινητική, Αθλητισμού και τιμά Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Coach, Άσκηση Επιστήμονας

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 23 Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Γλώσσα διδασκαλίας και Learning- Αγγλικά: 5 (60% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 1: 4 (50% +) * Πρόσθετες Θέμα 2: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 3: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 4: 3 (40% +) ... [-]

βα στον αθλητισμό επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Αθλητισμός σχολιαστής, ο αθλητισμός Δημοσιογράφος, τον αθλητισμό Άγκυρα, Ερευνητής, Εξειδίκευση στη βιοκινητική, Αθλητισμού και τιμά Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Coach, Άσκηση Επιστήμονας [+]

Καριέρα

Αθλητισμός σχολιαστής, ο αθλητισμός Δημοσιογράφος, τον αθλητισμό Άγκυρα, Ερευνητής, Εξειδίκευση στη βιοκινητική, Αθλητισμού και τιμά Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Coach, Άσκηση Scientist.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 23 Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Γλώσσα διδασκαλίας και Learning- Αγγλικά: 5 (60% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 1: 4 (50% +) * Πρόσθετες Θέμα 2: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 3: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 4: 3 (40% +) ... [-]

βα στον αθλητισμό ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Εξειδίκευση στη βιοκινητική, Αθλητισμού και τιμά Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, λεωφορείο, Ειδίκευση στην Ψυχολογία, Ερευνητής, Άσκηση Scientist. [+]

Καριέρα

Εξειδίκευση στη βιοκινητική, Αθλητισμού και τιμά Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, λεωφορείο, Ειδίκευση στην Ψυχολογία, Ερευνητής, Άσκηση Scientist.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 23 Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Γλώσσα διδασκαλίας και Learning- Αγγλικά: 5 (60% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 1: 4 (50% +) * Πρόσθετες Θέμα 2: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 3: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 4: 3 (40% +) ... [-]

εκτεταμένη Bachelor of Arts (με τρεις ειδικότητες)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Η προώθηση της εκτεταμένης φοιτητές πτυχίο, σε κάθε επόμενο ακαδημαϊκό έτος από την εκτεταμένη πτυχίο Ανθρωπιστικών γενικά ακολουθεί τους ίδιους κανόνες που αφορούν τους μαθητές της τακτικής πτυχίο. Ωστόσο, ΧΑΡΤΕΣ Ανθρωπιστικών πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των πρώτων 2 ετών της μελέτης, ελλείψει της οποίας? ένας φοιτητής δεν θα επιτρέπεται να προχωρήσει περαιτέρω στο πρόγραμμα. [+]

Αυτό είναι ένα πρώτο διαμορφωτική προσόν. Μια επιτυχημένη φοιτητής θα έχει αποκτήσει τα πνευματικά ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για να συζητήσουν, προβληματιστούν και να διερευνήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και την αλληλεπίδραση, ιδίως στο πλαίσιο της Νότιας Αφρικής.

Η προώθηση της εκτεταμένης φοιτητές πτυχίο, σε κάθε επόμενο ακαδημαϊκό έτος από την εκτεταμένη πτυχίο Ανθρωπιστικών γενικά ακολουθεί τους ίδιους κανόνες που αφορούν τους μαθητές της τακτικής πτυχίο. Ωστόσο, ΧΑΡΤΕΣ Ανθρωπιστικών πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των πρώτων 2 ετών της μελέτης, ελλείψει της οποίας? ένας φοιτητής δεν θα επιτρέπεται να προχωρήσει περαιτέρω στο πρόγραμμα. ... [-]


σχεδιασμού βα στην ψηφιακών μέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Νότια Αφρική Johannesburg

Μια Bachelor of Arts στην Digital Media Σχεδιασμός προετοιμάζει τους μαθητές για να καλύψει τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, όπως οι σχεδιαστές περιεχομένου, συστημάτων και προϊόντων, όπου το κείμενο, εικόνα, βίντεο, ήχο, γραφικά και κινούμενα σχέδια συγκλίνουν. Ξεκινώντας από μια γενικευμένη προσέγγιση, οι μαθητές μαθαίνουν τις ειδικότητες στο σχεδιασμό αλληλεπίδραση ή ψηφιακού βίντεο. Σε Digital Media Design, οι μαθητές ασχολούνται με και να εφαρμόσει τις ψηφιακές τεχνολογίες καινοτόμο, προκειμένου να σχεδιάζουν τα προϊόντα να επικοινωνούν και να ενισχύσουν τις εμπειρίες της ζωής. [+]

Μια Bachelor of Arts στην Digital Media Σχεδιασμός προετοιμάζει τους μαθητές για να καλύψει τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, όπως οι σχεδιαστές περιεχομένου, συστημάτων και προϊόντων, όπου το κείμενο, εικόνα, βίντεο, ήχο, γραφικά και κινούμενα σχέδια συγκλίνουν. Ξεκινώντας από μια γενικευμένη προσέγγιση, οι μαθητές μαθαίνουν τις ειδικότητες στο σχεδιασμό αλληλεπίδραση ή ψηφιακού βίντεο. Σε Digital Media Design, οι μαθητές ασχολούνται με και να εφαρμόσει τις ψηφιακές τεχνολογίες καινοτόμο, προκειμένου να σχεδιάζουν τα προϊόντα να επικοινωνούν και να ενισχύσουν τις εμπειρίες της ζωής.... [-]


Βίντεο

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)