Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Εισαγωγή

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Ως ιδιωτικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, η Ακαδημία έχει δεσμευτεί να παρέχει στους φοιτητές ένα εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον, ένα πρόγραμμα σπουδών παγκόσμιας κλάσης και ένα στέρεο θεμέλιο πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουμε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον στη βιομηχανία οπτικών επικοινωνιών.

Σχολικό προφίλ

Στην Stellenbosch Academy of Design and Photography στοχεύουμε στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των καλύτερων δημιουργικών του κόσμου. άτομα που μπορούν να σκεφτούν με νέους τρόπους και να βρουν λύσεις σε προβλήματα, είτε πρόκειται για επικοινωνίες είτε με άλλο τρόπο. Πιστεύουμε ότι, σωστά, η δημιουργικότητα μπορεί και θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Και στοχεύουμε, καθημερινά, να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτυχθεί αυτή η δημιουργικότητα.

Η καλλιέργεια δημιουργικών μελλοντικών συμβολαίων συνδυάζει όλα αυτά. Όχι μόνο το μέλλον των μαθητών μας μέσω των επιλογών και της σκληρής δουλειάς τους στην Ακαδημία, αλλά και ο θετικός αντίκτυπος της δημιουργικότητας στην κοινωνία μας και στο ευρύτερο περιβάλλον.

Το όραμά μας είναι να οικοδομήσουμε προς ένα αυτοσυντηρούμενο, ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα ορόσημο που αναπτύσσει με συνέπεια αποφοίτους που έχουν υψηλό κίνητρο κριτικούς στοχαστές και καινοτόμους που χρησιμοποιούν όλες τις μορφές οπτικής επικοινωνίας για να επηρεάσουν θετικά την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική μας σφαίρα σε τοπικό, εθνικό, και παγκόσμιο περιβάλλον.

Τι μας κάνει διαφορετικούς;

  • Τοποθετούμε τους μαθητές μας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας διδασκαλίας και μάθησης.
  • Τα μοναδικά μας προγράμματα προσφέρονται σε ένα εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον.
  • Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό είναι πολύ καταρτισμένο, έμπειρο και εμπνευσμένο.
  • Οι μαθητές έχουν την επιλογή να ασχοληθούν με μια σειρά επιστημονικών κλάδων.
  • Εκτιμούμε και αγκαλιάζουμε προοπτικές που είναι πολυπολιτισμικές και χωρίς αποκλεισμούς.
  • Προσπαθούμε να αναπτύξουμε ατομικές δυνατότητες, έτσι ώστε οι απόφοιτοί μας να γίνουν κριτικοί και καινοτόμοι στοχαστές.
  • Οι μαθητές μας είναι έτοιμοι για τη βιομηχανία μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Πράγματα που μας ξεχωρίζουν

Με αυτά τα τρία πράγματα στη θέση τους, την έξοδο του πτυχιούχου μας με έναν ισχυρό συνδυασμό διεπιστημονικών θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων που δεν συγκρίνονται στην αφρικανική αγορά.

  1. Η επιμονή μας να παραμείνουμε σχετικοί και να αναθεωρούμε με συνέπεια το πρόγραμμα σπουδών μας για να διασφαλίσουμε ότι συμβαδίζει με την αστραπιαία ταχύτητα του κλάδου των επικοινωνιών.
  2. Η ακλόνητη αφοσίωσή μας στην παραγωγή του καλύτερου δημιουργικού έργου στην Αφρική.
  3. Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό, επιλέχθηκε με το χέρι για τον ενθουσιασμό, την εμπειρία και το ταλέντο τους εξασφαλίζοντας ελκυστική, προκλητική καθοδήγηση και καθοδήγηση που φέρνει το καλύτερο στους μαθητές μας.

Τοποθεσίες

  • Stellenbosch

    41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Ερωτήσεις