Keiser University Latin American Campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Keizer University

Ιδρύθηκε το 1977, το Keizer University είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ανεξάρτητο ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο της Φλόριντα, το οποίο εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 φοιτητές που κερδίζουν πτυχίο διδακτορικού, πλοιάρχου, πτυχιούχου και συνεργάτη σε περισσότερους από 90 τομείς σταδιοδρομίας.

Το πανεπιστήμιο αποτελείται από 18 τοποθεσίες της πανεπιστημιούπολης της Φλόριντα, μια διεθνή διαίρεση, το Graduate School, ένα κολλέγιο γκολφ και αθλητικών διοικήσεων, μια διαδικτυακή διαίρεση, μια πανεπιστημιούπολη εκτός της περιοχής στη Σαγκάη, την Κίνα, τη Λατινική Αμερική πανεπιστημιούπολη και το Ινστιτούτο Γλωσσών στη Νικαράγουα.

Στο Πανεπιστήμιο της Λατινικής Αμερικής

Το Keizer University - Latin American Campus είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που χορηγεί πτυχία ΗΠΑ στη Νικαράγουα και το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής. Η οικιστική πανεπιστημιούπολη, που βρίσκεται στο San Marcos της Νικαράγουας, λειτουργεί με το αμερικανικό ακαδημαϊκό ημερολόγιο και προσφέρει τις περισσότερες οδηγίες στα αγγλικά, τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε online φόρμες παράδοσης.

Στη φιλόξενη πανεπιστημιούπολη μας, οι φοιτητές προέρχονται από όλο τον κόσμο για να ευδοκιμήσουν με καθηγητές παγκόσμιας κλάσης, σε μικρές τάξεις, σε ένα ήσυχο, γραφικό και ιστορικό περιβάλλον. Έχουμε ένα κατάλογο εξειδικευμένων καθηγητών με Ph.D. και πτυχία Master από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Δουλεύουμε χέρι-χέρι μαζί σας κάθε βήμα, από την εφαρμογή μέσω της χρηματοδότησης και ακόμη και την εφαρμογή της θεώρησης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε και να επιτύχετε. Σχεδιάστε το μέλλον σας σήμερα και αναλάβετε την πρόκληση KU!

Επιστολή του Καγκελαρίου

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και διακεκριμένοι επισκέπτες,

Εκ μέρους της οικογένειας Keizer, του Διοικητικού Συμβουλίου, της σχολής, του προσωπικού και των φοιτητών μας, καλωσορίζουμε τον εορτασμό του Πανεπιστημίου Keizer για σχεδόν 40 χρόνια αριστείας στην εκπαίδευση! Όταν η οικογένειά μας ξεκίνησε το πρώτο μας σχολείο στο Ft. Lauderdale το 1977 - με έναν φοιτητή και με αρκετές αίθουσες διδασκαλίας - δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τότε ότι 40 χρόνια αργότερα θα είχαμε πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την πολιτεία της Φλώριδας, συμφωνίες συνεργασίας με τα πανεπιστημιακά συστήματα στην Κίνα και τη Μολδαβία, μαζί με μια πανεπιστημιούπολη στη Νικαράγουα για να εξυπηρετήσει διεθνείς φοιτητές, περίπου 3800 άτομα, και περίπου 20.000 φοιτητές με συνεταίρους, πανεπιστημιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών σε πολλούς τομείς σταδιοδρομίας κατά ζήτηση.

Και όμως, αυτό ακριβώς έχουμε επιτύχει.

Αυτή η δραματική ανάπτυξη μπορεί να εντοπιστεί άμεσα στην αρχική δέσμευσή μας στη φιλοσοφία μας ότι οι μαθητές έρχονται πρώτοι. Με απλά λόγια, είναι ο λόγος που υπάρχουν. Η αποστολή μας και η δέσμευσή της εδώ και δεκαετίες είναι να είμαστε υπεύθυνοι στους φοιτητές μας προσφέροντας μια καινοτόμο, αποδεδειγμένη εκπαιδευτική προσέγγιση με μικρά μεγέθη τάξης, ιδιαίτερα εξατομικευμένη διδασκαλία, hands-on πρακτική κατάρτιση και ευέλικτο προγραμματισμό για να φιλοξενήσουν τους μαθητές μας. Και είμαι πολύ περήφανος που το μοντέλο αυτό οδηγεί σε υψηλό ποσοστό αποφοίτησης και τοποθέτησης στον τομέα σπουδών των μαθητών μας. Επιπλέον, δίδαξα πάντα τη σημασία της ηγεσίας και την εξυπηρέτηση των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Αυτή η δέσμευση εκτείνεται πέρα ​​από την αίθουσα διδασκαλίας καθώς οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό μας αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες για εθελοντισμό του χρόνου και των πόρων τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Γνωρίζουμε ότι αυτό έχει σημασία για τους σπουδαστές μας, καθώς οι απόφοιτοι μας μας λένε συνηθισμένα ότι αυτή η πτυχή της εκπαίδευσής τους όχι μόνο ωφελήθηκε την καριέρα τους, αλλά και εμπλούτισε τη ζωή και τις οικογένειές τους.

Σας προσκαλώ προσωπικά να επισκεφτείτε μία ή περισσότερες πανεπιστημιουπόλεις του Keiser. Σας διαβεβαιώνω ότι θα ζήσετε ένα φιλικό και φιλικό περιβάλλον το οποίο πιστεύουμε ότι ευνοεί την επιτυχή μάθηση. Αυτό το περιβάλλον, η κουλτούρα "των πρώτων σπουδαστών" και η δέσμευσή μας για την ποιότητα είναι η συνταγή για την επιτυχία μας και αυτό βοηθά τους αποφοίτους μας να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό με υψηλό βαθμό προσωπικής και επαγγελματικής εμπιστοσύνης.

Με εκτίμηση,

Άρθουρ Κίισερ, Ph.D.

Καγκελάριος

Keizer University

Τοποθεσίες

Σαν Μάρκος

Address
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

Σαν Μάρκος, Τμήμα Καραζό, Νικαράγουα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη