Kwararafa University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Kwararafa Πανεπιστήμιο Βουκάρι, Αδειοδοτήθηκε ως Βουκάρι Jubilee από την Εθνική Επιτροπή πανεπιστήμια το 2005. Απογειώθηκε το Μάρτιο του 2006 με 61 μαθητές ως η πρώτη και μοναδική κοινότητα που ανήκει Πανεπιστήμιο στη Νιγηρία, το πρώτο πανεπιστήμιο στο Taraba μέλος και το δεύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη ζώνη του Βορειοανατολικού Γεωπολιτική της Νιγηρίας.

Φοιτητές

Όραση

Για να γίνει ένα πρώτο ίδρυμα τάξη στην επιδίωξη της επιστημονικής και ακαδημαϊκής γνώσης μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της κοινωφελούς εργασίας, προσανατολίζεται προς δίνοντάς της γνώσης και επιχειρηματικών δεξιοτήτων στους μαθητές που θα τους επιτρέψει να είναι παραγωγικοί και αυτάρκεις.

Αποστολή

  • Προκειμένου να δημιουργηθεί ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και αρρενωπός αυτόχθονες ανθρώπινων και υλικών πόρων για την ανάπτυξη του έθνους.
  • Για να παράγει αποφοίτους οι οποίοι είναι καλά-στρογγυλευμένο στην ειδικότητά τους και, επίσης, διαποτισμένη με τις απαραίτητες επιχειρηματική ικανότητα να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των ίδιων των ιδιαίτερα και της κοινωνίας γενικότερα.
  • Για να αντικαταστήσετε την ανεργία και την καριέρα στασιμότητα των αποφοίτων με τη δημιουργική εφευρετικότητα μέσα από καλά συσκευασμένα προγράμματα και πρακτική εκπαίδευση.
  • Να παρέχει άρτια εκπαίδευση σε Νιγηριανούς ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φυλές, το φύλο και την πολιτική της Πίζας.
  • Για να δημιουργήσετε μια παγιοποίηση και ενθαρρυντικό περιβάλλον όπου η επιδίωξη της αριστείας, την ανάπτυξη της αυτο-πειθαρχίας, τη δημιουργική σκέψη και την ατομικότητα θα ευδοκιμήσουν και επίσης θεωρούνται βασικά συστατικά του συνεταιρισμού.

Πανεπιστήμιο Χρώματα

Το Πανεπιστήμιο Επίσημη Τα χρώματα είναι πράσινο και χρυσό. Το πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει τη γεωργία, την παραγωγικότητα, τη γονιμότητα, την ανάπτυξη και την σταθερή πρόοδο, ενώ το Χρυσό Χρώμα αντιπροσωπεύει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του λαού και της αφθονίας των φυσικών πόρων.

Στο λογότυπο, το κεφάλι δόρυ "Atoshi" είναι το παραδοσιακό όπλο των ανθρώπων Jukun (host κοινότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου) και τη σχέση της με το ανοιχτό βιβλίο και στο λογότυπο συμβολίζει ότι η γνώση που προέρχεται από το πανεπιστήμιο θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στην διαχείριση / επίλυση των κρίσεων, καθώς και στην καταπολέμηση της άγνοιας, της φτώχειας και των ασθενειών.

Η Ιστορία μας

Kwararafa Πανεπιστήμιο Βουκάρι, Αδειοδοτήθηκε ως Βουκάρι Jubilee από την Εθνική Επιτροπή πανεπιστήμια το 2005. Απογειώθηκε το Μάρτιο του 2006 με 61 μαθητές ως η πρώτη και μοναδική κοινότητα που ανήκει Πανεπιστήμιο στη Νιγηρία, το πρώτο πανεπιστήμιο στο Taraba μέλος και το δεύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη ζώνη του Βορειοανατολικού Γεωπολιτική της Νιγηρίας.

Που βρίσκεται στο Βουκάρι μια αρχαία πόλη που ήταν για λίγο η έδρα της ιστορικής διάσημο Kwararafa Συμπολιτείας, το Πανεπιστήμιο άλλαξε επίσημα το όνομά του από Βουκάρι Ιωβηλαίο να Kwararafa στην Φεβρουάριος 2012 ώστε να αντικατοπτρίζει τις πολιτιστικές και ιστορικές ρίζες της συνομοσπονδίας η οποία κατά το ζενίθ της της εξουσίες που επεκτάθηκε σε σύγχρονες Νίγηρα, Οροπέδιο, Kogi, Nasarawa και Benue κράτη και FCT στο βόρειο κεντρικό γεωπολιτική ζώνη, Έντο και Cross River στη ζώνη Νότου-Νότου, Kogi Καντούνα, Κάνο και Κατσίνα δηλώνει στα βορειοδυτικά ζώνης και Bauchi , Γκόμπι, και Adamawa μελών στη βορειοανατολική ζώνη.

Πανεπιστήμιο Kwararafa απολαμβάνει εγκάρδιες σχέσεις με τον οικοδεσπότη της κοινότητας και προσελκύει φοιτητές από Taraba και 22 άλλα κράτη της Ομοσπονδίας.

σχολή

Έρευνα Focus / Σύνδεσμοι

Το Πανεπιστήμιο σήμερα αναπτύσσει προγράμματα σύνδεση με άλλα ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το επίκεντρο της έρευνας είναι στις περιοχές:

  • Την ειρήνη και την Επίλυση Συγκρούσεων
  • Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Μαθηματική Εκπαίδευση
  • Κληρονομιάς Μελέτες και Eco-Τουρισμός

Η εστίαση της έρευνας προέρχεται από τη μοναδική τοποθεσία του Πανεπιστημίου στην κοιλάδα Benue με την αφθονία της χλωρίδας και της πανίδας, καθώς και τα πλούσια κοινωνική πολιτιστικές παραδόσεις των λαών της περιοχής που θα μπορούσε να είναι ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος για τους ερευνητές. έργο της κοινότητας μας είναι Μαθηματική Εκπαίδευση.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν συνεργαστούν με την ευρύτερη κοινότητα μας και να αναπτύξετε τις σύγχρονες τεχνικές για τη διδασκαλία των μαθηματικών θα είναι η πλήρωση ενός κενού στην εκπαίδευση των μαθηματικών, ειδικότερα, και της επιστημονικής εκπαίδευσης γενικότερα.

Υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης

Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου είναι εφοδιασμένο με καλά επιλεγμένα σχετικά βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά και εφημερίδες. Πολλά από τα βιβλία είναι η τελευταία σε διάφορα μαθήματα που διδάσκονται στο πανεπιστήμιο. εικονική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έχει 50 desktop συστήματα με 20-ιντσών οθόνες όλων των δικτυακών και συνδεδεμένος στο Internet. Το e-Βιβλιοθήκη διαθέτει πάνω από 2 εκατομμύρια e-books στον server του.

Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Στην απόφασή του να ταιριάζει με τη θεωρία με την πράξη, Πανεπιστήμιο Kwararafa διαθέτει δύο άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια υπολογιστών για χρήση από τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου. Το κύριο εργαστήριο πληροφορικής διαθέτει 25 συστήματα σε δίκτυο με ένα διακομιστή. Έχει επίσης ένα προβολέα διαφανειών και ένα ψηφιακό λευκό του σκάφους. Το δεύτερο εργαστήριο είναι βασικά για την κατάρτιση του υλικού. GIS & Οικονομετρία Laboraties Το Πανεπιστήμιο έχει εξοπλίσει δύο εργαστήρια για Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και Οικονομετρία. Και τα δύο εργαστήρια εξοπλισμένα με επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, εγκαταστάσεις πολυμέσων και προσαρμοσμένο λογισμικό για να επιτρέψει στο προσωπικό και τους φοιτητές αναλαμβάνουν βασικές και προηγμένες GIS και Στατιστική έρευνα.

Κλινική

Το Πανεπιστήμιο έχει επίγνωση των αναγκών υγείας των μαθητών και του προσωπικού της και για το σκοπό αυτό. Το Πανεπιστήμιο παρέχει ιατρική ασφάλιση για όλους τους μαθητές του. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το πότε άρρωστο σε μεγάλα νοσοκομεία στην Βουκάρι και τους τόπους διαμονής κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Αθλητισμός

Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στον αθλητισμό και έχει παίξει πολλούς αγώνες με τις γειτονικές τριτοβάθμια ιδρύματα. Επίσης, συμμετείχε στα τελευταία παιχνίδια ιδιωτικό πανεπιστήμιο που πραγματοποιήθηκε στο JABU. Ο Συντονιστής του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού επιβλέπει τις υποθέσεις της εν λόγω μονάδας.

Τοποθεσίες

Wukari

Address
Kwararafa University, Wukari
P.M.B 1019
Wukari, Taraba State

Wukari, Taraba, Νιγηρία

FAQ

Άλλη