Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΑΕ, με 53 πανεπιστήμια σε 27 χώρες, έχει τη ρύθμιση της παγκόσμιας αναφοράς για τη δημιουργική εκπαίδευση στα μέσα επικοινωνίας από το 1976. Στη Νέα Ζηλανδία, μπορούμε με υπερηφάνεια να προσφέρουν ένα πιστοποιητικό, δίπλωμα και πτυχίο στη Ήχου και δίπλωμα στον κινηματογράφο.

ΣΑΕ είναι η κορυφαία στον κόσμο εκπαιδευτικός σε δημιουργικές βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης. Ιδρύθηκε το 1976, ως το πρώτο στον κόσμο σε συνδυασμό πρακτική και θεωρητική σχολή μηχανικών ήχου, μπορούμε πλέον να καλύπτουν ολόκληρο τον κόσμο με 53 πανεπιστήμια σε 27 χώρες, και έχουν διευρύνει το φάσμα των μαθημάτων που περιλαμβάνουν τα πιστοποιητικά, διπλώματα και πτυχία σε:

  • ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ
  • Ήχος
  • σχέδιο
  • Κινηματογράφος
  • Παιχνίδια
  • Web & Mobile

Στο ΣΑΕ είμαστε υπερήφανοι για την παροχή έκτακτων προγραμμάτων σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Έχουμε εξασφαλίσει τους μαθητές μας λαμβάνουν μια εξαιρετική εκπαίδευση, διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα, και τη βιομηχανία-σχετικές δεξιότητες.

Οι απόφοιτοί μας έχουν πραγματικά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΕ

ΣΑΕ έχει την παροχή εξαιρετικών βιομηχανία-εστιασμένη εκπαίδευση από το 1976. Έχουμε θέσει το σημείο αναφοράς για τίτλους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε δημιουργικά μέσα ενημέρωσης επειδή γνωρίζουμε αυτές τις βιομηχανίες και γνωρίζουμε πώς να εκπαιδεύσει αποφοίτους βιομηχανία-ready. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των επιλογών εκπαίδευσης που αμφισβητούν, να αναπτύξουν και να εμπνεύσει.

ΣΑΕ εξοπλίζει ME ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Είμαστε ο μεγαλύτερος στον κόσμο εκπαιδευτικός σε δημιουργικές βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης, γιατί συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας βιομηχανία, έχουμε απασχολούν εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με εμπειρία του πραγματικού κόσμου, και έχουμε παραδώσει εξατομικευμένη εκπαίδευση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Εξειδικευμένα μαθήματα μας στο δημιουργικό μέσα ενημέρωσης ανταποκρίνονται στη δυναμική και εξελισσόμενη φύση των βιομηχανιών αυτών. Μπορούμε να σας βοηθήσει να φτάσετε το δυναμικό σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΣΑΕ μου δίνει Πρόσβαση στο Κόσμος

ΣΑΕ έχει 53 πανεπιστημιουπόλεις σε 27 χώρες. Οι μαθητές και οι καθηγητές μας είναι μια μοναδική, ποικιλόμορφη και δημιουργική κοινότητα που έρχονται μαζί για ένα συλλογικό σκοπό - εξαιρετικές ευκαιρίες εκπαίδευσης. Η πείρα μας είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πραγματικά παγκόσμια.

μαθήματα ΣΑΕ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.

ΣΑΕ εκθέτει ME στον πραγματικό κόσμο

Στο ΣΑΕ γνωρίζουμε απόφοιτοι δημιουργικές βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης πρέπει επιμέρους πρακτική κατάρτιση. Αναγνωρίσαμε αυτό το 1976 - γι 'αυτό πρωτοστάτησε hands-on μας, τη βιομηχανία εστιασμένη, και εξατομικευμένη πρόγραμμα σπουδών, που παραδίδονται σε σας σε state-of-the-art εγκαταστάσεις.

Έχουμε, επίσης, μπορείτε να πάρετε έξω από την τάξη και στον πραγματικό κόσμο, με ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης σε μερικά από τα καλύτερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις της Νέας Ζηλανδίας του.

ΣΑΕ έχει δεσμευτεί για την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης, και των μαθησιακών αποτελεσμάτων σας.

ΣΑΕ εξαπολύει δυνατότητές μου

Στο ΣΑΕ που θα σας βοηθήσουν να ακονίσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας με το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών μας, με βάση την πρακτική και τεχνική εμπειρία, και στηρίζεται στην θεωρία και κριτική ανάλυση.

ΣΑΕ έχει εκπαιδεύσει αποφοίτους του κλάδου έτοιμο από το 1976. Είμαστε μεγάλη σε αυτό που κάνουμε - γι 'αυτό και είμαστε μια κορυφαία εταιρεία του κλάδου στη δημιουργική εκπαίδευση των μέσων ενημέρωσης.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ώκλαντ είναι η μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας. Μοναδικά που ανάμεσα σε δύο λιμάνια και τα πολυάριθμα νησιά του Κόλπου Χαουράκι καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσει. Auckland είναι οι τέχνες και η πολιτιστική καρδιά του Ειρηνικού. Θα βρείτε φεστιβάλ, εκθέσεις γκαλερί, εποχές θεατρικές και μουσικές φαντασμαγορικά, για να αναφέρουμε μόνο μερικές από τις εμπειρίες που προσφέρονται.

τέχνης της πόλης είναι έντονα επηρεασμένη από τη μοναδική του ταυτότητα βασίζεται σε Te Ao Μαορί, Ειρηνικού ρίζες, φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και της πολιτιστικής πολυμορφίας. Η πόλη έχει επίσης μια δυναμική τέχνες και πολιτιστική σκηνή και είναι κατ 'οίκον σε μερικά από οργανισμούς κορυφαίους τεχνών της χώρας. Auckland έχει παραγάγει πολλούς ταλαντούχους συγγραφείς, σκηνοθέτες και ερμηνευτές, καθώς και ενεργώντας ως κόμβος των εκδόσεων και δημιουργικών μέσων βιομηχανίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή στο Όκλαντ, ελέγξτε έξω: SAE Auckland βρίσκεται στο χωριό Parnell, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το Auckland CBD.

Εμείς θα σας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα αναγνωρισμένη από τον κλάδο πρακτική εκπαίδευση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

SAE Institute New Zealand

Το Bachelor of Recording Arts είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνει την κατανόησή σας των βιομηχανιών ήχου και της μουσικής, που ενσωματώνει την ανάπτυξη των δημιουργικών δεξιο ... [+]

Το Bachelor of Recording Arts είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνει την κατανόησή σας των βιομηχανιών ήχου και της μουσικής, που ενσωματώνει την ανάπτυξη των δημιουργικών δεξιοτήτων και μεθόδων έρευνας που είναι αναγκαία στο σημερινό άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου.

Εκτός από την προώθηση της ανάπτυξης των δεξιοτήτων παραγωγής μουσικής που σχετίζονται με τις εμπορικές και μη εμπορικές αγορές μουσικής, αυτό το στάδιο αναπτύσσει επίσης την κατανόηση των σχετικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων και των νομικών θεμάτων καθώς και τις δεξιότητες επικοινωνίας και της έρευνας. ... [-]

Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SAE Institute New Zealand

Το Bachelor of Arts Film είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνει την κατανόησή σας για τις βιομηχανίες κινηματογράφου και της τηλεόρασης, που ενσωματώνει την ανάπτυξη των δημιουρ ... [+]

Το Bachelor of Arts Film είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνει την κατανόησή σας για τις βιομηχανίες κινηματογράφου και της τηλεόρασης, που ενσωματώνει την ανάπτυξη των δημιουργικών δεξιοτήτων και μεθόδων έρευνας που είναι αναγκαία στο σημερινό άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου. Παράλληλα με την προώθηση των τεχνικών δεξιοτήτων σας, αυτός ο βαθμός αναπτύσσει επίσης την κατανόηση των σχετικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων και των νομικών θεμάτων καθώς και τις δεξιότητες επικοινωνίας και της έρευνας.... [-]

Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά