Keystone logo
IPU New Zealand

IPU New Zealand

IPU New Zealand

Εισαγωγή

Στο ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία, Μας είναι γνωστή για τη φιλική, πολυπολιτισμικό περιβάλλον μας, και διεπιστημονική προσέγγιση στη μάθηση. Νέα Ζηλανδία και διεθνείς φοιτητές όσο μάθουν να ζουν και να εργάζονται με ευελιξία σε αυτόν ριζικά μεταβαλλόμενο κόσμο μέσα από τις σπουδές τους σε ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία.

Αφιερωμένο δάσκαλοι και το προσωπικό υποστήριξης να πάει πέρα ​​από το σύνηθες επίπεδο της φοιτητικής μέριμνας για να εξασφαλιστεί ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εξατομικευμένη προσοχή, από τη στιγμή που αρχίζουν τις σπουδές τους σε ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία, Το δικαίωμα μέσα από την εξεύρεση ιδανική δουλειά τους. Μπορείτε να πάρετε τη μοναδική εμπειρία των σπουδών, παράλληλα με τα δύο Νέα Ζηλανδία και διεθνών φοιτητών, ενώ την αξιοποίηση του δυναμικού ηγεσία σας. Μπορείτε να αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων απασχολήσιμοι μέσω της πολλά κλαμπ, επιτροπές, εκδηλώσεις, και άλλες διαθέσιμες ευκαιρίες.

Μας Διεθνές Δίκτυο φτάνει σε παγκόσμιο επίπεδο και σας ενθαρρύνει να ζήσετε άλλους πολιτισμούς, άλλες επιχειρηματικές πρακτικές και να αποκτήσουν πραγματικά καθολική δεξιότητες και γνώσεις.

Ως μία από τις μεγαλύτερες εγκατεστημένες ιδιωτική τριτοβάθμια ιδρύματα Νέα Ζηλανδία, ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία έχει εμπειρία στην παροχή αξεπέραστη εκπαίδευση, την υποστήριξη, και μελλοντικό σχεδιασμό.

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ειρηνικού, Ιαπωνία Διεθνές Πανεπιστήμιο Ειρηνικού (IPU Ιαπωνία), που ιδρύθηκε το 2007 στην πόλη Okayama, Ιαπωνία, είναι μια αδελφή πανεπιστήμιο του ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία. Παρά το γεγονός ότι ένα νεοσύστατο πανεπιστήμιο, είναι ήδη γνωστή για την επιτυχία της στους τομείς της εκπαίδευσης και αθλητικές. Σχολή IPU της Βιώσιμης Παιδείας για τις μελλοντικές γενιές είναι η πρώτη του είδους της στην Ιαπωνία και με επιτυχία την εκπαίδευση έναν αυξανόμενο αριθμό των πιστοποιημένων προσχολικής, πρωτοβάθμιας και καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής διαθέτει εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων Ολυμπιακό χρυσό μετάλλια και πρώην επαγγελματίες αθλητές.

Πρόγραμμα Ανταλλαγής 20 εβδομάδων με IPU σε Οκαγιάμα, Ιαπωνία

Κάθε χρόνο, οι μαθητές από το ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία ΕΑΜ συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής αμφίδρομη, η οποία επιτρέπει τις μεταφορές πιστώσεων μεταξύ των δύο οργάνων. ανταλλαγές φοιτητών μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από χαρακτήρα οικοδόμησης εμπειρίες, με την κάλυψη και τη διαμόρφωση των σχέσεων με νέους ανθρώπους και βυθίζοντας τον εαυτό τους σε πολιτιστικές δραστηριότητες.

Μέσα από το Πρόγραμμα Ανταλλαγής με IPU Ιαπωνία, μαθητές ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία μπορεί:

Βελτιώστε την ιαπωνική γλώσσα και διαπολιτισμικές δεξιότητες επικοινωνίας Φέρτε τις εμπειρίες πίσω στη ΝΖ ως ακαδημαϊκό πιστώσεις προς το βαθμό ΕΑΜ Νέα Ζηλανδία τους Αποκτήσει διδακτική εμπειρία, αν σπουδάζουν προς την κατεύθυνση μιας προσόντα διδασκαλίας Αναπτύξουν αθλητικές ικανότητες στις εγκαταστάσεις αιχμής

Τοποθεσίες

  • Palmerston North

    IPU New Zealand, 57 Aokautere Drive, 4474, Palmerston North

    Ερωτήσεις