Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην Talal Abu Ghazaleh University College of Business

Ιδρύθηκε το 2012, Talal Abu-Ghazaleh University College of Business (TAG-UCB) είναι μια πρεμιέρα πανεπιστημιακό κολέγιο που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός πυρήνα των ηγετών των επιχειρήσεων που μπορούν να ανταγωνιστούν και να επιτύχουν στην παγκόσμια οικονομία που βασίζεται στη γνώση.

TAG-UCB έχει ως στόχο να αναπτύξει ένα μόνιμο προσωπικό των μελλοντικών ηγετών των επιχειρήσεων γνώσεις που μπορούν να ανταγωνιστούν και να επιτύχουν σε έναν κόσμο επέκταση της γνώσης και την αμφισβήτηση των οικονομιών. Η δέσμευσή μας για τους μαθητές μας, την ακαδημαϊκή αριστεία και στην περιφερειακή ανάπτυξη αντανακλάται στην σύνθημά μας "Όταν ο Προικισμένος γίνουν ηγέτες της γνώσης".

Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί, και ως εκ τούτου TAG-UCB είναι τυχεροί να έχουν τους οικονομικούς πόρους και την υποστήριξη της Talal Οργάνωση Abu-Ghazaleh (TAG-Org), αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στον αραβικό κόσμο. TAG-Org, σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου του HE Dr. Talal Abu-Ghazaleh, έχει δεσμευτεί να κάνει TAG-UCB μια πρεμιέρα προπτυχιακών University College στις χώρες του ΣΣΚ και την Αραβική περιοχή γενικότερα.

Ως μια πραγματικά University College of Business, TAG-UCB αναπτύσσει επαγγελματίες για τους οποίους είναι συνυφασμένες τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και την επικοινωνία.

Θα δείξουμε πώς μετατοπίζεται συνεχώς τις γνώσεις, πλαίσια και στρατηγικές μπορούν να επηρεάσουν την καινοτομία, και να εξασφαλίσουν οι μαθητές είναι σε θέση να προσαρμόσουν τις πληροφορίες και να εφαρμόσει σε πραγματικό κόσμο πράξη. Τώρα αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό, οι εταιρείες απαιτείται να επιτύχουν σε ένα πολιτισμικά ευαίσθητη αγορά, όπου ευρηματικότητα είναι μια βραβευθείσα περιουσιακό στοιχείο. TAG-UCB, καθώς και TAG-SB (Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business - www.tagsb.edu.jo) και Tagi-UNI (Talal Abu-Ghazaleh Πανεπιστήμιο - www.tagiuni.com) αξιοποιήσει την επιτυχία της Talal Abu-Ghazaleh Οργανισμού (www.tagorg.com), η οποία έχει γίνει μια παγκόσμια κορυφαία επαγγελματική εταιρεία παροχής υπηρεσιών που λειτουργούν σε περισσότερα από 88 γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Γιατί TAG-UCB;

TAG-UCB είναι η έξυπνη επιλογή σας, εμπνέοντας την νέα γενιά!

TAG-UCB έχει οριστεί να είναι ένα παράδειγμα μιας παγκόσμιας κλάσης των επιχειρήσεων University College με στόχο την ανάπτυξη ενός πυρήνα των ηγετών των επιχειρήσεων που μπορούν να ανταγωνιστούν και να επιτύχουν στην παγκόσμια οικονομία που βασίζεται στη γνώση.

Θα δείξουμε πώς μετατοπίζεται συνεχώς τις γνώσεις, πλαίσια και στρατηγικές μπορούν να επηρεάσουν την καινοτομία, και να εξασφαλίσουν οι μαθητές είναι σε θέση να προσαρμόσουν τις πληροφορίες και εφαρμογή των αποτελεσμάτων σε όλο τον κόσμο. Με τα σημερινά έντονος ανταγωνισμός επιχειρήσεις καλούνται σήμερα να επιτύχει σε μια πολιτισμικά ευαίσθητη αγορά, όπου ευρηματικότητα είναι μια βραβευθείσα περιουσιακό στοιχείο. Ως πραγματικά και άκρως ανταγωνιστική University College, TAG-UCB προετοιμάζει τους ηγέτες, για τους οποίους η γεωγραφία, τον πολιτισμό, και η επικοινωνία είναι συνυφασμένες στον ιστό της ζωής.

Όραση

Φιλοδοξούμε να είμαστε ένα από τα κορυφαία αναγνωρίζεται Business Κολέγια στην περιοχή για την Ακαδημαϊκή Αριστεία, Κοινωνικής Προσφοράς Υπηρεσιών και Έρευνας και Ανάπτυξης Συνεισφορές.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να παρέχει στους φοιτητές με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση μέσα σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης? υπερέχουν οι προσπάθειες και τους πόρους μας στην υποστήριξη της εφαρμοσμένης έρευνας? υποστηρίξουν τις κοινότητές μας μέσω της σύνδεσης, την καταλληλότητα και την επιχειρηματικότητα.

Στόχοι

 1. Για να ενισχύσει τις προσπάθειές μας για την πρόσληψη, να ενθαρρύνετε και να εκπαιδεύσει ένα εξαιρετικό και ποικίλο σώμα των φοιτητών.
 2. Να παρέχει στους φοιτητές με τις τελευταίες εκπαιδευτικές γνώσεις και δεξιότητες.
 3. Για να υποστηρίξει τους μαθητές στην becomeing e πρακτικό και κρίσιμη στοχαστές οι οποίοι είναι πρόθυμοι δια βίου μαθητές.
 4. Για διαρκώς μεγαλώνει και να αναπτύσσεται εκπαιδευτικά προγράμματα για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών σε μια παγκόσμια μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
 5. Για να ενισχυθεί η συμμετοχή της κοινότητας, προσφέροντας TAGIUNI μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης και TAG σεμινάρια Φόρουμ.
 6. Να συμμετάσχουν ενεργά σε κοινά ερευνητικά προγράμματα και διεθνή συνέδρια.

ΠΛΗΣΙΆΖΩ

εκπαιδευτική μας προσέγγιση επικεντρώνεται στις ακόλουθες αρχές:

 1. Δέσμευση με τα πρότυπα της ακαδημαϊκής ποιότητας.
 2. Merit είναι το πρωταρχικό κριτήριο για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού.
 3. Η ίση πρόσβαση στην εξαιρετική εκπαιδευτική ευκαιρία.
 4. Δέσμευση για την παροχή στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι συναφείς με τις ανάγκες της αγοράς.
 5. Έμφαση στις διαπροσωπικές ικανότητες, επαγγελματικές ικανότητες, στην αγγλική γλώσσα, η ομαδική εργασία και η ισχυρή επικοινωνία.
 6. Έμφαση στην μέθοδο περίπτωση της διδασκαλίας, προκειμένου να εκπαιδεύσει τους μαθητές να κάνουν έξυπνες επιχειρήματα, να επιδίδονται σε διαπραγματεύσεις, υπερασπίζονται τις απόψεις τους και να προσεγγίσουν τον ήχο αποφάσεις.
 7. Έμφαση σε υψηλά ηθικά πρότυπα και ακεραιότητα.
 8. Οργανώστε διαλέξεις επισκεπτών και επιχειρηματικά σεμινάρια που σχετίζονται με την τρέχουσα επιχειρηματικών και οικονομικών θεμάτων.
 9. Οργανώσει εκδρομές και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις, τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς για να επιτρέπουν στους μαθητές να παρατηρήσουν πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.
 10. Παρέχουν ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό σε διεθνή πανεπιστήμια.
 11. Έμφαση στις δεξιότητες της δια βίου μάθησης.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

E-Business και Επιχειρηματικότητα φοιτητές που σπουδάζουν αυτή τη συγκέντρωση να διερευνήσει πώς τα σημερινά τεχνολογικά εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις με ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - E-Business και Επιχειρηματικότητα

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

E-Business και Επιχειρηματικότητα Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτή τη συγκέντρωση να διερευνήσει πώς τα σημερινά τεχνολογικά εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις με την αύξηση της παραγωγικότητάς τους και την ενίσχυση της εμπορίας τους. Με την αύξηση της ανάγκης για την επιχειρηματικότητα, οι φοιτητές θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις του σχεδιασμού των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση, την αποτίμηση της εταιρείας, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση, την τεχνολογία πληροφοριών και συμβουλών που έχουν σχέση με νέες επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις και οικογενειακές επιχειρήσεις.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Logistics προσφέρει εστιασμένη μαθήματα στον τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως οι προμήθειες, την απογραφή, τη μεταφορά, και την αγορά για να διασφαλί ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Logistics

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

LOGISTICS προσφέρει εστιασμένη μαθήματα στον τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως οι προμήθειες, την απογραφή, τη μεταφορά, και την αγορά για να διασφαλίζεται η επιχειρησιακή αριστεία. Η συγκέντρωση αυτή έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή και τη διαχείριση της ροής των προϊόντων και των πληροφοριών στο πλαίσιο των συστημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι δεξιότητες και η γνώση των σπουδαστών θα αποκτήσει από τη μελέτη της εφοδιαστικής είναι: επιχειρήσεις διεργασίες τεχνογνωσία, αναλυτικές ικανότητες για την υποστήριξη λήψης αποφάσεων, καθώς και τη χρήση της τεχνολογίας των πληροφοριών για τη διευκόλυνση λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας των επιχειρήσεων.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Διαχείρισης προετοιμάζει τους μαθητές για τις επαγγελματικές σταδιοδρομίες στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η συγκέντρωση αυτή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διοίκηση

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

διαχείριση προετοιμάζει τους μαθητές για τις επαγγελματικές σταδιοδρομίες στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η συγκέντρωση αυτή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την ηγεσία και διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα μαθήματα διαχείρισης καλύπτουν διάφορες πτυχές του ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση εργασιών, η στρατηγική διαχείριση και συναφείς κλάδους της διοίκησης επιχειρήσεων.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Ανθρώπινα εξειδίκευση των πόρων έχει ως στόχο να επικεντρωθεί στην επίτευξη των εταιρικών της στρατηγικής μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης των ανθρώπων σε οργανισμούς ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού TAG-UCB

TAG-UCB προσφέρει ένα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Ανθρώπινα εξειδίκευση των πόρων έχει ως στόχο να επικεντρωθεί στην επίτευξη των εταιρικών της στρατηγικής μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης των ανθρώπων σε οργανισμούς. Οι μαθητές θα πρέπει να ασχολούνται με την υψηλότερη ποιότητα της εργασιακής ζωής, υψηλότερη παραγωγικότητα και βελτιωμένη ετοιμότητα για αλλαγή. Ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού μέσα σε ένα εταιρικό περιβάλλον έχει υποστεί ραγδαίες αλλαγές. Στο παρελθόν, το προσωπικό υπηρέτησε κυρίως ως διαχειριστές, την αστυνόμευση και τη διατήρηση της οργανωτικής status quo. Ωστόσο, ο ρόλος του σύγχρονου ανθρώπινου δυναμικού έχει γίνει πιο διφορούμενη, μετατόπιση προς την κατεύθυνση του συναλλασσομένου, πρωταθλητής των εργαζομένων και ο καταλύτης της αλλαγής, και επικεντρώθηκε στην στρατηγική μόχλευση του ανθρώπινου κεφαλαίου.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Διεθνή Λογιστικά προσφέρει ευρεία μαθήματα λογιστικής σε συνδυασμό με μαθήματα στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η συγκέντρωση αυτή παρέχει το μεταπτυχιακό με μια ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διεθνών Λογιστικών

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

διεθνή Λογιστικά Προσφέρει ευρεία μαθήματα λογιστικής σε συνδυασμό με μαθήματα στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η συγκέντρωση αυτή παρέχει το μεταπτυχιακό με μια καλή εκπαιδευτική βάση για μια σταδιοδρομία λογιστικής ή μεταπτυχιακές σπουδές. Ο βαθμός Διεθνών Λογιστικών εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις σε μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των πτυχών της λογιστικής, και ειδικότερα της νομοθεσίας, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ) και των ΗΠΑ Γενικώς Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές (GAAP). Επίσης, παρέχει στους αποφοίτους με το εκπαιδευτικό ίδρυμα για την πρόοδο σε όλη τη σταδιοδρομία τους και την επαγγελματική ζωή. ... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Η συγκέντρωση ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών έχει ως στόχο να επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν το λειτουργικό σύστημα ισλαμική τραπεζική και τις έννοιες της Ισλ ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

Ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών Η συγκέντρωση ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών έχει ως στόχο να επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν το λειτουργικό σύστημα ισλαμική τραπεζική και τις έννοιες της Ισλαμικής Οικονομικών. Οι μαθητές να είναι καλά εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για την ισλαμική Οικονομικών και καινοτόμα εργαλεία. Ένα εισαγωγικό υπόβαθρο για τις σχετικές Ισλαμικής έννοιες προσφέρεται να τους συνδέει με την αναδυόμενη τραπεζικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Η εξειδίκευση Marketing έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια αποτελεσματική διδασκαλία και τη μάθηση περιβάλλον μέσω της κατανόησης των αρχών μάρκετινγκ και έννοιες κα ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Μάρκετινγκ

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

εμπορία Η εξειδίκευση Marketing έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια αποτελεσματική διδασκαλία και τη μάθηση περιβάλλον μέσω της κατανόησης των αρχών μάρκετινγκ και έννοιες και πώς αυτές οι έννοιες εφαρμόζονται στην πράξη διαχείρισης ακίνητης μάρκετινγκ σε έναν εύκολο να γίνει αντιληπτό, ζωντανή, και ευχάριστο τρόπο. Προορίζεται επίσης να οικοδομήσουμε τη γνώση μάρκετινγκ, τη βελτίωση των δεξιοτήτων μάρκετινγκ και να ενισχυθεί η θετική στάση απέναντι στις λειτουργίες του μάρκετινγκ.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Το τραπεζικό και χρηματοοικονομικό συγκέντρωση έχουν σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για τις θέσεις στους τομείς των τραπεζών κ ... [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών

TAG-UCB προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - BBA, με συγκέντρωση στο Διεθνές Λογιστικό, Logistics, Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, E-Business και την επιχειρηματικότητα, Banking and Finance και Ισλαμικής Banking και Οικονομικών.

τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα Το τραπεζικό και χρηματοοικονομικό συγκέντρωση έχουν σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για τις θέσεις στους τομείς των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας. Με τη σταθερή ανάπτυξη, την ανάπτυξη και την αύξηση της διαφοροποίησης και της πολυπλοκότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για απαιτούμενες τραπεζικές και χρηματοοικονομικές ικανότητες.... [-]

Μπαχρέιν Manama
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Talal Abu-Ghazaleh Organization (TAG-Org) Promotional Video