Wrexham Glyndwr University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndŵr ξεκίνησε το 2008, έτσι ώστε να είμαστε ακόμα ένα από τα νεώτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ένα ζωντανό, φιλικό μέρος όπου η μάθηση και το μέλλον κάθε μαθητή δίνεται προσωπική προσοχή.

Η έμπνευσή μας

Το όνομά μας προέρχεται από τον Ουαλό μελετητή και τον ήρωα Owain Glyndŵr και επιδιώκουμε να πρωταγωνίσουμε μερικές από τις ίδιες φιλοσοφίες με αυτόν.

Είμαστε περήφανοι που κατονομάζουμε το πανεπιστήμιο μας μετά από έναν άνθρωπο που αγαπούσε τη μάθηση, αγαπούσε τη χώρα του, αγκάλιασε μια διεθνή προοπτική και έδειξε διαρκώς μια εμπνευσμένη και επιχειρηματική προσέγγιση στη ζωή.

Το πνεύμα του βρίσκεται στην καρδιά του πανεπιστημίου του Wrexham Glyndŵr όπου ξεκινάμε να είμαστε τολμηροί, επιχειρηματικοί και ανοιχτοί σε όλους σε ό, τι κάνουμε.

Παρέχουμε εκπαίδευση στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Wrexham από το 1887, όταν ήμασταν γνωστός ως Σχολή Επιστημών και Τέχνης του Wrexham. Ξεκινήσαμε να προσφέρουμε πτυχία το 1924, αλλά έχουμε απομακρυνθεί από τότε.

Οι συνδέσεις μας

Σήμερα, τα μαθήματα που διοργανώνονται από τη βιομηχανία βρίσκονται στο επίκεντρο της προσφοράς μας. Είμαστε υπερήφανοι για τους δεσμούς μας με κορυφαίους τοπικούς και περιφερειακούς εργοδότες, όπως η Airbus, η Kellogg's, η JCB και το BBC. Οι γνώσεις και η εξειδίκευσή τους διοχετεύονται ξανά στα μαθήματα μας, εξασφαλίζοντας ότι οι μαθητές μας διαθέτουν μόνο τις πιο σχετικές δεξιότητες για τη μελλοντική καριέρα τους.

Η κοινότητα μας

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τις ευκαιρίες που προσφέρουμε σε όσους προέρχονται από μη παραδοσιακά υπόβαθρα για να εισέλθουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Περισσότεροι από τους μισούς σπουδαστές μας μελετούν με μερική απασχόληση και είμαστε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την υποστήριξη φοιτητών από χαμηλότερα κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα μέσω του πανεπιστημίου, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διευρυμένης πρόσβασης στην τοπική κοινότητα. Το πανεπιστήμιο είναι επίσης το πρώτο ίδρυμα HE στη Βόρεια Ουαλία για να γίνει πρωτοπόρος στην ποικιλομορφία Stonewall.

Η τοποθεσία μας

Ξεκινήσαμε με τις δύο πανεπιστημιουπόλεις μας στο Wrexham (Plas Coch και την Regent Street), αλλά από τότε αναπτύξαμε τις πανεπιστημιουπόλεις στο St Asaph και το Northop στη Βόρεια Ουαλία καθώς και μια δορυφορική πανεπιστημιούπολη στο Kingston-upon-Thames στο Λονδίνο. Είμαστε ένα μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με πολλούς άλλους, αλλά με αυτό έρχεται μια μεγάλη αίσθηση κοινότητας με ένα φανταστικό δίκτυο υποστήριξης για όλους τους φοιτητές και το προσωπικό μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο Wrexham Glyndwr ή είστε μια τοπική επιχείρηση που θα ήθελε να εμπλακεί, ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό μας για να δείτε τι πρέπει να προσφέρουμε.

Η δήλωση αποστολής μας

Η αποστολή μας είναι να συνεργαστούμε για να εμπνεύσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας και να επιτύχουμε την κοινωνική και οικονομική επιτυχία.

Το όραμά μας

Το όραμα περιλαμβάνει επτά δεσμεύσεις που μεταφέρονται στο κύριο σώμα του εγγράφου "Όραμα και στρατηγική 2025" και υποστηρίζονται από μια σειρά δράσεων.

Η δραστηριότητά μας ...

υποστηρίζεται από τις αξίες μας:

  • Προσβάσιμο στη μάθηση που παρέχουμε στους σπουδαστές, το προσωπικό και την κοινότητά μας, προωθώντας την αξία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό βασίζεται σε μια αφοσίωση στη συνολική και δίκαιη αντιμετώπιση του πώς παρέχουμε τις υπηρεσίες μας
  • Υποστηρίζοντας τους εκπαιδευόμενους και το προσωπικό μας, καθώς και την περιοχή, βοηθώντας όλους να κερδίσουν εμπιστοσύνη και να επιτύχουν το δυναμικό τους. Αυτό συνεπάγεται την εστίαση της εταιρικής σχέσης στην προστιθέμενη αξία και την κατανόηση της κατανόησης - εργαζόμαστε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά από κοινού, είτε αυτό συμβαίνει με τους σπουδαστές, το προσωπικό, τη βιομηχανία ή άλλους ενδιαφερόμενους
  • Καινοτόμο στην παράδοση και διαχείριση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών υπηρεσιών και στις σχέσεις μας με συνεργατικούς και ρυθμιστικούς συνεργάτες. Αυτό επιτρέπει στην κουλτούρα, τη δομή, τις πολιτικές και τους ανθρώπους μας να οδηγούν την αριστεία, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και να παραδίδουν αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε.
  • Φιλόδοξο σε αυτό που επιδιώκουμε να παρέχουμε στους μαθητές, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας και στο πώς το κάνουμε αυτό, αναγνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν όρια στη μάθηση και τη γνώση. Αυτό συνεπάγεται μια καινοτόμο, επιχειρηματική και ευέλικτη προσέγγιση. μια προθυμία να διερευνήσει νέες ιδέες.

Έχει εφαρμοσμένη εστίαση

Οδηγήστε την αριστεία, παρέχοντας έναν εργοδότη και ένα χαρτοφυλάκιο μαθημάτων με γνώμονα τη βιομηχανία, για να προσφέρετε στους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι για επαγγελματική σταδιοδρομία να υποστηρίξουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της περιφερειακής, εθνικής και διεθνούς οικονομίας.

Θέτει τους μαθητές στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε

Παρέχοντας μια ζωντανή, φιλική και υποστηρικτική κοινότητα, εστιάζοντας στην εμπνευσμένη κάθε άτομο μέσω προσωπικών δασκάλων, να υποστηρίξει και να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες για την επίτευξη του δυναμικού τους μέσω της ακαδημαϊκής αριστείας.

Πώς δουλεύουμε

  • Συμμετέχουμε και ακούμε τους μαθητές σε όλα όσα κάνουμε
  • Χτίζουμε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες
  • Παρέχουμε όσα υποσχόμαστε
  • Διατηρούμε τις διαδικασίες απλές και αποτελεσματικές
  • Περιμένουμε και ενεργούμε
  • Επικοινωνούμε ανοιχτά και τακτικά

Τοποθεσίες

Wrexham

Address
Wrexham Glyndwr University,
Mold Road

LL11 2AW Wrexham, Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη