University for the Creative Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή στο University for the Creative Arts

 • Παρέχουμε δημιουργική εκπαίδευση εδώ και 160 χρόνια
 • Είμαστε ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος δημιουργικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη
 • Με βάση το γραφικό Surrey και το Kent, έχουμε πανεπιστημιουπόλεις στο Canterbury, το Epsom, το Farnham και το Rochester
 • Παρέχουμε προπτυχιακές, προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην επόμενη γενιά δημιουργικών
 • Η Σχολή Επιχειρήσεων μας για τις Δημιουργικές Βιομηχανίες είναι η πρώτη στο είδος της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην καρδιά των δημιουργικών βιομηχανιών

Ως εξειδικευμένο ίδρυμα τέχνης, είμαστε 100% δημιουργικοί. Οι μαθητές μας αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και τη σκέψη τους σε περιβάλλοντα που αναπαράγουν τα στούντιο που βρίσκονται μέσα στις δημιουργικές βιομηχανίες, μαζί με τους συνομηλίκους τους σε μαθήματα που καλύπτουν τις τέχνες, τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ κινηματογραφιστές και εμψυχωτές, παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές μόδας, τηλεοπτικοί παρουσιαστές και υποψήφιοι του Turner-Prize είναι μερικοί από τους κορυφαίους αποφοίτους της UCA, οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει τον κόσμο με τα δημιουργικά τους ταλέντα. Διδασμένοι και καθοδηγούμενοι από το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό μας που συνδέεται με τη βιομηχανία, οι σπουδαστές μας αποκομίζουν τα οφέλη από τη μελέτη του κορυφαίου δημιουργικού ειδικού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η φήμη μας

Κατά το παρελθόν έτος, εδραιώσαμε τη θέση μας ως κορυφαίου ειδικού δημιουργών στο Ηνωμένο Βασίλειο:

 • Ονομάσαμε Σύγχρονος Πανεπιστήμιο της Χρονιάς από τον The Times και τον Good Times Good University Guide 2019.
 • Βρίσκεται στην 25η θέση στον «Πίνακα των Πινάκων», ο οποίος προσδιορίζει τα τριάντα κορυφαία θεσμικά όργανα του Ηνωμένου Βασιλείου με βάση μια μέση κατάταξη σε διάφορους πίνακες.
 • Το τραπέζι Guardian League 2020 μας τοποθετεί ως το 13ο από όλα τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Είμαστε το ανώτατο εξειδικευμένο δημιουργικό πανεπιστήμιο και στα τρία τραπέζια του Ηνωμένου Βασιλείου (The Times και Sunday Times Good University Guide, το Guardian League Table και ο πλήρης οδηγός του Πανεπιστημίου).
 • Είμαστε το Νο.1 του Ηνωμένου Βασιλείου ειδικό δημιουργικό πανεπιστήμιο για την απασχολησιμότητα στις πιο πρόσφατες Προορισμοί Αποφοίτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (DLHE) 2018. Το 96,9% των αποφοίτων μας είτε βρίσκονται στην απασχόληση είτε παρακολουθούν περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.
 • Το Γραφείο για τους Φοιτητές έχει αναγνωρίσει την ποιότητα της διδασκαλίας μας και μας έχει απονείμει το «Χρυσό» στο πλαίσιο της Διδακτικής Αριστείας.
 • Οι μαθητές μας κερδίζουν τακτικά βραβεία στα δημιουργικά θέματα. Τον περασμένο χρόνο, οι σπουδαστές μας έχουν κερδίσει αναγνωρισμένα βραβεία σε δημιουργικούς τομείς όπως η αρχιτεκτονική, ο γραφικός σχεδιασμός, η τέχνη, η φωτογραφία, η ταινία, η ζωτικότητα και οι βιοτεχνίες.
 • Το τελευταίο Πλαίσιο Έρευνας (REF 2014) επιβεβαιώνει τη θέση μας ως μία από τις δέκα κορυφαίες ερευνητικές κοινότητες στον χώρο της τέχνης και του σχεδιασμού , με το 93% της έρευνας να είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την ποιότητα και το 64% και διεθνώς εξαιρετική από την άποψη της πρωτοτυπίας, της σημασίας και της πληρότητας.

The Handheld Shooter

Καγκελάριος - Καθηγήτρια Dame Magdalene Odundo DBE

Η καθηγήτρια Dame Magdalene Odundo είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος κεραμικός του οποίου η δουλειά είναι σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές παγκοσμίως. Έγινε δεύτερη καγκελάριος του UCA τον Ιούνιο του 2018, διαδέχοντας την κυρία Zandra Rhodes, η οποία έγινε καγκελάριος Emerita.

Μετά την αποφοίτησή της από την πανεπιστημιούπολη του Farnham της UCA, τότε γνωστή ως κολέγιο τέχνης & σχεδίου West Surrey, η Dame Magdalene ανέπτυξε την τεχνική με την οποία χτίζει τα κομμάτια της, αντλώντας από την παραδοσιακή πρακτική της Ουγκάντα και άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της μεξικανικής κεραμικής και της ελληνικής κυκλαδικής γλυπτικής.

Η Dame Magdalene ήταν καθηγητής κεραμικής στο UCA Farnham από το 2001 έως το 2016 πριν εγκαινιαστεί ως καθηγητής Emerita και έλαβε διακρίσεις από πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αφρική και τις ΗΠΑ.

Καγκελάριος Emerita - Dame Zandra Ρόδος DBE RDI

Η Dame Zandra Rhodes είναι η καγκελάριος της UCA Emerita, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως πρώτος καγκελάριος μας από το 2010 έως το 2018.

Η Dame Zandra είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους, διακεκριμένους και συναρπαστικούς σχεδιαστές μόδας στον κόσμο. Έχει οικοδομήσει τη σταδιοδρομία της στα θεμέλια της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους μαθητές μας να επιτύχουν στην επιλεγείσα σταδιοδρομία τους.

Η Dame Zandra έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την UCA, έχοντας παρακολουθήσει ένα από τα ιδρυτικά μας ιδρύματα, το Medway College of Design. Η μητέρα της ήταν επίσης λέκτορας στο κολέγιο.

Στρατηγικό όραμα

Να αναγνωριστεί ως παγκόσμια αρχή για τις δημιουργικές τέχνες, τις δημιουργικές τεχνολογίες και τις επιχειρήσεις για τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Γιατί να σπουδάσετε στο UCA;

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ σκηνοθέτες, οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές μόδας, οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές, οι κοσμηματολόγοι διασημοτήτων και οι υποψήφιοι του βραβείου Turner είναι μερικοί από τους κορυφαίους πτυχιούχους του University for the Creative Arts .

Ως εξειδικευμένο πανεπιστήμιο δημιουργικών τεχνών δημιουργήσαμε μια μοναδική κοινότητα για τους μαθητές μας, όπου οι ομοϊδεάτες άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται τη δημιουργική διαδικασία και να εμπνέουν ο ένας τον άλλον. Η συνεργασία μεταξύ των μαθημάτων ενθαρρύνεται, με σπουδαίους καλλιτέχνες να σπουδάζουν με δημιουργούς κινηματογραφιστές και σχεδιαστές μόδας που εργάζονται μαζί με τους αρχιτέκτονες. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μας επωφελούνται από την έκθεση σε μια σειρά επιστημονικών κλάδων.

Επιλέγοντας να μελετήσετε μαζί μας θα σας δώσει την ελευθερία να ανακαλύψετε το δικό σας προσωπικό στυλ μέσα από έναν νικηφόρο συνδυασμό μαθήματα που εστιάζουν στη βιομηχανία, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εμπνευσμένο προσωπικό εμπειρογνωμόνων.

Η ζωή ως φοιτητής στο UCA

Η δημιουργικότητα είναι η ενέργεια που οδηγεί όλους εδώ για να εφεύρουν, να εξερευνήσουν και να συνεργαστούν. Όταν σπουδάζετε στο UCA, θα έχετε την ευκαιρία να βυθιστείτε σε μια απαράμιλλη δημιουργική ατμόσφαιρα, να βρείτε το δικό σας στυλ και να δημιουργήσετε το εκπληκτικό.

Στο UCA θα περιβάλλεται από ανθρώπους με τα ίδια πάθη με εσένα. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας προσφέρουν δημιουργικά περιβάλλοντα αιχμής, εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και πόρους. Ο καθένας αντικατοπτρίζει τους τομείς σπουδών που μελετώνται εκεί, δημιουργώντας μοναδικές κοινότητες καλλιτεχνών, σχεδιαστών, δημιουργών, συγγραφέων και ερευνητών.

Τοποθεσίες

Καντέρμπερι

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Καντέρμπερι, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ρότσεστερ

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Ρότσεστερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη