University Centre Reaseheath

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι σπουδαστές βρίσκονται στην καρδιά όλων που κάνουμε στο University Centre Reaseheath .

Η Σχολή Γεωπονικών και Κτηνιατρικών Επιστημών είναι ένας χώρος όπου η ακαδημαϊκή αριστεία και η ικανοποίηση των μαθητών συμβαδίζουν, για να παρέχουν μια μοναδική εμπειρία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Το χαρτοφυλάκιό μας έχει σχεδιαστεί σε συνεννόηση με τη βιομηχανία, εξασφαλίζοντας ότι οι βαθμοί μας προσφέρουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται και θέλουν οι εργοδότες. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πτυχιούχοι μας είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι στην αγορά εργασίας, ενώ πολλοί εργάζονται για εταιρείες μπλε-chip.

Τα τελευταία χρόνια, η πανεπιστημιούπολη παρουσίασε επενδύσεις ύψους άνω των £ 50 εκατομμυρίων λιρών σε σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και φοιτητικούς πόρους, όπως επιτόπια καταλύματα με πιο προγραμματισμένα τα επόμενα χρόνια.

Στην τελευταία μας ανασκόπηση της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Reaseheath, ο οργανισμός διασφάλισης της ποιότητας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση (QAA) επαίνεσε την ποιότητα και την ενίσχυση των ευκαιριών μάθησης των σπουδαστών. Δεν βρήκαν περιοχές βελτίωσης και αναγνώρισαν πολλές καλές πρακτικές.

Η εμπειρία "Reaseheath" είναι κάτι που πολλοί από τους πρώην μαθητές μας μας λένε ήταν ο πιο ευχάριστος χρόνος της ζωής τους. Θέλουμε οι φοιτητές μας να επιτύχουν στην επιλεγείσα σταδιοδρομία τους και αναγνωρίζουμε ότι οι υψηλού επιπέδου εκπαιδεύονται μέσω της εμπειρίας καθώς και μέσω της τυπικής μάθησης.

Γιατί το University Centre Reaseheath ;

Βρίσκεται στο αγροτικό Τσέσαϊρ, η πανεπιστημιούπολη μας έχει κορυφαία τάξη, βιομηχανικά πρότυπα, διδακτικές εγκαταστάσεις, διατηρεί όμως την φιλική και υποστηρικτική ατμόσφαιρά της - ένα συνδυασμό που προσφέρει τόσο ακαδημαϊκή αριστεία όσο και ικανοποίηση των μαθητών.

 • Τα προγράμματα σπουδών μας σας δίνουν την ευκαιρία να μελετήσετε μια σειρά αναγνωρισμένων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Το 87% των μαθητών μας λέει ότι το προσωπικό είναι ενθουσιασμένο με αυτό που διδάσκουν. Ερευνητική εμπειρία φοιτητών 2016
 • Αποκτήστε γνώση της βιομηχανίας μέσω τοποθετήσεων εργασίας, επιστημονικής έρευνας και μέσω εκδρομών και περιηγήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.
 • Πέρυσι 1 στους 5 μαθητές του Reaseheath πέτυχε ένα πτυχίο με τιμές ή διακρίσεις πρώτης τάξης.
 • "Τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Reaseheath είναι εξαιρετικά και η ποιότητα και η βελτίωση των ευκαιριών μάθησης των σπουδαστών έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου".
 • Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας (QAA) για την αναθεώρηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 2014
 • Η συνολική ικανοποίηση των μαθητών για τα μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι 83%. Ερευνητική εμπειρία φοιτητών 2016

Οι εγκαταστάσεις μας

Τα τελευταία χρόνια, 50 εκατομμύρια λίρες έχουν επενδυθεί σε εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένου ενός ιππικού κέντρου, ενός κορυφαίου κέντρου τροφίμων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ενός επιστημονικού κηπευτικού κέντρου μοναδικού για το Ηνωμένο Βασίλειο και ενός ζωικού κέντρου και ζωολογικού κήπου.

Περαιτέρω επένδυση ύψους 31 εκατομμυρίων λιρών για τη στέγαση φοιτητών μας, το κέντρο γεωργοτεχνολογίας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις προγραμματίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η εμπειρία σας στη μάθηση

Το Reaseheath προσφέρει ένα υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον με έμφαση στην επαγγελματική παροχή. Τα μαθήματά μας εξασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι εγκαταλείπουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες.

Υποστηρίζουμε τους μαθητές μας με:

 • Μικρή διδασκαλία ομάδων με υψηλά επίπεδα ατομικής υποστήριξης
 • Λέκτορες με εκτεταμένη εμπειρία στη βιομηχανία
 • Υψηλός αριθμός ωρών διδασκαλίας με δασκάλους
 • Ειδικές εγκαταστάσεις
 • Ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό
 • Ισχυροί δεσμοί με τους εργοδότες
 • Σχετικά με τη βιομηχανία προγράμματα που προσφέρουν μεταβιβάσιμες δεξιότητες
 • Πρόσθετα προσόντα για την περαιτέρω βελτίωση των προοπτικών σταδιοδρομίας σας.

Πρόσθετα προσόντα

Τα προγράμματα σπουδών μας σας δίνουν την ευκαιρία να μελετήσετε μια σειρά από δευτερεύοντα προσόντα. Αυτά τα ειδικά προσόντα λαμβάνονται παράλληλα με την πορεία σας και παρέχουν την ευκαιρία να αποκτήσετε αναγνωρισμένα προσόντα από τη βιομηχανία.

Τα πρόσθετα προσόντα είναι ειδικά για κάθε τομέα. Όπου είναι δυνατόν, στοχεύουμε να τις παρέχουμε ως μέρος του προγράμματος σπουδών σας, αλλά μπορεί να χρεωθεί ένα επιδοτούμενο κόστος για κάποιους.

Οι εργοδότες συχνά απαιτούν ειδικευμένους επαγγελματικούς τίτλους εκτός από έναν βαθμό, οπότε αυτά τα πρακτικά προσόντα μπορούν να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας και την απασχολησιμότητα. Προσφέρουν δεξιότητες και κατάρτιση σχετικές με τη βιομηχανία, που αναζητούν οι εργοδότες και προσφέρουν στους πτυχιούχους ηγετική θέση σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Τοποθεσίες

Nantwich

University Centre Reaseheath

Τηλέφωνο
(+44)1270 613284

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη