Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι σπουδαστές βρίσκονται στην καρδιά όλων που κάνουμε στο University Centre Reaseheath .

Η Σχολή Γεωπονικών και Κτηνιατρικών Επιστημών είναι ένας χώρος όπου η ακαδημαϊκή αριστεία και η ικανοποίηση των μαθητών συμβαδίζουν, για να παρέχουν μια μοναδική εμπειρία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Το χαρτοφυλάκιό μας έχει σχεδιαστεί σε συνεννόηση με τη βιομηχανία, εξασφαλίζοντας ότι οι βαθμοί μας προσφέρουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται και θέλουν οι εργοδότες. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πτυχιούχοι μας είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι στην αγορά εργασίας, ενώ πολλοί εργάζονται για εταιρείες μπλε-chip.

Τα τελευταία χρόνια, η πανεπιστημιούπολη παρουσίασε επενδύσεις ύψους άνω των £ 50 εκατομμυρίων λιρών σε σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και φοιτητικούς πόρους, όπως επιτόπια καταλύματα με πιο προγραμματισμένα τα επόμενα χρόνια.

Στην τελευταία μας ανασκόπηση της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Reaseheath, ο οργανισμός διασφάλισης της ποιότητας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση (QAA) επαίνεσε την ποιότητα και την ενίσχυση των ευκαιριών μάθησης των σπουδαστών. Δεν βρήκαν περιοχές βελτίωσης και αναγνώρισαν πολλές καλές πρακτικές.

Η εμπειρία "Reaseheath" είναι κάτι που πολλοί από τους πρώην μαθητές μας μας λένε ήταν ο πιο ευχάριστος χρόνος της ζωής τους. Θέλουμε οι φοιτητές μας να επιτύχουν στην επιλεγείσα σταδιοδρομία τους και αναγνωρίζουμε ότι οι υψηλού επιπέδου εκπαιδεύονται μέσω της εμπειρίας καθώς και μέσω της τυπικής μάθησης.

Γιατί το University Centre Reaseheath ;

Βρίσκεται στο αγροτικό Τσέσαϊρ, η πανεπιστημιούπολη μας έχει κορυφαία τάξη, βιομηχανικά πρότυπα, διδακτικές εγκαταστάσεις, διατηρεί όμως την φιλική και υποστηρικτική ατμόσφαιρά της - ένα συνδυασμό που προσφέρει τόσο ακαδημαϊκή αριστεία όσο και ικανοποίηση των μαθητών.

 • Τα προγράμματα σπουδών μας σας δίνουν την ευκαιρία να μελετήσετε μια σειρά αναγνωρισμένων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Το 87% των μαθητών μας λέει ότι το προσωπικό είναι ενθουσιασμένο με αυτό που διδάσκουν. Ερευνητική εμπειρία φοιτητών 2016
 • Αποκτήστε γνώση της βιομηχανίας μέσω τοποθετήσεων εργασίας, επιστημονικής έρευνας και μέσω εκδρομών και περιηγήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.
 • Πέρυσι 1 στους 5 μαθητές του Reaseheath πέτυχε ένα πτυχίο με τιμές ή διακρίσεις πρώτης τάξης.
 • "Τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Reaseheath είναι εξαιρετικά και η ποιότητα και η βελτίωση των ευκαιριών μάθησης των σπουδαστών έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου".
 • Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας (QAA) για την αναθεώρηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 2014
 • Η συνολική ικανοποίηση των μαθητών για τα μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι 83%. Ερευνητική εμπειρία φοιτητών 2016

Οι εγκαταστάσεις μας

Τα τελευταία χρόνια, 50 εκατομμύρια λίρες έχουν επενδυθεί σε εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένου ενός ιππικού κέντρου, ενός κορυφαίου κέντρου τροφίμων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ενός επιστημονικού κηπευτικού κέντρου μοναδικού για το Ηνωμένο Βασίλειο και ενός ζωικού κέντρου και ζωολογικού κήπου.

Περαιτέρω επένδυση ύψους 31 εκατομμυρίων λιρών για τη στέγαση φοιτητών μας, το κέντρο γεωργοτεχνολογίας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις προγραμματίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η εμπειρία σας στη μάθηση

Το Reaseheath προσφέρει ένα υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον με έμφαση στην επαγγελματική παροχή. Τα μαθήματά μας εξασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι εγκαταλείπουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες.

Υποστηρίζουμε τους μαθητές μας με:

 • Μικρή διδασκαλία ομάδων με υψηλά επίπεδα ατομικής υποστήριξης
 • Λέκτορες με εκτεταμένη εμπειρία στη βιομηχανία
 • Υψηλός αριθμός ωρών διδασκαλίας με δασκάλους
 • Ειδικές εγκαταστάσεις
 • Ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό
 • Ισχυροί δεσμοί με τους εργοδότες
 • Σχετικά με τη βιομηχανία προγράμματα που προσφέρουν μεταβιβάσιμες δεξιότητες
 • Πρόσθετα προσόντα για την περαιτέρω βελτίωση των προοπτικών σταδιοδρομίας σας.

Πρόσθετα προσόντα

Τα προγράμματα σπουδών μας σας δίνουν την ευκαιρία να μελετήσετε μια σειρά από δευτερεύοντα προσόντα. Αυτά τα ειδικά προσόντα λαμβάνονται παράλληλα με την πορεία σας και παρέχουν την ευκαιρία να αποκτήσετε αναγνωρισμένα προσόντα από τη βιομηχανία.

Τα πρόσθετα προσόντα είναι ειδικά για κάθε τομέα. Όπου είναι δυνατόν, στοχεύουμε να τις παρέχουμε ως μέρος του προγράμματος σπουδών σας, αλλά μπορεί να χρεωθεί ένα επιδοτούμενο κόστος για κάποιους.

Οι εργοδότες συχνά απαιτούν ειδικευμένους επαγγελματικούς τίτλους εκτός από έναν βαθμό, οπότε αυτά τα πρακτικά προσόντα μπορούν να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας και την απασχολησιμότητα. Προσφέρουν δεξιότητες και κατάρτιση σχετικές με τη βιομηχανία, που αναζητούν οι εργοδότες και προσφέρουν στους πτυχιούχους ηγετική θέση σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University Centre Reaseheath

Το μάθημα περιλαμβάνει εξειδικευμένες ενότητες και πρακτική εμπειρία όπου οι μαθητές θα αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τομείς όπως η ταυτοποίηση των ειδών, οι τεχνι ... [+]

Το δίπλωμα στη διατήρηση της άγριας φύσης και στην οικολογία απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια καριέρα στην προστασία της άγριας φύσης και προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακαδημαϊκής μελέτης με πρακτική κατάρτιση και εμπειρία στη διατήρηση, την οικολογία και την άγρια ​​φύση.

Το μάθημα περιλαμβάνει εξειδικευμένες ενότητες και πρακτική εμπειρία όπου οι μαθητές θα αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τομείς όπως η ταυτοποίηση των ειδών, οι τεχνικές ζωντανής παγίδευσης, η διαχείριση του πληθυσμού και οι στρατηγικές για την αποτελεσματική προστασία των ειδών και της βιοποικιλότητας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Nantwich
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Centre Reaseheath

Το μάθημα περιλαμβάνει εξειδικευμένες ενότητες και πρακτική εμπειρία με μια σειρά από εγχώρια και συντροφικά είδη, επιτρέποντας στους μαθητές να κατανοήσουν τη συμπεριφορ ... [+]

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη συμπεριφορά και την καλή διαβίωση των ζώων μπορεί να ακολουθηθεί από την πραγματοποίηση σπουδών στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση ή εναλλακτικά από την απασχόληση στον κλάδο.

Το μάθημα περιλαμβάνει εξειδικευμένες ενότητες και πρακτική εμπειρία με μια σειρά από εγχώρια και συντροφικά είδη, επιτρέποντας στους μαθητές να κατανοήσουν τη συμπεριφορά και την ευημερία πολλών διαφορετικών ζώων, τόσο σε αιχμαλωσία όσο και σε άγρια ​​φύση. Οι σπουδαστές διδάσκονται στο Reaseheath καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους 1 χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις ζωοκλοπών στην πανεπιστημιούπολη, με μεταγενέστερες σπουδές στο 2ο και 3ο έτος που διεξάγονται αποκλειστικά στο Πανεπιστήμιο του Τσέστερ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Nantwich
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Centre Reaseheath

Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με εκτεταμένες πληροφορίες από τη βιομηχανία για να εξασφαλίσει ότι οι απόφοιτοι θα έχουν τον απαραίτητο συνδυασμό γνώσεων, δεξιοτήτων κ ... [+]

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην αθλητική απόδοση του αλόγου και του αναβάτη, προετοιμάζοντας τους μαθητές για μια καριέρα στην απόδοση ιππασίας, την καθοδήγηση ή τη διαχείριση της απόδοσης της ομάδας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με εκτεταμένες πληροφορίες από τη βιομηχανία για να εξασφαλίσει ότι οι απόφοιτοι θα έχουν τον απαραίτητο συνδυασμό γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειρίας για να μπορέσουν να συμβάλουν στην επιτυχία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας επιδόσεων ιππασίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Nantwich
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Centre Reaseheath

Το πρόγραμμα ενσωματώνει βασικές ενότητες κτηνιατρικής επιστήμης, όπως Βιοχημείας θηλαστικών και Κτηνιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, η οποία επιτρέπει στους αποφ ... [+]

Το μάθημα επικεντρώνεται στην επιστήμη πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των ιπποειδών.

Το πρόγραμμα ενσωματώνει βασικές ενότητες κτηνιατρικής επιστήμης, όπως Βιοχημείας θηλαστικών και Κτηνιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, η οποία επιτρέπει στους αποφοίτους να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παραβατικών μεταπτυχιακών μαθημάτων και ευκαιριών απασχόλησης. Οι ενότητες ενσωματώνουν βασικές εργαστηριακές δεξιότητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών και κορυφώνονται με την ευκαιρία των φοιτητών να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συνεργατικά προγράμματα με εταίρους της βιομηχανίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Nantwich
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Centre Reaseheath
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
(+44)1270 613284