Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου (ULaw) είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην πραγματικότητα, έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι δικηγόροι στην Αγγλία από οποιονδήποτε άλλο.

Και με τέτοιους στενούς δεσμούς μεταξύ νόμου και επιχειρήσεων, έχει νόημα ότι ένας ειδικός στη νομική εκπαίδευση είναι καλά εξοπλισμένος για να αναπτύξει μια εξαιρετική σχολή επιχειρήσεων, The University of Law Business School .

Με έμφαση στην πρακτική μάθηση, η Σχολή Επιχειρήσεων μας στοχεύει να καταστήσει τους σπουδαστές προσοδοφόρους και έτοιμοι να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του σωστού μαθησιακού περιβάλλοντος για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προσαρμόσει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα νομικά μαθήματα μας με στόχο την ανάπτυξη μιας συναρπαστικής εξειδικευμένης μαθησιακής εμπειρίας που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Πανεπιστήμιο του Νότου απονεμήθηκε μια ασημένια βαθμολογία στο Teaching Excellence και το Student Outcomes Framework (TEF) τον Ιούνιο του 2019. Βρήκαμε ότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας και συνεχώς υπερβαίνουν τις αυστηρές εθνικές απαιτήσεις ποιότητας για το Ηνωμένο Βασίλειο ανώτερη εκπαίδευση.

Τοποθεσίες:

Η Σχολή Επιχειρήσεων μας λειτουργεί στα πανεπιστήμια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στο Λονδίνο Bloomsbury, το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς, το Μάντσεστερ και το Nottingham για προπτυχιακά μαθήματα. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου Moorgate ή στο Βερολίνο μέσω της συνεργασίας μας με την GISMA Business School. Το καθένα είναι ένας ακμάζων εμπορικός κόμβος, σε ιδανική τοποθεσία για να σας προσφέρει μεγάλη πρόσβαση σε χώρους μουσικής, θέατρα, κινηματογράφους, μπαρ και εστιατόρια. Μερικά από τα μεταπτυχιακά μαθήματα μας είναι επίσης διαθέσιμα 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Σχεδιασμός μαθήματος:

Με έμφαση στην πρακτική μάθηση, η Σχολή Επιχειρήσεων μας στοχεύει να καταστήσει τους σπουδαστές προσοδοφόρους και έτοιμοι να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του σωστού μαθησιακού περιβάλλοντος για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προσαρμόσει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα νομικά μαθήματα μας με στόχο την ανάπτυξη μιας συναρπαστικής εξειδικευμένης μαθησιακής εμπειρίας που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Όλοι οι καθηγητές Business School μας έχουν πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στον κόσμο.

Δωρεάν προσφορά για μεταπτυχιακούς φοιτητές (μόνο για προπτυχιακούς)

The University of Law Business School δεσμεύεται να σας στηρίξει σε κάθε βήμα του δρόμου προς τον προορισμό σας σταδιοδρομίας. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι είστε πλήρως εξοπλισμένοι όσον αφορά τα προσόντα, τις δεξιότητες και τις επαφές σας με τον κλάδο για να προχωρήσετε ευθεία στην καριέρα σας. Είμαστε, λοιπόν, ευτυχείς να προσφέρουμε σε όλους τους φοιτητές που ξεκινούν προπτυχιακό δίπλωμα στο Business School μαζί μας το Σεπτέμβριο του 2019 ή το 2020 την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ένα μάστερ επιχειρήσεων για την επιτυχή ολοκλήρωση του προπτυχιακού τους τίτλου χωρίς επιπλέον κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μαθήματα και τα κριτήρια επιλεξιμότητας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.law.ac.uk/business/freemasters

Καριέρα και Απασχολησιμότητα:

Η απασχολησιμότητα είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην Business School. Η ομάδα μας για την απασχολησιμότητα θα σας παρέχει συμβουλές για το πώς μπορείτε να εμπλακείτε επιτυχώς με επιχειρηματικές επαφές από μεγάλους υπεύθυνους προσλήψεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως οι IBM, Lloyds of London και Price Waterhouse Coopers (PwC), οι οποίοι θα συναντηθείτε μέσω εκδηλώσεων, εργαστηρίων και επισκέψεων σε οργανισμούς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί η επιχείρηση στον πραγματικό κόσμο. Επίσης, διοργανώνουμε εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας με έμπειρους ομιλητές και εμπειρογνώμονες καινοτομίας για να υποστηρίξουμε τους μαθητές μας να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις και να αναπτύξουν μια επιχειρηματική νοοτροπία. Η υποστήριξη που θα λάβετε, θα σας οδηγήσει και θα ενημερωθεί από την πρακτική των εργοδοτών, θα μεγιστοποιήσει την ικανότητά σας να υποβάλλετε επιτυχημένες αιτήσεις εργασίας, να εξασφαλίσετε πρακτική άσκηση και να βελτιώσετε τις ικανότητες συνέντευξης στο ψευδοκαστήριο μας.

Διεθνές Καλοκαιρινό Σχολείο Ηγεσίας (για προπτυχιακούς φοιτητές):

Ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες σας, προσφέρουμε στους 2019 προπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Διεθνές Θερινό Σχολείο Leadership στο Βερολίνο, όπου μπορείτε να αναπτύξετε βασικές μαλακές δεξιότητες και να εξερευνήσετε αυτή τη συναρπαστική πόλη με τους συναδέλφους φοιτητές της ULaw. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου στη διεύθυνση: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Οργανισμός Chartered Management (CMI):

Δεδομένου ότι ορισμένα μαθήματα στο Business School είναι διαπιστευμένα από το Chartered Management Institute (CMI), οι μαθητές σε αυτά τα συγκεκριμένα μαθήματα μπορούν να αποκτήσουν αυτόματη δωρεάν συμμετοχή για τη διάρκεια της πορείας τους και για ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν πρόσβαση στο ManagementDirect. η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη διαχείρισης του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη πόρων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών περιοδικών, των εταιρικών και βιομηχανικών εκθέσεων, καθώς και συμβουλές από πάνω από 300 διαχειριστές προσλήψεων μέσω του The Career Development Center.

Θα έχετε πρόσβαση σε τρέχουσες λίστες εργασίας μέσω της βάσης δεδομένων JobSearch και σε πληθώρα βίντεο, σεμιναρίων και άρθρων για την ανάπτυξη της καριέρας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων σας. Η online κοινότητα καθοδήγησης CMI περιλαμβάνει πάνω από 120.000 μέλη όπου μπορείτε να ταιριάξετε ανάλογα με τις δεξιότητες, την εμπειρία και τη βιομηχανία ενδιαφέροντος καθώς και να μάθετε για τα γεγονότα δικτύωσης CMI στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα πιστοποιημένα από μας CMI μαθήματα, θα λάβετε επίσης ένα προσόν από το CMI εκτός από το πτυχίο σας.

Υποστηρικτικό περιβάλλον:

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε περισσότερους φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα από ποτέ για να πετύχουμε τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας, γι 'αυτό και προσφέρουμε υποτροφίες και υποτροφίες.

Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν πλήρως από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας. Η Υπηρεσία Υποστήριξης Αναπηρίας είναι αφιερωμένη στη διαχείριση τυχόν απαιτήσεων που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής βοήθειας λόγω τραυματισμού ή ασθένειας.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να σηκωθούμε και να ταιριάζουμε σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας, αν θέλετε να ασκήσετε το σώμα σας καθώς και το μυαλό σας. Οι δημοφιλείς δραστηριότητες περιλαμβάνουν το Zumba, το ποδόσφαιρο, το netball, το ράγκμπι και το τένις.

Clubs and Societies:

Με μια ποικιλία κοινωνιών, αθλητικών ομάδων και κοινωνικών εκδηλώσεων που είναι διαθέσιμες σε κάθε πανεπιστημιούπολη μας, θα πρέπει να βρείτε πολλά για να σας κρατήσετε απασχολημένους και να διασκεδάσετε ανάμεσα στις διαλέξεις. Και στην αρχή της πορείας σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κοινωνία, λέσχη ή εκδήλωση της επιλογής σας ή να δημιουργήσετε μία από τις δικές σας μέσα από την Ένωση Φοιτητών.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

The University of Law Business School προσφέρει μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Μερικά από τα μεταπτυχιακά μαθήματα μας είναι επίσης διαθέσιμα 100% online.

Δεδομένου ότι η Business School είναι διαπιστευμένη από το Chartered Management Institute (CMI), οι φοιτητές αποκτούν αυτόματη δωρεάν συμμετοχή κατά τη διάρκεια της πορείας τους και για ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωσή τους.

Πολλά από τα μαθήματά μας έχουν πιστοποιηθεί από το Chartered Management Institute (CMI), το μοναδικό ναυλωμένο επαγγελματικό σώμα του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει την ιδιαίτερα περιζήτητη θέση Chartered Manager (CMgr). Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα μαθήματα μας, θα λάβετε επίσης ένα προσόν από το CMI εκτός από το πτυχίο σας.

Online Μαθήματα Επιχειρήσεων:

Παρέχουμε ηλεκτρονική μάθηση σε παγκόσμιο επίπεδο για τα μεταπτυχιακά μας μαθήματα:

• Μέθοδοι μελέτης για όλους τους τύπους μάθησης: υπάρχει μια μέθοδος μελέτης που ταιριάζει στο στυλ σας, με ηλεκτρονικά βιβλία, i-Tutorials, webinars, περιπτωσιολογικές μελέτες, κάρτες flash, αρχεία ήχου, γραφικά κινήσεων, κι αλλα.

• Αφιερωμένη Υποστήριξη Εκπαιδευτών: Θα λάβετε συνεχή υποστήριξη και σχόλια σχετικά με την εργασία σας από έναν ειδικό δάσκαλο προγράμματος κατά τη διάρκεια της πορείας σας.

Απαιτήσεις εισόδου και τέλη:

Οι απαιτήσεις συμμετοχής και οι αμοιβές διαφέρουν ανάλογα με το μάθημα - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου, τα τέλη, τις επιλογές χρηματοδότησης και τις υποτροφίες και υποτροφίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Law.

Διεθνείς φοιτητές:

Θα συμμετέχετε σε φοιτητές από περισσότερες από 120 διαφορετικές εθνικότητες, οι οποίοι συμβάλλουν σε μια ακμάζουσα διεθνή κοινότητα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις του ULaw.

Διαθέτουμε μια ομάδα φορέων υποστήριξης σπουδαστών που είναι εδώ για να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την ευημερία.

Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της Visa μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου.

Κατάλυμα:

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας, έχουμε κανονίσει διαμονή με εξειδικευμένους φοιτητές καταλυμάτων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου, για να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα άνετο μέρος για να ζήσετε ενώ σπουδάζετε μαζί μας. Τα καταλύματα είναι συνήθως σε κοινόχρηστα διαμερίσματα ή σε μερικές περιπτώσεις αυτόνομα στούντιο.

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές, σας εγγυόμαστε μια προσφορά διαμονής κατά το πρώτο έτος του πτυχίου σας, εάν έχετε αποδεχτεί μας ως σταθερή επιλογή και έχετε υποβάλει αίτηση για διαμονή μέχρι τις 30 Μαρτίου του έτους εισόδου * (* T

Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, εάν επιλέξετε μια πανεπιστημιούπολη μακριά από το σπίτι, η βάση δεδομένων καταλυμάτων μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα μέρος για να ζήσετε, με την επιλογή να βρείτε ιδιωτική ιδιοκτησία ή κοινόχρηστη διαμονή με άλλους φοιτητές της ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Ανοιχτές μέρες και εκδηλώσεις:

Οι ανοικτές μέρες μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τα μαθήματα της επιχείρησής μας, να παρακολουθήσετε τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσετε τους δασκάλους και τους τρέχοντες μαθητές μας. Θα γίνουν συνομιλίες, συνεδρίες δοκιμαστών και περιηγήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις ερωτήσεις σας. Θα κάνουμε την ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις Open Days, τότε κατά καιρούς προσφέρουμε και Online Open Days για τα μαθήματα μας - έτσι έχετε ακόμα την ευκαιρία να μάθετε τι είναι να σπουδάσετε στο The University of Law Business School , και ρωτήστε τις ερωτήσεις σας online.

Για τους Διεθνείς Φοιτητές, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη μελέτη μαζί μας, με την επίσκεψή μας σε μια εκδήλωση στο εξωτερικό.

The University of Law Business School τοποθεσίες:

Τα διαθέσιμα μαθήματα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες μας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου, στη σελίδα Τοποθεσίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

The University of Law Business School

Το BSc International Business απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της επιχείρησης και της διαχείρι ... [+]

BSc (Hons) Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το BSc International Business απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της επιχείρησης και της διαχείρισης, και ιδιαίτερα, οι οποίοι αναζητούν να ακολουθήσουν μια διεθνή σταδιοδρομία στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Το πρώτο έτος καλύπτει τα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής διαχείρισης. Το έτος 2 δαπανάται σε διεθνές επίπεδο σε μία από τις οργανώσεις της GUS στο Δουβλίνο Σιγκαπούρη, Τορόντο, Βανκούβερ ή Βερολίνο. Το 3ο έτος καλύπτει μια πειθαρχία της διοίκησης, την οποία βρήκατε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατά τη διάρκεια της εργασιακής σας εμπειρίας σε βάθος και ειδικότερα αναπτύσσει περαιτέρω τις δεξιότητές σας για την απασχολησιμότητα. Το πρόγραμμα παρέχει τις πνευματικές βάσεις που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, μια αυστηρή προσέγγιση της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης και σημαντική έκθεση στον κόσμο της εργασίας και τις τρέχουσες απαιτήσεις της μέσω ευκαιριών εργασιακής εμπειρίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Το BSc International Business με έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της επιχείρησης ... [+]

BSc (Hons) Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με έτος ίδρυσης

Το BSc International Business με έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της επιχείρησης και της διαχείρισης, και ιδίως, που αναζητούν να ακολουθήσουν μια διεθνή σταδιοδρομία στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το έτος ίδρυσης να παρέχει ένα υποστηρικτικό έτος, ενσωματώνοντας τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την επαγγελματική / επαγγελματική μάθηση, για τους υποψηφίους που χρειάζονται να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και την κατανόηση των επιχειρήσεων και των συναφών δεξιοτήτων τους. Το έτος παρέχει στους φοιτητές τη γνώση και την κατανόηση των βασικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων μαζί με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στα προπτυχιακά επιχειρηματικά προγράμματα στα επίπεδα 4, 5 και 6.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Το BSc (Hons) Λογιστική και Χρηματοοικονομικά με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχ ... [+]

BSc (Hons) Λογιστική και Οικονομικών με το έτος ίδρυσης

Το BSc (Hons) Λογιστική και Χρηματοοικονομικά με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της λογιστικής και της χρηματοδότησης, και ιδίως, που αναζητούν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη λογιστική και τη χρηματοδότηση. Επιδιώκει να δώσει στους μαθητές μια μαθησιακή εμπειρία που τους επιτρέπει να αναπτύξουν ικανότητες που δημιουργούν αποτελεσματικούς επαγγελματίες λογιστές στο σημερινό μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα σπουδών και η στρατηγική μάθησης και διδασκαλίας συμπληρώνονται από διαλέξεις επισκεπτών και εργαστήρια «ζωντανών» για την προώθηση της ανεξάρτητης μάθησης και την αύξηση των δεξιοτήτων απασχόλησης για το μέλλον. Αυτές οι γνώσεις και δεξιότητες θα αναπτυχθούν περαιτέρω και θα επεκταθούν τα χρόνια μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Έτους Ιδρύματος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Η Λογιστική και Χρηματοοικονομική BSc (Hons) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της λογιστικής κα ... [+]

BSc (Hons) Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Η Λογιστική και Χρηματοοικονομική BSc (Hons) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της λογιστικής και της χρηματοδότησης, και ειδικότερα, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική καριέρα στη λογιστική και τη χρηματοδότηση. Επιδιώκει να δώσει στους μαθητές μια μαθησιακή εμπειρία που τους επιτρέπει να αναπτύξουν ικανότητες που δημιουργούν αποτελεσματικούς επαγγελματίες λογιστές στο σημερινό μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα σπουδών και η στρατηγική μάθησης και διδασκαλίας συμπληρώνονται από διαλέξεις προσκεκλημένων και «ζωντανά» εργαστήρια για την προώθηση της ανεξάρτητης μάθησης και την αύξηση των δεξιοτήτων απασχόλησης για το μέλλον... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Η BSc Digital Business Management απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα της ψηφιακής διαχείρισης επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές θα αναπτύξου ... [+]

BSc Ψηφιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων με έτος ίδρυσης

Η BSc Digital Business Management απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα της ψηφιακής διαχείρισης επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναλύσουν το ρόλο των ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων που βασίζονται σε τεχνολογίες αποδιοργάνωσης, ψηφιακά και κοινωνικά μάρκετινγκ μέσων, ψηφιακό μετασχηματισμό, διαχείριση έργων και Πληροφοριακά Συστήματα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Το BSc Digital Marketing με έτος ίδρυσης απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και αναζητούν επίσης την ανάπτυξη μιας κατανόησης των βα ... [+]

BSc Ψηφιακό Μάρκετινγκ με έτος ίδρυσης

Το BSc Digital Marketing με έτος ίδρυσης απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και αναζητούν επίσης την ανάπτυξη μιας κατανόησης των βασικών πτυχών της επιχείρησης και της διαχείρισης. Οι μαθητές θα αναπτύξουν μια εκτίμηση της τεχνολογικής εξέλιξης και της ψηφιοποίησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Θα μάθετε τεχνικές και ιδέες ψηφιακού μάρκετινγκ που θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε αποτελεσματικές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας πλατφόρμες ψηφιακών και κοινωνικών μέσων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

The University of Law Business School

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων BA (Hons) εστιάζεται σε μεγάλο βαθμό στην απασχολησιμότητα και θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για ... [+]

BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων BA (Hons) εστιάζεται ιδιαίτερα στην απασχολησιμότητα και θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να υπερέχετε στην κορυφή της βιομηχανίας που επιλέξατε. Αυτό το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το Chartered Management Institute (CMI), το οποίο σημαίνει ότι ως απόφοιτος θα λάβετε πτυχίο καθώς και δίπλωμα επιπέδου 5 στη διαχείριση και ηγεσία από το CMI. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε το μάθημα στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη στις πανεπιστημιουπόλεις του Λονδίνου Bloomsbury, Birmingham ή Leeds.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Leeds Birmingham
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Το πρόγραμμα BA (Hons) για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Marketing) εστιάζεται ιδιαίτερα στην απασχολησιμότητα και θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαι ... [+]

BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Marketing)

Το πρόγραμμα BA (Hons) για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Marketing) εστιάζεται ιδιαίτερα στην απασχολησιμότητα και θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την υπεροχή των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ. Το Marketing Pathway απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στο μάρκετινγκ ή στη διοίκηση επιχειρήσεων και προσφέρουν γείωση και στις δύο περιοχές. Θα μάθετε για τη σχεσιακή φύση του μάρκετινγκ και πώς ο στρατηγικός σχεδιασμός μάρκετινγκ και οι επικοινωνίες συμβάλλουν στην επιτυχία των οργανισμών σε διεθνές επίπεδο. Αυτό το μάθημα θα αναπτύξει τις δεξιότητές σας στον προγραμματισμό, την παρουσίαση, την επικοινωνία και την ομαδική εργασία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Leeds Birmingham
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Η BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μάρκετινγκ) με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυ ... [+]

BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Marketing) με έτος ίδρυσης

Η BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μάρκετινγκ) με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της εμπορίας, και ιδίως, που αναζητούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία σε αυτό πεδίο.

Το έτος ίδρυσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προπτυχιακού επιχειρηματικού προγράμματος. Θα σας παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις μελέτης για να σας προετοιμάσει για προπτυχιακές σπουδές και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση των βασικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της εμπορίας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους ίδρυσης, το έτος 1 θα καλύψει τους κύριους τομείς της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Τα έτη 2 και 3 θα διερευνήσουν αυτά τα θέματα με περισσότερες λεπτομέρειες μαζί με τις επιλογές επιλογής στο μάρκετινγκ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν γνώση και κατανόηση των βασικών πτυχών της επιχείρησης και τη ... [+]

BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων με έτος ίδρυσης

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν γνώση και κατανόηση των βασικών πτυχών της επιχείρησης και της διαχείρισης, και ιδιαίτερα, που θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον τομέα αυτό.

Το έτος ίδρυσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προπτυχιακού επιχειρηματικού προγράμματος. Θα σας παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις μελέτης για να σας προετοιμάσει για προπτυχιακές σπουδές και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση των κύριων τομέων των επιχειρήσεων. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους ίδρυσης, το έτος 1 θα καλύψει τα βασικά στοιχεία της διοίκησης επιχειρήσεων. Τα έτη 2 και 3 θα διερευνήσουν λεπτομερέστερα αυτά τα θέματα μαζί με επιλογές που θα σας επιτρέψουν να εστιάσετε σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Το πρόγραμμα BA (Hons) Business Management with Law έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη διαχείριση των επιχειρήσεων μαζί με τ ... [+]

BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων με το Δίκαιο

Το πρόγραμμα BA (Hons) Business Management with Law έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη διαχείριση των επιχειρήσεων μαζί με την κατανόηση του νομικού πλαισίου που λειτουργούν οι οργανισμοί εντός.

Αφού καλύψετε τους βασικούς τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα συνεχίσετε να αναπτύσσετε αυτές τις περιοχές σε μεγαλύτερο βάθος τα έτη 2 και 3 μαζί με τους τομείς των νόμων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Birmingham
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Η διοίκηση επιχειρήσεων (νόμος) BA (Hons) με έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της ... [+]

BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων με το Δίκαιο με το έτος Ίδρυμα

Η διοίκηση επιχειρήσεων (νόμος) BA (Hons) με έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων και του δικαίου, και ιδίως, που αναζητούν να ακολουθήσουν μια καριέρα σε αυτό πεδίο.

Το έτος ίδρυσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προπτυχιακού επιχειρηματικού προγράμματος. Θα σας παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις μελέτης για να σας προετοιμάσει για προπτυχιακές σπουδές και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση των βασικών πτυχών της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της εμπορίας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους ίδρυσης, το έτος 1 θα καλύψει τους κύριους τομείς της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Τα έτη 2 και 3 θα διερευνήσουν αυτά τα θέματα με περισσότερες λεπτομέρειες μαζί με τις επιλογές επιλογής στο μάρκετινγκ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Manchester Birmingham
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Business School

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ως πτυχίο για διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Με έντονη έμφαση στην ... [+]

Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων (Top Up)

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί ως πτυχίο για διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Με έντονη έμφαση στην απασχολησιμότητα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις πνευματικές βάσεις που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας, καθώς και μια αυστηρή προσέγγιση της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Θα έχετε επίσης έκθεση στον κόσμο της εργασίας και τα σημερινά αιτήματά του μέσα από ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας που θα συνεργάζονται με επαγγελματικούς φορείς και εργοδότες και θα αναλαμβάνουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB