Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε το ACM; Η εκμάθηση με την πραγματοποίηση της ηθικής

Η ACM κατανοεί πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία σήμερα και έχει δημιουργήσει ένα εμβληματικό και ολοκληρωμένο μαθησιακό περιβάλλον, το οποίο συνδέεται άμεσα με τη βιομηχανία. Η μάθηση μας με το να κάνουμε το ήθος βοηθά στην απλοποίηση του τρόπου λειτουργίας της βιομηχανίας και παράγει μια σαφή εικόνα των σταδιοδρομιών και των επιλογών. Αυτή η σαφής και πρακτική προσέγγιση επιταχύνει τη μάθηση.

Η λεπτομερής έκθεση σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας όπως συμβαίνει (ζωντανά!) Αποκαλύπτει επιλογές και προορισμούς, που βοηθά πολύ τους μαθητές μας να κάνουν σαφείς επιλογές και να χτίσουν τους χάρτες που χρειάζονται για να τους καθοδηγήσουν εκεί. Εάν είστε παραγωγός, θα γνωρίζετε ότι χρειάζεστε μια θεμελιώδη γνώση για τη δομή του τραγουδιού και τη σύνθεση τραγουδιών, αλλά επίσης πρέπει ουσιαστικά να ξέρετε για τα ρεύματα εσόδων και την πνευματική ιδιοκτησία, από τα οποία θα αντλήσετε εισόδημα.

Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε πώς η μουσική σας κερδοφόρα μέσω της ζωντανής απόδοσης, των πιστώσεων τραγουδιών και της δημοσίευσης, συμπεριλαμβανομένου του συγχρονισμού και της αδειοδότησης. Θα σας διδάξουμε όλα αυτά στο ACM, συνδέοντας σας με τις ομάδες που κάνουν αυτό κάθε μέρα στη Metropolis.

Ομοίως, θα μπορούσατε να είστε τυμπανιστής, του οποίου η πρωταρχική εστίαση είναι να αποδίδει και να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία παίζοντας σεμινάρια. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο πληρώνεστε και πώς, αν επηρεάζετε μια διαδρομή, ενδεχομένως να συν-γράψετε και να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση, το παίξιμο της περιόδου λειτουργίας γράφεται πραγματικά. Θα πρέπει να γνωρίζετε τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο πληρώνεστε για το παιχνίδι και τη γραφή.

Ενώ μαθαίνετε, θα χτίζετε το χαρτοφυλάκιό σας και θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς να εκμεταλλευτείτε το σώμα της δουλειάς που δημιουργείτε για να φτιάξετε τη δική σας βάση ανεμιστήρων, αντί να είστε μόνο ένας εργάτης μουσικής. Αυτό μεγιστοποιεί την απασχολησιμότητά σας ως επαγγελματίας μουσικός, κάνοντας αυτό που επιθυμείτε, απλά διαφημίζοντας τον εαυτό σας ως το κύριο πλεονέκτημα. Θα σας διδάξουμε αυτό, καθώς έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου που το κάνουν αυτό καθημερινά.

Η χάραξη της τέχνης σας ως καλλιτέχνη με την ελπίδα να υπογραφεί από μια μεγάλη ετικέτα είναι μια ξεπερασμένη έννοια και δεν είναι πλέον ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης. Ο στόχος μας είναι να ενσταλάξουμε σε όλους τους καλλιτέχνες που έρχονται μέσω της ACM, την πεποίθηση, την επιθυμία και την κατανόηση του πώς να γίνεις ένας αξιόπιστος, αυτόνομος καλλιτέχνης. Μόλις είστε σε αυτή τη θέση, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να συζητήσετε όρους, με σιγουριά, με μια μπάντα, έναν παραγωγό, έναν διαχειριστή, μια ετικέτα και έναν εκδότη. Θα σας εξοπλίσουμε για να διαχειριστείτε τη δική σας σταδιοδρομία, σε αντίθεση με σας που αγωνίζεστε να υπογράφετε με έναν διαχειριστή στην αποφοίτησή σας χωρίς να κατανοείτε πλήρως πώς να διαχειριστείτε τη δική σας σταδιοδρομία και ευκαιρίες.

Μέσα από τη βαθιά ολοκληρωμένη σχέση μας με την Μητρόπολη, η ACM έχει το δάχτυλό της στον παλμό, αυτό βοηθά τους μαθητές μας να καθορίσουν τη θέση τους μέσα σε αυτό. Γνωρίζουμε πού είναι η βιομηχανία αυτή τη στιγμή, γιατί στη Metropolis οι ομάδες εργάζονται σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων, ανεξάρτητων και άμεσων με υπογεγραμμένους και ανυπόγραφους καλλιτέχνες, μάρκες, συνεργάτες διανομής και δημιουργούς περιεχομένου.

Το ACM ενσαρκώνει τη βιομηχανία από το τέλος μέχρι το τέλος, όπου σήμερα και αυριανή μουσική γράφεται, παράγεται, αναμιγνύεται, κυριαρχεί, διανέμεται, διατίθεται στο εμπόριο και δημοσιεύεται. Οι μαθητές μας δεν μαθαίνουν από ένα βιβλίο αλλά από την πρακτική εμπειρία της μουσικής εργασίας. Είναι η εγγενής, ζωντανή, αναπνοή που συνδέει την ACM με την Μητρόπολη και δίνει στους μαθητές μας αυτή τη μοναδική προοπτική και ευκαιρία.

Η εγγενής σχέση μεταξύ ACM και Metropolis δίνει στους μαθητές μας την ευκαιρία να μάθουν από τις συμφωνίες που κάνουμε καθώς συμβαίνουν. Ο Ian Brenchley, Διευθύνων Σύμβουλος της Metropolis, διοργάνωσε το στούντιο για επτά χρόνια, έχοντας εργαστεί εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια σε μεγάλες ετικέτες όπως η Universal. Μέσα από τις συναντήσεις του με επαγγελματίες στο υψηλότερο επίπεδο της βιομηχανίας και τις συμφωνίες που προκύπτουν από αυτές, ο Ian φέρνει τις πιο συναφείς ιδέες και μαθήματα απευθείας στους φοιτητές του ACM. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα ενσωμάτωσης του πρακτικού περιεχομένου της βιομηχανίας στη βιωματική μάθηση του μαθητή μας στα λόγια του Ian:

"Συνάντησα τον Andy Ross και τον Charles Barsamian σε ένα πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι στο Λος Άντζελες. Και οι δύο εργάζονταν στις ταινίες αιχμής και ήταν υπεύθυνοι για συγχρονισμό, παρακολούθηση μουσικής και τοποθέτηση ορχηστρών. Ξεκίνησαν μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Exit Strategy Productions, που ειδικεύεται στην εποπτεία και δημοσίευση μουσικής. Στη συνέχεια τους ανέλαβα ως συμβούλους για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες δημοσίευσης για εμάς μέσω κινηματογραφικών ταινιών του Χόλιγουντ και βασικών επιχειρήσεων μέσω ορχηστρικών αποτελεσμάτων για το στούντιο που διοργανώνουμε στη Ντόχα του Κατάρ, στο Katara Studios από τη Metropolis. Οι γνώσεις από την οικοδόμηση αυτής της νέας σχέσης και ο τρόπος με τον οποίο αναπτύξαμε τη στρατηγική για να επωφεληθούμε από τις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές της χρησιμοποιήσαμε στη συνέχεια ως περιεχόμενο masterclass για τους σπουδαστές της ACM Business. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους μαθητές για την περαιτέρω εξέλιξη αυτού του έργου της Metropolis σε πραγματικό χρόνο. Εκτός αυτού, οι σπουδαστές από το Business School που θα γίνουν μέλη της Metropolis ως ασκούμενοι, θα μας βοηθήσουν στην ανάπτυξη πραγματικών καταλόγων συγχρονισμού, από τους οποίους βρισκόμαστε για τις ταινίες που επιβλέπουμε.

Πρόσφατα συναντήσαμε επίσης την Shazam, την οποία ζητήσαμε να μας βοηθήσετε να προωθήσουμε τις συναυλίες μας στο στούντιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μας προσφέρει την ομάδα πωλήσεων μάρκας για να πουλήσει τις δύο τηλεοπτικές μας μορφές σε μάρκες μπλε τσιπ. Θα ενεργοποιήσουν επίσης την εφαρμογή Virtual Vinyl. Αυτό θα μας δώσει πρόσβαση σε 600 εκατομμύρια καταναλωτές. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε σε συνεργασία με άλλες μάρκες και οργανισμούς προκειμένου να εκμεταλλευτούμε εμπορικά αυτό που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και να ενισχύσουμε τον αντίκτυπό του. Η συνεργασία είναι καθοριστική για την αποτελεσματική λειτουργία της μουσικής βιομηχανίας καθώς λειτουργεί σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση, οι σπουδές θα παρουσιαστούν στους φοιτητές του ACM μέσω του εβδομαδιαίου podcast μου, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν, με σκοπό να αναλύσουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επιχείρηση και έπειτα να έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν μαζί μου μέσω ενός live Q & A. Θα είναι σε θέση να προτείνουν τις δικές τους ιδέες περιεχομένου, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη όταν δημιουργούμε τα μελλοντικά μας προϊόντα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παίκτες της σημερινής βιομηχανίας. "

Ian Brenchley Διευθύνων Σύμβουλος Metropolis Studios

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

The Academy of Contemporary Music

Μελέτες Μουσική Βιομηχανία Porfolio Διατριβή ... [+]

Μελέτες Μουσική Βιομηχανία Porfolio Διατριβή [-]
Ηνωμένο Βασίλειο London Birmingham
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Μελέτες Μουσική Βιομηχανία Porfolio Διατριβή Προϋποθέσεις Εισόδου ... [+]

Μελέτες Μουσική Βιομηχανία Porfolio Διατριβή Προϋποθέσεις Εισόδου [-]
Ηνωμένο Βασίλειο London Birmingham
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Μελέτες Μουσική Βιομηχανία Porfolio Διατριβή ... [+]

Μελέτες Μουσική Βιομηχανία Porfolio Διατριβή [-]
Ηνωμένο Βασίλειο London Birmingham
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Προϋποθέσεις Εισόδου ... [+]

Προϋποθέσεις Εισόδου [-]
Ηνωμένο Βασίλειο London Birmingham
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Η μελέτη-διαδρομή μουσικών προσφέρει στους σπουδαστές της τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να γίνει ένας παγκόσμιας κλάσης μουσικός τόσο στο στάδιο όσο ... [+]

Κανάλι ο εσωτερικός σας καλλιτέχνης. Γίνε μουσικός παγκόσμιας κλάσης.

Η διαδρομή σπουδών μουσικών προσφέρει στους σπουδαστές της τις δεξιότητες και την απαραίτητη εμπειρία για να γίνει παγκόσμιος μουσικός τόσο στο στάδιο όσο και στο στούντιο.

Επιλέξτε ένα κύριο όργανο μελέτης (μπάσο, τύμπανα, κιθάρα, πλήκτρα ή τραγούδια) και μάθετε το.

Γίνετε αισθητοί σε αυτή την πειθαρχία, ένας σολίστας βιρτουόζου, ένας εμπειρογνώμονας του συνόλου, ένας επαγγελματίας μουσικός συνόδου, να συγκεντρωθούν κάποιες δεξιότητες στην παραγωγή τραγουδιών και ηχητικής παραγωγής και να μάθουν πώς λειτουργούν οι μουσικές και δημιουργικές βιομηχανίες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Guildford
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Η διαδρομή μελέτης Παραγωγός παρέχει στους φοιτητές της τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για την παραγωγή, τη μίξη και την κυριαρχία της μουσι ... [+]

Μελετήστε την τέχνη της παραγωγής

Η διαδρομή μελέτης του παραγωγού παρέχει στους σπουδαστές τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για την παραγωγή, τη μίξη και την κυριαρχία της μουσικής, αν θέλετε να συμβάλλετε στην υλοποίηση του οράματος ενός άλλου καλλιτέχνη ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Καλύπτοντας τα βασικά στοιχεία της ηχογράφησης στούντιο, την επιστήμη της ακουστικής, την τέχνη της σύνθεσης και όλη τη μουσική τεχνολογία που θα μπορούσατε να ελπίζετε, οι σπουδαστές αυτής της μελέτης-διαδρομής παραγωγού μπορούν να ειδικευτούν στη σύγχρονη παραγωγή μουσικής, στην παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής, στην ηχητική μηχανική ή / ήχου σχεδιασμού για τα νέα μέσα με την προσθήκη στα μαθήματα επιλογής που σχετίζονται περισσότερο με τα ενδιαφέροντά τους και τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Guildford
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Είτε ελπίζετε να δημιουργήσετε μια καριέρα ως υποστηρικτής ζωντανών εκδηλώσεων, διαχειριστής σκηνής, τεχνικός ήχου / φωτός ή γενικός τεχνικός στον τομέα της μουσικής, του ... [+]

Η πρακτική διαδρομή μελέτης για τεχνικούς μουσικής.

Είτε ελπίζετε να δημιουργήσετε μια καριέρα ως υποστηρικτής ζωντανών εκδηλώσεων, διαχειριστής σκηνής, τεχνικός ήχου / φωτός ή γενικός τεχνικός στον τομέα της μουσικής, του θεάτρου ή της ευρύτερης ψυχαγωγίας, η διαδρομή μελέτης τεχνικών υπηρεσιών σας παρέχει τις πρακτικές δεξιότητες και τις θεωρητικές γνώσεις για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Guildford
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Η μελέτη-διαδρομή Creative Artist παρέχει στους φοιτητές της τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να ανακαλύψουν και να διοχετεύσουν τους εσωτ ... [+]

Το Creative Pathway με πρακτικές συνδέσεις βιομηχανίας πραγματικού κόσμου.

Η μελέτη-διαδρομή Creative Artist παρέχει στους φοιτητές της τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να ανακαλύψουν και να διοχετεύσουν τους εσωτερικούς καλλιτέχνες τους, καλύπτοντας ένα συνδυασμό τραγουδιών, επιδόσεων, παραγωγής και επιχειρηματικών ενοτήτων.

Οι σπουδαστές αυτής της διαδρομής όχι μόνο ταξιδεύουν μουσικά κύματα, κάνουν τους, μαθαίνοντας όλα για τη μουσική και τις δημιουργικές βιομηχανίες που πρόκειται να μπουν, καθώς το κάνουν.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Guildford
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Academy of Contemporary Music

Αυτή η διαδρομή για ένα πτυχίο σπουδών στο χώρο της μουσικής παρέχει στους φοιτητές της τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για να ξεκινήσουν βιώ ... [+]

Η καινοτόμος μεθοδολογία μελέτης για τους επιχειρηματίες.

Αυτή η διαδρομή για ένα πτυχίο σπουδών στο χώρο της μουσικής παρέχει στους φοιτητές της τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για να ξεκινήσουν βιώσιμες σταδιοδρομίες στην επιχειρηματική πλευρά της πραγματικής μουσικής βιομηχανίας, όπως υπάρχει σήμερα - ως διευθυντές, διευθυντές ετικετών και επιχειρηματίες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Guildford
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

This Is ACM, The Academy of Contemporary Music - An Introduction

Why Choose ACM?