The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια εισαγωγή στο Central από το Principal.

Καθηγητής Gavin


Henderson, CBE
Κύριος

Κεντρική βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης και της έρευνας στα Δραματικής Τέχνης. στατιστικά στοιχεία απασχόλησης των αποφοίτων είναι από τα υψηλότερα στον κλάδο μας, και η έρευνά μας έχει πρόσφατα αξιολογήθηκε ως «Παγκόσμια Leading» - και είναι μοναδική στο χώρο της ωδεία δράμα. Η αναλογία των προπτυχιακών αιτήσεων για θέσεις είναι το υψηλότερο από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενώ ηθοποιοί μας κερδίσει πολλά από τα πιο πολυπόθητο βραβεία, σε όλο τον κόσμο, και συχνές διακρίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων του κλάδου κατατάσσονται Central, όπως το χρυσό πρότυπο στην ηγεσία του τεχνικές και σχεδιαστικές εργασίες. Έτσι, επίσης, Κεντρική συνεχίζει ως πρωτοποριακή δύναμη στην εφαρμογή των δραματικών δεξιοτήτων σε πολλά κοινωνικά πλαίσια.

Ελπίζουμε ότι θα επιθυμούν να εξερευνήσουν το φάσμα των μαθημάτων, τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό, που καθορίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Να επισκεφθείτε για μια ανοιχτή μέρα, ή να έρθουν σε τακτική δημόσια παραγωγές μας - επικεντρώθηκε γύρω από το ιστορικό Θέατρο Πρεσβεία.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ευρέως θεωρείται ότι είναι υποδειγματική με περαιτέρω εξειδικευμένα στούντιο και χώρους επιδόσεις που πρέπει να προστίθεται ως μέρος της μια δυναμική νέα εξέλιξη.

Ένα σύντομο σημείωμα από τον καθηγητή Simon Shepherd, Ομότιμος Καθηγητής του Θεάτρου.

Elsie Fogerty ίδρυσε το Central School of Speech Εκπαίδευσης και Δραματικής Τέχνης στο Royal Albert Hall το 1906. Fogerty ήταν ειδικός στον τομέα της κατάρτισης ομιλία. Είχε επίσης μια σταθερή πίστη στην κοινωνική σημασία της εκπαίδευσης. Οι μαθητές του σχολείου της, γρήγορα έγινε διάσημο για την παράδοσή τους σε διαγωνισμούς στίχο-ομιλία, την εμφάνισή τους σε θέατρα, και το έργο τους με τα παιδιά στις υποβαθμισμένες περιοχές του Λονδίνου. Ενώ Κεντρική αναπτύξει ένα όνομα για την κατάρτιση ηθοποιός, ιδρυτής της ήταν ταυτόχρονα δεσμευτεί για την προώθηση της μελέτης του θεάτρου ως ακαδημαϊκή πειθαρχία.

Πολύ πριν από την ίδρυση του πρώτου τμήματος πανεπιστημίου δράμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Fogerty υποστήριξε ότι το θέατρο πρέπει να μελετηθεί στο πανεπιστήμιο και ότι η κατάρτιση του θεάτρου πρέπει να απονεμηθεί βαθμούς.

Το 1937 Fogerty προσφέρθηκε χώρο στην περιοχή εκείνη την εποχή που προορίζονται για την κατασκευή του Εθνικού Θεάτρου, με το σώμα παράλληλα με το θέατρο. Αλλά αυτό το καθεστώς, όπως και πολλά από τα συστήματα του Εθνικού Θεάτρου, έπεσε μέσα. Το 1957 η Σχολή επιτέλους μετακινηθεί από το Albert Hall, έχοντας αποκτήσει τη μίσθωση του Θεάτρου Πρεσβείας στο Swiss Cottage και των συναφών κτιρίων της.

Η πρεσβεία είχε μια φήμη, από το 1930, για πειραματικούς και πολιτικά αριστερές θέατρο. Από το 1957 αυτή η φήμη είχε ξεθωριάσει. Όταν Κεντρική έφτασε ήταν τόσο διάσωση ένα παλιό θέατρο και ύφανση στο ύφασμα των νέων κτιρίων κολέγιο. Τουλάχιστον αυτό ήταν το σχέδιο: αναπόφευκτα κεφάλαια έπρεπε να αυξηθεί. Με την ευκαιρία αυτή ο πρωταθλητής ήταν ο Sir John Davis. Το έργο του στην επιδίωξη κληροδοτήματα ιδρύθηκε τους πόρους για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου. Αυτό άνοιξε το 1961 από την Αυτής Βασιλική Υψηλότητα η δούκισσα του Κεντ, ο οποίος ήταν τότε Πατρών Central.

Από το 1961 τρία διακριτά τμήματα είχαν ιδρυθεί εντός της Κεντρικής. Το τμήμα Στάδιο έτρεχε τριετής κύκλος της για ηθοποιούς, με τους αποφοίτους καθώς διακρίθηκε ως Κύριος Olivier και Παρισίων Peggy Ashcroft ήδη ένα μέρος της ιστορίας του, και ένα διετές πρόγραμμα σπουδών για τους διαχειριστές στάδιο. Το Τμήμα Εκπαίδευσης Καθηγητών έγινε προετοιμασία των μαθητών για τη δική Δίπλωμα του, στη συνέχεια, ένα αναγνωρισμένο προσόντα διδασκαλίας, και για το London University Diploma in Δραματικής Τέχνης. Ότι τα προσόντα είχε συσταθεί το 1912 ακριβώς ως αποτέλεσμα της εκστρατείας Fogerty για την αναγνώριση του δράματος και της διδασκαλίας δράμα ως θέματα άξια της ορθής ακαδημαϊκής μελέτης. Με αυτή τη φορά το κολέγιο ήταν διάσημη για την θεραπεία τμήμα της ομιλίας όπως και για το έργο του σε φορείς κατάρτισης.

οικοδομικές εργασίες συνεχίστηκαν. Τον Ιούνιο του 1972 νέο στούντιο χτίστηκε στη γωνία της Buckland Crescent και άνοιξε επίσημα από τη νέα προστάτης της Σχολής, της Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα. Κεντρική έγινε χορηγούν βοήθεια από τον Εσωτερικό Αρχή Εκπαίδευσης του Λονδίνου το 1972. Το 1989 ήταν «ενσωματωθεί» ως κολέγιο τριτοβάθμια εκπαίδευση από μόνη της και να χρηματοδοτούνται απευθείας από την κυβέρνηση. Είχε προσφέροντας βαθμούς από το 1986, πρώτα απ 'όλα έχουν επικυρωθεί από το Συμβούλιο Εθνικής Ακαδημαϊκής Awards. Από το 1992 βαθμούς της επικυρώθηκαν από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μετά, η εκτεταμένη οικοδομικές εργασίες έλαβε χώρα: μια νέα εγκατάσταση εργαστήριο άνοιξε το 1991. Το καλοκαίρι του 1993, μια επέκταση προστέθηκε στο Embassy Theatre - ένα θέατρο στούντιο, στούντιο σχεδιασμού και εγκαταστάσεις ντουλάπα. Το 1997, το κολλέγιο ολοκλήρωσε πέντε ορόφων μπλοκ στα ανατολικά της πανεπιστημιούπολης, παρέχοντας μια νέα βιβλιοθήκη, ένα κέντρο εκμάθησης πόρων και πληροφορικής εγκαταστάσεις, ένας φοιτητής κοινό δωμάτιο, μπαρ φοιτητών και τα γραφεία του προσωπικού. Ένα ανακαινισμένο Embassy Theatre άνοιξε το 2002 και ακολούθησε το 2005 από τη Δύση Block, με αρκετούς ορόφους του χώρους απόδοσης state-of-the-art και δωμάτια πρόβα.

Το 2005 το Συμβούλιο της Επικρατείας χορήγησε το Κολλέγιο την εξουσία να αναθέσει τη δική δίδαξε βαθμούς του. Την ίδια χρονιά οι μαθητές από την Webber Douglas Ακαδημία Δραματικής Τέχνης μεταφέρθηκε στην Κεντρική, φέρνοντας μαζί τους 100 χρόνια της ιστορίας της ακαδημίας της σημαντικές συνεισφορές στην σκηνή και την οθόνη. Σε εκείνο το έτος η Σχολή ήταν το μόνο όργανο ειδικό θέατρο για να κερδίσει το βραβείο του Κέντρου Αριστείας στη Μάθηση και Διδασκαλία, γίνει η Ανώτατη Εκπαίδευση Συμβούλιο Χρηματοδότησης για καθορισμένο κέντρο της Αγγλίας Αριστείας στην Εκπαίδευση για θέατρο. Σκοπός του ως Κέντρου Αριστείας είναι να παρέχει ένα εθνικό πόρο για τις τέχνες της επαγγελματικής απόδοσης εκπαίδευσης και της μάθησης, εστιάζοντας στην έρευνα θέατρο και υποτροφιών, καθώς και μια περιοχή για την εθνική και διεθνή συνεργασία.

Με ισχύ από Σεπ 2005 Κεντρική έγινε College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και έτσι λειτούργησε πληρούνται αρχική φιλοδοξίες Elsie Fogerty του. Και, στη συνέχεια, το 2012 ήρθε νέα αναγνώριση ... Fogerty συνήθιζε να λέει ότι ενώ ο διευθυντής της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης είχαν αναζητούν βασιλικό τίτλο για το ίδρυμά του, που ήταν πάρα πολύ απασχολημένος που εργάζονται με τα παιδιά στις φτωχογειτονιές για να κάνει αυτό το είδος του πράγματος. Αλλά ένα αιώνα αργότερα η επίτευξη του κολεγίου ίδρυσε πήρε σωστά την αναγνώρισή του, όταν το Νοέμβρης 2012 Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας ανατίθενται βασιλικό τίτλο για την Κεντρική.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

The Royal Central School of Speech and Drama

Address
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 20 7722 8183

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη