Richmond The American International University in London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση του υψηλότερου καΐλιου

Το Richmond είναι ένα Αμερικανικό Διεθνές Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1972 και εδρεύει στο δυτικό Λονδίνο με δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Richmond Hill και κοντά στην οδό Kensington High Street. Από το 1981, το πανεπιστήμιο απονέμει Αμερικανικά πτυχία που πιστοποιούνται από την Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Ένα από τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα που ο Ρίτσμοντ είναι περήφανος να ανακοινώσει, έχει λάβει την εξουσία να απονέμει στους φοιτητές με τα δικά του πτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τον Αύγουστο του 2018, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης απονομής των Διδακτορικών Πόντων (TDAP) από το Privy Council.

Το πανεπιστήμιο είναι το πρώτο και το μοναδικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στο οποίο έχει χορηγηθεί η εξουσία να απονείμει διδακτορικά διπλώματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σπουδαστές θα λάβουν πτυχίο Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ που θα επηρεάσει τεράστια τους αποφοίτους μας, αναζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης και θα τους ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Από το άνοιγμά της το 1978, τα κτίρια του πανεπιστημίου του Kensington στο St Albans Grove και το Ansdell Street φιλοξενούν τους φοιτητές τριτοβάθμιας και τέταρτης προπτυχιακής εκπαίδευσης καθώς και όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το Μάρτιο του 1988 η πανεπιστημιούπολη του Kensington είδε μια περαιτέρω επέκταση στην Young Street και πιο πρόσφατα στην High Street του Kensington.

Το Πανεπιστήμιο είναι μοναδικό για τα ακαδημαϊκά πρότυπα του ιδιωτικού του ιδρύματος, με τη διδακτική του προσέγγιση που συνδυάζει το σύστημα των Αμερικανικών Φιλελεύθερων Τεχνών με τα πρότυπα ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο παρέχει στους πτυχιούχους μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ανοίγει περισσότερες ευκαιρίες για να βρουν εργασία είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο οι ΗΠΑ

Τα προπτυχιακά πτυχία προσφέρουμε για να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προγραμμάτων που επιτρέπουν μια ευρεία εκπαίδευση, ενώ τα μεταπτυχιακά προγράμματα περιλαμβάνουν την επιλογή να λάβουν ειδικά μαθήματα που θα καθορίσουν ένα βαθμό δευτερεύουσας / μεγάλης σπουδαιότητας. Τα βασικά οφέλη που προσφέρει αυτό το ιδιωτικό πανεπιστήμιο είναι, μεταξύ άλλων, η ακαδημαϊκή καθοδήγηση και ο χρόνος διδασκαλίας (15 ώρες εβδομαδιαίως κατά μέσο όρο) από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση διεθνών ευκαιριών μέσω ενός ευρέος φάσματος πιστώσεων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης και σπουδών στο εξωτερικό στα διδακτικά μας κέντρα στην Ιταλία (Ρώμη και Φλωρεντία).

Παρέχουμε την αριστεία διδασκαλίας και προσφέρουμε οικονομική υποστήριξη με τις υποτροφίες ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου με βάση την αξία και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και πρόσφατα εισήχθη μια νέα υποτροφία του καγκελαρίου Plus για το φθινόπωρο του 2018 που συμβάλλει στη σημαντική μείωση του χρέους των φοιτητών μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου τους. Οι υποτροφίες μας μπορούν να συνδυαστούν με άλλες χρηματοδοτήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ και να παραχωρήσουν διαθέσιμες επιλογές, τις οποίες συμβουλεύουμε τους μαθητές μας να υποβάλουν αίτηση κατά την εκπλήρωση των απαιτήσεων εισόδου.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 λόγοι για να επιλέξετε Richmond

  1. Dual-Accredited Ηνωμένο Βασίλειο
  2. Υποτροφίες που μπορούν να μειώσουν το χρέος των φοιτητών
  3. Ευέλικτο σύστημα Αμερικανικών Φιλελευθέρων Τεχνών, εκτεταμένες ώρες επικοινωνίας και καθοδήγηση (κατά μέσο όρο 15 ώρες την εβδομάδα)
  4. Ολοκληρωμένα Πρακτικά (στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό)
  5. Δύο εμπειρίες στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (στο Richmond

Μια διεθνής προοπτική

Ζώντας και σπουδάζοντας μαζί, οι μαθητές μας από περισσότερες από 100 χώρες είναι έτοιμοι για έναν κόσμο όπου η ικανότητα επικοινωνίας αποτελεσματικά σε εθνικό και πολιτισμικό επίπεδο είναι τόσο πολύτιμη όσο και ένα παραδοσιακό ακαδημαϊκό επίτευγμα. Μια εκπαίδευση στο Ρίτσμοντ προσφέρει μια παγκόσμια προοπτική και ένα διαδραστικό περιβάλλον μελέτης που προάγει την ποικιλομορφία, την ομαδική εργασία και την ηγεσία. Όντας φιλελεύθερο, αμερικανικό διεθνές πανεπιστήμιο, εστιάζει στον εμπλουτισμό της σπουδαστικής εμπειρίας των σπουδαστών σε ένα διεθνές περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλές διαπολιτισμικές πτυχές. Ενθαρρύνει τους μαθητές να σχηματίσουν τις δικές τους απόψεις και να είναι προσεκτικοί με τους άλλους όταν λαμβάνουν αποφάσεις ή εργάζονται σε προγράμματα σπουδών, αλλά και αναπτύσσουν τις ατομικές τους δυνάμεις και επαγγελματικές δεξιότητες ως μελλοντικούς ηγέτες διεθνών ομάδων.

Becca Tapert / Unsplash

Δύο εμπειρίες πανεπιστημιουπόλεων στο

Εκτός από τον ενθουσιασμό που ζουν σε μια από τις πιο ζωντανές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου, το Λονδίνο προφανώς προσφέρει θεαματικούς πόρους και ευκαιρίες για μάθηση έξω από την τάξη. Ωστόσο, τα μαθήματα του Ρίτσμοντ φέρνουν επίσης τη ζωή της πόλης - τους ανθρώπους, τους θεσμούς, την πολιτική, τα προβλήματα και την ιστορία σε διαλέξεις και προγράμματα μαθημάτων. Προσθέστε σε όλα αυτά μια υποστηρικτική διεθνή σχολή, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε θέματα εκτός της κύριας σας ειδίκευσης, μικρές τάξεις και πανεπιστημιουπόλεις σε δύο από τις πιο όμορφες γειτονιές του Λονδίνου και θα βρείτε το Richmond ένα εξαιρετικό μέρος για να κερδίσετε διπλό πτυχίο ή μεταπτυχιακό αναγνωρισμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Rich Camp Hill

Οι μαθητές πρώτου και δεύτερου έτους παρακολουθούν την πανεπιστημιούπολη του Richmond Hill. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε μια υπέροχη περιοχή έξι στρεμμάτων στην κορυφή του λόφου Richmond, μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Λονδίνου. Ένα εντυπωσιακό νεο-γοτθικό κτίριο που χτίστηκε το 1843 και μια σύγχρονη βιβλιοθήκη πέντε επιπέδων, αίθουσες διδασκαλίας, υπολογιστικά και επιστημονικά εργαστήρια, στούντιο τέχνης και φωτογραφίας και αίθουσα συνεδριάσεων.

Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί επίσης φοιτητικές εστίες, τραπεζαρία, φοιτητικό κοινόχρηστο χώρο και σχολή και διοικητικά γραφεία. Υπάρχει επίσης ένα αθλητικό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και μίνι ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο). Μετά την ολοκλήρωση δύο ετών στην πανεπιστημιούπολη Richmond Hill, οι μαθητές κινούνται στην πανεπιστημιούπολη μας στο Λονδίνο του Κένσινγκτον για τα τελευταία δύο χρόνια σπουδών τους.

Campus του Κένσινγκτον

Τρίτη, τέταρτη και μεταπτυχιακοί φοιτητές παρακολουθούν το πανεπιστήμιο του Κεντρικού Λονδίνου στο Kensington, μία από τις πιο όμορφες κατοικημένες περιοχές του Λονδίνου. Τα διάφορα κτίριά του, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το κεντρικό κτίριο του Atlantic House στην οδό St Albans, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις από αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία και γραφεία του Πανεπιστημίου.

Η πανεπιστημιούπολη του Kensington φιλοξενεί επίσης αρκετούς επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες που ξοδεύουν ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο στο Λονδίνο. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν σε κτίρια του Πανεπιστημίου ή στην κατοικία εκτός της πανεπιστημιούπολης της επιλογής τους. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε το Royal Albert Hall, το οποίο είναι γνωστό για τις συναυλίες του, τα Βασιλικά Κολέγια Μουσικής και Τέχνης, το Imperial College of Science and Technology, το Μουσείο Βικτώριας και Albert, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Γεωλογικό Μουσείο και πολλοί κινηματογράφοι, Το Hyde Park και μια γεμάτη ψηλά οδό με πολλά καφέ, εστιατόρια, κλαμπ και πολυκαταστήματα.

District και Piccadilly υπόγειες συνδέσεις Ρίτσμοντ ή Kensington με την υπόλοιπη πόλη. Η συχνή σιδηροδρομική υπηρεσία στους σταθμούς Victoria, Paddington και Waterloo σας συνδέει με το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο και με την Ευρώπη. Τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick είναι εύκολα προσβάσιμα.

Τοποθεσίες

Kensington

Kensington Campus

Richmond

Richmond Hill Campus

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη