Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση του υψηλότερου καΐλιου

Το Richmond είναι ένα Αμερικανικό Διεθνές Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1972 και εδρεύει στο δυτικό Λονδίνο με δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Richmond Hill και κοντά στην οδό Kensington High Street. Από το 1981, το πανεπιστήμιο απονέμει Αμερικανικά πτυχία που πιστοποιούνται από την Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Ένα από τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα που ο Ρίτσμοντ είναι περήφανος να ανακοινώσει, έχει λάβει την εξουσία να απονέμει στους φοιτητές με τα δικά του πτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τον Αύγουστο του 2018, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης απονομής των Διδακτορικών Πόντων (TDAP) από το Privy Council.

Το πανεπιστήμιο είναι το πρώτο και το μοναδικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στο οποίο έχει χορηγηθεί η εξουσία να απονείμει διδακτορικά διπλώματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σπουδαστές θα λάβουν πτυχίο Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ που θα επηρεάσει τεράστια τους αποφοίτους μας, αναζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης και θα τους ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Από το άνοιγμά της το 1978, τα κτίρια του πανεπιστημίου του Kensington στο St Albans Grove και το Ansdell Street φιλοξενούν τους φοιτητές τριτοβάθμιας και τέταρτης προπτυχιακής εκπαίδευσης καθώς και όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το Μάρτιο του 1988 η πανεπιστημιούπολη του Kensington είδε μια περαιτέρω επέκταση στην Young Street και πιο πρόσφατα στην High Street του Kensington.

Το Πανεπιστήμιο είναι μοναδικό για τα ακαδημαϊκά πρότυπα του ιδιωτικού του ιδρύματος, με τη διδακτική του προσέγγιση που συνδυάζει το σύστημα των Αμερικανικών Φιλελεύθερων Τεχνών με τα πρότυπα ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο παρέχει στους πτυχιούχους μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ανοίγει περισσότερες ευκαιρίες για να βρουν εργασία είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο οι ΗΠΑ

Τα προπτυχιακά πτυχία προσφέρουμε για να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προγραμμάτων που επιτρέπουν μια ευρεία εκπαίδευση, ενώ τα μεταπτυχιακά προγράμματα περιλαμβάνουν την επιλογή να λάβουν ειδικά μαθήματα που θα καθορίσουν ένα βαθμό δευτερεύουσας / μεγάλης σπουδαιότητας. Τα βασικά οφέλη που προσφέρει αυτό το ιδιωτικό πανεπιστήμιο είναι, μεταξύ άλλων, η ακαδημαϊκή καθοδήγηση και ο χρόνος διδασκαλίας (15 ώρες εβδομαδιαίως κατά μέσο όρο) από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση διεθνών ευκαιριών μέσω ενός ευρέος φάσματος πιστώσεων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης και σπουδών στο εξωτερικό στα διδακτικά μας κέντρα στην Ιταλία (Ρώμη και Φλωρεντία).

Παρέχουμε την αριστεία διδασκαλίας και προσφέρουμε οικονομική υποστήριξη με τις υποτροφίες ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου με βάση την αξία και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και πρόσφατα εισήχθη μια νέα υποτροφία του καγκελαρίου Plus για το φθινόπωρο του 2018 που συμβάλλει στη σημαντική μείωση του χρέους των φοιτητών μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου τους. Οι υποτροφίες μας μπορούν να συνδυαστούν με άλλες χρηματοδοτήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ και να παραχωρήσουν διαθέσιμες επιλογές, τις οποίες συμβουλεύουμε τους μαθητές μας να υποβάλουν αίτηση κατά την εκπλήρωση των απαιτήσεων εισόδου.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 λόγοι για να επιλέξετε Richmond

  1. Dual-Accredited Ηνωμένο Βασίλειο
  2. Υποτροφίες που μπορούν να μειώσουν το χρέος των φοιτητών
  3. Ευέλικτο σύστημα Αμερικανικών Φιλελευθέρων Τεχνών, εκτεταμένες ώρες επικοινωνίας και καθοδήγηση (κατά μέσο όρο 15 ώρες την εβδομάδα)
  4. Ολοκληρωμένα Πρακτικά (στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό)
  5. Δύο εμπειρίες στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (στο Richmond

Μια διεθνής προοπτική

Ζώντας και σπουδάζοντας μαζί, οι μαθητές μας από περισσότερες από 100 χώρες είναι έτοιμοι για έναν κόσμο όπου η ικανότητα επικοινωνίας αποτελεσματικά σε εθνικό και πολιτισμικό επίπεδο είναι τόσο πολύτιμη όσο και ένα παραδοσιακό ακαδημαϊκό επίτευγμα. Μια εκπαίδευση στο Ρίτσμοντ προσφέρει μια παγκόσμια προοπτική και ένα διαδραστικό περιβάλλον μελέτης που προάγει την ποικιλομορφία, την ομαδική εργασία και την ηγεσία. Όντας φιλελεύθερο, αμερικανικό διεθνές πανεπιστήμιο, εστιάζει στον εμπλουτισμό της σπουδαστικής εμπειρίας των σπουδαστών σε ένα διεθνές περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλές διαπολιτισμικές πτυχές. Ενθαρρύνει τους μαθητές να σχηματίσουν τις δικές τους απόψεις και να είναι προσεκτικοί με τους άλλους όταν λαμβάνουν αποφάσεις ή εργάζονται σε προγράμματα σπουδών, αλλά και αναπτύσσουν τις ατομικές τους δυνάμεις και επαγγελματικές δεξιότητες ως μελλοντικούς ηγέτες διεθνών ομάδων.

Becca Tapert / Unsplash

Δύο εμπειρίες πανεπιστημιουπόλεων στο

Εκτός από τον ενθουσιασμό που ζουν σε μια από τις πιο ζωντανές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου, το Λονδίνο προφανώς προσφέρει θεαματικούς πόρους και ευκαιρίες για μάθηση έξω από την τάξη. Ωστόσο, τα μαθήματα του Ρίτσμοντ φέρνουν επίσης τη ζωή της πόλης - τους ανθρώπους, τους θεσμούς, την πολιτική, τα προβλήματα και την ιστορία σε διαλέξεις και προγράμματα μαθημάτων. Προσθέστε σε όλα αυτά μια υποστηρικτική διεθνή σχολή, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε θέματα εκτός της κύριας σας ειδίκευσης, μικρές τάξεις και πανεπιστημιουπόλεις σε δύο από τις πιο όμορφες γειτονιές του Λονδίνου και θα βρείτε το Richmond ένα εξαιρετικό μέρος για να κερδίσετε διπλό πτυχίο ή μεταπτυχιακό αναγνωρισμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Rich Camp Hill

Οι μαθητές πρώτου και δεύτερου έτους παρακολουθούν την πανεπιστημιούπολη του Richmond Hill. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε μια υπέροχη περιοχή έξι στρεμμάτων στην κορυφή του λόφου Richmond, μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Λονδίνου. Ένα εντυπωσιακό νεο-γοτθικό κτίριο που χτίστηκε το 1843 και μια σύγχρονη βιβλιοθήκη πέντε επιπέδων, αίθουσες διδασκαλίας, υπολογιστικά και επιστημονικά εργαστήρια, στούντιο τέχνης και φωτογραφίας και αίθουσα συνεδριάσεων.

Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί επίσης φοιτητικές εστίες, τραπεζαρία, φοιτητικό κοινόχρηστο χώρο και σχολή και διοικητικά γραφεία. Υπάρχει επίσης ένα αθλητικό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και μίνι ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο). Μετά την ολοκλήρωση δύο ετών στην πανεπιστημιούπολη Richmond Hill, οι μαθητές κινούνται στην πανεπιστημιούπολη μας στο Λονδίνο του Κένσινγκτον για τα τελευταία δύο χρόνια σπουδών τους.

Campus του Κένσινγκτον

Τρίτη, τέταρτη και μεταπτυχιακοί φοιτητές παρακολουθούν το πανεπιστήμιο του Κεντρικού Λονδίνου στο Kensington, μία από τις πιο όμορφες κατοικημένες περιοχές του Λονδίνου. Τα διάφορα κτίριά του, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το κεντρικό κτίριο του Atlantic House στην οδό St Albans, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις από αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία και γραφεία του Πανεπιστημίου.

Η πανεπιστημιούπολη του Kensington φιλοξενεί επίσης αρκετούς επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες που ξοδεύουν ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο στο Λονδίνο. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν σε κτίρια του Πανεπιστημίου ή στην κατοικία εκτός της πανεπιστημιούπολης της επιλογής τους. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε το Royal Albert Hall, το οποίο είναι γνωστό για τις συναυλίες του, τα Βασιλικά Κολέγια Μουσικής και Τέχνης, το Imperial College of Science and Technology, το Μουσείο Βικτώριας και Albert, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Γεωλογικό Μουσείο και πολλοί κινηματογράφοι, Το Hyde Park και μια γεμάτη ψηλά οδό με πολλά καφέ, εστιατόρια, κλαμπ και πολυκαταστήματα.

District και Piccadilly υπόγειες συνδέσεις Ρίτσμοντ ή Kensington με την υπόλοιπη πόλη. Η συχνή σιδηροδρομική υπηρεσία στους σταθμούς Victoria, Paddington και Waterloo σας συνδέει με το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο και με την Ευρώπη. Τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick είναι εύκολα προσβάσιμα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Richmond The American International University in London

Το πρόγραμμα BSc Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι σχεδιασμένο κατά κύριο λόγο για σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στη λογιστική ή να αποκτ ... [+]

Το πρόγραμμα BSc Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι σχεδιασμένο κατά κύριο λόγο για σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στη λογιστική ή να αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα λογιστικής κατά την έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις λογιστικής και χρηματοδότησης και θα μάθουν να κατανοούν τις έννοιες της διαχείρισης σε ένα διεθνές επιχειρηματικό πλαίσιο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Richmond The American International University in London

Το πτυχίο BA στη διαχείριση και το μάρκετινγκ μόδας είναι προσαρμοσμένο να δώσει στους μαθητές μας τις τελευταίες γνώσεις από τη βιομηχανία της μόδας και τις επιχειρήσεις ... [+]

Το πτυχίο BA στη διαχείριση και το μάρκετινγκ μόδας είναι προσαρμοσμένο να δώσει στους μαθητές μας τις τελευταίες γνώσεις από τη βιομηχανία της μόδας και τις επιχειρήσεις λιανικής. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν ισχυρή γνώση και εμπειρογνωμοσύνη σε άλλους τομείς, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και οι διαδικασίες που εφαρμόζονται στη διαχείριση της μόδας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Η διεθνής επιχείρηση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων για τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, την ανάλυση και την αντιμετώπιση επιχειρηματικώ ... [+]

Η διεθνής επιχείρηση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων για τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, την ανάλυση και την αντιμετώπιση επιχειρηματικών προκλήσεων και την προσαρμογή ενός επιχειρηματικού μοντέλου σε μια ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Θα είστε προετοιμασμένοι να υπερέχετε σε στρατηγική προσέγγιση και ηγεσία για την καριέρα σας σε διεθνείς οργανισμούς.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Η ιστορία της τέχνης BA ... [+]

Η ιστορία της τέχνης BA Το πρόγραμμα έχει τρεις κύριους στόχους:

Εισαγάγετε τους σπουδαστές στους βασικούς επηρεαστές, τις θεωρίες, τις μεθόδους και τα σύγχρονα κινήματα τέχνης καθώς και την εκτεταμένη ιστορία της τέχνηςΑναπτύξτε μια κατανόηση για τον τρόπο αξιολόγησης του ρόλου των εικαστικών τεχνών και των πολιτισμών σήμερα, μέσω σχετικών εννοιολογικών πλαισίωνΕξερευνήστε μια ποικιλία από δυτικές και μη-δυτικές τέχνες και οπτικές κουλτούρες, από την προϊστορία μέχρι σήμερα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Το πτυχίο BA στις Διεθνείς Σχέσεις προετοιμάζει τους φοιτητές για καριέρα σε διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κυβερνητικά ιδρύματα, πρακτορε ... [+]

Το πτυχίο BA στις Διεθνείς Σχέσεις προετοιμάζει τους φοιτητές για καριέρα σε διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κυβερνητικά ιδρύματα, πρακτορεία και μέσα ενημέρωσης. Τα κοσμοπολίτικα άτομα με στρατηγική προσέγγιση και έντονη συνειδητοποίηση των σύγχρονων πολιτικών ζητημάτων έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν το εκτεταμένο σύνολο δεξιοτήτων τους.

... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Οι φοιτητές που επιδιώκουν την εξειδίκευση στις Μάρκετινγκ Επικοινωνιών και Δημοσίων Σχέσεων στο πλαίσιο του πτυχίου BA στις Επικοινωνίες θα μάθουν πώς να εμπλέκουν το κο ... [+]

Οι φοιτητές που επιδιώκουν την εξειδίκευση στις Μάρκετινγκ Επικοινωνιών και Δημοσίων Σχέσεων στο πλαίσιο του πτυχίου BA στις Επικοινωνίες θα μάθουν πώς να εμπλέκουν το κοινό σε διαφορετικά κανάλια, μέσα μαζικής ενημέρωσης και να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ επικοινωνίας μάρκετινγκ και δημόσιων σχέσεων μέσα στις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές να εργαστούν στο πλαίσιο των τεχνολογικά καθοδηγούμενων και επικεντρωμένων στον καταναλωτή επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Το πτυχίο Κινηματογράφου είναι ένα ζωντανό, διεπιστημονικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε ιστορικές, κριτικές και θεωρητικές προσεγγίσεις στη μελέτη ταινιών, συμπεριλαμβ ... [+]

Το πτυχίο Κινηματογράφου είναι ένα ζωντανό, διεπιστημονικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε ιστορικές, κριτικές και θεωρητικές προσεγγίσεις στη μελέτη ταινιών, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης και των νέων μέσων. Μέσα από τη στενή ανάλυση ορισμένων εθνικών και διεθνών παραδειγμάτων και με έμφαση στην ιστορία της ταινίας, του τρίτου κόσμου / του μεταπολεμικού κινηματογράφου και συγκεκριμένα θέματα (συμπεριλαμβανομένων των φύλων, της φρίκης, της φαντασίας και της επιστημονικής φαντασίας), το πτυχίο εξετάζει την ιστορική, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές πτυχές που εμπλέκονται στην κινηματογραφική παραγωγή. Ένα ισχυρό τεχνικό και πρακτικό στοιχείο του πτυχίου συμπληρώνει τη θεωρητική συνιστώσα, με μαθήματα σε θέματα όπως η παραγωγή βίντεο, ηθοποιών και σεναριογράφησης, καθώς και παραγωγή ντοκιμαντέρ. Έτσι ο βαθμός παρέχει μια διεπιστημονική και πολυμέσων προσέγγιση, προσδίδοντας μια θεωρητική γνώση με ισχυρά στοιχεία πρακτικής κατάρτισης. Τα μαθήματά του επιλογής επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν μια παγκόσμια συνείδηση ​​των κινηματογραφικών ταινιών και των συναφών μέσων μέσα στο πλαίσιο της παράδοσης των φιλελεύθερων τεχνών. Ένας ανήλικος στο Media Production μπορεί να προσθέσει βάθος στις μεγαλύτερες επιλογές σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Το πρόγραμμα μάρκετινγκ παρέχει μια ολοκληρωμένη γνώση των θεμάτων και των εργασιακών πρακτικών που συνδέονται με τον δυναμικό και ταχέως εξελισσόμενο τομέα του μάρκετινγ ... [+]

Το πρόγραμμα μάρκετινγκ παρέχει μια ολοκληρωμένη γνώση των θεμάτων και των εργασιακών πρακτικών που συνδέονται με τον δυναμικό και ταχέως εξελισσόμενο τομέα του μάρκετινγκ στις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση και βασικές ικανότητες για να προσδιορίσουν βασικές προτάσεις αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, οδηγούς ανάπτυξης, μακροζωίας και κερδοφορίας στην αγορά από την πλευρά του μάρκετινγκ και τα βασικά στοιχεία που επηρεάζουν τη ζήτηση των πελατών και την πίστη με την πάροδο του χρόνου. Οι μακροπρόθεσμοι επηρεαστές στη συνέχεια μελετώνται και ερμηνεύονται έτσι ώστε η βέλτιστη χρήση των εταιρειών που προσφέρουν (τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους) να μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα για μέγιστο κέρδος. Απαιτούμενα στοιχεία του μεγάλου μάρκετινγκ είναι τα μαθήματα Διαφήμισης, Διαχείρισης, Branding, Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Συμπεριφοράς Καταναλωτών, Έρευνας Αγοράς και Στρατηγικής Μάρκετινγκ και διαχείρισης κοινωνικών μέσων που καλύπτουν μια εκτεταμένη γνώση και εξειδικευμένο μάρκετινγκ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Το BA in Economics δημιουργήθηκε για να αναπτύξει στους μαθητές το σύνολο δεξιοτήτων για να αναλύσει οικονομικά ζητήματα και να αντιμετωπίσει προκλήσεις που έχουν τόσο εθ ... [+]

Το BA in Economics δημιουργήθηκε για να αναπτύξει στους μαθητές το σύνολο δεξιοτήτων για να αναλύσει οικονομικά ζητήματα και να αντιμετωπίσει προκλήσεις που έχουν τόσο εθνική όσο και διεθνή σημασία. Το πρόγραμμα παρέχει στους μαθητές μια σαφή, ολιστική κατανόηση των οικονομικών αρχών, ιδεών και ιδεών μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του κοινωνικού και πολιτικού περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τη διαδικασία συλλογής δεδομένων και αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης, ανάλυσης και παρουσίασης υλικού. Παρέχει επίσης στους μαθητές μια σαφή κατανόηση των οικονομικών συστημάτων έτσι ώστε να είναι αφηρημένες έννοιες σε πραγματικά προβλήματα, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν θέματα οικονομικής πολιτικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Το πρόγραμμα BA Finance και Επενδύσεις εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εισέλθουν σε μια σειρά από συναρπαστικές σταδιοδρομίες στην Τραπεζι ... [+]

Το πρόγραμμα BA Finance και Επενδύσεις εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εισέλθουν σε μια σειρά από συναρπαστικές σταδιοδρομίες στην Τραπεζική, Εταιρική Οικονομία, Διαχείριση Ταμείων και Διεθνή Χρηματοοικονομικά. Η δομή του πτυχίου καλύπτει τους βασικούς τομείς της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής, της Εταιρικής Χρηματοδότησης και της Διαχείριση Επενδύσεων. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους μαθητές μας να ανταποκριθούν στη ζήτηση για αποφοίτους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να οδηγήσει ή οικονομικά κατευθύνουν οργανισμούς, από οικογενειακές επιχειρήσεις σε παγκόσμιες εταιρείες ή να εξασφαλίσει την απασχόληση στον κόσμο των χρηματοπιστωτικών και τραπεζικών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών παρέχει στους φοιτητές γνώσεις σε τρεις βασικούς τομείς της Πολιτικής Επιστήμης: πολιτική σκέψη, πολιτικά συστήματα και δημόσια πολιτική. Η ... [+]

Το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών παρέχει στους φοιτητές γνώσεις σε τρεις βασικούς τομείς της Πολιτικής Επιστήμης: πολιτική σκέψη, πολιτικά συστήματα και δημόσια πολιτική. Η πολιτική επιστήμη διδάσκεται χρησιμοποιώντας μια σειρά μεθόδων που αντικατοπτρίζουν το διεθνές φοιτητικό σώμα, αξιοποιώντας παράλληλα τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Η μελέτη των πολιτικών ιδεολογιών, θεωριών και ιδεών είναι ισορροπημένη με την πρακτική μελέτη της χάραξης πολιτικής σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και θεμάτων και πολιτικών διαδικασιών σε ένα ευρύ φάσμα κρατών και περιφερειών. Οι φοιτητές απολαμβάνουν μια ευρεία μελέτη πολιτικών στοχαστών και θεωριών, ενώ ασχολούνται άμεσα με μια σειρά πρακτικών θεμάτων πολιτικής σε πολλά διαφορετικά εθνικά και περιφερειακά περιβάλλοντα. Η πορεία της Βρετανικής Πολιτικής, για παράδειγμα, διδάσκεται μερικώς στα Σώματα του Κοινοβουλίου. Ο βαθμός αναγνωρίζει επίσης τη διεθνή διάσταση των πολιτικών, οικονομικών και πολιτικών διαδικασιών και εξασφαλίζει ότι οι μαθητές είναι εξοικειωμένοι με την πολιτική του αναπτυσσόμενου κόσμου. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν τις μεθοδολογικές και τεχνικές δεξιότητες των κοινωνικών επιστημών, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές. Τα μαθήματα εξασφαλίζουν επίσης ότι οι σπουδαστές σε άλλες μεγάλες εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν επαρκή κατανόηση της Πολιτικής Επιστήμης για να βοηθήσουν στην εννοιοποίηση των πολιτικών διαστάσεων των επιλεγμένων πεδίων. Το πρόγραμμα παρέχει ένα υπόβαθρο τόσο για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές και μελλοντικές σταδιοδρομίες, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών στην κυβέρνηση, τους διεθνείς οργανισμούς, τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι φοιτητές λαμβάνουν επίσης μια σειρά από προαιρετικά μαθήματα σε εθνικές, περιφερειακές και παγκοσμιοποιημένες σπουδές ή απευθύνονται σε θεματικές περιοχές σύγχρονου ενδιαφέροντος, επιτρέποντας την εξειδίκευση στο βαθμό σύμφωνα με... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Richmond The American International University in London

Διαπιστώνεται από την Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS), το πτυχίο μας Ψυχολογίας προάγει την απόκτηση εννοιολογικής γνώσης και πρακτικής σε βασικούς τομείς των ψυχολογ ... [+]

Διαπιστώνεται από την Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS), το πτυχίο μας Ψυχολογίας προάγει την απόκτηση εννοιολογικής γνώσης και πρακτικής σε βασικούς τομείς των ψυχολογικών κλάδων όπως η ανάπτυξη, η γλώσσα, η φαινομενολογία, η θεωρία της προσωπικότητας

Οι μαθητές της Ψυχολογίας θα μπορούν να ενσωματώσουν θεωρητικές προοπτικές με εμπειρικά ευρήματα, να χρησιμοποιήσουν ποικίλες ερευνητικές μεθόδους και να εφαρμόσουν ψυχολογικές αρχές σε επαγγελματικούς χώρους όπως εκπαιδευτικά, κλινικά, συμβουλευτικά και νομικά.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Richmond
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kensington Campus
Richmond Hill Campus