Plymouth College of Art

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Ιδρύθηκε το 1856, το Plymouth College of Art είναι μια σχολή τέχνης που διευθύνεται από καλλιτέχνες και σχεδιαστές για καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Έχουμε το σπίτι μιας δυναμικής, διεπιστημονικής κοινότητας κατασκευαστών και στοχαστών για τους οποίους η παραγωγή είναι εξίσου σημαντική με την ανάγνωση και τη γραφή, και όπου ο σκοπός της μάθησης είναι αδιαχώριστος από αυτόν της ζωής. Ένα μέρος για να κάνουμε πράγματα και να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Για τη διαφορά.

Τι πιστεύουμε: Ζωντανά. Φτιαχνω, κανω. Συνεχίστε να δημιουργείτε

Πιστεύουμε ότι η υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για τη ζωή στη σύγχρονη τέχνη είναι ο δημιουργικός καταλύτης για προσωπική, επαγγελματική και πολιτιστική μεταμόρφωση.

Η κοινωνική δικαιοσύνη, μέσω του κοινωνικού αντίκτυπου και της κοινωνικής κινητικότητας, και η δημιουργική μάθηση, μέσω της παιδαγωγικής καινοτομίας, αποτελούν μέρος του DNA μας και στην καρδιά όλων όσων κάνουμε.

Παρέχουμε μια πλατφόρμα, ένα χωνευτήριο, χώρο όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται, εξερευνούν νέους ορίζοντες και ωθούν τα όρια της δημιουργικής πρακτικής.

Μαζί φανταζόμαστε, πειραματίζουμε, σκεφτόμαστε, μαθαίνουμε, κάνουμε πράγματα και κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Ό, τι θέλετε να κάνετε, όπου κι αν θέλετε, το ταξίδι ξεκινά εδώ και δεν σταματά ποτέ.

Δέκα προτάσεις

  • Η δημιουργία είναι εξίσου σημαντική με την ανάγνωση και τη γραφή, όπως η επιστήμη και τα μαθηματικά.
  • Η δημιουργία έρχεται πριν από τη γνώση.
  • Η τέχνη δεν αφορά τη ζωή, αλλά τη ζωή.
  • Ο σκοπός της μάθησης είναι αδιαχώριστος από αυτόν της ζωής.
  • Στην εκπαίδευση τέχνης, ο μαθητής δεν έχει «υποκείμενο» να κρύψει πίσω.
  • Η σκόπιμη μάθηση δημιουργεί μια πρακτική, όχι εξάρτηση, στον μαθητή.
  • Ο χώρος μάθησης προσφέρει ή αποσύρει τη δυνατότητα μάθησης.
  • Ο χώρος δεν μπορεί να περιέχει ενέργεια, η ενέργεια δημιουργεί χώρο.
  • Ως μαθητευόμενος, ως καλλιτέχνης, η ταυτότητά σας θα προέρχεται από τον ορίζοντα και όχι από την οριακή γραμμή.
  • Ποια είναι η πρότασή σας;

Χώροι για δημιουργία

Το εργασιακό μας περιβάλλον θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πλουσιότερα και πιο ποικίλα οικοσυστήματα υλικών, τεχνολογιών, διαδικασιών, πρακτικών, μορφών τέχνης και ιδεών που θα βρείτε με τη μορφή ενός κολεγίου τέχνης.

Σε μια εποχή που οι άλλοι περιορίζουν το εύρος και την οικολογία των μαθησιακών τους περιβαλλόντων, έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό τόσο σε ψηφιακές όσο και σε αναλογικές διαστάσεις - επειδή πιστεύουμε ότι ο χώρος μάθησης προσφέρει ή αποσύρει τη δυνατότητα μάθησης.

Κάνοντας την διαφορά

Δεσμευόμαστε να κάνουμε τη διαφορά σε ό, τι κάνουμε.

Σε απόκριση της συνεχιζόμενης προσπάθειας περιθωριοποίησης των δημιουργικών τεχνών στην επικρατούσα εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ιδρύσαμε τη Σχολή Δημιουργικών Τεχνών του Πλύμουθ και χτίσαμε το The Red House σε μια περιοχή της πόλης με σημαντική κοινωνική και οικονομική στέρηση. Μαζί, χτίζουμε μια προοδευτική συνέχεια δημιουργικής μάθησης και πρακτικής που εκτείνεται από τα πρώτα χρόνια σε μεταπτυχιακές σπουδές, έρευνα και επαγγελματική πρακτική.

Το 2016, το Plymouth College of Art κατατάχθηκε στα κορυφαία δεκαπέντε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας για το υψηλότερο επίπεδο γυναικείας συμμετοχής σε διοικητικά όργανα.

"Ολόκληρο το αντικείμενο της αληθινής εκπαίδευσης είναι να κάνουμε τους ανθρώπους ... όχι απλώς να μάθουν, αλλά να αγαπούν τη γνώση - όχι μόνο απλά, αλλά στην πείνα και τη δίψα για δικαιοσύνη."

- John Ruskin, The Crown of Wild Olive: Four Lectures on Industry and War (1882)

Το 2016/17, Plymouth College of Art είχε το υψηλότερο ποσοστό από όλη τη Νοτιοανατολική, τη Νοτιοδυτική και το Λονδίνο, των νεοεισερχόμενων ατόμων ηλικίας κάτω των 21 ετών, οι οποίοι εισέρχονται στην Ανώτατη Εκπαίδευση για πρώτη φορά από γειτονιές με χαμηλά επίπεδα συμμετοχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το 2017 βραβευτήκαμε με το Social Enterprise Gold Mark για τη συστηματική μας δέσμευση στην εμπλοκή της κοινότητας και στη δημιουργία θετικών κοινωνικών αλλαγών. Και το 2018 κατατάξαμε ως 5η από τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ισότητα των τάξεων και την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το 2018, δημιουργήσαμε μια επιχείρηση κατασκευής μόδας, την Makers HQ, ως Εταιρεία Κοινοτικού Ενδιαφέροντος (CIC) σε συνεργασία με την Millfields Trust, για να οδηγήσουμε την αναγέννηση της κοινότητας, να αυξήσουμε τη διατήρηση αποφοίτων υψηλής ειδίκευσης και να ξαναρχίσουμε τον τομέα της μόδας στον Νότο Δυτικά.

138563_pexels-photo-2559741.jpeg

Πλύμουθ: Μια πόλη δημιουργικότητας

Το Plymouth βρίσκεται στην ακτή του Devon στη Νοτιοδυτική Αγγλία, στο Ocean City της Βρετανίας. Με μια όμορφη προκυμαία και ένα λιμάνι που περιλαμβάνει ένα υπέροχα ανακαινισμένο αρτ ντεκό του 1935, και πολλές εκπληκτικές εξοχές γύρω, η ακμάζουσα πόλη μας προσφέρει πλούτο έμπνευσης παράλληλα με την έντονη κουλτούρα και τις εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης σε περισσότερους από 35.000 μαθητές.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για τον τρόπο που η μουσική, η τέχνη και η ταινία συνδυάζονται στο Πλύμουθ. Και συμμετέχουμε ενεργά σε ένα διαγενεακό έργο τοποθέτησης θέσεων που μετατρέπει την πόλη σε περιφερειακή πρωτεύουσα των εικαστικών τεχνών - αντικατοπτρίζεται στις επενδύσεις από το Arts Council England.

Σύγχρονοι χώροι τέχνης όπως το KARST στεγάζουν καινοτόμες εκθέσεις και κατοικίες σύγχρονης τέχνης, ενώ το κολέγιο στεγάζει τη δική μας καθιερωμένη γκαλερί και το Plymouth Arts Cinema, έναν ανεξάρτητο κινηματογράφο arthouse.

Θα βρείτε χώρους ζωντανής μουσικής, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τοπικές και περιοδεύουσες μπάντες, καθώς και δημιουργικές κοινότητες DIY και εταιρείες κοινότητας που ξεφυτρώνουν σε όλη την πόλη. Το έργο αναγέννησης του Market Hall 7,2 εκατομμυρίων £ του Devonport, με επικεφαλής τον Οργανισμό Real Ideas, στοχεύει στη δημιουργία ενός ψηφιακού κέντρου για τις τέχνες, την κοινοτική δραστηριότητα και τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ευκαιρίες.

Η πόλη φιλοξενεί μεγάλες εκθέσεις, όπως το British Art Show 7 (με το British Art Show 9 να επιστρέψει στο Πλύμουθ το 2021), το We The People Are The Work, το Rebel Film Festival και το Atlantic Project, φέρνοντας διεθνώς φημισμένους καλλιτέχνες όπως ο Ryoji Ikeda , Postcommodity συλλογικό, Ciara Phillips και Matt Stokes στην πόλη με ειδικές εγκαταστάσεις για συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Παράλληλα με τους αγαπημένους δημιουργικούς χώρους της πόλης, άνοιξε πρόσφατα μια σειρά από πρόσφατα αναπτυγμένα κέντρα τεχνών και επιχειρήσεων.

Το κουτί είναι το νέο σπίτι για τα μουσεία και τα αρχεία της πόλης του Πλύμουθ, με ανακατασκευή 40 εκατομμυρίων λιρών που θα ανοίξει το 2020, με επτά μόνιμες γκαλερί μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων συλλογών από το Αρχείο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής.

Εν τω μεταξύ, το Ocean Studios στο ιστορικό Royal William Yard του Πλύμουθ προσφέρει συνεργατικές εγκαταστάσεις, κατοικίες και εργαστήρια ανοιχτού χώρου και φιλοξενεί ήδη πληθώρα δημιουργικών, ανεξάρτητων επιχειρήσεων - από εργαστήρια εκτύπωσης οθόνης έως σύγχρονα κοσμηματοπωλεία.

Το καλλιτεχνικό πνεύμα του Plymouth λάμπει επίσης στο Theatre Royal, το μεγαλύτερο και καλύτερα παρακολουθούμενο περιφερειακό θέατρο παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η σχέση μας με το θέατρο παρέχει ευκαιρίες για συνεργασίες και εμπειρία στον κλάδο - αυτή τη στιγμή είναι ο χώρος για την τελετή αποφοίτησης.

Το Plymouth Pavilions συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα στη μουσική και την κωμωδία και ολόκληρη η πόλη ασχολείται με το MTV Presents Ocean City Sounds, ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής που προσελκύει τους Clean Bandit, Rudimental και Charli XCX - για να αναφέρουμε μερικά.

Πέρα από το Πλύμουθ

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται μερικές από τις ομορφότερες ακτές της Νοτιοδυτικής, αγκυροβολημένες και προϊστορικές δασικές εκτάσεις, καθώς και συναρπαστικοί δημιουργικοί κόμβοι όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ανεξάρτητα καταστήματα και καφέ, εκθεσιακούς χώρους και πολλά άλλα.

Η κοντινή εμπορική πόλη Totnes φιλοξενεί εξαιρετικά καταστήματα vintage και εκλεκτικά καταστήματα - τον ιδανικό προορισμό για μια μέρα περιήγησης σε αγορές, γκαλερί και ψώνια.

Ο βραβευμένος φωτογράφος Nicholas White αγκάλιασε τον Dartmoor κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Plymouth College of Art .

Λιγότερο από μία ώρα μακριά, το Eden Project είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό τροπικό δάσος στον κόσμο και φιλοξενεί κάθε χρόνο το Eden Sessions, όπου καλλιτέχνες όπως οι Björk, Muse, Massive Attack και PJ Harvey έχουν παίξει οικείες παραστάσεις σε αυτό το συναρπαστικό περιβάλλον.

Λίγο πιο μακριά στην Κορνουάλη και θα βρείτε τη μικρή πόλη του St Ives. Φωλιασμένο στην πλαγιά ενός λόφου και με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, το St Ives φιλοξενεί την Tate St Ives, που γιορτάζει τις καλλιτεχνικές συνδέσεις της πόλης που υπήρξε προορισμός για καλλιτέχνες από τη βικτοριανή εποχή. Τα διάσημα ονόματα που σχετίζονται με την πόλη κυμαίνονται από τον Mark Rothko έως την Barbara Hepworth - μια επίσκεψη που πρέπει να επισκεφθείτε ενώ σπουδάζετε στο Plymouth College of Art .

Πάντα αγαπούσαμε την πόλη μας, αλλά τον τελευταίο καιρό, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη φήμη από το συνηθισμένο. Ελάτε να μάθετε μόνοι σας.

International Online Open Event: Διαβίωση και σπουδές στο ΗΒ

16.09.20, 11:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

Πριν αποφασίσετε πού θα θέλατε να σπουδάσετε και ποιο μάθημα είναι κατάλληλο για εσάς, είναι χρήσιμο να παρακολουθήσετε μια διαδικτυακή εκδήλωση και να μιλήσετε με πραγματικό προσωπικό και μαθητές σχετικά με τις επιλογές σας. Εάν είστε Διεθνής φοιτητής αναρωτιέστε πώς είναι να ζείτε και να σπουδάζετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, γιατί να μην έρθετε στην επόμενη Διεθνή Διαδικτυακή Ανοικτή Εκδήλωση: Διαβίωση και Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00-12.00 την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Γίνετε μέλος του Δρ Mark Kerrigan, διευθυντή της Διδασκαλίας, της Μάθησης και της Εξέλιξης, και της διδακτορικής φοιτητής Cynthia Hart, μιας διεθνούς φοιτητής που ερευνά τη διεθνή εμπειρία σπουδών, καθώς συζητούν την προσαρμογή στη διαβίωση και τις σπουδές στο Πλύμουθ της Ocean City της Βρετανίας. Οι διεθνείς μαθητές μας αποτελούν πολύτιμο μέρος του φοιτητικού μας σώματος και επωφελούνται από μια πλούσια πολιτιστική, δημιουργική και ακαδημαϊκή εμπειρία όταν σπουδάζουμε μαζί μας.

Από εφαρμογές Visa έως οικονομική υποστήριξη και γλωσσικές απαιτήσεις - είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το ταξίδι σας στη δημιουργική μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάθετε για τη ζωή στο Πλύμουθ (μία από τις ασφαλέστερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου), τον τοπικό πολιτισμό και κληρονομιά μας, τις επιλογές διαμονής και την υποστήριξη που υπάρχει για να σας βοηθήσουμε να εγκατασταθείτε στο νέο σας περιβάλλον.

Καλωσορίζουμε τις πτώσεις, αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκδήλωση και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες μέσω email, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Για να συμμετάσχετε στη συζήτηση απλώς ρυθμίστε τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται μέσω email και στο παρακάτω πρόγραμμα.

Πρόγραμμα

Ζωντανή παρουσίαση | 11.00-11.40
Γίνετε μέλος των ομάδων εισαγωγής και υποστήριξης φοιτητών για μια επισκόπηση των σπουδών στο Plymouth College of Art , τη διεθνή διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τις ευκαιρίες σπουδών σε μια ενεργή, διεπιστημονική κοινότητα στοχαστών και δημιουργών.

Ε & Α | 11.40-12.00
Μετά τη ζωντανή παρουσίαση, η ομάδα μας θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε συγκεκριμένες διεθνείς ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τα τέλη, τις θεωρήσεις και να μετακινηθείτε και να διαμείνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τοποθεσίες

Πλύμουθ

Address
Plymouth College of Art,
Tavistock Place

PL4 8AT Πλύμουθ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Πτυχίο Τεχνών (BA)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη