Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent είναι μια μεγάλη και ζωντανή ακαδημαϊκή κοινότητα η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών προσόντων σε διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων ψυχολογία, την εγκληματολογία, την κοινωνιολογία, τη νεολαία, την υγεία και την κοινωνική πρόνοια, την πολιτική, τις διεθνείς σχέσεις, την εκπαίδευση και την κοινωνική εργασία. Είμαστε μια στενή δεμένη κοινότητα με πολλούς τρόπους που μπορείτε να συμμετέχετε στη ζωή του σχολείου, από το να παρακολουθούν σεμινάρια της έρευνας για την ένταξή τους Ψυχολογία ή Εγκληματολογία κοινωνίες.

εξαιρετική διδασκαλία

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης και να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια επιτυχία της σταδιοδρομίας σας. Οι μαθητές μας διδάσκονται από ενθουσιώδεις, που ασχολούνται και έμπειρο προσωπικό, πολλά από τα οποία εμπλέκονται στην καινοτόμο έρευνα ή δημοσιεύονται συγγραφείς σε εξειδικευμένους τομείς τους. Θα μάθετε μέσα από ένα συνδυασμό των παραδοσιακών διαλέξεων και σεμιναρίων ομάδα? και ανάλογα με την πορεία σας, μπορείτε επίσης να έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε συζητήσεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις της ομάδας. Καλούμε επίσης τακτικά φήμης εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες σε συναφείς τομείς για να έρθει και να μιλήσει στους μαθητές μας.

Η έρευνά μας σας δίνει το πλεονέκτημα

Έχουμε μια καθιερωμένη φήμη για την υψηλή ποιότητα και κοινωνικά σχετική έρευνα. Έρευνα ενημερώνει το περιεχόμενο των μαθημάτων μας και να διασφαλίζει ότι θα είναι up-to-ημερομηνία και τις σχετικές με τη μελλοντική σταδιοδρομία των σπουδαστών μας.

Επαγγελματικά αναγνωρίζονται μαθήματα

Πολλά από τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένοι, επικυρώνονται ή αναγνωρίζονται από συναφείς επαγγελματικές τους το σώμα. Τα προπτυχιακά μαθήματα Ψυχολογίας μας δίδαξε στην Πόλη Campus μας διαπιστευμένο από το British Psychological Society (BPS), και φυσικά Κοινωνικής Εργασίας μας έχει εγκριθεί από το Φροντίδας Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και, παρέχοντας σας με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο και μελλοντικούς εργοδότες με αυτοπεποίθηση και ικανότητες των αποφοίτων.

φανταστικές εγκαταστάσεις

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Campus NTU, με μια μεγάλη ποικιλία από εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να υπερέχουν. ανοιχτή υπολογιστές πρόσβαση μας είναι στη διάθεσή σας για να εργαστεί μεταξύ των διαλέξεων, και ανάλογα με την πορεία σας μπορεί επίσης να είναι σε θέση να επωφεληθούν από μας σουίτα πολυμέσων και Δίκαιο δικαστήρια. εξειδικευμένα εργαστήρια ψυχολογία μας περιλαμβάνουν ένα προπτυχιακό εργαστήριο διδασκαλίας, και ειδικευμένα ερευνητικά εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένων ιχνηλάτες ματιών, εργαστήρια καταγραφή της κίνησης και ένα £ 80.000 σύστημα EEG.

Σπουδές στο εξωτερικό

Παρέχουμε μια σειρά από ευκαιρίες για τους μαθητές μας να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν πολύτιμη διεθνή εμπειρία, την ενίσχυση των δεξιοτήτων ζωής τους, και ξεχωρίζει σε πιθανούς εργοδότες. Προσφέρουμε μια ποικιλία από διεθνή προγράμματα, τα οποία ποικίλουν σε μήκος, τόσο στην Ευρώπη όσο και αλλού.

Πετύχει με Κοινωνικών Επιστημών

Οι απόφοιτοί μας έχουν μια αξιοζήλευτη πορεία του συνεχίζεται για να επιτευχθεί επιτυχημένη σταδιοδρομία, και να προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές σε θέματα σταδιοδρομίας στους μαθητές μας όλο το χρόνο τους στο ΕΜΠ. Υποστηρίζουμε τους σπουδαστές μας να αναπτύξουν τις δεξιότητές την απασχολησιμότητά τους και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας τους.

Γιατί να επιλέξετε το Nottingham να σπουδάσουν Κοινωνικές Επιστήμες;

Nottingham είναι πραγματικά ένας φοιτητής της πόλης? με δύο μεγάλα πανεπιστήμια και 60.000 μαθητές επιλέγουν να το σπίτι τους κάνουν. Από τα ψώνια σε μουσεία, καφετέριες, αθλητικές, μουσικές σκηνές και τη νυχτερινή ζωή? Nottingham προσφέρει κάτι για όλους.

Είμαστε υπερήφανοι για τις ισχυρές σχέσεις που απολαμβάνουμε με ομάδες και οργανώσεις μέσα και γύρω από Nottingham? από HMP Whatton σε πλαίσιο Housing Association, παράλληλα με τη δική μας ερευνητικά κέντρα όπως το Nottingham Κέντρο για Παιδιά, Νέους και Οικογένειες. Όχι μόνο θα εμπλουτίσει αυτές οι συνδέσεις μαθησιακής εμπειρίας σας, μπορούν επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να εμπλακούν και να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ατόμων και των ομάδων στην τοπική μας κοινότητα.

Ακαδημαϊκά τμήματα:

Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις Το προσωπικό στο Τμήμα μας της Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων αναγνωρίζονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την ερευνητική δραστηριότητα, η συμβολή των μέσων ενημέρωσης και παροχής συμβουλών δουλειά τους, και είναι παθιασμένοι με τη μετάφραση αυτή την εμπειρία στην τάξη.

Ψυχολογία Ψυχολογία έχει αναγνωριστεί για τη διδασκαλία της αριστείας της, ενώ έχει επίσης μια ισχυρή εθνική και διεθνή ερευνητικό προφίλ.

Τα προπτυχιακά μαθήματα μας διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη της πόλης, μεταπτυχιακών μαθημάτων μετατροπής ψυχολογίας και MSc Δικαστική Ψυχολογία μας σε διαπιστευμένο από το British Psychological Society.

Κοινωνική Εργασία και Υγεία Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και Υγείας συγκεντρώνει μια ομάδα του προσωπικού από μια σειρά από ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στους τομείς της κοινωνικής εργασίας, της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.

Η ομάδα αγωνίζεται για την αριστεία τόσο διδασκαλία και την έρευνα, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με τις οργανώσεις.

Κοινωνιολογία Το Τμήμα Κοινωνιολογίας προσφέρει μαθήματα στους τομείς της κοινωνιολογίας, της εγκληματολογίας, της νεολαίας και του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Αυτές οι θεματικές ενότητες είναι όλοι ασχολούνται με κριτική σκέψη σχετικά με τον κοινωνικό κόσμο στον οποίο ζούμε και την υποστήριξη και την προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος εντός και πολύπλοκες και ποικίλες άλλες περιπτώσεις.

Τοποθεσίες

Νότιγχαμ

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Νότιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη